2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ee çocuk olunca evde mecbur herşey yapılıyor :) insanda ister istemez tadına bakarken işin ucunu kaçırabiliyor :))) ben hamurişi yapmayı bilmiyorum yapsam yaparım belkide hiç öğrenmek istemedim :) ay kızartmayı diyetteyken hiç yemediğimden öyle özlemişimki tadına vara vara yedim yapıldığında nasıl 86 kız tokluk. Benimde açlık ilkkez 80 çıkmış genelde daha düşük oluyordu. Ay dominos yemekten zewk almıyorum ben salamı sosisi çıkarınca ne anlamı var. Sucukla pastırmaya zaten alerjim var kuru kuru hamur yemeye ne gerek var ay adanalı seni yaplı kebaplra da dikkat et :)

Canım Memorial in odaları küçük diye duydum daha gezmedim ama Hisar ın odaları güzelse bir haber versene.Senin dr da iyiydi,memnundun.Güzelse ben de gidip dolaşayım.
Cumartesi gezeceğim tatlım iki hastaneyi de haber ederşm mutlaka en kötü hatırlat emi balık hafızamla atlamıyım. Benim doktoru düşünürsen öneririm biraz kuralcı ama çok ilgili heran ulaşılabilir falan

Selam kızlar yüzlerce sayfa birikmis okuyamadim varmi bugün doğuranimiz

Bizim bugün görüş günümüzdu şükür herşey yolunda 34 haftaligiz 2190gr olmus bebisim. Erken doğum riskimizde yokmus şükür.. doktorun ağzını aramak icin hangi dogum seklini onerirsiniz dedim tabikide herzaman normal dogumdan yanayiz sana burda sezeryanin risklerini anlatsam inanamazsin duymakta istemezsin dedi. Dedim bende zaten normal istiyordum. Sana ağrısız bir doğumda yaptirirz yeterki sen kararlı ve istekli ol dedi bir dahaki görüş günümüz 3 hafta sonra ondan sonrada doguma gidicem nasipse

Amaninnn 300 sayfa birikmis okuyamadim hepsini masallah neler kaynattiniz boyle
Ayyy ben bugun bebeklerimi kucakladim
Ilk cok duygusaldi tabi kizim karnimdada encok hissettigimdi ben konustukca sesime sasirdi gozlerini acti bakti merakli merakli sanki bekledigi sesi duymus gibi inceledi beni guluverdi sonra orda koptum zaten
Oglusum tek goz kurnazi bakiyor tek gozle sonra kapatip uyumaya devam ediyor guluyordu :)
Kizlar hepiniz zamaninda dogurun hemen kucaginiza gelsin insallah dua ediyorum hepinize..
Iyi olmalarini bilmek tek tesellim gogusum kizin agzina buyuk geldi :))
Simdi biberondan emzirmeyi ogretecekler ogrenince vericeklermis..
Bizden haberler boyle ☺

Maşallah kuzucuklarına ya :)) insan ne hissediyo ilk görünce? nası bi duygu çok merak ediyorum kafamda bi hayali var acaba ona mı benziyo diye düşünüyorum Melissa81

Ay kuzum ne güzel duygu. Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah. Oğluşun emdimi göğsünü? Duaların içinde Allah razı olsun. Bu arada bu topiğin kızları biraz cimcime olcaklar sanırım hepsi çok yaramaz

Mutlaka canim herkezin ayni degildir benim ekstra belden rahatsizligim var zaten yaparken kadin vertebralari hassas vertebralari kapanmis diye diye yapti birazda pisipisine oldu.sizlerin iyi gecer insallah saglikla gelsin kuzucuk :)

İnşallah öyledir canım. Medicalparkta da öyle diye duymuştum bir zamanlar. Ama malum hastanem değişiyor doktorum ayrılacağı için
Evet benimde ertesi gün duş almamı söylediler hastanede bi de süt de getiriyormuş ama ben istemedim diğer gün eve geldim evimde yaptım ne bileyim, ay kızlar genel sezeryanda narkoz alıyorsunız ya çok fena kokuyor vücut bu ben miyim diyor insan. Ama epiduralde öyle değil Allah'a şükür temizsin. Normal doğum olduğunda ise hemen duş aldırıyorlardı zaten dinlendikten sonra. Tabi annenin isteğine kalmış bi durum bu

Yaa bu ikinci oldu korkutuyosunuz bizi :/ evet orası öyle doktor da haklı ama bence yanlış konuşmuş son anda aksilik olup sezeryana alsa sizi o zaman aynı şeyi diyebilecek mi.. Bazılarımız burda normal yapamayacak durumda ve iyice korkuyoruz gözün aydın bebişine maşallah

