2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah yavruna canım..sağlıkla büyüt inşallah..darısı bizlere..

Canım gözün aydın sende bebeğinde sağlıklıya şükür. Yiğidimize maşallah tosbik tosbik doğmuş. Sen nasıl oldun dikişlerin falan nasıl

benimde yarın görüş günüm prensesim inşallah gösterir yüzünü bize. Bende ilk defa nst ye gireceğim ne kadar sürüyor acaba? Birde bu haftalarda kontrole gidenlere çatı muayenesi filan yapıldı mı?

Herkese selamlar :)
Anneme geldim haftasonu biriken sayfaları okuyamıyorum çok fazla bulut29 hayırlı evlat olsun inşallah ❤
Annemin şeker aletiyle takip yaptım şeker yüklemesi yaptırmadım bakayım dedim açlık 87 toklugu da yemekten yarım saat sonra ölçtüm ıkı dilim tatlı da yemiştim 138 çıktı yüksek mi acaba

hayirli olsun canim, saglikla buyusun insallah

Nst 20 dk suruyor. 37de oluyor çatı muayenesi diye biliyorum. Bu hafta yapmaz insallah hic hazir degilim.

Yarım saatte değil 1 saatte olceceksin canım yarım saatte düşük çıkar kana tam karismadigi için şeker yani yanıltıcı olur ilk lokmadan tam 1 saat sonra dakikası bile önemli dedi bana diyabet hemsiresi ben sürekli ölçüm yapıyorum 8 aydır

Aslında annem de öyle dedi ama ilk lokmadan sayarsak yemeğe otur kalk falan bi saati bulmuştur iftar 8.30 ben 9.30 da ölçtüm saati yemekten falan kalkınca oturunca tutmuştum tekrarliyim bugün de bakalım sağol canım cevap için yemek yedikten sonra bi fenalık oluyor midem bulanıyor acaba dedim şeker mi çıkıyor

Nst 20 dk suruyor. 37de oluyor çatı muayenesi diye biliyorum. Bu hafta yapmaz insallah hic hazir degilim.
bende yarın tam 35+5 de oluyorum inşallah bi daha ki kontrole yapar ben de pek hazır olduğumu sanmıyorum. Peki kızım makat gelişiydi en son kontrolde dönmedi ise sezeryana alacak o zaman da yapılıyormu bu muayene

bende yarın tam 35+5 de oluyorum inşallah bi daha ki kontrole yapar ben de pek hazır olduğumu sanmıyorum. Peki kızım makat gelişiydi en son kontrolde dönmedi ise sezeryana alacak o zaman da yapılıyormu bu muayene
Bana dün kontrole gittiğimde 38 de çatı muayenesi yapıcam dedi canım. Bir de arkadaşımın sezeryan olacağı kesindi onda hiç yapmamış. Senin doktorun nasıl yapıyor bilmiyorum ama o da yapmaz heralde.

Ayy canım deme o sıcakta nasıl dayanıcaz üç gün ziyarete gelenler geri döner kapıdan hayırlısı bakalım. Nelere sabrettik kuzular için bunu da bekleriz napalım
Ben en kötü saçımı yıkatırım aşağıya eğilirim bi şekilde. Apandist ameliyatında 1 hafta izin vermediler duşa hergün saçımı yıkattım ablam 2 gece hastanede kaldı 3.gün çıktığında hemen duş alabildi müsade etti doktoru

Ben sezeryan olacaklara yapılmıyor diye biliyorum çünkü en son gittiğimde 35+0 dım doktor yapmadı sonraki kontrolde yapıcamda demedi

Sen normal mi doğurcaksın amanınnn
Dur kız aman diyim öyle birley demedik
Doktorum normal doğurabileceğim ihtimaline inanmak istiyor sadece hala dün de dedim ben korkuyorum diye. Eni sonu dönecek bu iş de bakalım. İnşallah çatı muayenesi olmadan döner de boşa muayene olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…