- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Sorma canm yanıoz evlat hasretinden Allahm inşallah bu sefer yuzumuzu güldürür...
Amiinnn inşallah cümlemiz canmAmin inşallah canım:) sağ salim kucağına da al inşallah:))❤
Nasıl yapıyorsun ya ben karnımın sancısından yerimden kalkamadım bugun
Kizlar. Istanbuldan özene bözene "fatma ana eli otu" almistim. Normalden vazgecince elimde kaldi:)) Kullanmak isteyen varsa onun niyetine onun dogum baslarken suya koyabilirim. Dogumdaki acilmayi kolaylastiriyormus. Dogum bitince sudan cikartmak gerekiyormus.
İkisi de Barina canım.İlkinin kodu 714.Çok beğendim canım güle güle kullan bu ilkinin markası ve modeli ne acaba
Belki alta surmedim benimde aklima gelmedi degil ama gunde 1 surdum hep simdi bende 2 -3 kez surerim cogalmasin bareBen de lierac kullanıyorum canım.Günde iki kez,bazen üç kez sürüyorum.İlk aldığımda 1,5 ay kullanıyordum.Şu anda 2 maks 3 hafta yetiyor karın büyüdüğü için.Belki karnın alt kısımlarına çok sürememişsindir.
Maşallah canım yarım kiloyu kaç haftada almıs? Bende çarşamba gideceğim kontrole. Şöyle bi 2200 filan dese keşke.
Evde cihaz varsa arada olc canımYa kızlar doktor bugün tansiyonun biraz yüksek dedi eşime kaç diye sordum 14müş. Yatıp kalktın hareketten olabilir dedi doktor ama bilemedim yani yayıp kalkınca en fazla çarpıntım olur tansiyon işi kafama takıldı.. takip etsem mi evde acaba?
Geçmiş olsunKızlar yer yerinden oynadı. Nasıl bir deprem..Duvarlar çatır çatır. Çeşmedeyiz biz. Karaburun yok yakın. Allah beterinden korusun
Siralama yapıyorum hemen size 1. Lina 2. Asya 3. Ada 4. Pelin (linanin anlamını bilmiyorum ama çok narin ve güzel bir isim bence şekerslm kızlar kızıma isim karar veremedim sizlerle de paylaşmak istedim
ada, pelin, asya, lina arasındayız sizde hangisi daha güzel fikrinizi yazar mısınız?
Evde cihaz varsa arada olc canım
Ya benim eşimden özgür ismini çok beğeniyor ama ben çok kararsız kaldım hala isim bulamadım bizde maalesefKizlar en de isim konusunda netlesemedim.kizimin adını ben vermiştim.simdide ben Çınar istiyorum ama eşim annem beğenmiyor.herkeste var diyorlar.Bir de aklımızda ÖZGÜR var.
Sizce ÖZGÜR MU ÇINAR MI
Benimki de 19 haziran canimKızlar merhaba. Iki büyük deprem gecirmis biri olarak depremi hissedenlere çok gecmis olsun diyorum. Allah bir daha hissettirmesin.
Ben de bugün doktora gittim ve sezeryan tarihi aldim. 19 haziran yani haftaya kısmetse pazartesi kavuşucaz minik Asya'ya. Hic hazır degilim, cok heyecanliyim, cok korkuyorum. Bole karnimda iyiydi dertsiz tasasiz:))
Bence et.Benim 10 a 6 esim dusuk gibi dedi.Hemsire de gebe tansiyonu boyle olur diyor.Ya kızlar doktor bugün tansiyonun biraz yüksek dedi eşime kaç diye sordum 14müş. Yatıp kalktın hareketten olabilir dedi doktor ama bilemedim yani yayıp kalkınca en fazla çarpıntım olur tansiyon işi kafama takıldı.. takip etsem mi evde acaba?
Lina nin cok guzel bir anlami var.Cennette bir meyve demekti yanlis hatirlamiyorsamSiralama yapıyorum hemen size 1. Lina 2. Asya 3. Ada 4. Pelin (linanin anlamını bilmiyorum ama çok narin ve güzel bir isim bence şeker
canım evde takip et. Bir de önemli olan küçük tansiyonun yükselmesi demişti bana doktorum. İnşallah sorun çıkmaz. Hastanede heyecandan oluyor sanırım. Benim de normalden yüksek çıkıyor genelde.Ya kızlar doktor bugün tansiyonun biraz yüksek dedi eşime kaç diye sordum 14müş. Yatıp kalktın hareketten olabilir dedi doktor ama bilemedim yani yayıp kalkınca en fazla çarpıntım olur tansiyon işi kafama takıldı.. takip etsem mi evde acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?