2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim

Hadi bakalım canm bol bol hareket etsin prenses

Hayırlı olsun canm Allah analı babalı büyütsün inşallah ismiyle yaşasın sagsalim bitti kurtuldunuz darısı bize inşallah ben normal doğum oldu die biliyorum olsun sezeryan candır Allahım bir ömür mutlu etsin szi gozunuz aydın canm

Kızımız 21 Hazirana kadar gelirse üçümüz de ikizler olacağız.:)))) Böyle düşününce gelsin istedim bak:)))) Teyzesinin tüm hayalleri yıkılacak:))) O yengec olsun istiyor, benimle pek anlaşamadığı icin:)))

maşallah canim kilosuda iyiymis allah analı babalı büyütsün inşallah

Valiz agzi acik duruyor :)) Benim hic birseyim yok icinde acil bi durumda kizim tamam :) Ben yuruyemiyorum yahu disariya cikip her köse basinda oturuyorum ayaklar tasimiyor beni .

Oy bende çok geziyorum kocam diyor gezmelerde doğuracaksın bari valizi topla arabada hazır olsun
Sizin annene geldi ya sırtınız yere gelmez artık

Sagol canim.. Bilmem degisik bir rahatlik var simdi annem geldi ya baslariz son hazirliklara ev duzenlemeye sonrada bi bakmissin dogmus prensesim :)) Sakinlige aliskinim kalabalikta lohusa depresyonuna girmesem iyi :))
Esim bacaklarimla dalga geciyor futbolcuya benzetiyor beni ne yapayim hersey kizim icin 20 kiloyu gorecegim sanirim ben şu an 64 kusurum

Oy bende çok geziyorum kocam diyor gezmelerde doğuracaksın bari valizi topla arabada hazır olsun
Sizin annene geldi ya sırtınız yere gelmez artık
Bana da evde olsa cocuga bakacak kilo alacakta cocuk bol bol yürüdüğünden cocukta zayifliyor spor yapiyor diyorlar Çok gezdigim dogrudur her kose basinda dinlenip ordada foto cekindigimde dogrudur
Gobekle son 10 gün daha cok foto cekilmeliyim artik

Ayaklarım değil ellerim canım. Nst ye tekrar gircem dığum var bi ton sıra bekliyorum bakalım odaya aldılar. Doğum odalarını da görmüş olmuş

Ay bu nstye bir ben girmedim,
Oğlumda da 35te hiç nst olmadan doğurmuştum
Yarına nst çektirmemi istedi bakalım kısmet olursa,
İyi haberler alırsınız inŞAllah canım, Doğum odalarını önden görmek güzel oluyor

Hahaaaa benim kız bu haftalarda ondan kilo almıyor demek ki hiç birşey yapmasak abimizi her gün parka çıkarıyoruz scotter peşinde koşuyoruz kızımla
Ayy foto işini iyi dedin ya benim çok fotom yok bu hamilelikte doğurmadan bir kaç poz çekilsem iyiydi, sizlere özeniyorum valla

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. .Maşallah boyu kilosu çok güzel. .Darısı başımıza.

MaŞAllah canım boyu kilosu nekadar iyi 40haftalık doğan bebek gibi Mehmet Yiğit
Birbirinize öyle bir alışacaksınız ki, nasıl güzel günler başladı sizin için, ayy her anın tadını çıkar, hiç bugün ki kadar küçük olmıcak hep o gözle sev kokla her gün en az 1foto çek, ilerde bakıp bakıp ağlamalık

sağlıkla bizlere darısı inşAllah

Çekin kız bol bol çekin bak kizin abimde hep cekilmissin benimle yok der sonra karismam :))
Ben simdi artik evde odasinda cekilecegim disariya cikmak iskence oluyor artik belki hafta sonu sahile gidersen son pozuda orda veririm

@Al-pi Gözünaydın annen gelmiş. .Ben de bu hafta gitcem ailemin yanına. C.tesi dr.a gitcem, doğum için gün vercek inşallah. .Senin baya az kaldı, benim 24 gün filan var tahmini, ben ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım. .

Bende de bi rahatlik söz konusu aslında normal de pimpirikli bi insanım ama hamileligim inanılmaz relaks geçti tabi kızımın ara da yaptığı hastane suprizlerimiz dışında sen zayıf hamile kaldın tatlım 20 kiloyu absorbe etmişsindır ama ben 63 le hamile kaldım 73 um şu an kollarim ve bacaklarım genişledi birde one doğru kocaman göbus karnıma bakan kızım olacağına inanmıyor zaten inan tas gibi Karnım yüzünden tuvalete oturmak bile zor artık çünki kızım rahatsız oluyor saniyorum ki sıkıştırip duruyor ama ben bu halimi yine de cokkkk seviyorum

Kızlar haftaya son işyerinde benimde..37.hafta raporu getıreceğim..zor walla sıcakta işe gelip gitmek..bakalım 9.annemiz kim olacak.. ayaklarımın üstü ödem oldu..parmaklarım şişti..20 hazıranda doktor randevum var.. bende o gün nst 'ye ilk giricem..bakalım neler çıkıcak.. kızımıda özledim en son yüzünü bize göstermemişti..

Ay o nst ay sancısız çık gel bakalım Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…