2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar dün teli evde unutmuş um ise telsiz geldim ve inanin telefon olmadan da hersey olabiliyormus :) akşam sayfaları okudum maşallah biri daha doğum yapmış bulut29 canım gözün aydın Rabbim sağlıkla büyutmeyi nasıp etsin inşallah benim kızım da bu ara yaramaz özellikle gece çok kasıliyor vaktini beklemeyevek sanırım artık uyumak diye bi kavram kalmadı hortlak gibiyim elim ayağım yüzüm ödem sabah kalkınca parmaklarımi katlayamiyorum hayırlısı ile 38 i göreyim diye Dua ediyorum artık

benim ki de 3 haziran da doğur dedi durdu suyun geldi o gün 5 haziranda paşam geldi. Bu analar tehlikeli bacım benden demesi

Gözünaydın canım anneciğin geldi, kızın bekledi ananesini, ne yalan söyleyim yazmayınca bir an al pi doğurdu mu dedim
Sagol canim dün dogurmadiysam o korkuyla bu kız daha çook bekler
Şaka maka 10 gün kaldi ama ben hala heyecanli degilim sanki daha çoook varmiş gibi haftaya ev dolacak sanirim o zaman beni heyecan basacak :)

Sagol canim dün dogurmadiysam o korkuyla bu kız daha çook bekler
Şaka maka 10 gün kaldi ama ben hala heyecanli degilim sanki daha çoook varmiş gibi haftaya ev dolacak sanirim o zaman beni heyecan basacak :)

Bende de öyle bir rahatlık var ki sorma, valiz falan hala toplanmadı ama hala gezmelerdeyim her gün, Allah hayırlara çıkarsın

Bende de öyle bir rahatlık var ki sorma, valiz falan hala toplanmadı ama hala gezmelerdeyim her gün, Allah hayırlara çıkarsın
Valiz agzi acik duruyor :)) Benim hic birseyim yok icinde acil bi durumda kizim tamam :) Ben yuruyemiyorum yahu disariya cikip her köse basinda oturuyorum ayaklar tasimiyor beni .

Valiz agzi acik duruyor :)) Benim hic birseyim yok icinde acil bi durumda kizim tamam :) Ben yuruyemiyorum yahu disariya cikip her köse basinda oturuyorum ayaklar tasimiyor beni .
Gözün aydın canım annen gelmiş :) valla maşallah rahat olusunuza bizim bavul 31 de hazırdı kasılmalar yüzünden hastanede yatınca . Benim ayaklar da beni taşımıyor sürüyerek yürüdüğümu farkettim esim dalga geciyor çok sürüklemek yüzünden de elektiriklenme oluyor bacaklarimda iki gecedir bahçede toprakta geziyorum deli gibi Allah tan 10 kilo aldım demekki 20 yi falan görsem sandalye üzerinde yolculuk yapıcam

Vermiyorlar canım anlam veremiyorum heralde bi kere görünce kağıtta veremiyolar düzenli mi oluyo seninkiler? Progestanın işe yaradığını düşünmüyorum istirahat istirahat...

Sorma aynısı bende de var annemde kalıyorum biriyle konuşurken bile karnı indi çok zamanı yok deyip duruyo zamansız doğurtcak beni yaaa sancım var demeye gelmiyo aha doğurdu gözüyle bakıyo :) işin tuhafı bana karnım indi gibi gelmiyo hala nefes almakta zorlanıyorum aşağıda baskı hissetmiyorum

Benimki her gün bugun bugun ayin kaci diye soruyor:)))) Anne 15i degil rahat ol diyorum:)))) Bugun nst ve doktor kontrolumuz var. Bakalim doktor amcamiz ne diyecek?

Kızlar günaydın herkese
Ben hala calısmaya devam daha 3 haftadan biraz fazla var ızne cıkmama ama cok zor işe gitmek gelmek artık ödemden kendımı tanıyamıyorım.karnım cok cıktı hele sertlesince patlıcak sanıyorum :)
Son haftalar gercekten zormus kaldı max 47 gün.sabır sabır diyorum hepimize
Kuzularına kavusan anneler gozunuzaydın ne cok hazıran annesı de oldı topikte ikizler anneleri kolay gelsın size :)

Selam gunaydinlar BULUT geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ayaklarım değil ellerim canım. Nst ye tekrar gircem dığum var bi ton sıra bekliyorum bakalım odaya aldılar. Doğum odalarını da görmüş olmuş

Kızlar ben yine nst için geldim. Çok doğum var sıra bekliyorum. O yüzden doğum odasına aldılar cihazı buraya getirecekler. Odayı da görmüş oldum. Tahlilde bir tek iltihap çıktı idrarda. Nat yi beğenmedi baştan giriyorum. Tabii doğumlardan fırsat kalırsa :)

Ay bu anneler her aradıgında bebek daha gelmiyor mu die soruyor bana da daha var diyorum hiç belli olmaz kız çocuğu erken gelir dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…