- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Kızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim
Canım gözün aydın sende bebeğinde sağlıklıya şükür. Yiğidimize maşallah tosbik tosbik doğmuş. Sen nasıl oldun dikişlerin falan nasılKızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim
tam 38 haftalık olduk canm doktor yarın çağırdı sezaryen olucak nasipse gün konuşcaz biraz gec çağırdı sanirim 39da alicak bizde heycanliyiz yakin ni tarih verir sanırım :)Kız senin doğum ne zaman 11 gün kalmış normal dogumu mu beklıyorsunuz cnm?
hayirli olsun canim, saglikla buyusun insallahKızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim
Nst 20 dk suruyor. 37de oluyor çatı muayenesi diye biliyorum. Bu hafta yapmaz insallah hic hazir degilim.benimde yarın görüş günüm prensesim inşallah gösterir yüzünü bize. Bende ilk defa nst ye gireceğim ne kadar sürüyor acaba? Birde bu haftalarda kontrole gidenlere çatı muayenesi filan yapıldı mı?
Az kalmış canim hadi hayırlısı.tam 38 haftalık olduk canm doktor yarın çağırdı sezaryen olucak nasipse gün konuşcaz biraz gec çağırdı sanirim 39da alicak bizde heycanliyiz yakin ni tarih verir sanırım :)
Yarım saatte değil 1 saatte olceceksin canım yarım saatte düşük çıkar kana tam karismadigi için şeker yani yanıltıcı olur ilk lokmadan tam 1 saat sonra dakikası bile önemli dedi bana diyabet hemsiresi ben sürekli ölçüm yapıyorum 8 aydırHerkese selamlar :)
Anneme geldim haftasonu biriken sayfaları okuyamıyorum çok fazlabulut29 hayırlı evlat olsun inşallah ❤
Annemin şeker aletiyle takip yaptım şeker yüklemesi yaptırmadım bakayım dedim açlık 87 toklugu da yemekten yarım saat sonra ölçtüm ıkı dilim tatlı da yemiştim 138 çıktı yüksek mi acaba
Ayy canım deme o sıcakta nasıl dayanıcaz üç gün ziyarete gelenler geri döner kapıdanOnlardan yapistiriyorlarlar tatlim ama 3 gun yikanmiyorsun yinede dikisler icin:)
Aslında annem de öyle dedi ama ilk lokmadan sayarsak yemeğe otur kalk falan bi saati bulmuştur iftar 8.30 ben 9.30 da ölçtüm saati yemekten falan kalkınca oturunca tutmuştum tekrarliyim bugün de bakalım sağol canım cevap için yemek yedikten sonra bi fenalık oluyor midem bulanıyor acaba dedim şeker mi çıkıyorYarım saatte değil 1 saatte olceceksin canım yarım saatte düşük çıkar kana tam karismadigi için şeker yani yanıltıcı olur ilk lokmadan tam 1 saat sonra dakikası bile önemli dedi bana diyabet hemsiresi ben sürekli ölçüm yapıyorum 8 aydır
bende yarın tam 35+5 de oluyorum inşallah bi daha ki kontrole yapar ben de pek hazır olduğumu sanmıyorum. Peki kızım makat gelişiydi en son kontrolde dönmedi ise sezeryana alacak o zaman da yapılıyormu bu muayeneNst 20 dk suruyor. 37de oluyor çatı muayenesi diye biliyorum. Bu hafta yapmaz insallah hic hazir degilim.
Bana dün kontrole gittiğimde 38 de çatı muayenesi yapıcam dedi canım. Bir de arkadaşımın sezeryan olacağı kesindi onda hiç yapmamış. Senin doktorun nasıl yapıyor bilmiyorum ama o da yapmaz heralde.bende yarın tam 35+5 de oluyorum inşallah bi daha ki kontrole yapar ben de pek hazır olduğumu sanmıyorum. Peki kızım makat gelişiydi en son kontrolde dönmedi ise sezeryana alacak o zaman da yapılıyormu bu muayene
Ben en kötü saçımı yıkatırım aşağıya eğilirim bi şekilde. Apandist ameliyatında 1 hafta izin vermediler duşa hergün saçımı yıkattımAyy canım deme o sıcakta nasıl dayanıcaz üç gün ziyarete gelenler geri döner kapıdanhayırlısı bakalım. Nelere sabrettik kuzular için bunu da bekleriz napalım
Ben sezeryan olacaklara yapılmıyor diye biliyorum çünkü en son gittiğimde 35+0 dım doktor yapmadı sonraki kontrolde yapıcamda demedibende yarın tam 35+5 de oluyorum inşallah bi daha ki kontrole yapar ben de pek hazır olduğumu sanmıyorum. Peki kızım makat gelişiydi en son kontrolde dönmedi ise sezeryana alacak o zaman da yapılıyormu bu muayene
Tamam canım çok sağolSadece temizlik sirkeeri var kokmuyor a101de vardi ondan al canim
Sen normal mi doğurcaksın amanınnnBana dün kontrole gittiğimde 38 de çatı muayenesi yapıcam dedi canım. Bir de arkadaşımın sezeryan olacağı kesindi onda hiç yapmamış. Senin doktorun nasıl yapıyor bilmiyorum ama o da yapmaz heralde.
Tmam canım çok sağolBende sirkeli suyun icine biraz karbonat ekleyip oyle sildim. Elma sirkesi kullanmistim hic koku kalmadi
Dur kız aman diyim öyle birley demedikSen normal mi doğurcaksın amanınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?