2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim gözünaydın.herseyin yolunda olmasına çok sevindim.bayram sonrasına kadar az daha sık disindisini

Özgür de guzel isim canim.aslinda ben de kararsizim.kendim netlessem eşini ikna edicem de.
Ya ismin anlamını taşımış bebekler diyorlar ya ondan zaten en büyük sıkıntı yoksa çok isimvar ama nerdeyse hepsini bu yüzden soruyorum keşke bulmus olsaydık şimdiye kadar

Ölçtüm kızlar tansiyonum 10/5 nabız 103 çıktı.. normal sanırım. Hep böyleydi zaten. Sanırım stresten öyle oldu. Teşekkür ederim ❤
Ay iyi bari tatlım sewindim iyi ol hep. Ben bayadır takip yapıorum ödem olmaya başlayınca. Nabzımın en normal hali 100-110arası geçenlerde 130u gördüm şok oldum

Ay iyi bari tatlım sewindim iyi ol hep. Ben bayadır takip yapıorum ödem olmaya başlayınca. Nabzımın en normal hali 100-110arası geçenlerde 130u gördüm şok oldum
Bnm nabzda hep yuksek canm bebek ve bze ytsın die çok çalısıomus kalbmz

erkek bebekler kizlarar gore daha gazli oluyor oglumda oyleydi.pasa buyusun annesine kavussun insaallah :) hayirlisiyla toparlaniyor.

Erkek anneleri bebeklere ne işim dusunuyonuzz önerilerinizi bekliyorum
ilk oglum yagiz muaz ikinci oglumda allah nasip ederse yigit musab koyacagim. Nacizane tavsiyem sahabe isimlerine bakmaniz olur. İsim cocuklarin anne baba uzerindeki ilk hakki.

Kız öylede yinede 110u geçmemeli hatta hamilr bile olsan 100iyidir demişti kardiyolog üstü için kontrol edilmeli demişti de sallamadım. Kaldı şurda 20 gün
Aman herseyıde kurcalamamak lazm canm Allahın izniyle bşeycik olmaz heyecanlıyım bn çok ondan oluyor sakinken 99 falan

Kizlar gecende tansiyonum 16-9 cikti. Ama kuran okumustum tam ikindi vakti bir fenalik basmıştı sonra hastanede guzel cikiyor en fazla 13. Ama eczanede olcturunce hep fazla cikiyor

Benim küçük olan yükselmeye başladı kaç olursa korkmalıyım
Canım 9-10 civarı en fazla üstü tehlikeli dedi. Bir de nabız için ilaç başladı bana bugün. Kardiyoloji beloc vermişti iki ay kadar önce. Nabzım 110 dan inmiyor. 120 üstü tehlikeli dedi. Gerekirse düzenli kullan kalp doktorunla konuş dedi. Çarpıntı sıkıntınız varsa ihmal etmeyin çünkü bebişin kalp atışlarını da hızlandırabiliyormuş.

Maşallah çınarına kuzum ne güzelde büyümüş ama sizi biraz utandırmış. Daha şimdiden mesaj mı vermiş ne benimde pazartesiye kadar doğurmamam lazım doktorum izinde yoksam naparım
Hiç kendini şartlama öyle düşünme. Bu kadar durdu bir hafta daha durur allahın izniyle sıpa hep bize mesaj verme peşinde zaten
Masallah canim gözünaydın.herseyin yolunda olmasına çok sevindim.bayram sonrasına kadar az daha sık disindisini
Sağol canım bakalım inşallah tutarım

Kizlar gecende tansiyonum 16-9 cikti. Ama kuran okumustum tam ikindi vakti bir fenalik basmıştı sonra hastanede guzel cikiyor en fazla 13. Ama eczanede olcturunce hep fazla cikiyor
Canm eczanede yoldan glıosun ondandr ölcmeden önce mutlaka 10 dakika oturup dinlenip ölçmen lazm

Bununla geçmiş olsun canım.Burada çok yansıtmadın,hamileliğinin bu kadar zor geçtiğini bilmiyordum.Bundan sonra rahat olur her şey inşallah.
Aslinda zaman zaman yaziyordum benim 16 haftadan sonra hep hastanelwrde gecti biara herhafta kan aldirdim testlere gittim karaciger fonksiyon testlerim yukseldi.
Neyseki hersey gecti artik insallah sizlerinde sikayetleri dogumla beraber gecicek..
Hic uyuyamadim geceleri hala uyuyamiyorum :) bi o kaldi yadigar

Neden sancın var canm valla bebis müsaade ettikce yapıyorum bişeyler ama bazen aşırıya kacabiliyorm ister istemez.. Hic sevmiyorm bu huyumu ama evdede işler biriktiydi baya amaaaan ne bilim işte
Kasıklarım ağrıyor çok baskı var oradaki kemikler kırılacak ayrılacak gibi ağrıyor kafası sıkısmış gibi bacaklarımı kapatamıyorum sanki gaz da var ama bunlar da garip yani rahatsız ediyor çok me otırabiliyorum ne ayakta durabiliyorum sadece sol yanıma yatabiliyorum cuma kontrol var bakalım ne diyecek

Hahah.Ne umdun ne buldun :)Çınar Çınarlığını yapmış yani :)Kalkıp biraz gezersin canım bayramdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…