2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Genel anestezide hiç sorun yaşamadım sadece uyandım normal uykudan uyanır gibi , bu mide bulantısı falan niye olur ki

Spinal oldum bende belden iğne sinek ısırığından hafif :) dediklerini yap mis gibi gerisi normal doğum gibi her şey bebeğin ilk anları falan :) yine spinal olacağım heyecan tavan bebeği görmek adına:)
Ne diyolarki dediklerini yap dedin kuzu? YA heyecandan tansiyonum çıkarda genele çewirmek zorunda kalırlarsa boşa o stresi yaşamış olucam ve hayal kırıklığı yaşıcam diye korkuyorum

Ya epiduran riski var diyorlar Allah korusun açmak istemiyorum konuyu korkmasın düşünenler o yüzdende korkuyorum
Ya Can'ım ona bakarsan spinal genel normal bunlarında risk yüzdeleri var tıp bu yani Allah ne derse o olur . Ben en konforlu doğum açısından bunu söyledim, tabi annenin tercihi her durum.

Ne diyolarki dediklerini yap dedin kuzu? YA heyecandan tansiyonum çıkarda genele çewirmek zorunda kalırlarsa boşa o stresi yaşamış olucam ve hayal kırıklığı yaşıcam diye korkuyorum
Yav dedikleri öne doğru iyice eğil kamburunu çıkar ve kendini sıkma omuzlarını düşür düzenli nefes al ver. Zaten önünde bi yardımcı oluyor seni tutuyor sonrasını anlamıyorsun bile

:) afiyet olsun canım.. günlerdir iştahın yoktu iyi olmuş :)) evet bu gidişle öyle yapacağım

Yav dedikleri öne doğru iyice eğil kamburunu çıkar ve kendini sıkma omuzlarını düşür düzenli nefes al ver. Zaten önünde bi yardımcı oluyor seni tutuyor sonrasını anlamıyorsun bile
Ay tarifin bile içimi ürpetti vallahi izlemem lazım bikaç video ama cesaret edemem ben kesin

Genel anestezide hiç sorun yaşamadım sadece uyandım normal uykudan uyanır gibi , bu mide bulantısı falan niye olur ki

Bünye ve verilen anestezi miktarına göre değişiyor canım. Ben 2 ameliyat geçirdim ikisinde de midem bulandı.. birinde ilaçla durdurdular ama ikincide anesteziyi komple çıkardım canım. Sezaryende genel olmadım bu yüzden spinal oldu hafif bulantı yaşadım ama müdehale edildi heöen ve geçtiç

Amin tatlim amin ins

Anestezi doktoru beni masaya çıkardı oturttu sonra ellerimi uzatmamı istedi dizime doğru nefes al nefesi tut başını eğ falan tarzında komutlar söyledi. Onlara uydum iğneyi yaptı ve yatırdı hemen beni. Başka bir şey yok :) heyecan yapma aman aman :) birkaç dakika sonra bebişe kavuşacaksın onu düşün :) hoş o ayro bir heyecan ama demek istediğim ameliyat heyecanı

Merhabalar sizlere bir sorum olucakti 35. Haftadayim suan ve uc gundur bebegin hareketlerinde ciddi azalma var yarin kontrolum var yurt disindayim yabanci dilim cok iyi degil o yuzden doktoru aramadim genelde bilen biriyle gidiyorum cok tedirginim ikinci gebeligim ilkte boyle bisey olmadi yasiyan varmi aranizda yardimci olucak birisi olur umarim

Elbetteki öyle ama belden giriliyoya çok ürkütüyo beni
Kız izleme bak izlediğin ile sana yapılan arasında fark var izledğinde görüyorsun ama diğerinde inan kan alırken damara giriyorlar ya onun kadar bile acımıyor , kıl gibi bişi yani hiç dert etme bence bi yaptırsan bu muymuş diyeceksin.

Olabilir hiç bilmiyorum zaten biZimkiler hep söylüyor 9 da sen girdin 5 geçe bebek geldi yarım saat olmadan sen geldin diye :) benim doktorum hızlıdır seviyorum onu maşallah diyim yine böyle olur inşallah herkese de nasip olsun

Canım hareketlerinde azalma olması bir risk. Doktoruna bu durumdan mutlaka bahsetmelisin. Kalp atışlarını vs. Kontrol etmesi gerek. Acilden gidebiliyorsan git hatta. Umarım yaramazlığındandır ama değilse önlem alınır. Yanında bilen biriyle git ya da aradığında bilen biri senin adına hoparlör ile konuşsun anlatsın durumu. Hareketi önemli çünkü

Ohh maşallah ne güzelmiş :) bende bebekle çıkmıştım yarım saatte ikimizde hazırdık :)) spinal olunca beraber çıkmıştık. İnşallah yine rahat olur :))

Bir şekilde doktorunla görüşmen gerek ciddi azalma diyorsun farkedilecek kadar demekki doktor görmeli acil hemde bence

ben alıp başımı gitmek istiyorum buralardan o derece :)

Bir şekilde doktorunla görüşmen gerek ciddi azalma diyorsun farkedilecek kadar demekki doktor görmeli acil hemde bence
Tesekkur ederim cvplar icin hareket ediyor yanliz bir saatt sure boyunca hic hareket etmedigi oluyor mesela sonra birkac dk kipirdiyor sonra bir birbucuk saat hic hareket etmiyor birazdan doktoru araticam fazla panik yapiyorum gibi ama hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…