Doktorumda yönlendirmişti ama inan diğer bölümlerden kardiyoloğa gitmeye fırsat olmadı. Zaten çok az kaldı diye sallamıyorum valla. Ama ölçüyorum gün içinde sürekli.Canım 9-10 civarı en fazla üstü tehlikeli dedi. Bir de nabız için ilaç başladı bana bugün. Kardiyoloji beloc vermişti iki ay kadar önce. Nabzım 110 dan inmiyor. 120 üstü tehlikeli dedi. Gerekirse düzenli kullan kalp doktorunla konuş dedi. Çarpıntı sıkıntınız varsa ihmal etmeyin çünkü bebişin kalp atışlarını da hızlandırabiliyormuş.
Hiç kendini şartlama öyle düşünme. Bu kadar durdu bir hafta daha durur allahın izniylesıpa hep bize mesaj verme peşinde zaten
Sağol canım bakalım inşallah tutarım
Bnde duydum o muabeti tuylerım diken diken oldu Allahım korusun hpmziiKızlar depremle ilgili bi milletvekili konuşmuş son zamanlarda şehir merkezlerinde yılanlar görülmeye başlamış bu haber en son 1999 yılı depreminde de yapilmis demedi demeyin dedikten 2 saat sonra da deprem olmuş.
Birde Türkiye özelliklede İstanbulu cok buyuk deprem bekliyor diyede konusulmustu tv de bir kaç ay önce.
Allah beterinden saklasın geçmiş olsun herkes için
Demi teyzesi hıııı melisaya uslu dursunDaha erken nereye doğuruyorsun :)
Aynen canım :) girerken dedim artık bugün yüzünü görelim kaç haftadır hiç resim alamadık dedim hadi bakalım dedi doktor. Sonrası malumHahah.Ne umdun ne buldun :)Çınar Çınarlığını yapmış yani :)Kalkıp biraz gezersin canım bayramdan sonra.
Yaa nasıl heyecanlısındır kimbilirInsallah canim iyileselim hemen..
Yarin beni emzirmeye cagirmis dr insallah kisa zamanda kavusurum bebislerime :)
Gelmez canım merak etme. Melisa yaramazlık haklarını doldurdu artık uslu durcak annesiDoktorumda yönlendirmişti ama inan diğer bölümlerden kardiyoloğa gitmeye fırsat olmadı. Zaten çok az kaldı diye sallamıyorum valla. Ama ölçüyorum gün içinde sürekli.
Zaten ne zaman konuşsam bi konudan başıma geliyo tövbe yarabbi. Allahım 8gün sonra istediği zaman gelebilir
İnşallah canım benim. Benim normalde de 80-100arasıydı hamilelikle birlikte iyice arttı. Söylediğin iyi oldu ikisi birlikte çıkarsa korkayım. Benim ödemin bir nedeni yok idrar temiz tansiyon çok değil. Doktor olabilir dediBenimde çok ödem var şu sıralar. Yarın öğreneceğim bakalım sebebi. Oğlumda nabzımı 140larda gördüğüm oldu. Ama doktorum tansiyon da 14/9 olursa risk demişti hepsi yüksek olursa tehlikeli dedi.. bunsa 120yi de gördüm ama çok yorulduğumda olmuştu. Benim hamilelik harici nabzım 70 fazla geliyor işte zorlanıyorum. Sola dönünce yüksekken daha beter oluyor. Sağa yatıyorum o zamanlarda da. Sende dene öyle yükseldiğinde. Yükselmesin de inşallah
Ay inşallah teyzesi annesini korkutmıcak bidaha inşallah. Bugün doktorumla konuştum ayrılacaktı hastaneden falan sakinleştirdi beni baya 2 hastane önerdi cumartesi odalarını gezeceğim birtanesinde kuaför hizmeti bile varGelmez canım merak etme. Melisa yaramazlık haklarını doldurdu artık uslu durcak annesi
Canım sümüksü gibiyse suyun olabilir mi? Korkutmak istemem bende çok bilmiyorum ama çok mu geldikızlar bi akıntı geldi acık renksümüksü kan falan ama yok korktum birden nişan böyle olmaz değil mi kanlı oluyor sanırım
İnşallah canım benim. Benim normalde de 80-100arasıydı hamilelikle birlikte iyice arttı. Söylediğin iyi oldu ikisi birlikte çıkarsa korkayım. Benim ödemin bir nedeni yok idrar temiz tansiyon çok değil. Doktor olabilir dedi
kızlar bi akıntı geldi acık renksümüksü kan falan ama yok korktum birden nişan böyle olmaz değil mi kanlı oluyor sanırım
İlginçmiş valla dinleyemedim kaçırdım zaten. 2 sene önce Adana'da yani burda deprem olduğunsa haarp projesi bilmem ne dediler. 40 saniye falan da sürdü ayrıca. Yılanı haarpi bilmem ama fay hattı dolu ülkenin her yanı.. binalarımız desen Allah 'a emanet yaşıyoruz. Allah korusun hepimizi.. Deprem çok kötü gerçekten
Bnde duydum o muabeti tuylerım diken diken oldu Allahım korusun hpmzii
Sağol cnm inşallah hayırlısıyla bir doğursam çok yoruldum çok bunaldım hiçbir şeyi yapamıyorum yemek yapmam lazım en basiti o kadar zorlanıyorum ki anlatamamAy Allah kolaylik versin canm ya.. Zor dönemlerdeyiz şuan ama az kaldı yakında gecicek hepsi.. İnşallah kontrolde herşey yolunda çıkar
okudum canım onu araştırıordum bende panik yapmamayım dedim hemen kan testi vermiştim cuma ondada ebe enfeksiyon var dedi idrar yolları olabilir demişti herhalde enfeksiyon o akıntı yarın arıcam doktoru ben de hiç pembelik yok enfeksiyon sanırımhttp://jinekoloji.com/7-maddede-nisan-gelmesi
Canım bunu buldum bi bak istersen. Rengi pembemsi diyor ama kıvam dediğin gibi bilemedim
KeremErkek anneleri bebeklere ne işim dusunuyonuzz önerilerinizi bekliyorum
evet canım yumurtlama da ki gibi daha çok ama rengi sarı o zamanlarda benim şeffaf olurdu enfeksiyon tekrarladı büyük ihtimalCanim sümüksü derken yumurtlama dönemindeki gibi uzayan bir akıntı değil de daha cok balgam kıvamında ve pembe renkli oluyor nisan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?