- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Acıbadem de canım ama sadece oraya özel bir durum değil.Birçok özel hastanede yapıyorlardır.Ay ne güzel haber bu :) kardeşin nerede doğum yaptı?
her bunye farkli ve belki de dusundugum kadar kotu seyler yasamayacagim bilmiyorum. Bu bilinmezlik de korkutuyor insani. Ya en kotusuyle karsilasirsam diye bir dusunce hep bi kenarda duruyor . doguma engel teskil edecek asirilikta degil korkum ama artan endise ve stres var. sezeryan daha cazip geliyor bu yuzden gozume.oglumda 8 cmle doguma gotmis ve zorunlu sezeryana alinmis biri olarak kesinlikle normal dogum derim aci korkuyla artan bir durum ben 8 cm acikligi 2 saatte ve adet sancisi gibi ufak sancilarla gecirdim. Hicbir normal dogum korkum yoktu aksine sezeryandan korkuyordm ve korktugum gibi berbat bir aezeryan dogum ve 15 gun gecirdim nacizane tavsiyem HYPNOBRİTİNG MONGAN YONTEMİ adli kitabi okumaniz nefes teklikleri ne zaman ne yapacaginizi anlatiyor doguma kadar bu egzersizlerle dogum korkusu kalmiyor diyebilirim.Fakat suda bir gercekki eger cok korkuyor normal dogum icin yapamam diyorsaniz kendinizi ve bebeginizi bu duygularla zorlamayin. Hakkinizda hayirlisi olsun
benim esimin kafasi biraz buyuk oldugu icin kaynanam biraz zor dogurmus. (Bizim bebegin de basi biraz ondeydi ilk zamanlarda,simdi bilmiyorum )Kv diyor : 'insallah normal dogurursun, sakin sezeryan yaptirma.' Ben cektim sen de cek mi demek istiyor yanii anlamiyorumKafa büyükse zor zaten normal olması imkansız canım. Yarın gittiğinde netleşir belki. Söyle doktoruna vicdanını rahat bıraksın
He şirindiyse hemşire sorun yok :) sende doktor sözü dinle yat dinlen bol bol. Benim gibi olcan artık yapcak bişey yok. Sabah makinaya çamaşır attım anında kasılmam başladı. Pazartesi bende gideceğim beraber güzel haberler verelim inşallah
Bayramdan sonra konuşcaz dedi bakalım. Olmadı son dakika ben derim korkuyorum sezeryan olsun diye. :) gerçi benim sağım solum belli olmaz oğlum da öyle malumbi bakarsın yazmışım buraya çınar bey geldi normal doğum oldu diye
Kizlar lohusalikta ikram etmek icin buzluga atmalik bi seyler yapayim diyorum hazir elim ayagim hala tutuyorken un kurabiyesi yaptim attim bakalim insallah bayatlamaz pisirip oyle koymak daha kolayima geldi hamur koyanlar da varmis sanirim ilk defa deniyorum herkes cok rahatlik oldugunu soyledi malum sezeryan olcak bunlarla ugrasamam baska ne yapilir ki
Benim dünkü kontrolde hala kafa tepedeydi dönmemiş, kistim vardı doktor Dedi çok fena büyümüş küçük bi kavun kadar olmuş adet sancısına sebep oymuş meğerBu arada bebisi ters olan arkadaslar 35te dondu benimkisi de ama zaten ameliyat olacaktı
Bakalım canım benim kuzu için de iki hafta önde kafa çapı dedi. Ama sonra göbeği de bir hafta önde iri bebek olacak. Koca kafalı değil yani korkma dedi.Canım oğlumun kafa çeperi 37 cm dikoca kafalım normal doğurmazsın parçalanırsın demişti doktor bana. Başı büyükse normal ihtimalin zor :)
Börek koyabilirsin pişirmeden ama. Sigara böreği tava börek hazırla tavada sonra onu tavadan streç filme koy sar pişmeden at buzluğa kolay olur. Kurabiye tuzlu yapıp koyabilirsin.. bende çok koyarım pişirip harika olur tazeliğini korur. Un kurabiyesi de olur güzel. Kabartma tozu ile yaptığın poğaçayı da pişirip atabilirsin. Fırında 5 dakika ısıtırsın sorun olmaz. Sonra garnitür bulundur evde mısır konservesi falan. Turşu da :) bi makarna haşla karıştır hepsini salata mis :) en pratiği :) aklıma bunlar geldi canım.
