Kızlar annem karnin asagi inmis bu cocuk ayin 15inde gelecek diyip duruyor. Ana erken degil mi beklesin zamanini kuvez falan gormesin diyorum. Sürekli boyle diyor. Isin kotusu anamin dedigi de olur ha:))) Beni bir an once dogurtup gitme derdinde gb ama hayirlisi bakalim. Benim kizim gelecegi zamani biir diyorum bende. O oyle dedikce bende odanin hazirligini hizlandirdim. Cantanin son hazirliklarini tamamliyorum.
Tertemiz sonuçlarımAman aman Allah korusun canım. İlacını düzenli almışsın güzel çıkar sonucun ❤
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün :))) ❤
benim de 13,9 çıkıyo hep acaba benimde mi yüksek bende de çarpıntı çok oluyoAman Allah korusun canım, sen takip et evde ne olur ne olmaz
Sagol canim dün dogurmadiysam o korkuyla bu kız daha çook beklerGözünaydın canım anneciğin geldi, kızın bekledi ananesini, ne yalan söyleyim yazmayınca bir an al pi doğurdu mu dedim
Sagol canim dün dogurmadiysam o korkuyla bu kız daha çook bekler
Şaka maka 10 gün kaldi ama ben hala heyecanli degilim sanki daha çoook varmiş gibi haftaya ev dolacak sanirim o zaman beni heyecan basacak :)
Valiz agzi acik duruyor :)) Benim hic birseyim yok icinde acil bi durumda kizim tamam :) Ben yuruyemiyorum yahu disariya cikip her köse basinda oturuyorum ayaklar tasimiyor beni .Bende de öyle bir rahatlık var ki sorma, valiz falan hala toplanmadı ama hala gezmelerdeyim her gün, Allah hayırlara çıkarsın
Gözün aydın canım annen gelmiş :) valla maşallah rahat olusunuza bizim bavul 31 de hazırdı kasılmalar yüzünden hastanede yatınca . Benim ayaklar da beni taşımıyor sürüyerek yürüdüğümu farkettim esim dalga geciyor çok sürüklemek yüzünden de elektiriklenme oluyor bacaklarimda iki gecedir bahçede toprakta geziyorum deli gibiValiz agzi acik duruyor :)) Benim hic birseyim yok icinde acil bi durumda kizim tamam :) Ben yuruyemiyorum yahu disariya cikip her köse basinda oturuyorum ayaklar tasimiyor beni .
Serum da mı vermediler.Benim de erken doğum riskim var sancılar 30 35 bulunca hemen serum takıyorlar. progestan sabah akşam kullanıyorum. bir de iğne vuruluyorum 3 günde bir süzgeç gibi oldumSon haftalar daha riskli bol bol yat kalkma. Ben 2 aydır yatıyorum. Rabbim hepimize zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Kızlar annem karnin asagi inmis bu cocuk ayin 15inde gelecek diyip duruyor. Ana erken degil mi beklesin zamanini kuvez falan gormesin diyorum. Sürekli boyle diyor. Isin kotusu anamin dedigi de olur ha:))) Beni bir an once dogurtup gitme derdinde gb ama hayirlisi bakalim. Benim kizim gelecegi zamani biir diyorum bende. O oyle dedikce bende odanin hazirligini hizlandirdim. Cantanin son hazirliklarini tamamliyorum.
Gözün aydın canım :)Grubun adı haziran anneleri olmalıymış gerçekten :)Kızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Benimki her gün bugun bugun ayin kaci diye soruyor:)))) Anne 15i degil rahat ol diyorum:)))) Bugun nst ve doktor kontrolumuz var. Bakalim doktor amcamiz ne diyecek?Sorma aynısı bende de var annemde kalıyorum biriyle konuşurken bile karnı indi çok zamanı yok deyip duruyo zamansız doğurtcak beni yaaa sancım var demeye gelmiyo aha doğurdu gözüyle bakıyo :) işin tuhafı bana karnım indi gibi gelmiyo hala nefes almakta zorlanıyorum aşağıda baskı hissetmiyorum
İyi yaparsın canım.İsmin enerjisi çok güzel.Dışa dönük,yetenekli bir kızın olacak inşallah :)Kızlar isimle ilgili fikirleriniz için teski lersanırım ada lina koyacaz ay ne kadar zormus isim bulmak
Ayy kimisinde ödem oluyor normal hiç birşeyi çıkmıyor, kimisinde risk oluyor valla kafam karışıyor ama sen tansiyonu ihmal etme, benim ayak şişliğim için de dr kimi vücut ödeme meyilli olur normal zamanda da dedi gerçekten ben arabayl uzun mesafe gittiğimde de şişer ayaklarım, belki senin de öyledir
Tertemiz sonuçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?