2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin insallah. Hakkımızda hangisi hayirliysa o olsun. Ama insallah hayirlisiyla normal olur

Ahaha tamam sustum sen çatı muayanesi diyince şaşırdım ondan normal sandımdı :) inşallah yırtarsın canım

Selam kızlar. Çatı muayenesini ben erken olmak istemiyorum. Malum yeterince kanamalı bir süreç geçirdim. Şimdide erken doğumu tetiklemesini istemiyorumm 38 den sonra inşallah yapilir. O zamana kadar doğum olma durumu olursada o anda bakilip karar verilsin sezeryan olcaksam bile. Hep hayirlisini istiyorum Allahtan. İlla normal illa sezeryan demiyorum. İnşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz elbette acı çekeceğiz ama o minikleri görüp kokularını duyunca unutacağız biliyorum..

Ahaha tamam sustum sen çatı muayanesi diyince şaşırdım ondan normal sandımdı :) inşallah yırtarsın canım
İnşallah yırtarım canım bakalım
Çok ısrarcı değil Allah tan doktorum. Baştan demişti çok korkarsan da seni zorlamayız alırız sezeryana sıkıntı yapma demişti. O yüzden de biraz akışına bıraktım. Doktor kendiliğinden sezeryan derse vicdanen de daha rahat olucam zaten kafası büyükmüş oğlumun sezeryan olabilir gibi düşünüyor

Çekin kız bol bol çekin bak kizin abimde hep cekilmissin benimle yok der sonra karismam :))
Ben simdi artik evde odasinda cekilecegim disariya cikmak iskence oluyor artik belki hafta sonu sahile gidersen son pozuda orda veririm

Ayy der mi der bu kızlardan korkulur ben çekileyim en iyisi

Aferin dr a valla, söyleyip dün seni panik yaptırmamış, sık sık gidiyorsun oh sıkı denetim gibi

mrh arkadaşlar...artık giremiyorum ev taşımaya başladım sabahtan beri yeni oturdum cuma nst çekildi sancı çıktı ve çok ağır sinüzit olmıuşum...antibiyotik başladık..sinüzit göz altlarımda birikmiş yüzümün ağrısından uyuyamıyordum....dr kadın doğuma da gönderdi o da nst çekti sancı çıkmadı...
artık ev toplamakla geçiyor vaktim bakalım hayırlısı ...hımm bu arada dr 3 temmuz beklenen tarih dedi...oğlum 2600 olmuş doğuma 3 olabilir dedi ...hayırlısı artık

bende yarın tam 35+5 de oluyorum inşallah bi daha ki kontrole yapar ben de pek hazır olduğumu sanmıyorum. Peki kızım makat gelişiydi en son kontrolde dönmedi ise sezeryana alacak o zaman da yapılıyormu bu muayene
Bende sezeryan olacam doktorum yapmaya gerek yok dedi canım.bosuna o strese girme bence yapmaz muhtemelen eğer sezeryansa

geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulma fazla allah kolaylık versin

eşime diyorum acaba benim yerimde olann kaç kişi bu kadar evi toplamaya yaklaşır...bi çocuk bi de karnın burnunda hayırlısı...inş bayrama kadar yerleşirim...

Ay canım geçmiş olsun onunla. İyisinizya şükür. 10gün dolmadan gidyorsan sadece kontrol randevusu alıyorsun ödeme yapmıyorsun benim o şekilde oluyor. Hemşirede ne yorum yapıyosa. Daha bayramı atlatcaz dur sen

bebekler aceleci güzel haberlerle gelmissin cnm hayırlısı olsun inşallah zamanında gelir :)

Allah kolaylık versin canım bu halde ev taşımak zor olmalı

ayy ben normal dogum hikayeleri okuyup korkumu katliyorum bu gunlerde, biraz stresliyim. Doktor da dogum hakkinda bir sey soylemiyor. Sezeryan dese de son haftalari kafam rahat gecirsem diyorum bazen. Zamana birakiyorum su an.

Aferin dr a valla, söyleyip dün seni panik yaptırmamış, sık sık gidiyorsun oh sıkı denetim gibi

Aynen canım. Kendi panikledi fark ettim ama bir şey demedi. Düşündü baya falan :) aynen sıkı denetime girdim artık:) görünce sonucu rahat nefes aldı hatta :)

sezeryan olan arkadaşlar dikişiniz var mı en dışta? benim ilkinde yapıştırma olmuştu. şimdi nasıl olacak yarın doktora soracağım.

bu arada dün akşam çok acayip birşey oldu, oturuyorken midemin altına en üst kısma yaslanmıştı bebeğim. birden boşaldı orası yumuşacık oldu. sıçradım ay bişey oldu diye :) bi takla attı ters döndü sanırım. başı aşağıdaydı normalde. yukarı döndü galiba. bugün hep aşağıdan vuruyor sanırım ayakları. resmen gözümün önünde döndü çocuğum :) bana da anı oldu..

Pazartesi gittim şimdi tekra pazartesi gideceğim. Belli ki vermem sanırım :) hemşire ile sohbet ettik şirindi :) ondan öyle söyledi zaten :) doğumda burdaysan geldiğinde yine görüşürüz dedi:) aslında haksız sayılmaz sıpa sancı yaptı ama doğum sancısı değildi. Doktorum korkutmamak adına bir şey demiyor ama ben anladım haftaya gel ve asla iş yapma demesinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…