Ah be kuzum ne zorlu geçmiş süreç. Ama bin şükür bu günlerdeyiz. Bişeycikte kalmadı. Allah annenden razı olsun öperim ellerinden. İyi yapmışsın sürekli yatmak çok boğucu bilirim ilk 3 ay kıpırdamadan yattım resmen tedaviyle olunca ve düşük tehlikesi olunca. Son 10gündürde yatıyodum ama 2 gündür ayaklandım yine. Melisa her korkuttuğunda bir hafta anca dayanabiliyorum yatmayaYok canım annem var yanımda ben kendime bi kahve yapmaya kalkıyorum o kadar. Ufaklıkla da yemeğiyle annem ilgileniyor mecburen. Bi duş ve dersine bakıyorum. Yani çoğunlukla yattım yatıyorum da. İlk zamanlar kist vardı 4 aylık falan eridi. Patlama riski vs. vardı o zamanlar. Sonra grip oldum yetmemiş gibi.. bir süre de öyle yattım. Tam iyileştim derken tekrar oldu ilaç kullandım yine yattım. Sonra o da geçti oh dedim düzeldim 2 hafta sürekli yatmadım en azından :) hop göz enfeksiyonu:) 10 - 15 gün de onu korumaya aldık tam geçerken plasenta aşağıya indi yetmedi böbreğinde genişleme görüldü falan filan hep yattım anlayacağınşimdi de yat diyor. Ne zaman yürü diyecek acaba ama bazen canıma tak edip yatmak kalkıp pasta falan yaptığım oldu canım ben oğluş ve eşim için yapıyorum genelde bir şeyler dolaba. Misafir için pastane 2 bina ötede:) gerekirse alırız. Dediğin gibi gelen de eli boş gelmesin yani benim koyma sebebim eşim ve oğlum :) ev yapımı şeyleri seviyorlar . Benim de işime geliyor severim yapmayı
Kızlar benim doğurma zamanım geldi de haberim mi yok acaba:))) Bugün her arayan ne zaman gelecek bebek diye soruyor. Günün doldursun işte yavrucak dertleri nee anlamadım. Çocuğun keyfi yerinde :)) Biliyor geldiğinde o bişi diyecek bu bişi diyecek bu huzuru bulamayacak yavrucak:)) Anası bunları takacak mı? Tabiki de NAYIIIRRR:)))
Ay getir kız bende sararım 2 hafta önce 1 saatte sardım 5-6tane yufkadan. Ay zevkliydide bak sarasım geldiAy börekte loru sevemedim gittibenim damak tadım manyak bir şey loru en çok reçelle severim sırf onun için alırım hoş sadece lorla da değil bütün peynirlerle yerim valla bende yatmaktan sıkıldım aslında getir börekleri sarayım
Ah be kuzum ne zorlu geçmiş süreç. Ama bin şükür bu günlerdeyiz. Bişeycikte kalmadı. Allah annenden razı olsun öperim ellerinden. İyi yapmışsın sürekli yatmak çok boğucu bilirim ilk 3 ay kıpırdamadan yattım resmen tedaviyle olunca ve düşük tehlikesi olunca. Son 10gündürde yatıyodum ama 2 gündür ayaklandım yine. Melisa her korkuttuğunda bir hafta anca dayanabiliyorum yatmaya29.haftadan beri öyle böyle geçti zaman valla. Bende eşimde ev yemeği çok sewiyoruz dışarıda doymuyor gibiyim ve hazımsızlık yaşıyorum sürekli o yüzden meyve kahwaltılık dahi olsa evde yeriz doğumdan sonra bizde
Bu arada istanbulda olan arkadaşlarım anadolu yakasında Bayındır Hastanesi'ni ya da Hisar Hospital'ı bilen var mı. Doktorum sgk anlaşmalıları onlardan birinde doğurtabilecepinş söyledi. Cumartesi günü odalarını falan gezeceğim ama fikri olan varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum
Ay harikasin sen ya bi suru fikirr oldu saol canim :)Şirindi şirin :)Canım ben bi okula çocuğu götürmek dışında başından beri yatıyoruminşallah pazartesi güzel haberlerle geliriz ikimiz de :)
Canım oğlumun kafa çeperi 37 cm dikoca kafalım normal doğurmazsın parçalanırsın demişti doktor bana. Başı büyükse normal ihtimalin zor :)
Börek koyabilirsin pişirmeden ama. Sigara böreği tava börek hazırla tavada sonra onu tavadan streç filme koy sar pişmeden at buzluğa kolay olur. Kurabiye tuzlu yapıp koyabilirsin.. bende çok koyarım pişirip harika olur tazeliğini korur. Un kurabiyesi de olur güzel. Kabartma tozu ile yaptığın poğaçayı da pişirip atabilirsin. Fırında 5 dakika ısıtırsın sorun olmaz. Sonra garnitür bulundur evde mısır konservesi falan. Turşu da :) bi makarna haşla karıştır hepsini salata mis :) en pratiği :) aklıma bunlar geldi canım.
