2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne on dksı canim iki uc dk bile beklemeden sak diye ölçtü. Keske kendi aletim olsaydi
Öyle tabikide yuksek çıkar canm on dakika mutlaka dinlenip ölçtur normal çıkıcaktr 30 lu haftalarda bnde tansıyona takmıstım en son eve aldm tansiyon aleti yoksa kafayı yicektm şimdide çok rahatm:)

1 litreyi bile cok zor icebiliyorum ben. Aksama dogru bacak ağrısı oluyor bende de normal mi bilemiyorum. Şimdi yeni dogum yapmış olmamıza veriyoruz herşeyı. En kısa zamanda toparlanıriz ıns.
Insallah canim iyileselim hemen..
Yarin beni emzirmeye cagirmis dr insallah kisa zamanda kavusurum bebislerime :)

Kuzum kiyamam ya gecmis olsun insallah rahatlatir ilac seni

Aslan burcu musun canım ya da yükselenin?Sıkıntılarını yansıtsalar da pek anlaşılmaz :)Bakalım benim de bir aydan az kaldı.9 ay geçmez diyorduk,önümde 6 ay olsa da kendimi tamamen hazır hissedemem sanırım.Sen yürümeye başladın mı?

beyazpeynir1

canım sorunun yoksa sancın açılman vs. neden erken doğsun istiyorsun ki? Benve tamamlayabildiği yere kadar tamamlasın bebeğin.. sonra ah tüh deme..

O ozgemusa sweetwitch01 ilk bebeğiminson haftalarda kaybettim bu sefer bir an önce kavuşmak istiyorum, ciğerleri gelişmiş olur mu o endişe var tabi, kilosu da çok değil ama hafta ilerledikçe benim de stresim artıyo o da kötü.. nasip

Ay iyi bari tatlım sewindim iyi ol hep. Ben bayadır takip yapıorum ödem olmaya başlayınca. Nabzımın en normal hali 100-110arası geçenlerde 130u gördüm şok oldum

Benimde çok ödem var şu sıralar. Yarın öğreneceğim bakalım sebebi. Oğlumda nabzımı 140larda gördüğüm oldu. Ama doktorum tansiyon da 14/9 olursa risk demişti hepsi yüksek olursa tehlikeli dedi.. bunsa 120yi de gördüm ama çok yorulduğumda olmuştu. Benim hamilelik harici nabzım 70 fazla geliyor işte zorlanıyorum. Sola dönünce yüksekken daha beter oluyor. Sağa yatıyorum o zamanlarda da. Sende dene öyle yükseldiğinde. Yükselmesin de inşallah

Ay Allah kolaylik versin canm ya.. Zor dönemlerdeyiz şuan ama az kaldı yakında gecicek hepsi.. İnşallah kontrolde herşey yolunda çıkar

Çok üzüldüm sebebi belli oldu mu pki Rabbim bu bebgni kucgına almayı nasip etsin inşallah cnm herşey güzel olck ben inanıyorum ..
Melek annesyız biz karnmzda cennetlik yavrular tasımısız mukafatmz çok güzel olacak basta bu suanki karnmzdaki Allahın lutufları onlar bze birer hediye cnm kucgmz boş kalmıck inşş

Kızlar depremle ilgili bi milletvekili konuşmuş son zamanlarda şehir merkezlerinde yılanlar görülmeye başlamış bu haber en son 1999 yılı depreminde de yapilmis demedi demeyin dedikten 2 saat sonra da deprem olmuş.

Birde Türkiye özelliklede İstanbulu cok buyuk deprem bekliyor diyede konusulmustu tv de bir kaç ay önce.

Allah beterinden saklasın geçmiş olsun herkes için

O ozgemusa canım kızım olacak benim ama isim önereyim.. oğlumun adı Anıl Doruk..
isimler ise ;

• Barış
  • Tuna
  • Ayaz
  • Batuhan
  • Özgür
  • Çağan
  • Berk
  • Burak
Aklıma bunlar geldi canım

Anladım canım şimdi seni. haklısın ama 37+3 falan olsun en azından. 38den gün alsın yani. Yeğenim 37+4te oldu. İkinci bebek sezaryendi. Belki alır doktorun sor canım.

İlginçmiş valla dinleyemedim kaçırdım zaten. 2 sene önce Adana'da yani burda deprem olduğunsa haarp projesi bilmem ne dediler. 40 saniye falan da sürdü ayrıca. Yılanı haarpi bilmem ama fay hattı dolu ülkenin her yanı.. binalarımız desen Allah 'a emanet yaşıyoruz. Allah korusun hepimizi.. Deprem çok kötü gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…