- 9 Şubat 2015
- 89
- 108
- 103
- 48
Dopler dedikleri hani 20. Haftalarda yaptırdığımız detaylı ultrason. Kordondan bebeğe , çocığun beynine falan gidem kan akımını renkli olarak görüyor perinatolog inceliyor. Çok şükür iyi sonuç bir sıkıntı yokmuş.Çok geçmiş olsun dopler dediğiniz ne oluyor nsTmi
Evt canim daha bir aylari var.Melisa sekercim birazcik daha bekle :)Demi teyzesi hıııı melisaya uslu dursun
Zor canim,bir ay daha dayanacaksin.Sabretcanım benım cok saol ılac rahatlatmadı tam sürdum az uyuyum dedım deprem oldu bır ankaralı olarak 2 yıldır ızmırdeyım ılk defa bukadar kotu yasadım sende ızmırdesın baya uzun surdu aglamaya basladım esım gelmstı allahtan ısten asagıya ındık 2 saat yukarıya cıkamadım tabı sıcaktan benım yaralar sıstı gece ıcın bı ılac vermıs ama uyumak ıcınmıs sanırım gecmesı ıcın deıl dogurana kadar boyleymısım allah yardım etsın artık bana cekemıorm ama katlanmak zorundayım
Ay aynı beni tarif ediyorsun tıpatıp aynı fiziksel sorunlar .. Bi de benim üst taraf kaburgama da baskı başladı dün gece, Allah büyüktür yardımcımız olsun
Saol tatlım çıkar heraldeya tek aksatmadığım ilacım tiroid ilacı. Bebeğe de geçebiliyormuş çünkü tshı yüksek yada düşük doğabiliyormuş bebek. Allahım korusun.Ayy bana da son yapacaktı demek ki :) ama yapamayacak yapıldı :) rutin her ay sağlık ocağı yapıyor evet. İnşallah normal çıkar canım tiroidlerin. Son haftaların doğru düzgün güzel sonuç al inşallah ❤
Ay ben bitlenirim bile psikolojik olarak bit oluştururum kafamdaayy sorma canım. Bende de var aynı sıkıntı. Bir de zaten havalar çok sıcak olacak.Sezeryan olursa su geçirmez bantlar varmış onlardan dicem doktoruma yapıştırsın ben duş almazsam lohusa depresyonuna falan girerim kesin
Canımsın :) ben 25 dkadan sonra son 19 diyorum bakalım hayırlısı ne olacakEvt canim daha bir aylari var.Melisa sekercim birazcik daha bekle :)
Ah kuzum gözün aydın ve çok çok geçmiş olsun. İkinizde iyisiniz bin şükür. Ne kadar doğdu normal mi oldu nasıl oldu tatlım?Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Hoş geldi tipiğin Yeni bebeğiKızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Geceden beri sürekli yazdın mı diye takipteydim. Gözün aydın darısı başımızaKızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Halleyli kremşantili yapılan pratik bişey .. bide eşime dışardan tatlı ve pastaneden de tuzlu bişeyler aldırdım.. oldu bitti ...Ne demek tatlım. Ne yapabildin peki? Ben öyle zamanlarda dışarıdan kurabiye ekler falan aldırıyorum ancak. Bizim evde pek hamurişi yapılmaz
Canim gözünaydın.iyi olmanıza çok sevindim.nasil oldu doğum.brbis kac kilo doğdu.sağlıklı analı babalı buyusunKızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
İyi yapmışsın yine valla bravo. Ben yemeği zor yapıyorum. 10gündür ilkkez eve kendim hazırladım bişeyler. Çoğuda dün akşamdsn kalmaydı. Onda bile kasıldım hemen zor durdum ayaktaHalleyli kremşantili yapılan pratik bişey .. bide eşime dışardan tatlı ve pastaneden de tuzlu bişeyler aldırdım.. oldu bitti ...
cocuk yokken evde cok yapardım şimdi zaman yok hiç yapamıyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?