Ah yaramazlar ah :)Öyleydi canım ama dediğin gibi çoğu gitti azı kaldı az daha sabır bu cadı kızlarımız yaramaz erkeklerimiz için :)) valla canım neler istiyor da kalkıp yapamıyorum hatta yapmasam daha hayırlı bol karbonhidratdışarda yemek yemem yasak bana başındam beri :) 2 kere deldim mecburdum onda da evde tamirat falan yemek yapacak yer yoktu diye :) ev yemeklerini sevmemek imkansız ama :)
Çok saol canım bilgi için. Peki çocuk doktoru nasıldı yada bebeğini doktora oraya mı devam etti? Bildiğim kadarıyla sgk anlaşması yok hisarda ve çok pahalı. Doğum paketi dışındaki şeyler için nasıl olur onları düşünüyorumAyy canım arkadaşım Doğum yaptı Hisar da onun da dru dışardan gelmişti, çok güzeldi odası süit odaydı çok beğenmiştik ozaman
Bende de oluyo canım korkuyo ani seste hopluyo bir anda. Hıçkırığı Zaten efsane günde 5-6kez aralıklarla:)Bebeği irkilen var mı karnında? Bazen ani ses çıkınca hopluyo sonra su yutuyo heralde hıçkırık tutuyo şapşiği
Beeen :/ bugün eşimle tanışma yildonumumuz iftara gidelim istedim. Hem bi daha cikamayiz uzunca sure diye. Dogum olacak masraf yapmayalim demeye getirdi. Bende o zaman anneme iftara gidiyoruz dedim o zamanda yildonumumuzde annenlerdeyiz diyo sinir şey üç haftadir bekliyor annemlerde.. Gecen ay da dogumgunumde hicbirsey yapmadi bir hafta sonra ayakkabi almis ne anlami varsa. Cok kirginim ama susuyorumbu ara canı sıkılan beklentileri olmayınca tabiri caizse bunalıma giren var mı benim hormonlar herşeyini bu aya saklamış gibi herkese kırılıyorum
Ay börekte loru sevemedim gittibenim damak tadım manyak bir şey loru en çok reçelle severim sırf onun için alırım hoş sadece lorla da değil bütün peynirlerle yerim valla bende yatmaktan sıkıldım aslında getir börekleri sarayım
Sorma canım. Seviyo bizim oğlanı :) dün diyor neresine bakmak istesek orasını kapatıyor dedi güldü dedim huysuz olacak belli kiSenin doktor kafasına takmış çocuğun
Ay harikasin sen ya bi suru fikirr oldu saol canim :)
Ah yaramazlar ah :)
Sen uslu dur yine karbonhidrat cızbizde Allahtan hamur işi aranmaz. Hamilelik öncesi diyette olmam evdeki yemek alışkanlığını sağladı şükür. Ayda 1-2 pilav ve makarna haricinde 9 aydır toplasan 2-3 kek yapılmıştır evimde 3-5 kezde kızartma. Tamam 7-8kez olablir o kızartma ama bu tatlı yemiyorum demek olmuyor sürekli yaş pasta aşerir mi bir insan
Benimde şükürler olsun fast foodu kaldırmıyo midemde yemiyorum hiç. Dışarıda yicek bile olsak balık tavuk et yiyoruz
Canım Memorial in odaları küçük diye duydum daha gezmedim ama Hisar ın odaları güzelse bir haber versene.Senin dr da iyiydi,memnundun.Güzelse ben de gidip dolaşayım.Bu arada istanbulda olan arkadaşlarım anadolu yakasında Bayındır Hastanesi'ni ya da Hisar Hospital'ı bilen var mı. Doktorum sgk anlaşmalıları onlardan birinde doğurtabilecepinş söyledi. Cumartesi günü odalarını falan gezeceğim ama fikri olan varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum
Bebeği irkilen var mı karnında? Bazen ani ses çıkınca hopluyo sonra su yutuyo heralde hıçkırık tutuyo şapşiği
Lorlu borek bende sevmem gorumce tarafi yufkaci olunca bizde nasiplendik misafirlee yesin lorlu lorlu
Sorma canım. Seviyo bizim oğlanı :) dün diyor neresine bakmak istesek orasını kapatıyor dedi güldü dedim huysuz olacak belli kiyok huysuz demeyelim de utangaç diyelim dedi üstüne döndü pipisini açtı bizimki 3 boyutlu inceletti dedim bundan utangaç mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?