2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

her bunye farkli ve belki de dusundugum kadar kotu seyler yasamayacagim bilmiyorum. Bu bilinmezlik de korkutuyor insani. Ya en kotusuyle karsilasirsam diye bir dusunce hep bi kenarda duruyor . doguma engel teskil edecek asirilikta degil korkum ama artan endise ve stres var. sezeryan daha cazip geliyor bu yuzden gozume.
Boyle pozitif mesajlar da iyi geliyor insana. O kitabi duymustum, bakmakta fayda var. Tavsiyeniz icin tesekkurler, her seyin hayirlisi...

Kafa büyükse zor zaten normal olması imkansız canım. Yarın gittiğinde netleşir belki. Söyle doktoruna vicdanını rahat bıraksın
benim esimin kafasi biraz buyuk oldugu icin kaynanam biraz zor dogurmus. (Bizim bebegin de basi biraz ondeydi ilk zamanlarda,simdi bilmiyorum )Kv diyor : 'insallah normal dogurursun, sakin sezeryan yaptirma.' Ben cektim sen de cek mi demek istiyor yanii anlamiyorum

Şirindi şirin :)Canım ben bi okula çocuğu götürmek dışında başından beri yatıyorum inşallah pazartesi güzel haberlerle geliriz ikimiz de :)

Canım oğlumun kafa çeperi 37 cm di koca kafalım normal doğurmazsın parçalanırsın demişti doktor bana. Başı büyükse normal ihtimalin zor :)

Börek koyabilirsin pişirmeden ama. Sigara böreği tava börek hazırla tavada sonra onu tavadan streç filme koy sar pişmeden at buzluğa kolay olur. Kurabiye tuzlu yapıp koyabilirsin.. bende çok koyarım pişirip harika olur tazeliğini korur. Un kurabiyesi de olur güzel. Kabartma tozu ile yaptığın poğaçayı da pişirip atabilirsin. Fırında 5 dakika ısıtırsın sorun olmaz. Sonra garnitür bulundur evde mısır konservesi falan. Turşu da :) bi makarna haşla karıştır hepsini salata mis :) en pratiği :) aklıma bunlar geldi canım.

Bu arada bebisi ters olan arkadaslar 35te dondu benimkisi de ama zaten ameliyat olacaktı
Benim dünkü kontrolde hala kafa tepedeydi dönmemiş, kistim vardı doktor Dedi çok fena büyümüş küçük bi kavun kadar olmuş adet sancısına sebep oymuş meğer bu sebeple umarım diğer bebişlerim gibi bu da dönmez dönerse kafası fena baskı yapar kistime mahvolurum

Bakalım canım benim kuzu için de iki hafta önde kafa çapı dedi. Ama sonra göbeği de bir hafta önde iri bebek olacak. Koca kafalı değil yani korkma dedi. Her muayenede de çok güzel kafası var diyip duruyor ne çıkacak ben de merak ediyorum açıkcası

Ay hiç şaşırmam öyle dersen doğumlarımızın biri hariç diğerleri hep süpriz oldu. Hayırlısı neyse o olsun artık

Ahahah kız kopardın beni alttan mesajlı bir söylem olmuş cidden

İnşllah tatlım benim. Seni o bile zorluyordur. E ev işide yapıyoruz ne kadar yatıyoruz desekte. Birde sende çocuk var ona yemek derken bakma yatmıyoruz aslında.
Ben sigara böreği attım. Doğuma 1-2 gün kala sarma saracağız annemlerle ben hstaneden çıkmadan pişirecek birkaç gün yeriz en azından. Kurabiyeyi hiç düşünmedim ama ikramlık olarak hiçbirşey hazırlamayı düşünmüyorum açıkcası. En kötü dışarıdan kurabiye alınır. Gelende eli boş gelmeyivsrsin valla

Ay kıyamam yawrumya çok zorluyordur eminim seni. Umarım dönmezde ağrıların artmaz

Bende börek saracaktım sözde ev lor peyniri dolu. Ama bir üşengeçlik var bende bu ay anlatamam. Keşke yapıp atsaymışım. Sirf o lor bollugundan yapacagim sanirim bu hafta enerjimi toplayip ( sanki cok zor bi is) baska birsey yapmayi dusunuyordum oncesinde ama artik dusunmuyorum kolay bi tatli var anneme onu yaptiririm meyvesuyuyla yapiliyor dolapta durabilir birkac gun. Bittikce yapar basitte yapmasi zaten gelen giden meyvesuyu ve sut getirir gene kendileri yemis olurlar

Senin doktor kafasına takmış çocuğun

2 gündür bir iştahım açıldı benimde aklım fikrim buz dolabının içinde sabahtır yediklerimin haddi hesabı yok valla. İyiki 1 hafta kilo almadım bu hafta geçen haftayıda telafi edicem kesin

bu ara canı sıkılan beklentileri olmayınca tabiri caizse bunalıma giren var mı benim hormonlar herşeyini bu aya saklamış gibi herkese kırılıyorum

Yok canım annem var yanımda ben kendime bi kahve yapmaya kalkıyorum o kadar. Ufaklıkla da yemeğiyle annem ilgileniyor mecburen. Bi duş ve dersine bakıyorum. Yani çoğunlukla yattım yatıyorum da. İlk zamanlar kist vardı 4 aylık falan eridi. Patlama riski vs. vardı o zamanlar. Sonra grip oldum yetmemiş gibi.. bir süre de öyle yattım. Tam iyileştim derken tekrar oldu ilaç kullandım yine yattım. Sonra o da geçti oh dedim düzeldim 2 hafta sürekli yatmadım en azından :) hop göz enfeksiyonu:) 10 - 15 gün de onu korumaya aldık tam geçerken plasenta aşağıya indi yetmedi böbreğinde genişleme görüldü falan filan hep yattım anlayacağın şimdi de yat diyor. Ne zaman yürü diyecek acaba ama bazen canıma tak edip yatmak kalkıp pasta falan yaptığım oldu canım ben oğluş ve eşim için yapıyorum genelde bir şeyler dolaba. Misafir için pastane 2 bina ötede:) gerekirse alırız. Dediğin gibi gelen de eli boş gelmesin yani benim koyma sebebim eşim ve oğlum :) ev yapımı şeyleri seviyorlar . Benim de işime geliyor severim yapmayı

Kızlar benim doğurma zamanım geldi de haberim mi yok acaba:))) Bugün her arayan ne zaman gelecek bebek diye soruyor. Günün doldursun işte yavrucak dertleri nee anlamadım. Çocuğun keyfi yerinde :)) Biliyor geldiğinde o bişi diyecek bu bişi diyecek bu huzuru bulamayacak yavrucak:)) Anası bunları takacak mı? Tabiki de NAYIIIRRR:)))

Ay börekte loru sevemedim gitti benim damak tadım manyak bir şey loru en çok reçelle severim sırf onun için alırım hoş sadece lorla da değil bütün peynirlerle yerim valla bende yatmaktan sıkıldım aslında getir börekleri sarayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…