Oh maşallah cnm olsun ne kadar çok kalsa o kadar iyi hayrlı doğumlar inş canm bnde haftaya 38 olucam bakalım gün verckler mitam 38 haftalık olduk canm doktor yarın çağırdı sezaryen olucak nasipse gün konuşcaz biraz gec çağırdı sanirim 39da alicak bizde heycanliyiz yakin ni tarih verir sanırım :)
Neden baksın istiyorsun peki canım?
Benim her kontrolde bakılıyor ama daha önce gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için hemen damarların kan akımlarını ölçüyorlar, zahmetli bir iş değil aslında rica etsen dr bakar, aynı bebeğin kalbine bakması gibi
Can'ım gözün aydın belki de açtı karnın ondan düşük çıkmıştı olabilir öyle yani. 10 gün mü 15 gün mü dolunca tekrar veriliyor vizite acaba ??ballikaymakli Y Yellu @KaradenizGelini Ay-hal
Nst de dün bebeğin kalp atışları düşük çıkmış ama bana demedi sabah götürdüm zaten. Usg ile baktı tekrar kalbe baktı sadece anlamadım. Hemen tekrar git dedi gittim çekildi hah dedi şimdi tamam dünkü düşük çıkmış o yüzden tekrar yolladım dedi. Bugünkü güzelmiş normal iyi dedi.İltihap için bol su iç dedi malum vereceği antibiyotik penisilinli diye.İş yapmayacaksın yatacaksın hep dedi.Şükür sonuçlar güzel çıktıpazartesi tekrar gidiyoruz:) giriş yapmam gerek mi acaba? 10 gün dolmamış oluyor.. fark etmez bakalım :) bu arada nst yi çeken hemşire 10 gün daha dayansa yeter dedi bama kalırsa bu cadı temmuzda gelmeyecek
Gözünaydın canım. Cadı kızına söyle de bayramın ya öncesinde gelsin ya sonrasında :) şaka bi yana sonra gelir inşallah :)ballikaymakli Y Yellu @KaradenizGelini Ay-hal
Nst de dün bebeğin kalp atışları düşük çıkmış ama bana demedi sabah götürdüm zaten. Usg ile baktı tekrar kalbe baktı sadece anlamadım. Hemen tekrar git dedi gittim çekildi hah dedi şimdi tamam dünkü düşük çıkmış o yüzden tekrar yolladım dedi. Bugünkü güzelmiş normal iyi dedi.İltihap için bol su iç dedi malum vereceği antibiyotik penisilinli diye.İş yapmayacaksın yatacaksın hep dedi.Şükür sonuçlar güzel çıktıpazartesi tekrar gidiyoruz:) giriş yapmam gerek mi acaba? 10 gün dolmamış oluyor.. fark etmez bakalım :) bu arada nst yi çeken hemşire 10 gün daha dayansa yeter dedi bama kalırsa bu cadı temmuzda gelmeyecek
Ya benim kalbim ağzımdan çıkacak gibi kızlar nefesimi zor alıyorum kalbim ha durdu duracak gibi ya tansiyonumu ölçtüm 115-75 ama fena oldum bayağı
Canım bebegin yukarı taraftaysa olur öyle bi yürüyüş yap evin içinde bi iki dolan öyle oldugundaYa benim kalbim ağzımdan çıkacak gibi kızlar nefesimi zor alıyorum kalbim ha durdu duracak gibi ya tansiyonumu ölçtüm 115-75 ama fena oldum bayağı
Gözünaydın canım. Cadı kızına söyle de bayramın ya öncesinde gelsin ya sonrasında :) şaka bi yana sonra gelir inşallah :)
Ah canım bu dediğini günde bir veya ıkı yaşıyorum ama benim tansiyon dün 7/5 i gördü nabız 140 i geçiyor ayaklarını yukarı kaldır Yan yat serinde iyi geliyorYa benim kalbim ağzımdan çıkacak gibi kızlar nefesimi zor alıyorum kalbim ha durdu duracak gibi ya tansiyonumu ölçtüm 115-75 ama fena oldum bayağı
Can'ım gözün aydın belki de açtı karnın ondan düşük çıkmıştı olabilir öyle yani. 10 gün mü 15 gün mü dolunca tekrar veriliyor vizite acaba ??
