MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Amin insallah. Hakkımızda hangisi hayirliysa o olsun. Ama insallah hayirlisiyla normal olurMuhtemelen benimde olmaz o zaman sen tarih olarak benden daha ileridesin.NST ye de hiç girmedim yarın bir ilk olacak. Sezeryan olursa da 39. haftada yaklaşık 10 gün önce alırım demişti banada. Umarım ikimizde normal doğum yaparız Allah gönlümüze göre versin
Ahaha tamam sustumDur kız aman diyim öyle birley demedik
Doktorum normal doğurabileceğim ihtimaline inanmak istiyor sadece haladün de dedim ben korkuyorum diye. Eni sonu dönecek bu iş de bakalım. İnşallah çatı muayenesi olmadan döner de boşa muayene olmam
Ayy maşallahAynen canım.. ay orda doğumları da gördüm garip oldum:) normaller vardı orda tek tek bebişler geldi odalara çok şirindi :))
İnşallah yırtarım canım bakalımAhaha tamam sustumsen çatı muayanesi diyince şaşırdım ondan normal sandımdı :) inşallah yırtarsın canım
Çekin kız bol bol çekin bak kizin abimde hep cekilmissin benimle yok der sonra karismam :))
Ben simdi artik evde odasinda cekilecegim disariya cikmak iskence oluyor artik belki hafta sonu sahile gidersen son pozuda orda veririm
Benimde bir kaybım var ve pıhtılaşma var tedbir olsun istiyorum canım o yüzden baksın istiyorum
ballikaymakli Y Yellu @KaradenizZGelini Gelini @sweett_
Nst de dün bebeğin kalp atışları düşük çıkmış ama bana demedi sabah götürdüm zaten. Usg ile baktı tekrar kalbe baktı sadece anlamadım. Hemen tekrar git dedi gittim çekildi hah dedi şimdi tamam dünkü düşük çıkmış o yüzden tekrar yolladım dedi. Bugünkü güzelmiş normal iyi dedi.İltihap için bol su iç dedi malum vereceği antibiyotik penisilinli diye.İş yapmayacaksın yatacaksın hep dedi.Şükür sonuçlar güzel çıktıpazartesi tekrar gidiyoruz:) giriş yapmam gerek mi acaba? 10 gün dolmamış oluyor.. fark etmez bakalım :) bu arada nst yi çeken hemşire 10 gün daha dayansa yeter dedi bama kalırsa bu cadı temmuzda gelmeyecek
Bende sezeryan olacam doktorum yapmaya gerek yok dedi canım.bosuna o strese girme bence yapmaz muhtemelen eğer sezeryansabende yarın tam 35+5 de oluyorum inşallah bi daha ki kontrole yapar ben de pek hazır olduğumu sanmıyorum. Peki kızım makat gelişiydi en son kontrolde dönmedi ise sezeryana alacak o zaman da yapılıyormu bu muayene
geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulma fazla allah kolaylık versinmrh arkadaşlar...artık giremiyorum ev taşımaya başladım sabahtan beri yeni oturdum cuma nst çekildi sancı çıktı ve çok ağır sinüzit olmıuşum...antibiyotik başladık..sinüzit göz altlarımda birikmiş yüzümün ağrısından uyuyamıyordum....dr kadın doğuma da gönderdi o da nst çekti sancı çıkmadı...
artık ev toplamakla geçiyor vaktim bakalım hayırlısı ...hımm bu arada dr 3 temmuz beklenen tarih dedi...oğlum 2600 olmuş doğuma 3 olabilir dedi ...hayırlısı artık
Ay canım geçmiş olsun onunla. İyisinizya şükür. 10gün dolmadan gidyorsan sadece kontrol randevusu alıyorsun ödeme yapmıyorsun benim o şekilde oluyor. Hemşirede ne yorum yapıyosa. Daha bayramı atlatcaz dur senballikaymakli Y Yellu @KaradenizZGelini Gelini @sweett_
Nst de dün bebeğin kalp atışları düşük çıkmış ama bana demedi sabah götürdüm zaten. Usg ile baktı tekrar kalbe baktı sadece anlamadım. Hemen tekrar git dedi gittim çekildi hah dedi şimdi tamam dünkü düşük çıkmış o yüzden tekrar yolladım dedi. Bugünkü güzelmiş normal iyi dedi.İltihap için bol su iç dedi malum vereceği antibiyotik penisilinli diye.İş yapmayacaksın yatacaksın hep dedi.Şükür sonuçlar güzel çıktıpazartesi tekrar gidiyoruz:) giriş yapmam gerek mi acaba? 10 gün dolmamış oluyor.. fark etmez bakalım :) bu arada nst yi çeken hemşire 10 gün daha dayansa yeter dedi bama kalırsa bu cadı temmuzda gelmeyecek
Benim kardeşim ertesi gün aldı,benim de öyle olacak,ertesi gün izin veriyorlar.
bebekler aceleci güzel haberlerle gelmissin cnm hayırlısı olsun inşallah zamanında gelir :)ballikaymakli Y Yellu @KaradenizZGelini Gelini @sweett_
mrh arkadaşlar...artık giremiyorum ev taşımaya başladım sabahtan beri yeni oturdum cuma nst çekildi sancı çıktı ve çok ağır sinüzit olmıuşum...antibiyotik başladık..sinüzit göz altlarımda birikmiş yüzümün ağrısından uyuyamıyordum....dr kadın doğuma da gönderdi o da nst çekti sancı çıkmadı...
artık ev toplamakla geçiyor vaktim bakalım hayırlısı ...hımm bu arada dr 3 temmuz beklenen tarih dedi...oğlum 2600 olmuş doğuma 3 olabilir dedi ...hayırlısı artık
Aferin dr a valla, söyleyip dün seni panik yaptırmamış, sık sık gidiyorsun oh sıkı denetim gibi
Ay canım geçmiş olsun onunla. İyisinizya şükür. 10gün dolmadan gidyorsan sadece kontrol randevusu alıyorsun ödeme yapmıyorsun benim o şekilde oluyor. Hemşirede ne yorum yapıyosa. Daha bayramı atlatcaz dur sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?