- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Ay kızlar deprem oldu. Bursada çok hissedildi. Çok korktum. Manisa falan mı yine. İyi mi herkes?
Geçmiş olsun canım siz daha çok korkmuşsunuzdur. Su falan iç sakinleş biraz. Ben bursada bu kadar korktum. Durmak bilmedi sanki.izmir cok kotu oldu tekim evde acayip korktum hic durmucak sandım
6.3 ege deniziymiş canım sağol.Geçmiş olsun canım.. yüksek sanırım şiddeti..
Merhaba kızlar doğum tarihleri alınmaya baslamıs doğum olan arkadaslar olmus hadi hayırlısı herşeyin Allah tez vakitte sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin cok heyecanlanıyorum okudukca benım doğum karambole geldiği icin hiç bişey anlamadım bende yeni yeni kalkıp bebeğimin bakımını yapabiliyorum hala emziremiyorum enfeksiyonum cok azalmıs ama tam değer altına düşmemiş hala mamayla besliyıruz kabızlık sorunumuz var beraber ağlıyoruz hamilelik ayrı zormus sonrası daha ayrı stresli heran bişey olucak korkusu o ağladıkca beraber ağlıyosun inşallah anne sütüne geçer kızım da onu emzirememekten cok korkuyorum ya sütüm kesilirse hiç anne sütü alamaZsa kafamda deli sorular düşünceler durduramıyorum ikinci normal doğumum oldu ama malesef ikisindede rahatlığını yaşayamadım tek iyi tarafı hamile kaldığımdanda aşağı kiloya düşmüşüm -10 kilo olmus yarın tekrar ameliyat yerime dikiş atılıcak onun stresi başladı diyorum neleri atlatmıs kadınsın bundan mı korkuyorsun diye ama artık ayağımı çarpsam o acıya bile dayanamıcakmısım gibi geliyor ağrı eşiğim düştü sanırım hastanede adımız cıktı apansitle gelen bebek diye buna şükür yine diyorum bazen sanki lohusa depresyonuna giricekmişim gibi oluyor herkesten kıskanıyorum kimse sevsin istemiyorum ya enfeksiyon mikrop kaparsa diyesürekli herkeste bi akıl verme biri ordan şöyle yap biri böyle yap her bebek kendine özgü beraber öğrenicez kızımla diyorum buseferde alınganlık yapıyolar ah ah tek güzel tarafı herşeyi unutturan kafayı resetleyen kızım yanımda kafanızı şişirdim sizinde cok dolmusum sizlerdende güzel haberler alırız bol bol Allah hepimize kolaylıklar versin
aynen canim korktum ama geçti yapcak biseyimiz yok Rabbim beterinden korusun inşallahGeçmiş olsun canım siz daha çok korkmuşsunuzdur. Su falan iç sakinleş biraz. Ben bursada bu kadar korktum. Durmak bilmedi sanki.
6.3 ege deniziymiş canım sağol.
Bende evde tektim ve durmicak sandim bir anizmir cok kotu oldu tekim evde acayip korktum hic durmucak sandım
Çok şükür. O tarafta çok kişi var. Bütün arkadaşlar iyidir inşallah.aynen canim korktum ama geçti yapcak biseyimiz yok Rabbim beterinden korusun inşallah
Geçmiş olsun kızlar var mı kimsede birşey Umarım kimseye birşey olmaz güzel ülkemdeAy kızlar deprem oldu. Bursada çok hissedildi. Çok korktum. Manisa falan mı yine. İyi mi herkes?
