- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Kizlar oglum hala 2400 10 gunde 100 gr almış ben 2 aya yakindir kilo almiyorum bi de son aylardaa alirsin diyordu etrafimdakiler.istahim yok midem bulaniyo sabah 1 yumurtayi bitiremedim tansiyonum hep 8e 5 civari.ilk aylardan daha zor geciyor bana bu son ay
Sorma ya Allah'a şükür iyiyiz yavrumla, çok saolasın canımAy canım çok kötü birtecrübe olmuş. Onunla geçmiş olsun sende yawrunda iyiya şükür
Kizlar dun agrim oldu diye hastaneye gttm nst boyle cikti doktor suratsizin tekiydi agrin yok git dedi ama agrim oluyodu nst aninda da. Anlayan var mi nst den sıkıntı var mi
Çok beğendim canım güle güle kullan bu ilkinin markası ve modeli ne acabaBugün biberon,emzik kaynatıp şeffaf poşetlere koydum.2 gecelik bir pijama almıştım.Şu an stoklarda olmayan Barina nın bir pijama takımı vardı,mavi,çok güzeldi.Üretimdeymiş,bekleyemedim.Son pijama takımım da yine ekru oldu.Mavi olan kısmet olmadı.Eki Görüntüle 2007912 Eki Görüntüle 2007913
Kız öyle gün mü verilir bi gün önceden anam insan noldugunu anlayamaZ. Belki uzaktan gelecek anası babası olur yani doktor da bi değişikmişKızlar bugün hastaneye gttim gene ölçümler çok şükür iyi çıktı gün verckmsnz dedim daha erken küçük dedi 37 haftalksın daha dedi haftaya kntrele çagrdı beni belki ozmn gün verir umuduyla bakıom..
Bugün 38 haftalık bi kadına 3.bebegi olucaktı dgerleride sezeryanmıs yarın aç gel sezeryana alıncaksn dedi sanırım banada haftaya kontrele gttgmde bi iki güne gün verir
Kızlar bugün hastaneye gttim gene ölçümler çok şükür iyi çıktı gün verckmsnz dedim daha erken küçük dedi 37 haftalksın daha dedi haftaya kntrele çagrdı beni belki ozmn gün verir umuduyla bakıom..
Bugün 38 haftalık bi kadına 3.bebegi olucaktı dgerleride sezeryanmıs yarın aç gel sezeryana alıncaksn dedi sanırım banada haftaya kontrele gttgmde bi iki güne gün verir
Öyle olur mu ya insan kendini nasıl hazırlasın.En az iki hafta önceden gün vermesi lazım.Kızlar bugün hastaneye gttim gene ölçümler çok şükür iyi çıktı gün verckmsnz dedim daha erken küçük dedi 37 haftalksın daha dedi haftaya kntrele çagrdı beni belki ozmn gün verir umuduyla bakıom..
Kızlar merhaba. Iki büyük deprem gecirmis biri olarak depremi hissedenlere çok gecmis olsun diyorum. Allah bir daha hissettirmesin.
Ben de bugün doktora gittim ve sezeryan tarihi aldim. 19 haziran yani haftaya kısmetse pazartesi kavuşucaz minik Asya'ya. Hic hazır degilim, cok heyecanliyim, cok korkuyorum. Bole karnimda iyiydi dertsiz tasasiz:))
Ay inşallah canm ya :) eşime kalsa bugün alsalar dı kske dıoO zaman nerden baksan 10 günün falan kaldı senin desene :)) ayy heyecanlı valla..
Canm özel hastane değil ya ondan de belki birgün önceden de verse razıyım BN hazırm doğuma :)Kız öyle gün mü verilir bi gün önceden anam insan noldugunu anlayamaZ. Belki uzaktan gelecek anası babası olur yani doktor da bi değişikmiş
Malesf vermıolar o şekil canm ya egtm araştırma hastanesi özele gtsem vermişti şimdiye çoktanÖyle olur mu ya insan kendini nasıl hazırlasın.En az iki hafta önceden gün vermesi lazım.
Ay inşallah canm ya :) eşime kalsa bugün alsalar dı kske dıo
Kizlar dun agrim oldu diye hastaneye gttm nst boyle cikti doktor suratsizin tekiydi agrin yok git dedi ama agrim oluyodu nst aninda da. Anlayan var mi nst den sıkıntı var mi
Sorma canm yanıoz evlat hasretinden Allahm inşallah bu sefer yuzumuzu güldürür...Az beklesin canım :) 38i tamamlar en azından rahat olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?