2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah be kuzum ne zorlu geçmiş süreç. Ama bin şükür bu günlerdeyiz. Bişeycikte kalmadı. Allah annenden razı olsun öperim ellerinden. İyi yapmışsın sürekli yatmak çok boğucu bilirim ilk 3 ay kıpırdamadan yattım resmen tedaviyle olunca ve düşük tehlikesi olunca. Son 10gündürde yatıyodum ama 2 gündür ayaklandım yine. Melisa her korkuttuğunda bir hafta anca dayanabiliyorum yatmaya 29.haftadan beri öyle böyle geçti zaman valla. Bende eşimde ev yemeği çok sewiyoruz dışarıda doymuyor gibiyim ve hazımsızlık yaşıyorum sürekli o yüzden meyve kahwaltılık dahi olsa evde yeriz doğumdan sonra bizde

Hiçç yanii bırakın çocuğu yeri rahat ne zaman isterse gelsin alem millet :)

Ay getir kız bende sararım 2 hafta önce 1 saatte sardım 5-6tane yufkadan. Ay zevkliydide bak sarasım geldi

Bu arada istanbulda olan arkadaşlarım anadolu yakasında Bayındır Hastanesi'ni ya da Hisar Hospital'ı bilen var mı. Doktorum sgk anlaşmalıları onlardan birinde doğurtabilecepinş söyledi. Cumartesi günü odalarını falan gezeceğim ama fikri olan varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum

Öyleydi canım ama dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı az daha sabır bu cadı kızlarımız yaramaz erkeklerimiz için :)) valla canım neler istiyor da kalkıp yapamıyorum hatta yapmasam daha hayırlı bol karbonhidrat dışarda yemek yemem yasak bana başındam beri :) 2 kere deldim mecburdum onda da evde tamirat falan yemek yapacak yer yoktu diye :) ev yemeklerini sevmemek imkansız ama :)

Ayy canım arkadaşım Doğum yaptı Hisar da onun da dru dışardan gelmişti, çok güzeldi odası süit odaydı çok beğenmiştik ozaman

Ay harikasin sen ya bi suru fikirr oldu saol canim :)

Ah yaramazlar ah :)
Sen uslu dur yine karbonhidrat cız bizde Allahtan hamur işi aranmaz. Hamilelik öncesi diyette olmam evdeki yemek alışkanlığını sağladı şükür. Ayda 1-2 pilav ve makarna haricinde 9 aydır toplasan 2-3 kek yapılmıştır evimde 3-5 kezde kızartma. Tamam 7-8kez olablir o kızartma ama bu tatlı yemiyorum demek olmuyor sürekli yaş pasta aşerir mi bir insan
Benimde şükürler olsun fast foodu kaldırmıyo midemde yemiyorum hiç. Dışarıda yicek bile olsak balık tavuk et yiyoruz

Ayy canım arkadaşım Doğum yaptı Hisar da onun da dru dışardan gelmişti, çok güzeldi odası süit odaydı çok beğenmiştik ozaman
Çok saol canım bilgi için. Peki çocuk doktoru nasıldı yada bebeğini doktora oraya mı devam etti? Bildiğim kadarıyla sgk anlaşması yok hisarda ve çok pahalı. Doğum paketi dışındaki şeyler için nasıl olur onları düşünüyorum

bu ara canı sıkılan beklentileri olmayınca tabiri caizse bunalıma giren var mı benim hormonlar herşeyini bu aya saklamış gibi herkese kırılıyorum
Beeen :/ bugün eşimle tanışma yildonumumuz iftara gidelim istedim. Hem bi daha cikamayiz uzunca sure diye. Dogum olacak masraf yapmayalim demeye getirdi. Bende o zaman anneme iftara gidiyoruz dedim o zamanda yildonumumuzde annenlerdeyiz diyo sinir şey üç haftadir bekliyor annemlerde.. Gecen ay da dogumgunumde hicbirsey yapmadi bir hafta sonra ayakkabi almis ne anlami varsa. Cok kirginim ama susuyorum

Lorlu borek bende sevmem gorumce tarafi yufkaci olunca bizde nasiplendik misafirlee yesin lorlu lorlu

Senin doktor kafasına takmış çocuğun
Sorma canım. Seviyo bizim oğlanı :) dün diyor neresine bakmak istesek orasını kapatıyor dedi güldü dedim huysuz olacak belli ki yok huysuz demeyelim de utangaç diyelim dedi üstüne döndü pipisini açtı bizimki 3 boyutlu inceletti dedim bundan utangaç mı olur

Evet evet cıss :))) hamilelik öncesi diyetteydim bende ama poğaça falan tam buğday unuyla canım istediğinde yapardım :) tatlı kek pasta evden eksik olmuyor maalesef.. seven 2 adam var evde yemiyorum desem yalan olur bende yiyorum sen yaş pasta diyorsun da bende farklı değilim şerbetli tatlı pasta abarttı yani aşermem bu kadar tatlı normalde yiyemem :)) kızartma sık yapılıyor ama ben yemiyorum o da yasak en çok deldiğim yasak tatlı.. napim tokluk çıkmış 86 düşsün mü yani dışarda fast food olarak dominos :) onun dışında Adanalının dışarı yemeği malum.. :))

Canım Memorial in odaları küçük diye duydum daha gezmedim ama Hisar ın odaları güzelse bir haber versene.Senin dr da iyiydi,memnundun.Güzelse ben de gidip dolaşayım.

Bebeği irkilen var mı karnında? Bazen ani ses çıkınca hopluyo sonra su yutuyo heralde hıçkırık tutuyo şapşiği

O irkilince bende bi zıplıyorum hıçkırıklar ahh o hıçkırıklar nst de yaptı bugün 10 dakika.. gülemedim de çok kötüydü

çok utangaçmış gerçekten huysuz olmayabilir ama inatçı o kesin rahatsız oluyor da olabilir keyifçi olabilir yani seni kendi keyfine göre hoplatıyor zaten :) kesin düşkün olacak keyfine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…