Merhaba kızlar doğum tarihleri alınmaya baslamıs doğum olan arkadaslar olmus hadi hayırlısı herşeyin Allah tez vakitte sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin cok heyecanlanıyorum okudukca benım doğum karambole geldiği icin hiç bişey anlamadım bende yeni yeni kalkıp bebeğimin bakımını yapabiliyorum hala emziremiyorum enfeksiyonum cok azalmıs ama tam değer altına düşmemiş hala mamayla besliyıruz kabızlık sorunumuz var beraber ağlıyoruz hamilelik ayrı zormus sonrası daha ayrı stresli heran bişey olucak korkusu o ağladıkca beraber ağlıyosun inşallah anne sütüne geçer kızım da onu emzirememekten cok korkuyorum ya sütüm kesilirse hiç anne sütü alamaZsa kafamda deli sorular düşünceler durduramıyorum ikinci normal doğumum oldu ama malesef ikisindede rahatlığını yaşayamadım tek iyi tarafı hamile kaldığımdanda aşağı kiloya düşmüşüm -10 kilo olmus yarın tekrar ameliyat yerime dikiş atılıcak onun stresi başladı diyorum neleri atlatmıs kadınsın bundan mı korkuyorsun diye ama artık ayağımı çarpsam o acıya bile dayanamıcakmısım gibi geliyor ağrı eşiğim düştü sanırım hastanede adımız cıktı apansitle gelen bebek diye buna şükür yine diyorum bazen sanki lohusa depresyonuna giricekmişim gibi oluyor herkesten kıskanıyorum kimse sevsin istemiyorum ya enfeksiyon mikrop kaparsa diyesürekli herkeste bi akıl verme biri ordan şöyle yap biri böyle yap her bebek kendine özgü beraber öğrenicez kızımla diyorum buseferde alınganlık yapıyolar ah ah tek güzel tarafı herşeyi unutturan kafayı resetleyen kızım yanımda kafanızı şişirdim sizinde cok dolmusum sizlerdende güzel haberler alırız bol bol Allah hepimize kolaylıklar versin
Ah canım sağol aslında emziremezsem üzülmek bencillik gibi geliyor ben ne ilkim nede sonum benım ikinci doğum ama ilki kayıptı doktorumuz mamadan dedi ama değiştirme dedi 9gün yenidoğan yoğunbakımda kaldığında böyle bi sorun yok gibiydi aptamil prematil veriyoruz zeytinyağı ile çalkala dedi fitil yazdı poposuna sürüyorum yumuşatmak icin gecicek buzamanlarda biraz zahmetli sıkıntılı bir baslangıc yaptık kızımla ama beraber üstesinden gelicez herşeyin inşallahCanım inşallah emzirebilirsin ama emziremezsen de üzülme sakın. Ben mesela doğumdan itibaren veremiyorum anne sütü. Yasak çünkü. Mamayla büyüdü oğlum. Maşallahı var. Üzülme bunun için. Evet anne sütü vermek güzel bir şey ama olmuyorsa yapılacak bir şey yok. Sen sağlıklı ol bebişine bak annesi.. mamayı değiştir istersen o da kabızlık yapmış olabilir. Bazı mamalarda olabiliyor bünyeye göre. Dikişin de inşallah ağrı hissettirmez sana. O acıları hissediyor olman artık istemiyor olman geçirdiğin zor günlerden ama hepsi geçecek. Kabız diye zeytinyağı içirme sakın. Ama poposuna sürebilirsin. İçirmek tehlikeli ciğerine kaçabiliyor. Her bebek farklıdır bende uyan sende uymaz sadece sana sunabilirler ama yapacaksın diyemezler. Ayrıca 2. Bebeğin bilirsin zaten aralarındaki farkı bile. Kuzun yanında boşver gerisini. Tabii ki koruyacaksın zaten zamanından önce doğdu asıl milletin oyuncak bebek muamelesi yapmaması anlayışlı olması lazım. Senin düşüncende bir sorun yok. Koruma içgüdüsü yapabilecek bir şey yok. Her şey güzel olacak inan buna.
Sağol canım. İnşallah herkes iyidir ve tekrar olmaz.Geçmiş olsun kızlar var mı kimsede birşey Umarım kimseye birşey olmaz güzel ülkemde
Canım üzme kendini sakın nasibinde varsa alır o sütü .. benim oğlum ne emdi ne anne sütü aldı doğduğu günden bu yana mamayla büyüdü başlarda sağdım ee sütde yoktu o günlerimi bnde hatırlamak istemiyorum ama şimdi oğlum maşallahı var..sen iyi ol kızında yanında şükür buna. etrafada kulak asma neler demiyorlar ki.. mamayı deneyerek anlarsın bebeğine hangisi iyi diye..Merhaba kızlar doğum tarihleri alınmaya baslamıs doğum olan arkadaslar olmus hadi hayırlısı herşeyin Allah tez vakitte sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin cok heyecanlanıyorum okudukca benım doğum karambole geldiği icin hiç bişey anlamadım bende yeni yeni kalkıp bebeğimin bakımını yapabiliyorum hala emziremiyorum enfeksiyonum cok azalmıs ama tam değer altına düşmemiş hala mamayla besliyıruz kabızlık sorunumuz var beraber ağlıyoruz hamilelik ayrı