Ay hiç şaşırmam öyle dersenBayramdan sonra konuşcaz dedi bakalım. Olmadı son dakika ben derim korkuyorum sezeryan olsun diye. :) gerçi benim sağım solum belli olmaz oğlum da öyle malumbi bakarsın yazmışım buraya çınar bey geldi normal doğum oldu diye
İnşallah öyledir canım. Medicalparkta da öyle diye duymuştum bir zamanlar. Ama malum hastanem değişiyor doktorum ayrılacağı içinAcıbadem de canım ama sadece oraya özel bir durum değil.Birçok özel hastanede yapıyorlardır.
Ahahah kız kopardın beni alttan mesajlı bir söylem olmuş ciddenbenim esimin kafasi biraz buyuk oldugu icin kaynanam biraz zor dogurmus. (Bizim bebegin de basi biraz ondeydi ilk zamanlarda,simdi bilmiyorum )Kv diyor : 'insallah normal dogurursun, sakin sezeryan yaptirma.' Ben cektim sen de cek mi demek istiyor yanii anlamiyorum
Tesk ederim canım inşallah enerjik bi kız olurİyi yaparsın canım.İsmin enerjisi çok güzel.Dışa dönük,yetenekli bir kızın olacak inşallah :)
İnşllah tatlım benim. Seni o bile zorluyordur. E ev işide yapıyoruz ne kadar yatıyoruz desekte. Birde sende çocuk var ona yemek derken bakma yatmıyoruz aslında.Şirindi şirin :)Canım ben bi okula çocuğu götürmek dışında başından beri yatıyoruminşallah pazartesi güzel haberlerle geliriz ikimiz de :)
Canım oğlumun kafa çeperi 37 cm dikoca kafalım normal doğurmazsın parçalanırsın demişti doktor bana. Başı büyükse normal ihtimalin zor :)
Börek koyabilirsin pişirmeden ama. Sigara böreği tava börek hazırla tavada sonra onu tavadan streç filme koy sar pişmeden at buzluğa kolay olur. Kurabiye tuzlu yapıp koyabilirsin.. bende çok koyarım pişirip harika olur tazeliğini korur. Un kurabiyesi de olur güzel. Kabartma tozu ile yaptığın poğaçayı da pişirip atabilirsin. Fırında 5 dakika ısıtırsın sorun olmaz. Sonra garnitür bulundur evde mısır konservesi falan. Turşu da :) bi makarna haşla karıştır hepsini salata mis :) en pratiği :) aklıma bunlar geldi canım.
Ay kıyamam yawrumya çok zorluyordur eminim seni. Umarım dönmezde ağrıların artmazBenim dünkü kontrolde hala kafa tepedeydi dönmemiş, kistim vardı doktor Dedi çok fena büyümüş küçük bi kavun kadar olmuş adet sancısına sebep oymuş meğerbu sebeple umarım diğer bebişlerim gibi bu da dönmez dönerse kafası fena baskı yapar kistime mahvolurum
Bakalım canım benim kuzu için de iki hafta önde kafa çapı dedi. Ama sonra göbeği de bir hafta önde iri bebek olacak. Koca kafalı değil yani korkma dedi.Her muayenede de çok güzel kafası var diyip duruyor ne çıkacak ben de merak ediyorum açıkcası
İnşllah tatlım benim. Seni o bile zorluyordur. E ev işide yapıyoruz ne kadar yatıyoruz desekte. Birde sende çocuk var ona yemek derken bakma yatmıyoruz aslında.
Ben sigara böreği attım. Doğuma 1-2 gün kala sarma saracağız annemlerle ben hstaneden çıkmadan pişirecek birkaç gün yeriz en azından. Kurabiyeyi hiç düşünmedim ama ikramlık olarak hiçbirşey hazırlamayı düşünmüyorum açıkcası. En kötü dışarıdan kurabiye alınır. Gelende eli boş gelmeyivsrsin valla
Bende börek saracaktım sözde ev lor peyniri dolu. Ama bir üşengeçlik var bende bu ay anlatamam. Keşke yapıp atsaymışım. Sirf o lor bollugundan yapacagim sanirim bu hafta enerjimi toplayip ( sanki cok zor bi is) baska birsey yapmayi dusunuyordum oncesinde ama artik dusunmuyorumkolay bi tatli var anneme onu yaptiririm meyvesuyuyla yapiliyor dolapta durabilir birkac gun. Bittikce yapar basitte yapmasi zaten gelen giden meyvesuyu ve sut getirir gene kendileri yemis olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?