2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

lierac hiç güzel değil bende kullandım ve çatladım mustela iyi dediler ama çatlayacağın varsa da çatlıyorsun heralde
ilk oglumda 30 kilo almama ragmen sadece vazelin kullandim ve catlamadm sanki bunlar para tuzagi gibi geliyor yani yapi olarak catlamaya musaitse insan catliyor galiba

Var canım ölçeyim en iyisi. Hep 9/5 10/5 falan çıkıyor şaşırdım. Yürüdüğümde 12/8 de yürümemiştim de.. heyecandan oldu sanırım
Canım son 10gündür benimde 11-12 büyüğü 7-7.5küçüğü oluyor. Hamileliğim boyunca 9-5 yada 10-5 ti ama doktora her gittiğimde 11-6 10-6 çıkıyordu ciddiye almadı hiç ama ben kendimdeki farkı biliyorum

ilk oglumda 30 kilo almama ragmen sadece vazelin kullandim ve catlamadm sanki bunlar para tuzagi gibi geliyor yani yapi olarak catlamaya musaitse insan catliyor galiba
Bende ayni fikirdeyim canim almiyorum artik krem felan zeytinyagi badem yagi vazelin bebe yagi kullaniuorum . Catlayacagin varsa catliyorsun sanirim bi umut iste nemlendiriyorum belki daha az catlarim diye

Açılmadan sonra ne zaman gelir acaba bebek öyle hafta aralığı varmıdır yoksa 40 i da tamamlayabilirmi

Bugün cok yordum kendimi yaaa yemekti ütüydü temizlikti bide cok hızlı hareket ediyorum yapmamam lazm yapiyorum sonrada kendime kızıyorum offf cok yoruldum ya
yanlis yapiosun canim yapmamalisin suan riskli donemdeyiz erken dogumu tetiklememek lazim tabiki nasipde varsa otururkende oluyor ama temkinli olmakta fayda var

Çok geçmiş olsun dopler dediğiniz ne oluyor nsTmi

Kızlar herkesi merhaba. Doktordan geliyorum. 33+1 im bugün. Çınar ım 2300 gr 43 cm olmuş bebek için riskli zamanları atlattık sayılır dedi. Bayrama kadar tut kendini foğurma dedi Bayramdan sonra kalkmana da izin verebilirim biraz gezersin dedi Bugün umutlu konuşunca mutlu oldum çok. Yine yüzünü göstermedi. Ama edepsiz oğlum pipisini gösterdi bize doktor amca üç boyutlu resmini verdi elimizde pipi fotoğrafı çıktık doktordan. Yüzünü görelim derken
Doğumda olan arkadaşlara da allah yardım etsin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize

Neden böyle bir isteğiniz var

nasil canim bebisin toparladimi epey
Gozumde hala çok küçük ama toparlandı cnm, şuan kucagimda uyuyor :) 2bucuk kiloyu geçtik şükür. Buda diğer oğullarim gibi gazlı kendini sıkıyor kızarıyor ama bunlar büyüme belirtisiymiş. Bende hala beklemedeyim sanki doğurmamışim gibi sanırım topiği bekliyorum )

yalniz onu sadece suya koymak yetmiyor yasini serif okunuyir meryem suresini okuyanlarda var canim.

Aynen ben de oyleyim karpuz peynirle yasayabilirim bi de dondurma canim soguk seyler istiyor zorluyorum kendimi cok da üzülüyorum sagligi yerinde olsun da zayif olsun diyorum ama geride kalmasina da moralim bozuluyor zaten bi duygusala bagladim kac gundur aglak bi kadin oldum iyice

Bence et.Benim 10 a 6 esim dusuk gibi dedi.Hemsire de gebe tansiyonu boyle olur diyor.

canım evde takip et. Bir de önemli olan küçük tansiyonun yükselmesi demişti bana doktorum. İnşallah sorun çıkmaz. Hastanede heyecandan oluyor sanırım. Benim de normalden yüksek çıkıyor genelde.

Ölçtüm kızlar tansiyonum 10/5 nabız 103 çıktı.. normal sanırım. Hep böyleydi zaten. Sanırım stresten öyle oldu. Teşekkür ederim ❤

Bende ayni fikirdeyim canim almiyorum artik krem felan zeytinyagi badem yagi vazelin bebe yagi kullaniuorum . Catlayacagin varsa catliyorsun sanirim bi umut iste nemlendiriyorum belki daha az catlarim diye
aynen oyle canim :) insaallah cogalmazsn

Maşallah çınarına kuzum ne güzelde büyümüş ama sizi biraz utandırmış. Daha şimdiden mesaj mı vermiş ne benimde pazartesiye kadar doğurmamam lazım doktorum izinde yoksam naparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…