Ay Kurban olurum onları verene yaaa melekler annelerine Nasıl hasrettiler Kimbilir, Nasıl bi duygu yüce rabbim ben tekrar tekrar yaşadıkça sanki ilk yavrummuş gibi panikler heycanlanırım Mutlu olur ağlarım. Öğrendiğimde bile fena olmuştum benle dalga geçti ev halkı sanki tüp Bebek'le zar zor hamile kalmış gibisin diye :) annelik çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın. Bebişlerine sağlık sıhhat versin Can'ım Mutlu Mutlu büyüsünler Yanyana :)

inşallah canım. son haftalar zor geçiyormuş cidden. bir de sen iki tane taşıdın. maşallah diyorum valla.
Benim en son 35 haftam 40 hafta gibi gecti diyebilirim kasilmalarim hep vardi ama suan geri koysalar guzel gunlerdi onlari tasimak kadar guzel birsey yok su gibi gecmis ozleniyor :))
Ama bugun yuzlerini gordum ya insan sabirsizlaniyor artik gelseler diyorumm

Can'ım hiç korkma bu üçüncü sezaryenim olacak doğum yaptığın gün ayağa kalkarken zorlanıyorsun o kadar ki epidural olursan onda bile zorlanma yok. 2.gün zaten geçmiş gitmiş oluyor hiç korkma panikleme de. Herkesin bünyesi farklı. Benim kuzenim epizyotomi yüzünden 1 ay ağladı normal doğumdan sonra oturamadı edemedi. Bünyeden bünyeyse değişiklik gösteriyor. Her doğumun ayrı riski var o yüzden Allah'a güven ve strese girme .

Aynen öyle canım:) valla dayanamıyorum şuan tatlıya :) işin ucu kaçıyor illa ki :) afiyet olaun yarasın kuzuna canım kızartmalar :) ben diyette yiyordum şimdi cıs :) tokluk evet evde ölçtüğümde de öyle çıkıyor şeker yüklemede 1.saat 116 2.saat 70ti :) tatlı isteği normal geliyor böyle olunca.. anlamadım açıkçası. Salamı sosisi çıkarmıyorum ki :)) hamileyken 1 kere yedim köfteli aldım. Salamı sosisi yiyorum canım.. o kadar şey yasak ki salamı sosisi doymak için yiyorum yalan yok :) yağlı evet ama şuan için onu da yemiyorum. Yani dışardaki her şey yasak. Benim doktorum hastaneye gelirken bile kendi meyvesini falan getiriyor takıntılı bu konuda :) elinde poşet poşet yiyecek taşıyor ki dışardan yememek için.. :))

Mutlaka canim herkezin ayni degildir benim ekstra belden rahatsizligim var zaten yaparken kadin vertebralari hassas vertebralari kapanmis diye diye yapti birazda pisipisine oldu.sizlerin iyi gecer insallah saglikla gelsin kuzucuk :)
Acıdımı peki o iğneyi falan sokarken canım çok korkuyorum ama epiduralde istiyorum. Gerçi sırtımdan deneyip deneyip genel anesteziye dönmeyide istemem

Ayy canım deme o sıcakta nasıl dayanıcaz üç gün ziyarete gelenler geri döner kapıdan hayırlısı bakalım. Nelere sabrettik kuzular için bunu da bekleriz napalım
Canim zaten heryer klimali ameliyattan sonra odaya geliyorsun serin oluyor bazisi cok usuyormus ben sedasyon gibi anestezi almisim bayiltilip ayilmaya yakin yeniden bayiltilmisim.geldigimde corabimi bile giydirmislerdi.
Merak etme ter degilde sutun gelirse miss gibi sut kokuyorsun zaten :))

Genel anesteziden uyanırken birde mide bulanması kusması var. Apandits ameliyatından uyanırken çok kötü olmuştum. Narkozun etkisi geçinceki o bıçak yarasıda cabasıydı oy oy korkular sardı dört bir yanımı

Maşallah kuzucuklarına ya :)) insan ne hissediyo ilk görünce? nası bi duygu çok merak ediyorum kafamda bi hayali var acaba ona mı benziyo diye düşünüyorum Melissa81
Kucağına alınca cnm Allahım hayal ettiğimden de güzel diyeceksin şimdi hissettiğin duygunun çok çok üstünde. İnşallah sağlıkla kucaklar ve hissedersin Cnm.

Sağolasın canım işte burda yazmayalım iyisini kötüsünü herkes kendi yaşasın kimi kolay normal yapar kimi normalde parçalandım bi daha asla der tam şu aşamada insan kötü şeyler duymak istemiyor :/

Acıdımı peki o iğneyi falan sokarken canım çok korkuyorum ama epiduralde istiyorum. Gerçi sırtımdan deneyip deneyip genel anesteziye dönmeyide istemem
Bwnde epidural yaptırdım ama hiç hissetmedim igne batması gibiydi sadece sakin olup dediğini yapman yeterli hiç düşünme bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…