Pembe canım 4 çizgi hemde
ilk oglumda 30 kilo almama ragmen sadece vazelin kullandim ve catlamadm sanki bunlar para tuzagi gibi geliyor yani yapi olarak catlamaya musaitse insan catliyor galibalierac hiç güzel değil bende kullandım ve çatladım mustela iyi dediler ama çatlayacağın varsa da çatlıyorsun heralde
Canım son 10gündür benimde 11-12 büyüğü 7-7.5küçüğü oluyor. Hamileliğim boyunca 9-5 yada 10-5 ti ama doktora her gittiğimde 11-6 10-6 çıkıyordu ciddiye almadı hiç ama ben kendimdeki farkı biliyorumVar canım ölçeyim en iyisi. Hep 9/5 10/5 falan çıkıyor şaşırdım. Yürüdüğümde 12/8 de yürümemiştim de.. heyecandan oldu sanırım
nasil canim bebisin toparladimi epeyPrematurlerimiz büyüdükçe toparlanıriz insAllah cnm
Bende ayni fikirdeyim canim almiyorum artik krem felan zeytinyagi badem yagi vazelin bebe yagi kullaniuorum . Catlayacagin varsa catliyorsun sanirim bi umut iste nemlendiriyorum belki daha az catlarim diyeilk oglumda 30 kilo almama ragmen sadece vazelin kullandim ve catlamadm sanki bunlar para tuzagi gibi geliyor yani yapi olarak catlamaya musaitse insan catliyor galiba
Açılmadan sonra ne zaman gelir acaba bebek öyle hafta aralığı varmıdır yoksa 40 i da tamamlayabilirmiMerhabalar kizlar, ara ara hep girip oluyorum ama ne zamandir yazamiyodum. Erken dogum riski nedeniyle 29. Haftadan beri yatiyordum evde biraz sıkıcı gecti gunler ama geçti bir şekilde cok sukur. Minigime kavusmak icin deger her seye.. bugün de kontrole gittik artik istirahate gerek yok gelebilir istedigi zaman bebek dedi. Kilosu 2700 olmus.. 1 cm de acilma varmis. Grupta dogum yapanlar var galiba ilk olmayacagim ama erken anne olanlardan olacagim sanirim :) yakinda herkes saglikla kucagina almis olur insallah
yanlis yapiosun canim yapmamalisin suan riskli donemdeyiz erken dogumu tetiklememek lazim tabiki nasipde varsa otururkende oluyor ama temkinli olmakta fayda varBugün cok yordum kendimi yaaa yemekti ütüydü temizlikti bide cok hızlı hareket ediyorum yapmamam lazm yapiyorum sonrada kendime kızıyorum offf cok yoruldum ya
Çok geçmiş olsun dopler dediğiniz ne oluyor nsTmiMerhaba, depremi hissedenlere geçmiş olsun. Ben de uzun zamandır yazmadım. Zira kendime göre çok meşakkatli bir gebelik geçiriyorum. Aylardır evde yatıyorum, cuma gununden beri de hastanedeyim. Suyum azalmış, biraz açılma var. Neyse ki 36.haftayı doldurduk ama yine de artık iyice sabırı tükeniyor insanın. Biraz önce dopler yapacaklarını söyledi doktor, halbuki sabah ultrasonda daha iyi demişti ben de biraz korktum kötü bişey mi var diye. Bekliyorum hayırlısıyla. Herkese Allahım sabır ve kolaylıklar versin.
