2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eller çok fena , sol elim daha kötü oluyor sabahları. özellikle baş parmağım ağrılı. Ben doktora sordum, bilek tarafından ödemden dedi. Yapacak birşey yok

Ay gerçekten sinir bozucu çok üzüldüm canım geçmiş olsun

Eller çok fena , sol elim daha kötü oluyor sabahları. özellikle baş parmağım ağrılı. Ben doktora sordum, bilek tarafından ödemden dedi. Yapacak birşey yok
Valla benim ikisi de kötü tencere falan alamıyorum elime dokmemek için ben de soracağım Yarın ona göre başka yollar arayacağım artık

Şuna bak yaa kalp atışlarını almadan nasıl bağlar onu? Benim durmadı bebek önce zorla buldu dedi hareket ediyor pozisyon değişir ses giderse seslen.. bi ara değiştirir gibi oldu vazgeçti. Çağırmadım ama zaten 2 kere geldi o süreçte yanıma. Saçmalamışlar resmen. Doktordan yemişler lafı daha yapamazlar öyle.. insan panik oluyor..

Kız birden dilim damağım kurudu Nasıl söktüm Kemerleri anlamadım yazık tosunum da karnımda stres yaşadı dikkat ya gerçekten biraz özen ve dikkat hamilelere karşı ...

Kız birden dilim damağım kurudu Nasıl söktüm Kemerleri anlamadım yazık tosunum da karnımda stres yaşadı dikkat ya gerçekten biraz özen ve dikkat hamilelere karşı ...

Geçmiş olsun canım yaa.. valla bilmeyene ne yaptırırsın acaba... ? Stajer bağlarken yanında bilen olur.. ne saçma yanii..

Kızlar yer yerinden oynadı. Nasıl bir deprem.. Duvarlar çatır çatır. Çeşmedeyiz biz. Karaburun yok yakın. Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun canım. Biz bursada bile mahvolduk korkudan. Seni düşünemiyorum. Sakinledin mi iyi misin şimdi? Artçılar falan da oluyormuş. Parka falan çık istersen dışarda daha az hissediliyor. Yalnız değilsin dimi?

Merhabalar kizlar, ara ara hep girip oluyorum ama ne zamandir yazamiyodum. Erken dogum riski nedeniyle 29. Haftadan beri yatiyordum evde biraz sıkıcı gecti gunler ama geçti bir şekilde cok sukur. Minigime kavusmak icin deger her seye.. bugün de kontrole gittik artik istirahate gerek yok gelebilir istedigi zaman bebek dedi. Kilosu 2700 olmus.. 1 cm de acilma varmis. Grupta dogum yapanlar var galiba ilk olmayacagim ama erken anne olanlardan olacagim sanirim :) yakinda herkes saglikla kucagina almis olur insallah

Kızlar merhaba. Iki büyük deprem gecirmis biri olarak depremi hissedenlere çok gecmis olsun diyorum. Allah bir daha hissettirmesin.
Ben de bugün doktora gittim ve sezeryan tarihi aldim. 19 haziran yani haftaya kısmetse pazartesi kavuşucaz minik Asya'ya. Hic hazır degilim, cok heyecanliyim, cok korkuyorum. Bole karnimda iyiydi dertsiz tasasiz:))

Burda yanlız olmadığımı bilmek rahatlatıyor ilk bebeğimi kaybedince cok paniktim bi önceki kontrolümde olsun sağsalim olcağını bilsem dogsun küvezde gözümün önünde olsun dedim 1 hafta sonrası oldu dilimin beterine uğradım sanırım bendede hep bi mAnasız herşeye ağlama isteği hormonlarım karıstı birbirine iyiki kk var siz varsınız yüzyüze tanışmasakta hepimiz birbirimizin hayatına dokunup destek oluyoruz

AYnen öyle canım bende sonra kızıyorum kendime böyle seyleri dert ettiğim için haklısın aslında üstüste geldiği için böyle oldu inşallah canım inşallah hepimiz için kolay güzel olur inşallah

Merhaba, depremi hissedenlere geçmiş olsun. Ben de uzun zamandır yazmadım. Zira kendime göre çok meşakkatli bir gebelik geçiriyorum. Aylardır evde yatıyorum, cuma gununden beri de hastanedeyim. Suyum azalmış, biraz açılma var. Neyse ki 36.haftayı doldurduk ama yine de artık iyice sabırı tükeniyor insanın. Biraz önce dopler yapacaklarını söyledi doktor, halbuki sabah ultrasonda daha iyi demişti ben de biraz korktum kötü bişey mi var diye. Bekliyorum hayırlısıyla. Herkese Allahım sabır ve kolaylıklar versin.

Allah yardımcın olsun canım

Çevredekilerin dilinin kemiği yok ağzından cıkanlarla daha bi kırıcı oluyoLar yada sana yetersizmişsin gibi imalarda bulununca insan ne hissettiğini ne düşünceğini bilemiyor baştanda annelik deneyip deneyim kazanarak öğrenme aslında evet çok şükür sağsalim yanımda herşeyden öte en önemlisi de yanımda olması

Aynen canım Burası iki yıldır ailem gibi oldu iki yıl önce ilk bebeğimi kaybettiğim zaman girdim buraya 7 haftalık kalbi oluşmadı sonra ikinci kayıp derken şimdi oğlum kucağımda. Bugün diyet grubundan bir arkadaş öğrendi doğum yaptığımi buradan tanıştık şimdi oğlum için hazırladığı hediyeleri göndermek için kargo adresi istedi. Maddi kısmı hiç önemli değil ama bana yaşattığı duygular paha biçilemez.

Allah yardımcın olsun canım.

Pazartesileri bizim grubun doğurma günü galiba

Cok sağol canım sanırım günlerdir hastanede olmaktan kendimi sıkmaktan duygularım karıstı yok canım baska cocuğum sağlıklı olarak kucağıma aldığım ilkim bu bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…