Bana dün kontrole gittiğimde 38 de çatı muayenesi yapıcam dedi canım. Bir de arkadaşımın sezeryan olacağı kesindi onda hiç yapmamış. Senin doktorun nasıl yapıyor bilmiyorum ama o da yapmaz heralde.
Yarın belli olur bakalım bizimkisi yapacak mı? Dediğiniz gibi sezeryanlara yapılması pek mantıklı değil ama ben normal doğum istiyorum sezeryandan aklım çıkıyorBen sezeryan olacaklara yapılmıyor diye biliyorum çünkü en son gittiğimde 35+0 dım doktor yapmadı sonraki kontrolde yapıcamda demedi
Sezeryan olacaginda yapilmiyormus diye okudum. Ben 36+4teyim bugun çatı muayenesi yapmadi canim. Ultrasona 2 haftada bir aliyor. Her hafta nst giriyorum. Nst sonucuna bakti normal dedi. Dogum tarihi sordum. 37 hafta ile 40 hafta arasinda olacak dedi. Hadi canim diyesim geldi o anda :)))) Sezeryani son dakka olumsuz vir sey olursa dusunuyorum.bende yarın tam 35+5 de oluyorum inşallah bi daha ki kontrole yapar ben de pek hazır olduğumu sanmıyorum. Peki kızım makat gelişiydi en son kontrolde dönmedi ise sezeryana alacak o zaman da yapılıyormu bu muayene
Sana tavsiyem ayni iğneyle tekrar ölçme minicik bi kan zerreside kalsa önceki ölçümden yüksek çıkar yeni igne tak ilk cikan kanı peceteye sil iiinci damla kanı damlat kolonya falan kullanma parmağını delmeden önce korkma yuksek çıkmaz bence evham yapma rahat olAslında annem de öyle dedi ama ilk lokmadan sayarsak yemeğe otur kalk falan bi saati bulmuştur iftar 8.30 ben 9.30 da ölçtüm saati yemekten falan kalkınca oturunca tutmuştum tekrarliyim bugün de bakalım sağol canım cevap için yemek yedikten sonra bi fenalık oluyor midem bulanıyor acaba dedim şeker mi çıkıyor
Muhtemelen benimde olmaz o zaman sen tarih olarak benden daha ileridesin.NST ye de hiç girmedim yarın bir ilk olacak. Sezeryan olursa da 39. haftada yaklaşık 10 gün önce alırım demişti banada. Umarım ikimizde normal doğum yaparız Allah gönlümüze göre versinSezeryan olacaginda yapilmiyormus diye okudum. Ben 36+4teyim bugun çatı muayenesi yapmadi canim. Ultrasona 2 haftada bir aliyor. Her hafta nst giriyorum. Nst sonucuna bakti normal dedi. Dogum tarihi sordum. 37 hafta ile 40 hafta arasinda olacak dedi. Hadi canim diyesim geldi o anda :)))) Sezeryani son dakka olumsuz vir sey olursa dusunuyorum.
Benim kardeşim ertesi gün aldı,benim de öyle olacak,ertesi gün izin veriyorlar.Ben en kötü saçımı yıkatırım aşağıya eğilirim bi şekilde. Apandist ameliyatında 1 hafta izin vermediler duşa hergün saçımı yıkattımablam 2 gece hastanede kaldı 3.gün çıktığında hemen duş alabildi müsade etti doktoru
Sağlıkla gelsin de canım önemli olan o. Artık riskli zamanlar geçti çok şükür. Hayırlısını nasip etsin allah.Ah o cadı bir dinlese:))) bugün nst de hıçkırığı tuttu tam 10 dakikagülsem gülemiyorum çok komikti valla canım umarım sabreder ama hiç umudum yok.. yeğenimle aynı güne denk getirecek gibi bir his var içimde
Allah gönlüne göre versin canım. Benim de normal doğumdan aklım çıkıyor.Yarın belli olur bakalım bizimkisi yapacak mı? Dediğiniz gibi sezeryanlara yapılması pek mantıklı değil ama ben normal doğum istiyorum sezeryandan aklım çıkıyorbakalım kızım nasıl isterse öyle gelecek inşallah annesini üzmez
Sağlıkla gelsin de canım önemli olan o. Artık riskli zamanlar geçti çok şükür. Hayırlısını nasip etsin allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?