2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi şehirdesiniz? Malum ssvd destekleyen dr bulmak zor, inŞAllaj kısmet olur, Demire devam dedi bana kan değerleri düşmesin diye ama kilo için bol protein az karbonhidrat diyor hep
ben eskişehirdeyim cnm sen nerdesin en son geçen hafta gitmiştim bebişim 3130 gr olmuştu bu hafta tekrar gideceğim cuma günü

Herkes her konuda uzman maşallah bizim toplumda. Dün babam halam babaannem bile deli etti. Öyle tutma bunu yapma şöyle yap. Zaten gunsuz bebek İki kilodan az. Korkmadan herşeyini yaptığıma sevinmek yerine yorum yapıp durdular. Zaten elim uyuşuk tutmuyor. En son gece ağladım kriz şeklinde. Burada bi arkadaş demişti çok hoşuma gitti o tabir. Bizde herkes herbokolog valla takılma kimseye daha olmadı mı kapat kendini odana lohusayim ben de

biliyor musun bende aynı hisleri yaşıyorum. burda erken doğum yapan arkadaşları görünce içimden geçiyor 38i beklemeden gelse nasıl olur diye, sonra dua yerine geçecek diye korkuyorum kafamdan atmaya çalışıyorum bu düşünceleri. ama 37 de almasını isteyeceğim bakalım bir de yaramazım 1 hafta geriden geliyor. doktor kabul eder mi bilmem.

Cok sağol canım sanırım günlerdir hastanede olmaktan kendimi sıkmaktan duygularım karıstı yok canım baska cocuğum sağlıklı olarak kucağıma aldığım ilkim bu bebeğim
Rabbim bu bebeğine, inşaallah bundan sonrakilere, anne ve babasına hayırlı uzun ömürler versin canım

Prematurlerimiz büyüdükçe toparlanıriz insAllah cnm

Allaha şükür ultrasonda 2530 u gördüm en son iki kiloydu çok üzülüyodum nasıl yediysem artık :)) gece gündüz tıkındım.. İki hafta daha dursa benim yaramaz çok iyi olacak inşallah bu kilolar gerçektir tabi :) normalde 10 temmuzda alacaktı sezeryana bakalım artık erken olmazsa dört haftamız var teyzeler

lierac hiç güzel değil bende kullandım ve çatladım mustela iyi dediler ama çatlayacağın varsa da çatlıyorsun heralde
Ucuz da degil ki bacım iyi dediler onu aldik ama bi baktim alttan catlamisim simdi bide catlak sonrasi serum alacagiz onu arastiralim

Kizlar temizlik yapiyodum ben duymadim depremi gecmis olsn hisseden arkadaslarima ist da hissedilmis dikkat edelim temkinli olmakta fayda var Allah hepimizi korusun

valla eve yeni gelmiştm ve tektim evim bahçeli hemen bahçeye çıktım üzerimde atlet külot hemde. dışarda giyindm üstümü. çok şükür geçti allahım beterinden korusun

Bugün cok yordum kendimi yaaa yemekti ütüydü temizlikti bide cok hızlı hareket ediyorum yapmamam lazm yapiyorum sonrada kendime kızıyorum offf cok yoruldum ya

Maşallah canım yarım kiloyu kaç haftada almıs? Bende çarşamba gideceğim kontrole. Şöyle bi 2200 filan dese keşke.

Bugün cok yordum kendimi yaaa yemekti ütüydü temizlikti bide cok hızlı hareket ediyorum yapmamam lazm yapiyorum sonrada kendime kızıyorum offf cok yoruldum ya
Nasıl yapıyorsun ya ben karnımın sancısından yerimden kalkamadım bugun

Kizlar oglum hala 2400 10 gunde 100 gr almış ben 2 aya yakindir kilo almiyorum bi de son aylardaa alirsin diyordu etrafimdakiler.istahim yok midem bulaniyo sabah 1 yumurtayi bitiremedim tansiyonum hep 8e 5 civari.ilk aylardan daha zor geciyor bana bu son ay

Ucuz da degil ki bacım iyi dediler onu aldik ama bi baktim alttan catlamisim simdi bide catlak sonrasi serum alacagiz onu arastiralim
Ben de lierac kullanıyorum canım.Günde iki kez,bazen üç kez sürüyorum.İlk aldığımda 1,5 ay kullanıyordum.Şu anda 2 maks 3 hafta yetiyor karın büyüdüğü için.Belki karnın alt kısımlarına çok sürememişsindir.

Bol muz harnup pekmezi ve kaşar peyniri ye Can'ım. Pekmezi kat portakal suyuna iç. Bi de biraz kırmızı ete aban gitsin bak gör hızla toparlar Allah'ın izniyle.

Ay canım çok kötü birtecrübe olmuş. Onunla geçmiş olsun sende yawrunda iyiya şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…