2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler

Allah analı babalı büyütsün inşallah canm benim

Kızlar birşey sorucam.. Beşiği ne ile temizledinizz ?

Canım benim ahşap besik daha kurmadık bile ama sirkeli suyla temizlemeyi düşünüyorum

Allah analı babalı büyütsün inşallah canm benim

Canım benim ahşap besik daha kurmadık bile ama sirkeli suyla temizlemeyi düşünüyorum

Bnmkide ahşap beşikk kurduk ama nasl temizlesem diye düşünüyorumm. Ytak odasına kurduk. Sirke çok kokmaz mı yaa . Eşim kokusndan nefret eder

amin canım. çok sevindim. bir an önce çıkarlar inşallah. ben de doğurayım da şu bebikler azıcık büyüsün, buluşalım :))
Insallah canim hep iyi insanlar ciksin karsiniza valla cok onemli amelythn ortaminda dimiii bebisiilerimizi konusalim artik yeter agri sanci konustuk :) saglikla gelsinlerde kuzucuklar..

Yaa nasıl heyecanlısındır kimbilir ikizlerini erken doğuran arkadaşım kendi emzirmeye başlayınca biranda kilo almaya başladı minnoşları. Dilerim darısı başınıza olur
Evet canim 1 hafta gecti dogurali daha kucagima bugun alcam nasil heyecanliyim anlatamam

Evet canim bende cok kotu oldum ayaklarimin ustune basamiyorum o can havliyle bikalkmisim direk bebekler geldi aklima ayy ne tuhaf yaaAllah korusun Allah beyerinden saklasin

Onlardan yapistiriyorlarlar tatlim ama 3 gun yikanmiyorsun yinede dikisler icin:)

Ayy ben çok isterim, kısmet olursa ssvd yapmak istiyorum
bi sekilde telefon numaralarimizi paylasalim.(ama nasil bilmiorum) Cunku burdan yazdiginda belki gec gorurum. Bir arkadaş suya koymak yermiyor duasi var demisti, onu yazmayi unuttumusum. Dua kismini biliyorum.o kolay is)

Hayirli olsun canim gununuz saglikla kavusun insallah
Biraz cesaretle atlatirsin umarim iyi insanlarla eli hafif insanlarla karsilasir kisa surede iyilesirsin.simdiden genel spinal karar verseydin.
Amin canim. Tesekkurler iyi dileklerin icin. Spinal istedim ama senden tecrube olarak doktora da sordum. Malum oldum 102 kilo:)) yeri bulamama gibi bir durum olur mu dedim. Bazen kilodan ve ödemlerinizden dolayı zorlaşıyor dedi. Iyi dusunup iyi olsun istiyorum. Insallah hemen atlatirim.

Saol tatlım çıkar heraldeya tek aksatmadığım ilacım tiroid ilacı. Bebeğe de geçebiliyormuş çünkü tshı yüksek yada düşük doğabiliyormuş bebek. Allahım korusun.

Aman aman Allah korusun canım. İlacını düzenli almışsın güzel çıkar sonucun ❤

Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün :))) ❤

iyiyim sukur ama cook korktum bi an ev yariliyor sandim.. yeni kendime geldim desem yeridir ..
Birde annemler geldi biraz uzak kalirsam merak etmeyin artik son 10 gun :)

Gözünaydın canım anneciğin geldi, kızın bekledi ananesini, ne yalan söyleyim yazmayınca bir an al pi doğurdu mu dedim

Ben sana özelden yazıcam canım,
Buarada sezeryan olacaksa spinal öneririm

evet canım ödem sabah kalktığımda çatal bile tutamıyorum o derece şiş..

Ayy kimisinde ödem oluyor normal hiç birşeyi çıkmıyor, kimisinde risk oluyor valla kafam karışıyor ama sen tansiyonu ihmal etme, benim ayak şişliğim için de dr kimi vücut ödeme meyilli olur normal zamanda da dedi gerçekten ben arabayl uzun mesafe gittiğimde de şişer ayaklarım, belki senin de öyledir

bulut29 gozunaydın canm Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah ne güzel yanına da gelmiş bebişin ohh çok sevndm senin adına darısı bizlere inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…