- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Ya kızlar doktor bugün tansiyonun biraz yüksek dedi eşime kaç diye sordum 14müş. Yatıp kalktın hareketten olabilir dedi doktor ama bilemedim yani yayıp kalkınca en fazla çarpıntım olur tansiyon işi kafama takıldı.. takip etsem mi evde acaba?
Canım son 10gündür benimde 11-12 büyüğü 7-7.5küçüğü oluyor. Hamileliğim boyunca 9-5 yada 10-5 ti ama doktora her gittiğimde 11-6 10-6 çıkıyordu ciddiye almadı hiç ama ben kendimdeki farkı biliyorum
Tahlil sonucu daha almadım..tokluk şeker hemogram ve kreatinin falan da yaptı idrar dışında. Yarın öğreneceğim bakalım. Birden şiştim anlamadım.. şekeri neden yaptı onu da anlamadım.. şişkinlikle alakası var mı bilemedim.
Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Kızlar benim aklıma takılan birşey var. Hani detaylı ultrasonda bebeği besleyen kan damarlarına bakıldı ya, rutin kontrol esnasında da doktorumun bakmasını istiyorum ama söylemeye çekiniyorum. Akıl verir gibi mi olur acaba söylemeli miyim? Baksın istiyorum içim rahat etmiyor. Sizin doktorlarınız bakıyor mu?
ben eskişehirdeyim cnm sen nerdesin en son geçen hafta gitmiştim bebişim 3130 gr olmuştu bu hafta tekrar gideceğim cuma günü
Canim cok sevindim insallah seninde bir hafta icinde toparlanir.benimkiler bir haftada alisti bizde sut emzirmeye gecicez Allah izin verirse.saglikla ciksin yavrularimiz kuvezdenKizlar benim minnak cinarim solunum cihazindan cikti bi kac gündür kendisiyapiyor. Cumartesi gördüm 1660 gramdi.tek sıkıntımız beslenme kaldi doktorumuz bugun tekrar anne sütü deneycekti inşallah bu sefer sıkıntı olmaz.yoldayim cinari gormeye gisiyorum bakalim bugun nasılız bi kac gundur pek bakamadim cinar i eve alirsak diye yogun bir temizlige giristik Bu arda dogum yapan annislerimize hayirli olsun sağlıklı sıhhatli buyusun yavrular
Ay ne guzel canim inşallah normal doğurursun sağlıkla.ben de cok istiyordum ikinciyi normal ama miyomada olunca dr hic önermiyor.hayirlidi artik.
Canim sukur iyiler sanirim bu hafta ici cikarlar yarin sut vermeye gidicem bakicakmis nasil emiyor drumuz cok cok iyi karatasin yenidogan dr herkes cok seviyor yakinen ilgileniuor.fakat kuvez durumlari iyi kendi solunumlarindalar sadece bol bol yiyip kilo almalarini istiyor.toparlanmislarda yavrularim.hakkimizda hayirlisi artik.melissa bebekler nasıl? çıkış için bişe dedi mi doktor?
Çoğumuz adet sancısı çekiyoruz sanırım bunla ilgili bugün yine başka doktora gittim nstye girdim bi kere 40a vuran bi kere 20ye ve aralarda ufak kasılmalar çıktı geçen hafta düzenli sancılar vardı.. Düzenli olmadığı için bunun için ilaç vermeyiz dedi dinlen bol sıvı tüket progestana devam et.. Bugün daha az oldu ama dün ve önceki gün ağrıdan ölüyodum.. İnşallah zamanını bekler bizim minikler.. Yalancı malancı ama insanı korkutuyo bi an önce 37yi doldursaydık....
Hayirli olsun canim gununuz saglikla kavusun insallahKızlar merhaba. Iki büyük deprem gecirmis biri olarak depremi hissedenlere çok gecmis olsun diyorum. Allah bir daha hissettirmesin.
Ben de bugün doktora gittim ve sezeryan tarihi aldim. 19 haziran yani haftaya kısmetse pazartesi kavuşucaz minik Asya'ya. Hic hazır degilim, cok heyecanliyim, cok korkuyorum. Bole karnimda iyiydi dertsiz tasasiz:))
Bende onu dusundum okuyuncaAllah yardımcın olsun canım.
Pazartesileri bizim grubun doğurma günü galiba
Ayy cok şükür:)) gozun aydin canimKızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
hayırlı evlat olsun inşallah canım❤ :)Bizimki de ERVA olacak inşallah
Perinatolog değil canım yardımcı doçentPeki doktorun perinatolog mu canım yoksa uzman doktor mu
Bende buralardan öğrendim son haftalarda çıkabileceğini. İnşallah sıkıntısız geçecek çok az kaldıBenimde öyle canım, son bir hafta 10gndür, hatta o yüzden korktum ben ama 14/9u geçmedikçe dr sıkıntı olmayacağını söylüyor
iyiyim sukur ama cook korktum bi an ev yariliyor sandim.. yeni kendime geldim desem yeridir ..Depremi hisseden arkadaslara cok.gecmis olsun..hakikaten saka gibiydi izmirde ozellikle,midilliye cok yakinim bende bir an dedim daha sallanirsa ev yikilacak..
Al_pi senin.ev manisadaki depremde de cok sallanmisti,yazmadin herhalde depremden sonra iyi misin
amin canım. çok sevindim. bir an önce çıkarlar inşallah. ben de doğurayım da şu bebikler azıcık büyüsün, buluşalım :))Canim sukur iyiler sanirim bu hafta ici cikarlar yarin sut vermeye gidicem bakicakmis nasil emiyor drumuz cok cok iyi karatasin yenidogan dr herkes cok seviyor yakinen ilgileniuor.fakat kuvez durumlari iyi kendi solunumlarindalar sadece bol bol yiyip kilo almalarini istiyor.toparlanmislarda yavrularim.hakkimizda hayirlisi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?