- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Hadi bakalım canm bol bol hareket etsin prensesKızlar ben yine nst için geldim. Çok doğum var sıra bekliyorum. O yüzden doğum odasına aldılar cihazı buraya getirecekler. Odayı da görmüş oldum. Tahlilde bir tek iltihap çıktı idrarda. Nat yi beğenmedi baştan giriyorum. Tabii doğumlardan fırsat kalırsa :)
Hayırlı olsun canm Allah analı babalı büyütsün inşallah ismiyle yaşasın sagsalim bitti kurtuldunuz darısı bize inşallah ben normal doğum oldu die biliyorum olsun sezeryan candırKızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim
maşallah canim kilosuda iyiymis allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim
Kız senin doğum ne zaman 11 gün kalmış normal dogumu mu beklıyorsunuz cnm?maşallah canim kilosuda iyiymis allah analı babalı büyütsün inşallah
Valiz agzi acik duruyor :)) Benim hic birseyim yok icinde acil bi durumda kizim tamam :) Ben yuruyemiyorum yahu disariya cikip her köse basinda oturuyorum ayaklar tasimiyor beni .
Sagol canim.. Bilmem degisik bir rahatlik var simdi annem geldi ya baslariz son hazirliklara ev duzenlemeye sonrada bi bakmissin dogmus prensesim :)) Sakinlige aliskinim kalabalikta lohusa depresyonuna girmesem iyi :))Gözün aydın canım annen gelmiş :) valla maşallah rahat olusunuza bizim bavul 31 de hazırdı kasılmalar yüzünden hastanede yatınca . Benim ayaklar da beni taşımıyor sürüyerek yürüdüğümu farkettim esim dalga geciyor çok sürüklemek yüzünden de elektiriklenme oluyor bacaklarimda iki gecedir bahçede toprakta geziyorum deli gibiAllah tan 10 kilo aldım demekki 20 yi falan görsem sandalye üzerinde yolculuk yapıcam
Çok geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar dogum yaptım bebegim cok iyi allaha sukur ilk 4saat solunum sıkıntısı vardı viraz gozetim altinda tutuldu 4saat sonra yanima getirdiler
Bana da evde olsa cocuga bakacak kilo alacakta cocuk bol bol yürüdüğünden cocukta zayifliyor spor yapiyor diyorlarOy bende çok geziyorum kocam diyor gezmelerde doğuracaksın bari valizi topla arabada hazır olsun
Sizin annene geldi ya sırtınız yere gelmez artık
Ayaklarım değil ellerim canım. Nst ye tekrar gircem dığum var bi ton sıra bekliyorum bakalım odaya aldılar. Doğum odalarını da görmüş olmuş
Bana da evde olsa cocuga bakacak kilo alacakta cocuk bol bol yürüdüğünden cocukta zayifliyor spor yapiyor diyorlarÇok gezdigim dogrudur her kose basinda dinlenip ordada foto cekindigimde dogrudur
Gobekle son 10 gün daha cok foto cekilmeliyim artik
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. .Maşallah boyu kilosu çok güzel. .Darısı başımıza.Kızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim
Kızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim
Çekin kız bol bol çekin bak kizin abimde hep cekilmissin benimle yok der sonra karismam :))Hahaaaa benim kız bu haftalarda ondan kilo almıyor demek kihiç birşey yapmasak abimizi her gün parka çıkarıyoruz scotter peşinde koşuyoruz kızımla
Ayy foto işini iyi dedin ya benim çok fotom yok bu hamilelikte doğurmadan bir kaç poz çekilsem iyiydi, sizlere özeniyorum valla
Bende de bi rahatlik söz konusu aslında normal de pimpirikli bi insanım ama hamileligim inanılmaz relaks geçti tabi kızımın ara da yaptığı hastane suprizlerimiz dışında sen zayıf hamile kaldın tatlım 20 kiloyu absorbe etmişsindır ama ben 63 le hamile kaldım 73 um şu an kollarim ve bacaklarım genişledi birde one doğru kocaman göbus karnıma bakan kızım olacağına inanmıyor zatenSagol canim.. Bilmem degisik bir rahatlik var simdi annem geldi ya baslariz son hazirliklara ev duzenlemeye sonrada bi bakmissin dogmus prensesim :)) Sakinlige aliskinim kalabalikta lohusa depresyonuna girmesem iyi :))
Esim bacaklarimla dalga geciyor futbolcuya benzetiyor beni ne yapayim hersey kizim icin 20 kiloyu gorecegim sanirim ben şu an 64 kusurum
Ay o nst ayKızlar ben yine nst için geldim. Çok doğum var sıra bekliyorum. O yüzden doğum odasına aldılar cihazı buraya getirecekler. Odayı da görmüş oldum. Tahlilde bir tek iltihap çıktı idrarda. Nat yi beğenmedi baştan giriyorum. Tabii doğumlardan fırsat kalırsa :)
Saol tatlım sen ne yaptım görüştün mü doktorlaGözün aydın canım..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?