zormus sonrası daha ayrı stresli heran bişey olucak korkusu o ağladıkca beraber ağlıyosun inşallah anne sütüne geçer kızım da onu emzirememekten cok korkuyorum ya sütüm kesilirse hiç anne sütü alamaZsa kafamda deli sorular düşünceler durduramıyorum ikinci normal doğumum oldu ama malesef ikisindede rahatlığını yaşayamadım tek iyi tarafı hamile kaldığımdanda aşağı kiloya düşmüşüm -10 kilo olmus yarın tekrar ameliyat yerime dikiş atılıcak onun stresi başladı diyorum neleri atlatmıs kadınsın bundan mı korkuyorsun diye ama artık ayağımı çarpsam o acıya bile dayanamıcakmısım gibi geliyor ağrı eşiğim düştü sanırım hastanede adımız cıktı apansitle gelen bebek diye buna şükür yine diyorum bazen sanki lohusa depresyonuna giricekmişim gibi oluyor herkesten kıskanıyorum kimse sevsin istemiyorum ya enfeksiyon mikrop kaparsa diyesürekli herkeste bi akıl verme biri ordan şöyle yap biri böyle yap her bebek kendine özgü beraber öğrenicez kızımla diyorum buseferde alınganlık yapıyolar ah ah tek güzel tarafı herşeyi unutturan kafayı resetleyen kızım yanımda kafanızı şişirdim sizinde cok dolmusum sizlerdende güzel haberler alırız bol bol Allah hepimize kolaylıklar versin
Çok geçmiş olsun canım.Üzme artık tatlı canını.Sabırlı ol .Sabredince acın azalacak emin ol. İnşallah herşey yoluna girer. Bebeğini de emzirirsin inşallah.Ama emziremezsen de üzülme.Allah sağlık versin.Senin 32 haftalık bebeğinin kalbi durmuştu ve normal doğurmuştun ya.Başka çocuğun var mıydı canım?Merhaba kızlar doğum tarihleri alınmaya baslamıs doğum olan arkadaslar olmus hadi hayırlısı herşeyin Allah tez vakitte sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin cok heyecanlanıyorum okudukca benım doğum karambole geldiği icin hiç bişey anlamadım bende yeni yeni kalkıp bebeğimin bakımını yapabiliyorum hala emziremiyorum enfeksiyonum cok azalmıs ama tam değer altına düşmemiş hala mamayla besliyıruz kabızlık sorunumuz var beraber ağlıyoruz hamilelik ayrı zormus sonrası daha ayrı stresli heran bişey olucak korkusu o ağladıkca beraber ağlıyosun inşallah anne sütüne geçer kızım da onu emzirememekten cok korkuyorum ya sütüm kesilirse hiç anne sütü alamaZsa kafamda deli sorular düşünceler durduramıyorum ikinci normal doğumum oldu ama malesef ikisindede rahatlığını yaşayamadım tek iyi tarafı hamile kaldığımdanda aşağı kiloya düşmüşüm -10 kilo olmus yarın tekrar ameliyat yerime dikiş atılıcak onun stresi başladı diyorum neleri atlatmıs kadınsın bundan mı korkuyorsun diye ama artık ayağımı çarpsam o acıya bile dayanamıcakmısım gibi geliyor ağrı eşiğim düştü sanırım hastanede adımız cıktı apansitle gelen bebek diye buna şükür yine diyorum bazen sanki lohusa depresyonuna giricekmişim gibi oluyor herkesten kıskanıyorum kimse sevsin istemiyorum ya enfeksiyon mikrop kaparsa diyesürekli herkeste bi akıl verme biri ordan şöyle yap biri böyle yap her bebek kendine özgü beraber öğrenicez kızımla diyorum buseferde alınganlık yapıyolar ah ah tek güzel tarafı herşeyi unutturan kafayı resetleyen kızım yanımda kafanızı şişirdim sizinde cok dolmusum sizlerdende güzel haberler alırız bol bol Allah hepimize kolaylıklar versin
Haber geldi artçı oluyormuş Allah sükunet versin kızlar bebisleri stresten uzak tutun İnşallahSağol canım. İnşallah herkes iyidir ve tekrar olmaz.
Kızlar şimdi artçı falan olabilir daha küçük korkmayın. Çok korkuyorsanız dışarı falan çıkın yanınızda birileri olsun. Orda hissedilir artçılar da
Can'ım benimki belliydi bayağı bi önceden. 17 temmz doğum tarihim olacak Allah'ın İzniyleDoğum tarihleri aynı bebişlerin.Bana da iki gün önce 2911 dedi,boyu kesin söyleyemiyormuş.Doğum tarihi verdiler mi sana?
Ah canım sağol aslında emziremezsem üzülmek bencillik gibi geliyor ben ne ilkim nede sonum benım ikinci doğum ama ilki kayıptı doktorumuz mamadan dedi ama değiştirme dedi 9gün yenidoğan yoğunbakımda kaldığında böyle bi sorun yok gibiydi aptamil prematil veriyoruz zeytinyağı ile çalkala dedi fitil yazdı poposuna sürüyorum yumuşatmak icin gecicek buzamanlarda biraz zahmetli sıkıntılı bir baslangıc yaptık kızımla ama beraber üstesinden gelicez herşeyin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?