2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aman Allah korusun canım, sen takip et evde ne olur ne olmaz

Benimde öyle canım, son bir hafta 10gndür, hatta o yüzden korktum ben ama 14/9u geçmedikçe dr sıkıntı olmayacağını söylüyor

Şiştim derken ödem mi var canım

Neden baksın istiyorsun peki canım?
Benim her kontrolde bakılıyor ama daha önce gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için hemen damarların kan akımlarını ölçüyorlar, zahmetli bir iş değil aslında rica etsen dr bakar, aynı bebeğin kalbine bakması gibi

Canim cok sevindim insallah seninde bir hafta icinde toparlanir.benimkiler bir haftada alisti bizde sut emzirmeye gecicez Allah izin verirse.saglikla ciksin yavrularimiz kuvezden

Ay ne guzel canim inşallah normal doğurursun sağlıkla.ben de cok istiyordum ikinciyi normal ama miyomada olunca dr hic önermiyor.hayirlidi artik.

Ay inŞAllah kısmet olur bakalım yüzü karşıya dönük şuanda kızımın arkayı dönmesi gerekiyor normal olması için

melissa bebekler nasıl? çıkış için bişe dedi mi doktor?
Canim sukur iyiler sanirim bu hafta ici cikarlar yarin sut vermeye gidicem bakicakmis nasil emiyor drumuz cok cok iyi karatasin yenidogan dr herkes cok seviyor yakinen ilgileniuor.fakat kuvez durumlari iyi kendi solunumlarindalar sadece bol bol yiyip kilo almalarini istiyor.toparlanmislarda yavrularim.hakkimizda hayirlisi artik.

Serum da mı vermediler.Benim de erken doğum riskim var sancılar 30 35 bulunca hemen serum takıyorlar. progestan sabah akşam kullanıyorum. bir de iğne vuruluyorum 3 günde bir süzgeç gibi oldum Son haftalar daha riskli bol bol yat kalkma. Ben 2 aydır yatıyorum. Rabbim hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Hayirli olsun canim gununuz saglikla kavusun insallah
Biraz cesaretle atlatirsin umarim iyi insanlarla eli hafif insanlarla karsilasir kisa surede iyilesirsin.simdiden genel spinal karar verseydin.

Ben yeni olduğumdan kim kaç haftalık bilmiyorum =) Yeni doğum yapan arkadaşlar Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Geride kalan bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah vaktinde =)

iyiyim sukur ama cook korktum bi an ev yariliyor sandim.. yeni kendime geldim desem yeridir ..
Birde annemler geldi biraz uzak kalirsam merak etmeyin artik son 10 gun :)

amin canım. çok sevindim. bir an önce çıkarlar inşallah. ben de doğurayım da şu bebikler azıcık büyüsün, buluşalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…