Benim hep bakıyor canım bikere dikkat etmedim baktımı diye. Söyle tabiki neden akıl vermiş gibi olsunki. Onads bakalım mı diye sormada mesrla yawrumu iyi besliyomuyum ona giden damarlar iyi mi falan diye kontrol ederken sorki baksınKızlar benim aklıma takılan birşey var. Hani detaylı ultrasonda bebeği besleyen kan damarlarına bakıldı ya, rutin kontrol esnasında da doktorumun bakmasını istiyorum ama söylemeye çekiniyorum. Akıl verir gibi mi olur acaba söylemeli miyim? Baksın istiyorum içim rahat etmiyor. Sizin doktorlarınız bakıyor mu?
Maşallah kuzuna canım.Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Benim hep bakıyor canım bikere dikkat etmedim baktımı diye. Söyle tabiki neden akıl vermiş gibi olsunki. Onads bakalım mı diye sormada mesrla yawrumu iyi besliyomuyum ona giden damarlar iyi mi falan diye kontrol ederken sorki baksın
Benim hep bakıyor canım bikere dikkat etmedim baktımı diye. Söyle tabiki neden akıl vermiş gibi olsunki. Onads bakalım mı diye sormada mesrla yawrumu iyi besliyomuyum ona giden damarlar iyi mi falan diye kontrol ederken sorki baksın
Bizimki de ERVA olacak inşallahAl_pi cim benim yavrunun adı da erva olacak❤
Canım kordonu nasıl duruyor falan diye sorsan bakar bence. Benimki rutin bakıyor. Ben sorduğumda da bana gösterip anlatmıştı. Çok kafana takılıyorsa da açık açık sor. Ben bu konuda biraz endişeliyim bakabilir miyiz diye. Belki de bakıyordur zaten de sana da anlatır için rahat eder.Kızlar benim aklıma takılan birşey var. Hani detaylı ultrasonda bebeği besleyen kan damarlarına bakıldı ya, rutin kontrol esnasında da doktorumun bakmasını istiyorum ama söylemeye çekiniyorum. Akıl verir gibi mi olur acaba söylemeli miyim? Baksın istiyorum içim rahat etmiyor. Sizin doktorlarınız bakıyor mu?
Canım kordonu nasıl duruyor falan diye sorsan bakar bence. Benimki rutin bakıyor. Ben sorduğumda da bana gösterip anlatmıştı. Çok kafana takılıyorsa da açık açık sor. Ben bu konuda biraz endişeliyim bakabilir miyiz diye. Belki de bakıyordur zaten de sana da anlatır için rahat eder.
Yok canım. Benimki de değil ama bakıyor. Ekranda mavi kırmızı birşeyler çıkıyor galiba ona bakarken. Ordan anlıyorum baktığını. Sen de sor rahatlatacaktır seni mutlakaTmm sorucam canım. Dediğin gib i önce kordonu sorup öyle sormak mantıklı. Acaba sadece perinatologlar mı bakıyor dedim, cunku doktorum perinatolog değil
Yok canım. Benimki de değil ama bakıyor. Ekranda mavi kırmızı birşeyler çıkıyor galiba ona bakarken. Ordan anlıyorum baktığını. Sen de sor rahatlatacaktır seni mutlaka
Hoşgeldin canım. :) ben de geç farkettim ama olsun geç olsun güç olmasınSelammmm ben niye görmedim acaba burayı
Çok geç de olsa görmüşken yazayım istedim33+5 olarak aranıza katılayım.İnşallah hayırlısı ile prensesim gelecek
Ay hadi gozunaydin canım, Allah analı babalı büyütsün, sana da geçmiş olsun. Sezeryan mı oldun? Kaç kilo bebiş?Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Hoşgeldin canım. :) ben de geç farkettim ama olsun geç olsun güç olmasındaha paylaşacak çok şeyimiz olacak
Yok canım doktorlar ne sorular cevaplıyor bir bilsen. Bunlara kırılmazlarSenden cesaret aldım sorayım bakayım :) doktorum çok iyi çok şeker kırmak istemiyorum o yüzden tereddüt ettim. Sağol canım
Yok canım doktorlar ne sorular cevaplıyor bir bilsen. Bunlara kırılmazlar
Ben öyle çok şey soruyorum ki hep gülüyoruz bütün muayenelerdemuhtemelen beni özlüyordur gelse de gülsek diye acaba o yüzden mi haftada bir çağırıyor beni
Aynen. Özlüyorum zaten oğlumu iyi oluyorOlabilir canım :) bizde her hafta gidiyoruz artık benim işime geliyor oğlumu görüyorum içim rahatlıyor. Cok surmuyoe zaten 10 dk bakıp çıkıyoruz iyi oluyo.. kaldı 4 hf..
Kizlar. Istanbuldan özene bözene "fatma ana eli otu" almistim. Normalden vazgecince elimde kaldi:)) Kullanmak isteyen varsa onun niyetine onun dogum baslarken suya koyabilirim. Dogumdaki acilmayi kolaylastiriyormus. Dogum bitince sudan cikartmak gerekiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?