2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oo ne güzel daha ne olsun :) acıbademde de vardı. Arkadaşım orda doğum yaptılar ertesi gün hrmşireler geldi banyo yaptırdı kuaför geldi fön çekti makyaj yaptı falan. On numara hizmet :) güzel olur fotolarda güzel çıkarsın hem de moral olur

O zaman büyük ihtimalle enfeksiyon canım. Bol su içmeyi ihmal etme

Şekeri bende heray yaptırıyorum csnım önlem almak için sonuçta çocuğa zararlıya kötü düşünme. İdrarda yaptırsaydın keşke

Anladım canım şimdi seni. haklısın ama 37+3 falan olsun en azından. 38den gün alsın yani. Yeğenim 37+4te oldu. İkinci bebek sezaryendi. Belki alır doktorun sor canım.

Evet canım doktorum da halimi anlıyor bakalım Rabbim hayırlısını versin. Bende erkenden gelip baska sorun yasamasını istemem.

Şekeri bende heray yaptırıyorum csnım önlem almak için sonuçta çocuğa zararlıya kötü düşünme. İdrarda yaptırsaydın keşke

Şeker yüklemeden sonra sağlık ocağı hiç yapmadı bana niyeyse.. zaten haftaya yapacaktı testi yarın sonucu alınca onlara götürürüm ki bir daha kolum delinmesin :) idrarı da doktor sağlık ocağına güvenmiyor sıcakta bekletiliyor diye.yaptı testi idrarı canım.

Aa doğumdan sonraki gün mü geldiler ben doğumdan hemen sonrs isterdim ama banyo yapmak off inşallah banads izin verir hemen doktorum. Hastaneden tiksiniyorum o yataklards yatmak falan şimdiden midemi kaldırıyor. Birde çok terliyorum son zamanlards 2.gün kimse yanaşamaz yanıma ama olsundu doğumdan sonrada kabulüm

Amin amin canım inşallah.. sebebi bilinenedi malesef

Ay aynı beni tarif ediyorsun tıpatıp aynı fiziksel sorunlar .. Bi de benim üst taraf kaburgama da baskı başladı dün gece, Allah büyüktür yardımcımız olsun

He ben yapmadı sandım canım pardon. Bende bugün yaptırdım sağlık ocağında tüm testlerimi. Doğum öncesi son tekrarlarım şükür. Benimde her ay baktırmamın sebebi gebelik başında tiroidlerim yükseldi takip ediyoruz bakalım ne çıkacsk

Ayy bana da son yapacaktı demek ki :) ama yapamayacak yapıldı :) rutin her ay sağlık ocağı yapıyor evet. İnşallah normal çıkar canım tiroidlerin. Son haftaların doğru düzgün güzel sonuç al inşallah ❤

Kuzum kiyamam ya gecmis olsun insallah rahatlatir ilac seni
canım benım cok saol ılac rahatlatmadı tam sürdum az uyuyum dedım deprem oldu bır ankaralı olarak 2 yıldır ızmırdeyım ılk defa bukadar kotu yasadım sende ızmırdesın baya uzun surdu aglamaya basladım esım gelmstı allahtan ısten asagıya ındık 2 saat yukarıya cıkamadım tabı sıcaktan benım yaralar sıstı gece ıcın bı ılac vermıs ama uyumak ıcınmıs sanırım gecmesı ıcın deıl dogurana kadar boyleymısım allah yardım etsın artık bana cekemıorm ama katlanmak zorundayım

Sağol cnm inşallah hayırlısıyla bir doğursam çok yoruldum çok bunaldım hiçbir şeyi yapamıyorum yemek yapmam lazım en basiti o kadar zorlanıyorum ki anlatamam

Ah canm ya anlıyorum seni aslında benim Allaha şükür öyle zor gecmedi hamileligim ama şu son üçüncü dönem biraz yormaya başladı artık biran önce gelsin istiyorum. Cok az bi iş yapsam hemen yoruluyorum geceleri bi saga bi sola yatmaktan gına geldi artık yüz üstü yatmak istiyorm.. Güzel olduğu kadarda zormuş hamilelik ama az kaldı yakında gözümüzün önünde olucak bebisler bizde rahata kavuşucaz

Depremi hisseden arkadaslara cok.gecmis olsun..hakikaten saka gibiydi izmirde ozellikle,midilliye cok yakinim bende bir an dedim daha sallanirsa ev yikilacak..

Al_pi senin.ev manisadaki depremde de cok sallanmisti,yazmadin herhalde depremden sonra iyi misin

Kızlar annem karnin asagi inmis bu cocuk ayin 15inde gelecek diyip duruyor. Ana erken degil mi beklesin zamanini kuvez falan gormesin diyorum. Sürekli boyle diyor. Isin kotusu anamin dedigi de olur ha:))) Beni bir an once dogurtup gitme derdinde gb ama hayirlisi bakalim. Benim kizim gelecegi zamani biir diyorum bende. O oyle dedikce bende odanin hazirligini hizlandirdim. Cantanin son hazirliklarini tamamliyorum.

ayy sorma canım. Bende de var aynı sıkıntı. Bir de zaten havalar çok sıcak olacak. Sezeryan olursa su geçirmez bantlar varmış onlardan dicem doktoruma yapıştırsın ben duş almazsam lohusa depresyonuna falan girerim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…