- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Daha erken nereye doğuruyorsun :)Maşallah çınarına kuzum ne güzelde büyümüş ama sizi biraz utandırmış. Daha şimdiden mesaj mı vermiş nebenimde pazartesiye kadar doğurmamam lazım doktorum izinde yoksam naparım
Ben linayi seviyorum canimslm kızlar kızıma isim karar veremedim sizlerle de paylaşmak istedim
ada, pelin, asya, lina arasındayız sizde hangisi daha güzel fikrinizi yazar mısınız?
Benim ilkgöz ağrım canım Buğra'm tavsiye ederim:)Erkek anneleri bebeklere ne işim dusunuyonuzz önerilerinizi bekliyorum
Öyle tabikide yuksek çıkar canm on dakika mutlaka dinlenip ölçtur normal çıkıcaktr 30 lu haftalarda bnde tansıyona takmıstım en son eve aldm tansiyon aleti yoksa kafayı yicektm şimdide çok rahatm:)Ne on dksı canim iki uc dk bile beklemeden sak diye ölçtü. Keske kendi aletim olsaydi
Insallah canim iyileselim hemen..1 litreyi bile cok zor icebiliyorum ben. Aksama dogru bacak ağrısı oluyor bende de normal mi bilemiyorum. Şimdi yeni dogum yapmış olmamıza veriyoruz herşeyı. En kısa zamanda toparlanıriz ıns.
Kuzum kiyamam ya gecmis olsun insallah rahatlatir ilac seniArkadaslar dun yazmıstım dermatologa gıttım puppp denılen hastalıktan olmusum dogumdan oncede gecmezmiş cok nadır hamılelerde oluyormus sanırım stres de yaptı bebekten oluyormus herseyı kafama takarsam olacagı bu sadece acık azalsın dıye antıbıyotık bı ılac verıldı doktorumda 34 haftalksn kullan dedı okadar kotuyum ki yapmayın sız stres falan hıcbıseye
Aslan burcu musun canım ya da yükselenin?Sıkıntılarını yansıtsalar da pek anlaşılmaz :)Bakalım benim de bir aydan az kaldı.9 ay geçmez diyorduk,önümde 6 ay olsa da kendimi tamamen hazır hissedemem sanırım.Sen yürümeye başladın mı?Aslinda zaman zaman yaziyordum benim 16 haftadan sonra hep hastanelwrde gecti biara herhafta kan aldirdim testlere gittim karaciger fonksiyon testlerim yukseldi.
Neyseki hersey gecti artik insallah sizlerinde sikayetleri dogumla beraber gecicek..
Hic uyuyamadim geceleri hala uyuyamiyorum :) bi o kaldi yadigar
Ayy insAllah hadi cnm, şap diye tutsunlarda memeyi eve göndersinler sizi :)Insallah canim iyileselim hemen..
Yarin beni emzirmeye cagirmis dr insallah kisa zamanda kavusurum bebislerime :)
Ay ne güzel canm ne güzel bi duygudur şimdi ooInsallah canim iyileselim hemen..
Yarin beni emzirmeye cagirmis dr insallah kisa zamanda kavusurum bebislerime :)
beyazpeynir1
canım sorunun yoksa sancın açılman vs. neden erken doğsun istiyorsun ki? Benve tamamlayabildiği yere kadar tamamlasın bebeğin.. sonra ah tüh deme..
Ay iyi bari tatlım sewindim iyi ol hep. Ben bayadır takip yapıorum ödem olmaya başlayınca. Nabzımın en normal hali 100-110arası geçenlerde 130u gördüm şok oldum
Kasıklarım ağrıyor çok baskı var oradaki kemikler kırılacak ayrılacak gibi ağrıyor kafası sıkısmış gibi bacaklarımı kapatamıyorum sanki gaz da var ama bunlar da garip yani rahatsız ediyor çok me otırabiliyorum ne ayakta durabiliyorum sadece sol yanıma yatabiliyorum cuma kontrol var bakalım ne diyecek
Çok üzüldüm sebebi belli oldu mu pki Rabbim bu bebgni kucgına almayı nasip etsin inşallah cnm herşey güzel olck ben inanıyorum ..O ozgemusasweetwitch01 ilk bebeğiminson haftalarda kaybettim bu sefer bir an önce kavuşmak istiyorum, ciğerleri gelişmiş olur mu o endişe var tabi, kilosu da çok değil ama hafta ilerledikçe benim de stresim artıyo o da kötü.. nasip
O ozgemusasweetwitch01 ilk bebeğiminson haftalarda kaybettim bu sefer bir an önce kavuşmak istiyorum, ciğerleri gelişmiş olur mu o endişe var tabi, kilosu da çok değil ama hafta ilerledikçe benim de stresim artıyo o da kötü.. nasip
Kızlar depremle ilgili bi milletvekili konuşmuş son zamanlarda şehir merkezlerinde yılanlar görülmeye başlamış bu haber en son 1999 yılı depreminde de yapilmis demedi demeyin dedikten 2 saat sonra da deprem olmuş.
Birde Türkiye özelliklede İstanbulu cok buyuk deprem bekliyor diyede konusulmustu tv de bir kaç ay önce.
Allah beterinden saklasın geçmiş olsun herkes için
Valla öyle zaten sürekli bişeyler çıktı 29.haftadan beri resmen hastaneye seferber ediyoruzAman herseyıde kurcalamamak lazm canm Allahın izniyle bşeycik olmaz heyecanlıyım bn çok ondan oluyor sakinken 99 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?