2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun dopler dediğiniz ne oluyor nsTmi
Dopler dedikleri hani 20. Haftalarda yaptırdığımız detaylı ultrason. Kordondan bebeğe , çocığun beynine falan gidem kan akımını renkli olarak görüyor perinatolog inceliyor. Çok şükür iyi sonuç bir sıkıntı yokmuş.

Zor canim,bir ay daha dayanacaksin.Sabret

Ay aynı beni tarif ediyorsun tıpatıp aynı fiziksel sorunlar .. Bi de benim üst taraf kaburgama da baskı başladı dün gece, Allah büyüktür yardımcımız olsun
amin canım şuan varya takla atıyor içerde bildiğin yukarı kısımlarda acı olmuyor ama aşağı taraf içerilerde ezilen yerler beni bağırtıyor bazen, çocuk sıkıldı içerde galiba

Saol tatlım çıkar heraldeya tek aksatmadığım ilacım tiroid ilacı. Bebeğe de geçebiliyormuş çünkü tshı yüksek yada düşük doğabiliyormuş bebek. Allahım korusun.

Ay ben bitlenirim bile psikolojik olarak bit oluştururum kafamda

Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Ah kuzum gözün aydın ve çok çok geçmiş olsun. İkinizde iyisiniz bin şükür. Ne kadar doğdu normal mi oldu nasıl oldu tatlım?

Y Yellu sağol cnm
Kimse cvp vermedi acilen yapmam lazımdı allahtan eşim yoldayım geliyorum dedide hemen bişeyler isteyip yaptım .. şimdi kalktı misafirler

Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Hoş geldi tipiğin Yeni bebeği Allah analı babalı büyütsün. Ömrü uzun,bahtı güzel olsun. Sana da çok geçmiş olsun canım. İyisin değil mi ?

Geceden beri sürekli yazdın mı diye takipteydim. Gözün aydın darısı başımıza Allah sağlık mutluluk huzur versin bebişine de sana da müsait olduğunda Doğum şeklini bebişin durumunu kendi dr mu girdi vs ayrıntıları anlatır mısın çok merak ediyorum hastanelerimiz aynı olunca bir de

Y Yellu sağol cnm
Kimse cvp vermedi acilen yapmam lazımdı allahtan eşim yoldayım geliyorum dedide hemen bişeyler isteyip yaptım .. şimdi kalktı misafirler
Ne demek tatlım. Ne yapabildin peki? Ben öyle zamanlarda dışarıdan kurabiye ekler falan aldırıyorum ancak. Bizim evde pek hamurişi yapılmaz

Ne demek tatlım. Ne yapabildin peki? Ben öyle zamanlarda dışarıdan kurabiye ekler falan aldırıyorum ancak. Bizim evde pek hamurişi yapılmaz
Halleyli kremşantili yapılan pratik bişey .. bide eşime dışardan tatlı ve pastaneden de tuzlu bişeyler aldırdım.. oldu bitti ...
cocuk yokken evde cok yapardım şimdi zaman yok hiç yapamıyprum

Canim gözünaydın.iyi olmanıza çok sevindim.nasil oldu doğum.brbis kac kilo doğdu.sağlıklı analı babalı buyusun

Kızlar benim aklıma takılan birşey var. Hani detaylı ultrasonda bebeği besleyen kan damarlarına bakıldı ya, rutin kontrol esnasında da doktorumun bakmasını istiyorum ama söylemeye çekiniyorum. Akıl verir gibi mi olur acaba söylemeli miyim? Baksın istiyorum içim rahat etmiyor. Sizin doktorlarınız bakıyor mu?

Halleyli kremşantili yapılan pratik bişey .. bide eşime dışardan tatlı ve pastaneden de tuzlu bişeyler aldırdım.. oldu bitti ...
cocuk yokken evde cok yapardım şimdi zaman yok hiç yapamıyprum
İyi yapmışsın yine valla bravo. Ben yemeği zor yapıyorum. 10gündür ilkkez eve kendim hazırladım bişeyler. Çoğuda dün akşamdsn kalmaydı. Onda bile kasıldım hemen zor durdum ayakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…