Ne diyolarki dediklerini yap dedin kuzu? YA heyecandan tansiyonum çıkarda genele çewirmek zorunda kalırlarsa boşa o stresi yaşamış olucam ve hayal kırıklığı yaşıcam diye korkuyorumSpinal oldum bende belden iğne sinek ısırığından hafif :) dediklerini yap mis gibi gerisinormal doğum gibi her şey bebeğin ilk anları falan :) yine spinal olacağım heyecan tavan bebeği görmek adına:)
Ya Can'ım ona bakarsan spinal genel normal bunlarında risk yüzdeleri var tıp bu yani Allah ne derse o olur . Ben en konforlu doğum açısından bunu söyledim, tabi annenin tercihi her durum.Ya epiduran riski var diyorlar Allah korusun açmak istemiyorum konuyu korkmasın düşünenler o yüzdende korkuyorum
Yav dedikleri öne doğru iyice eğil kamburunu çıkar ve kendini sıkma omuzlarını düşür düzenli nefes al ver. Zaten önünde bi yardımcı oluyor seni tutuyor sonrasını anlamıyorsun bileNe diyolarki dediklerini yap dedin kuzu? YA heyecandan tansiyonum çıkarda genele çewirmek zorunda kalırlarsa boşa o stresi yaşamış olucam ve hayal kırıklığı yaşıcam diye korkuyorum
Elbetteki öyle ama belden giriliyoya çok ürkütüyo beniYa Can'ım ona bakarsan spinal genel normal bunlarında risk yüzdeleri var tıp bu yani Allah ne derse o olur . Ben en konforlu doğum açısından bunu söyledim, tabi annenin tercihi her durum.
Ah ya en korktuğum şey gebelik şekeriydi. Test öncesi ne gerilmiştim. Çok iyi çıktı şükür. Doktorda şeker olmadığı için istediğin kadar kilo al dedi valla. Sen doğurduktan sonra ekmek arası pilav patates diyeti yapbu akşam teyzemde iftardaydık vallahi 1 haftanın scısı çıktı 3 kişilik yedim
Ay tarifin bile içimi ürpetti vallahi izlemem lazım bikaç video ama cesaret edemem ben kesinYav dedikleri öne doğru iyice eğil kamburunu çıkar ve kendini sıkma omuzlarını düşür düzenli nefes al ver. Zaten önünde bi yardımcı oluyor seni tutuyor sonrasını anlamıyorsun bile
Saol canım benim valla 1 haftalık kiloyu bir anda almış olabilirim:) afiyet olsun canım.. günlerdir iştahın yoktu iyi olmuş :)) evet bu gidişle öyle yapacağım
Genel anestezide hiç sorun yaşamadım sadece uyandım normal uykudan uyanır gibi , bu mide bulantısı falan niye olur ki
Amin tatlim amin insKesinlikle düşkün canım yat diyo yatıyorum kalk diyo kalkıyorum :) keyfi isterse yüzünü gösteriyor istemezse al bunla idare et diyor edepsizgelsin de bi sağlıkla poposundan ısırıcam onu hep :)
Ayy ne güzel duygular inşallah gelir bizimde sütümüz hemen
Bebeişlerine de maşallah canım
Okurken bile gözlerim doldu seni tahmin bile edemiyorumsağlıkla alır gelirsin evine inşallah en kısa zamanda. Allah bir daha hiç ayırmasın inşallah sizi
Ne diyolarki dediklerini yap dedin kuzu? YA heyecandan tansiyonum çıkarda genele çewirmek zorunda kalırlarsa boşa o stresi yaşamış olucam ve hayal kırıklığı yaşıcam diye korkuyorum
Kız izleme bak izlediğin ile sana yapılan arasında fark var izledğinde görüyorsun ama diğerinde inan kan alırken damara giriyorlar ya onun kadar bile acımıyor , kıl gibi bişi yani hiç dert etme bence bi yaptırsan bu muymuş diyeceksin.Elbetteki öyle ama belden giriliyoya çok ürkütüyo beni
Saol canım benim valla 1 haftalık kiloyu bir anda almış olabilirimhakkındır valla kuzu
Olabilir hiç bilmiyorum zaten biZimkiler hep söylüyor 9 da sen girdin 5 geçe bebek geldi yarım saat olmadan sen geldin diye :) benim doktorum hızlıdırBünye ve verilen anestezi miktarına göre değişiyor canım. Ben 2 ameliyat geçirdim ikisinde de midem bulandı.. birinde ilaçla durdurdular ama ikincide anesteziyi komple çıkardım canım. Sezaryende genel olmadım bu yüzden spinal oldu hafif bulantı yaşadım ama müdehale edildi heöen ve geçtiç
Merhabalar sizlere bir sorum olucakti 35. Haftadayim suan ve uc gundur bebegin hareketlerinde ciddi azalma var yarin kontrolum var yurt disindayim yabanci dilim cok iyi degil o yuzden doktoru aramadim genelde bilen biriyle gidiyorum cok tedirginim ikinci gebeligim ilkte boyle bisey olmadi yasiyan varmi aranizda yardimci olucak birisi olur umarim
Olabilir hiç bilmiyorum zaten biZimkiler hep söylüyor 9 da sen girdin 5 geçe bebek geldi yarım saat olmadan sen geldin diye :) benim doktorum hızlıdırseviyorum onu maşallah diyim yine böyle olur inşallah herkese de nasip olsun
Bir şekilde doktorunla görüşmen gerek ciddi azalma diyorsun farkedilecek kadar demekki doktor görmeli acil hemde benceMerhabalar sizlere bir sorum olucakti 35. Haftadayim suan ve uc gundur bebegin hareketlerinde ciddi azalma var yarin kontrolum var yurt disindayim yabanci dilim cok iyi degil o yuzden doktoru aramadim genelde bilen biriyle gidiyorum cok tedirginim ikinci gebeligim ilkte boyle bisey olmadi yasiyan varmi aranizda yardimci olucak birisi olur umarim
ben alıp başımı gitmek istiyorum buralardan o derece :)Beeen :/ bugün eşimle tanışma yildonumumuz iftara gidelim istedim. Hem bi daha cikamayiz uzunca sure diye. Dogum olacak masraf yapmayalim demeye getirdi. Bende o zaman anneme iftara gidiyoruz dedim o zamanda yildonumumuzde annenlerdeyiz diyo sinir şey üç haftadir bekliyor annemlerde.. Gecen ay da dogumgunumde hicbirsey yapmadi bir hafta sonra ayakkabi almis ne anlami varsa. Cok kirginim ama susuyorum
Tesekkur ederim cvplar icin hareket ediyor yanliz bir saatt sure boyunca hic hareket etmedigi oluyor mesela sonra birkac dk kipirdiyor sonra bir birbucuk saat hic hareket etmiyor birazdan doktoru araticam fazla panik yapiyorum gibi ama hayirlisiBir şekilde doktorunla görüşmen gerek ciddi azalma diyorsun farkedilecek kadar demekki doktor görmeli acil hemde bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?