2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dun agrim oldu diye hastaneye gttm nst boyle cikti doktor suratsizin tekiydi agrin yok git dedi ama agrim oluyodu nst aninda da. Anlayan var mi nst den sıkıntı var mi

Eklentiler

• 20170612_172505.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 69
Bugün biberon,emzik kaynatıp şeffaf poşetlere koydum.2 gecelik bir pijama almıştım.Şu an stoklarda olmayan Barina nın bir pijama takımı vardı,mavi,çok güzeldi.Üretimdeymiş,bekleyemedim.Son pijama takımım da yine ekru oldu.Mavi olan kısmet olmadı.

Bende senin gibiyim canım. 2 aydır 500 gr aşağı yukarı oynuyor ancak. Ama hep düzgün şeyler yiyorum karbonhidratı kesince böyle oldu. İştah desen sıcaklar başlayınca kalmadı. Sadece meyve olsa yeticek bana.

Kızlar bugün kasılmalarım oldu, doktor da gel deyince gittim. Nst de sancı çıkmadı, açıklık da yok magnezyumu ikiye çıkarmamı söyledi sadece ve bu kasılmaların haftalar geçtikçe artabileceğini söyledi

Kızlar bugün hastaneye gttim gene ölçümler çok şükür iyi çıktı gün verckmsnz dedim daha erken küçük dedi 37 haftalksın daha dedi haftaya kntrele çagrdı beni belki ozmn gün verir umuduyla bakıom..
Bugün 38 haftalık bi kadına 3.bebegi olucaktı dgerleride sezeryanmıs yarın aç gel sezeryana alıncaksn dedi sanırım banada haftaya kontrele gttgmde bi iki güne gün verir

Kizlar dun agrim oldu diye hastaneye gttm nst boyle cikti doktor suratsizin tekiydi agrin yok git dedi ama agrim oluyodu nst aninda da. Anlayan var mi nst den sıkıntı var mi

Canım nst den çok anlamam kendi nst mi de pek anlamadım ama seninkiyle karşılaştırınca sancın var gibi gördüm.. benim öyle değildi sona doğru yükselişe geçti ki o arada sancı hissettim.. kendi doktorunu ara canım bekleme

Kız öyle gün mü verilir bi gün önceden anam insan noldugunu anlayamaZ. Belki uzaktan gelecek anası babası olur yani doktor da bi değişikmiş

O zaman nerden baksan 10 günün falan kaldı senin desene :)) ayy heyecanlı valla..

Öyle olur mu ya insan kendini nasıl hazırlasın.En az iki hafta önceden gün vermesi lazım.

Sağlıkla kucağına al inşallah canım. :)) korkma sakın canım hele bi gör o minişi bak nasıl oluyor :)

Depremi hisseden arkadaşlarıma çok geçmiş olsun. Umarım tekrar olmaz. Yalnız kalmamaya çalışkn mümkün oldukça.

Düzenli mi değil mi onu anlamıyorum ama sancın çıkmış senin canım. 80e kadar çıkmış hatta. Belki daha iyi anlayan varsa yorum yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…