2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ben normal dogum hikayeleri okuyup korkumu katliyorum bu gunlerde, biraz stresliyim. Doktor da dogum hakkinda bir sey soylemiyor. Sezeryan dese de son haftalari kafam rahat gecirsem diyorum bazen. Zamana birakiyorum su an.

canım Allahtan hayırlısı inşallah. normal doğum da çok güzel birşey olmalı, en sağlıklısı o. vücut kendini yeniliyor. illa ki zorlukları da var, bir can dünyaya geliyor. ama sezeryanın da zor yanları var.. strese sokma kendini RAbbim hayırlısını versin inşaallah..

Dikişle oldu benim ancak dikiş alınmadı kendi eridi. Şimdi sadece çizgi şeklinde belli belirsiz durumda. Her doktorun uygulaması farklı tabii. Bunda nasıl olacak bende bilmiyorum. Zaten anlık dönüyorlar bu bıdıklar :) benim de öyle oldu okulda çocukların içeri girmesini beklerken birden döndü :)

Kafa büyükse zor zaten normal olması imkansız canım. Yarın gittiğinde netleşir belki. Söyle doktoruna vicdanını rahat bıraksın

Son düzenleme:
Her halini çekiyorum doya doya uyusun diye ugraşıp uyuyunca nasıl özlüyorum anlatamam. Rabbim esirgesin evlatlarımızı. Şişi inince 3150 kaldı kuzum anne karnında her zaman gelişimi önde idi maşallah.

He şirindiyse hemşire sorun yok :) sende doktor sözü dinle yat dinlen bol bol. Benim gibi olcan artık yapcak bişey yok. Sabah makinaya çamaşır attım anında kasılmam başladı. Pazartesi bende gideceğim beraber güzel haberler verelim inşallah

Canım doğum hikayem pek iyi degil zoe oldu 22 saat sancıdan sonra sezeryan oldum nasip böyle imiş inşallah sizde kavuşursunuz sağ salim bebişinle

Kafa büyükse zor zaten normal olması imkansız canım. Yarın gittiğinde netleşir belki. Söyle doktoruna vicdanını rahat bıraksın
Bayramdan sonra konuşcaz dedi bakalım. Olmadı son dakika ben derim korkuyorum sezeryan olsun diye. :) gerçi benim sağım solum belli olmaz oğlum da öyle malum bi bakarsın yazmışım buraya çınar bey geldi normal doğum oldu diye

Kizlar lohusalikta ikram etmek icin buzluga atmalik bi seyler yapayim diyorum hazir elim ayagim hala tutuyorken un kurabiyesi yaptim attim bakalim insallah bayatlamaz pisirip oyle koymak daha kolayima geldi hamur koyanlar da varmis sanirim ilk defa deniyorum herkes cok rahatlik oldugunu soyledi malum sezeryan olcak bunlarla ugrasamam baska ne yapilir ki

Canım ben de anneme yaptırıcam gitmeden. İyi düşünmüşsün. Ben gül böreği de koymuştum daha önce. Pişirip koydum. Sonra çıkarıp direk mikrodalgaya attım. Yeni pişmiş gibi oldu. Tavsiye ederim. Kurabiye denemedim. Ama bir iki hafta sonra çıkar bikaç tane ısıt dene. Kötü olacağını sanmıyorum. Sadece buzdolabı poşetine koyduysan çift poşet yap dolap kokusu siniyor uzun süre bekleyince.

Doktora gidince tansiyonu yüksek çıkan var mı heyecanlanıyorum 14-8 çıktı evde hep 12-8 çıkıyo kafama takıldı ordaki yükselmenin zararı olur mu ki ? Az önce ölçtüm 12-7 bile çıkıyo tamamen psikolojik

Patatesli mi yaptin canim gul boregini

ayy ben normal dogum hikayeleri okuyup korkumu katliyorum bu gunlerde, biraz stresliyim. Doktor da dogum hakkinda bir sey soylemiyor. Sezeryan dese de son haftalari kafam rahat gecirsem diyorum bazen. Zamana birakiyorum su an.
oglumda 8 cmle doguma gotmis ve zorunlu sezeryana alinmis biri olarak kesinlikle normal dogum derim aci korkuyla artan bir durum ben 8 cm acikligi 2 saatte ve adet sancisi gibi ufak sancilarla gecirdim. Hicbir normal dogum korkum yoktu aksine sezeryandan korkuyordm ve korktugum gibi berbat bir aezeryan dogum ve 15 gun gecirdim nacizane tavsiyem HYPNOBRİTİNG MONGAN YONTEMİ adli kitabi okumaniz nefes teklikleri ne zaman ne yapacaginizi anlatiyor doguma kadar bu egzersizlerle dogum korkusu kalmiyor diyebilirim.Fakat suda bir gercekki eger cok korkuyor normal dogum icin yapamam diyorsaniz kendinizi ve bebeginizi bu duygularla zorlamayin. Hakkinizda hayirlisi olsun

Geçmiş olsun canım, bebişine maşallah. .Valla sendeki iyi cesaret karnı burnunda taşınmak, ben artık yemeği zor yapıyorum. Hamile değilken bile taşınmak çok zor, hamileyken düşünemiyorum. Allah kolaylık versin.

Amin canim insallah, herkes icin en hayirli neyse o olsun

Canım doğum hikayem pek iyi degil zoe oldu 22 saat sancıdan sonra sezeryan oldum nasip böyle imiş inşallah sizde kavuşursunuz sağ salim bebişinle
Zor olmuştur canm mutlaka ama aynen nasip öyleymiş
Amiinn inşallah canm bnmkide planlı sezeryan olacak Allahın iznyle bi 10 güne kavusurz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…