2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorumda yönlendirmişti ama inan diğer bölümlerden kardiyoloğa gitmeye fırsat olmadı. Zaten çok az kaldı diye sallamıyorum valla. Ama ölçüyorum gün içinde sürekli.
Zaten ne zaman konuşsam bi konudan başıma geliyo tövbe yarabbi. Allahım 8gün sonra istediği zaman gelebilir

Bnde duydum o muabeti tuylerım diken diken oldu Allahım korusun hpmzii

Hahah.Ne umdun ne buldun :)Çınar Çınarlığını yapmış yani :)Kalkıp biraz gezersin canım bayramdan sonra.
Aynen canım :) girerken dedim artık bugün yüzünü görelim kaç haftadır hiç resim alamadık dedim hadi bakalım dedi doktor. Sonrası malum üç boyutlu inceledik hep beraber

Insallah canim iyileselim hemen..
Yarin beni emzirmeye cagirmis dr insallah kisa zamanda kavusurum bebislerime :)
Yaa nasıl heyecanlısındır kimbilir ikizlerini erken doğuran arkadaşım kendi emzirmeye başlayınca biranda kilo almaya başladı minnoşları. Dilerim darısı başınıza olur

Gelmez canım merak etme. Melisa yaramazlık haklarını doldurdu artık uslu durcak annesi

İnşallah canım benim. Benim normalde de 80-100arasıydı hamilelikle birlikte iyice arttı. Söylediğin iyi oldu ikisi birlikte çıkarsa korkayım. Benim ödemin bir nedeni yok idrar temiz tansiyon çok değil. Doktor olabilir dedi

Gelmez canım merak etme. Melisa yaramazlık haklarını doldurdu artık uslu durcak annesi
Ay inşallah teyzesi annesini korkutmıcak bidaha inşallah. Bugün doktorumla konuştum ayrılacaktı hastaneden falan sakinleştirdi beni baya 2 hastane önerdi cumartesi odalarını gezeceğim birtanesinde kuaför hizmeti bile var

kızlar bi akıntı geldi acık renksümüksü kan falan ama yok korktum birden nişan böyle olmaz değil mi kanlı oluyor sanırım

Y Yellu canım az yani böyle tarifte edemedim ya hep sümüksü diye konuşulunca acaba nişan mı dedim rengi açık hafif sarı gibi

Tahlil sonucu daha almadım..tokluk şeker hemogram ve kreatinin falan da yaptı idrar dışında. Yarın öğreneceğim bakalım. Birden şiştim anlamadım.. şekeri neden yaptı onu da anlamadım.. şişkinlikle alakası var mı bilemedim.

Hakkaten binalarimiz cok kötü canm ya Allaha emanet yaşıyoruz

Bnde duydum o muabeti tuylerım diken diken oldu Allahım korusun hpmzii

Amiiinnn canm

Ay Allah kolaylik versin canm ya.. Zor dönemlerdeyiz şuan ama az kaldı yakında gecicek hepsi.. İnşallah kontrolde herşey yolunda çıkar
Sağol cnm inşallah hayırlısıyla bir doğursam çok yoruldum çok bunaldım hiçbir şeyi yapamıyorum yemek yapmam lazım en basiti o kadar zorlanıyorum ki anlatamam

http://jinekoloji.com/7-maddede-nisan-gelmesi

Canım bunu buldum bi bak istersen. Rengi pembemsi diyor ama kıvam dediğin gibi bilemedim
okudum canım onu araştırıordum bende panik yapmamayım dedim hemen kan testi vermiştim cuma ondada ebe enfeksiyon var dedi idrar yolları olabilir demişti herhalde enfeksiyon o akıntı yarın arıcam doktoru ben de hiç pembelik yok enfeksiyon sanırım

Canim sümüksü derken yumurtlama dönemindeki gibi uzayan bir akıntı değil de daha cok balgam kıvamında ve pembe renkli oluyor nisan.
evet canım yumurtlama da ki gibi daha çok ama rengi sarı o zamanlarda benim şeffaf olurdu enfeksiyon tekrarladı büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…