2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz. Bizi bu kadar etkileyen bence apar topar doğum yapmış olmamız psikolojik olarak hazır olmayınca böyle şeyler başlıyor galiba. Dün gece ağlama krizleri geçirdim resmen ama ağlamak iyi geldi. Bence her ağlama depresyon olmaz bunalinca ağlamak iyi gelebilir ama unutma biz anneyiz artık Peygamberin en değerli gördüğü arkadaşız evlatlarımız için

canım mamayı sütü hiç dert etme. eğer nasibi varsa senden emecektir, yoksa takdir böyledir. bunu mu dert edeceksin kendine sağlığı yerinde olsun yeter ki sen daha zor durumları atlattın, merak etme bu alışma süreci ve senin ameliyatın üst üste geldiği için böyle.. birkaç haftaya herşey daha kolay güzel olacak inşallah..

Ah canım sağol aslında emziremezsem üzülmek bencillik gibi geliyor ben ne ilkim nede sonum benım ikinci doğum ama ilki kayıptı doktorumuz mamadan dedi ama değiştirme dedi 9gün yenidoğan yoğunbakımda kaldığında böyle bi sorun yok gibiydi aptamil prematil veriyoruz zeytinyağı ile çalkala dedi fitil yazdı poposuna sürüyorum yumuşatmak icin gecicek buzamanlarda biraz zahmetli sıkıntılı bir baslangıc yaptık kızımla ama beraber üstesinden gelicez herşeyin inşallah

Geçmiş olsun kızlar var mı kimsede birşey Umarım kimseye birşey olmaz güzel ülkemde
Sağol canım. İnşallah herkes iyidir ve tekrar olmaz.
Kızlar şimdi artçı falan olabilir daha küçük korkmayın. Çok korkuyorsanız dışarı falan çıkın yanınızda birileri olsun. Orda hissedilir artçılar da

Canım üzme kendini sakın nasibinde varsa alır o sütü .. benim oğlum ne emdi ne anne sütü aldı doğduğu günden bu yana mamayla büyüdü başlarda sağdım ee sütde yoktu o günlerimi bnde hatırlamak istemiyorum ama şimdi oğlum maşallahı var..sen iyi ol kızında yanında şükür buna. etrafada kulak asma neler demiyorlar ki.. mamayı deneyerek anlarsın bebeğine hangisi iyi diye..

Çok geçmiş olsun canım.Üzme artık tatlı canını.Sabırlı ol .Sabredince acın azalacak emin ol. İnşallah herşey yoluna girer. Bebeğini de emzirirsin inşallah.Ama emziremezsen de üzülme.Allah sağlık versin.Senin 32 haftalık bebeğinin kalbi durmuştu ve normal doğurmuştun ya.Başka çocuğun var mıydı canım?

Haber geldi artçı oluyormuş Allah sükunet versin kızlar bebisleri stresten uzak tutun İnşallah

Kızlar nst de başıma ne geldi. Geldi bi stajyer bağladı nst mi. Bende kk ya bakıom telde geçti bi 10 dk döndüm ki 90 80 bebeğin kalp atışları bağırıyorum kimse yok hemşire çağırma butonunu koymuşlar serum Askısına uzanamıyorum deli oldum kalktım söktüm hepsini indim aşşaya doktorun yanına dedim bebek gidiyor kalp atışları çok düşük Nasıl panik oldum meğerse Bebek yerine benim nabzımı ölçmüş akıllı stajyer sinirden deli oldum korktum bi sürü güya medicalpark ya doktorda azarladı onları şimdi tekrar nst çekiliom oooof offfff ömrümden ömür gitti

İnan bencillik değil canım. Kısmeti biraz da bebeğin.. yani mamaysa kısmette mama yiyecek anne sütüyse de öyle. Mamayla karıştırırsan sorun olmaz çat kaşığı ile içir derler genelde.. bana da çok dediler araştırdım riskliymiş. Mamayla karışır zaten.. ayy canım kusura bakma ben bi an dalgınlıkla yazdım ikinci falan diye yanlış anlama olur mu.. Bu sıkıntılarınızın hepsi geçecek kızınla annesi güzel günler sizi bekliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…