ben eskişehirdeyim cnm sen nerdesin en son geçen hafta gitmiştim bebişim 3130 gr olmuştu bu hafta tekrar gideceğim cuma günüHangi şehirdesiniz? Malum ssvd destekleyen dr bulmak zor, inŞAllaj kısmet olur, Demire devam dedi bana kan değerleri düşmesin diye ama kilo için bol protein az karbonhidrat diyor hep
lierac hiç güzel değil bende kullandım ve çatladım mustela iyi dediler ama çatlayacağın varsa da çatlıyorsun heraldeKızlar karnım catlamis alt kısımdanlierac ve hindistan cevizi yagi kullanmama ragmen
Herkes her konuda uzman maşallah bizim toplumda. Dün babam halam babaannem bile deli etti. Öyle tutma bunu yapma şöyle yap. Zaten gunsuz bebek İki kilodan az. Korkmadan herşeyini yaptığıma sevinmek yerine yorum yapıp durdular. Zaten elim uyuşuk tutmuyor. En son gece ağladım kriz şeklinde. Burada bi arkadaş demişti çok hoşuma gitti o tabir. Bizde herkes herbokolog vallaÇevredekilerin dilinin kemiği yok ağzından cıkanlarla daha bi kırıcı oluyoLar yada sana yetersizmişsin gibi imalarda bulununca insan ne hissettiğini ne düşünceğini bilemiyor baştanda annelik deneyip deneyim kazanarak öğrenme aslında evet çok şükür sağsalim yanımda herşeyden öte en önemlisi de yanımda olması
Burda yanlız olmadığımı bilmek rahatlatıyor ilk bebeğimi kaybedince cok paniktim bi önceki kontrolümde olsun sağsalim olcağını bilsem dogsun küvezde gözümün önünde olsun dedim 1 hafta sonrası oldu dilimin beterine uğradım sanırım bendede hep bi mAnasız herşeye ağlama isteği hormonlarım karıstı birbirine iyiki kk var siz varsınız yüzyüze tanışmasakta hepimiz birbirimizin hayatına dokunup destek oluyoruz
Rabbim bu bebeğine, inşaallah bundan sonrakilere, anne ve babasına hayırlı uzun ömürler versin canımCok sağol canım sanırım günlerdir hastanede olmaktan kendimi sıkmaktan duygularım karıstı yok canım baska cocuğum sağlıklı olarak kucağıma aldığım ilkim bu bebeğim
Prematurlerimiz büyüdükçe toparlanıriz insAllah cnmAynen canım ya ne olsa hamilelik lohusalik diyorlar ben de keserim sizi diyorumellerim tutmuyor benim Mesela. Deli gibi ödem var ayaklarım bacaklarım hala şiş onlara takılmıyorum ama ellerim cidden tutmuyor bakalım yarın kontrolde soracağım doktoruma
Ne demek canım Allah senden de razı olsun ❤Hmm bunları bilmiyordum canım Allah razı olsun. Evet bazen her seferinde yutkunuyor bazen üç dört defada . Bunu takip edeyim de fazla sagmis olmayayım Allah razı olsun canım
Pembe canım 4 çizgi hemdeCanım bu catlaklar pembemsi mi oluyo direk beyaz beyaz mı olusuyo ? Yada vücuda göre değişio mu ?
Ucuz da degil ki bacım iyi dediler onu aldik ama bi baktim alttan catlamisim simdi bide catlak sonrasi serum alacagiz onu arastiralimlierac hiç güzel değil bende kullandım ve çatladım mustela iyi dediler ama çatlayacağın varsa da çatlıyorsun heralde
valla eve yeni gelmiştm ve tektim evim bahçeli hemen bahçeye çıktım üzerimde atlet külot hemde. dışarda giyindm üstümü. çok şükür geçti allahım beterinden korusunÇok geçmiş olsun canım. Biz bursada bile mahvolduk korkudan. Seni düşünemiyorum. Sakinledin mi iyi misin şimdi? Artçılar falan da oluyormuş. Parka falan çık istersen dışarda daha az hissediliyor. Yalnız değilsin dimi?
Allaha şükür ultrasonda 2530 u gördüm en son iki kiloydu çok üzülüyodum nasıl yediysem artık :)) gece gündüz tıkındım.. İki hafta daha dursa benim yaramaz çok iyi olacak inşallah bu kilolar gerçektir tabi :) normalde 10 temmuzda alacaktı sezeryana bakalım artık erken olmazsa dört haftamız var teyzeler
Nasıl yapıyorsun ya ben karnımın sancısından yerimden kalkamadım bugunBugün cok yordum kendimi yaaa yemekti ütüydü temizlikti bide cok hızlı hareket ediyorum yapmamam lazm yapiyorum sonrada kendime kızıyorum offf cok yoruldum ya
Ben de lierac kullanıyorum canım.Günde iki kez,bazen üç kez sürüyorum.İlk aldığımda 1,5 ay kullanıyordum.Şu anda 2 maks 3 hafta yetiyor karın büyüdüğü için.Belki karnın alt kısımlarına çok sürememişsindir.Ucuz da degil ki bacım iyi dediler onu aldik ama bi baktim alttan catlamisim simdi bide catlak sonrasi serum alacagiz onu arastiralim
Bol muz harnup pekmezi ve kaşar peyniri ye Can'ım. Pekmezi kat portakal suyuna iç. Bi de biraz kırmızı ete aban gitsin bak gör hızla toparlar Allah'ın izniyle.Kizlar oglum hala 2400 10 gunde 100 gr almış ben 2 aya yakindir kilo almiyorum bi de son aylardaa alirsin diyordu etrafimdakiler.istahim yok midem bulaniyo sabah 1 yumurtayi bitiremedim tansiyonum hep 8e 5 civari.ilk aylardan daha zor geciyor bana bu son ay
Kremşantili yapabilirsin hazır kek kalıplarından alıp meyveli yapabilirsinKızlar misafirim geliyor şöyle pratik hemen hazır olcak pasta tarifi verebilirmsiniz
Ay canım çok kötü birtecrübe olmuş. Onunla geçmiş olsun sende yawrunda iyiya şükürKızlar nst de başıma ne geldi. Geldi bi stajyer bağladı nst mi. Bende kk ya bakıom telde geçti bi 10 dk döndüm ki 90 80 bebeğin kalp atışları bağırıyorum kimse yok hemşire çağırma butonunu koymuşlar serum Askısına uzanamıyorum deli oldum kalktım söktüm hepsini indim aşşaya doktorun yanına dedim bebek gidiyor kalp atışları çok düşük Nasıl panik oldum meğerse Bebek yerine benim nabzımı ölçmüş akıllı stajyersinirden deli oldum korktum bi sürü güya medicalpark ya doktorda azarladı onları şimdi tekrar nst çekiliom oooof offfff ömrümden ömür gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?