Neden böyle bir isteğiniz varbiliyor musun bende aynı hisleri yaşıyorum. burda erken doğum yapan arkadaşları görünce içimden geçiyor 38i beklemeden gelse nasıl olur diye, sonra dua yerine geçecek diye korkuyorum kafamdan atmaya çalışıyorum bu düşünceleri. ama 37 de almasını isteyeceğim bakalım bir de yaramazım 1 hafta geriden geliyor. doktor kabul eder mi bilmem.
kac kilo canim bebis?Ay inşallah canm ya :) eşime kalsa bugün alsalar dı kske dıo
Gozumde hala çok küçük ama toparlandı cnm, şuan kucagimda uyuyor :) 2bucuk kiloyu geçtik şükür. Buda diğer oğullarim gibi gazlı kendini sıkıyor kızarıyor ama bunlar büyüme belirtisiymiş. Bende hala beklemedeyim sanki doğurmamışim gibi sanırım topiği bekliyorumnasil canim bebisin toparladimi epey
yalniz onu sadece suya koymak yetmiyor yasini serif okunuyir meryem suresini okuyanlarda var canim.Kizlar. Istanbuldan özene bözene "fatma ana eli otu" almistim. Normalden vazgecince elimde kaldi:)) Kullanmak isteyen varsa onun niyetine onun dogum baslarken suya koyabilirim. Dogumdaki acilmayi kolaylastiriyormus. Dogum bitince sudan cikartmak gerekiyormus.
Aynen ben de oyleyim karpuz peynirle yasayabilirim bi de dondurma canim soguk seyler istiyor zorluyorum kendimi cok da üzülüyorum sagligi yerinde olsun da zayif olsun diyorum ama geride kalmasina da moralim bozuluyor zaten bi duygusala bagladim kac gundur aglak bi kadin oldum iyiceBende senin gibiyim canım. 2 aydır 500 gr aşağı yukarı oynuyor ancak. Ama hep düzgün şeyler yiyorum karbonhidratı kesince böyle oldu. İştah desen sıcaklar başlayınca kalmadı. Sadece meyve olsa yeticek bana.
Benim küçük olan yükselmeye başladı kaç olursa korkmalıyımcanım evde takip et. Bir de önemli olan küçük tansiyonun yükselmesi demişti bana doktorum. İnşallah sorun çıkmaz. Hastanede heyecandan oluyor sanırım. Benim de normalden yüksek çıkıyor genelde.
Bence et.Benim 10 a 6 esim dusuk gibi dedi.Hemsire de gebe tansiyonu boyle olur diyor.
canım evde takip et. Bir de önemli olan küçük tansiyonun yükselmesi demişti bana doktorum. İnşallah sorun çıkmaz. Hastanede heyecandan oluyor sanırım. Benim de normalden yüksek çıkıyor genelde.
Canım son 10gündür benimde 11-12 büyüğü 7-7.5küçüğü oluyor. Hamileliğim boyunca 9-5 yada 10-5 ti ama doktora her gittiğimde 11-6 10-6 çıkıyordu ciddiye almadı hiç ama ben kendimdeki farkı biliyorum
aynen oyle canim :) insaallah cogalmazsnBende ayni fikirdeyim canim almiyorum artik krem felan zeytinyagi badem yagi vazelin bebe yagi kullaniuorum . Catlayacagin varsa catliyorsun sanirim bi umut iste nemlendiriyorum belki daha az catlarim diye
Özgür de guzel isim canim.aslinda ben de kararsizim.kendim netlessem eşini ikna edicem de.Ya benim eşimden özgür ismini çok beğeniyor ama ben çok kararsız kaldım hala isim bulamadım bizde maalesef
Maşallah çınarına kuzum ne güzelde büyümüş ama sizi biraz utandırmış. Daha şimdiden mesaj mı vermiş neKızlar herkesi merhaba. Doktordan geliyorum. 33+1 im bugün. Çınar ım 2300 gr 43 cm olmuşbebek için riskli zamanları atlattık sayılır dedi. Bayrama kadar tut kendini foğurma dedi Bayramdan sonra kalkmana da izin verebilirim biraz gezersin dedi Bugün umutlu konuşunca mutlu oldum çok. Yine yüzünü göstermedi. Ama edepsiz oğlum pipisini gösterdi bize doktor amca üç boyutlu resmini verdi elimizde pipi fotoğrafı çıktık doktordan. Yüzünü görelim derken
Doğumda olan arkadaşlara da allah yardım etsin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?