2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hep bakıyor canım bikere dikkat etmedim baktımı diye. Söyle tabiki neden akıl vermiş gibi olsunki. Onads bakalım mı diye sormada mesrla yawrumu iyi besliyomuyum ona giden damarlar iyi mi falan diye kontrol ederken sorki baksın

Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Maşallah kuzuna canım. Gözünaydın allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin. Sen de iyisindir inşallah. Geçmiş olsun sana da

Peki doktorun perinatolog mu canım yoksa uzman doktor mu

Peki doktorun perinatolog mu canım yoksa uzman doktor mu

Canım kordonu nasıl duruyor falan diye sorsan bakar bence. Benimki rutin bakıyor. Ben sorduğumda da bana gösterip anlatmıştı. Çok kafana takılıyorsa da açık açık sor. Ben bu konuda biraz endişeliyim bakabilir miyiz diye. Belki de bakıyordur zaten de sana da anlatır için rahat eder.

Tmm sorucam canım. Dediğin gib i önce kordonu sorup öyle sormak mantıklı. Acaba sadece perinatologlar mı bakıyor dedim, cunku doktorum perinatolog değil

Tmm sorucam canım. Dediğin gib i önce kordonu sorup öyle sormak mantıklı. Acaba sadece perinatologlar mı bakıyor dedim, cunku doktorum perinatolog değil
Yok canım. Benimki de değil ama bakıyor. Ekranda mavi kırmızı birşeyler çıkıyor galiba ona bakarken. Ordan anlıyorum baktığını. Sen de sor rahatlatacaktır seni mutlaka

Yok canım. Benimki de değil ama bakıyor. Ekranda mavi kırmızı birşeyler çıkıyor galiba ona bakarken. Ordan anlıyorum baktığını. Sen de sor rahatlatacaktır seni mutlaka

Senden cesaret aldım sorayım bakayım :) doktorum çok iyi çok şeker kırmak istemiyorum o yüzden tereddüt ettim. Sağol canım

Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Ay hadi gozunaydin canım, Allah analı babalı büyütsün, sana da geçmiş olsun. Sezeryan mı oldun? Kaç kilo bebiş?

Senden cesaret aldım sorayım bakayım :) doktorum çok iyi çok şeker kırmak istemiyorum o yüzden tereddüt ettim. Sağol canım
Yok canım doktorlar ne sorular cevaplıyor bir bilsen. Bunlara kırılmazlar
Ben öyle çok şey soruyorum ki hep gülüyoruz bütün muayenelerde muhtemelen beni özlüyordur gelse de gülsek diye acaba o yüzden mi haftada bir çağırıyor beni

Olabilir canım :) bizde her hafta gidiyoruz artık benim işime geliyor oğlumu görüyorum içim rahatlıyor. Cok surmuyoe zaten 10 dk bakıp çıkıyoruz iyi oluyo.. kaldı 4 hf..

Olabilir canım :) bizde her hafta gidiyoruz artık benim işime geliyor oğlumu görüyorum içim rahatlıyor. Cok surmuyoe zaten 10 dk bakıp çıkıyoruz iyi oluyo.. kaldı 4 hf..
Aynen. Özlüyorum zaten oğlumu iyi oluyor baya maliyetli oluyor ama yapacak birşey yok artık. İyi olsunlar da

Çoğumuz adet sancısı çekiyoruz sanırım bunla ilgili bugün yine başka doktora gittim nstye girdim bi kere 40a vuran bi kere 20ye ve aralarda ufak kasılmalar çıktı geçen hafta düzenli sancılar vardı.. Düzenli olmadığı için bunun için ilaç vermeyiz dedi dinlen bol sıvı tüket progestana devam et.. Bugün daha az oldu ama dün ve önceki gün ağrıdan ölüyodum.. İnşallah zamanını bekler bizim minikler.. Yalancı malancı ama insanı korkutuyo bi an önce 37yi doldursaydık....

Ayy ben çok isterim, kısmet olursa ssvd yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…