2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzucuklarına ya :)) insan ne hissediyo ilk görünce? nası bi duygu çok merak ediyorum kafamda bi hayali var acaba ona mı benziyo diye düşünüyorum Melissa81
Cok degisik bir duygu canim yani yasayinca anlayacaksin icin cekiliyo tarifleyemiyorum ben ilk kuvezde gordugum icin bugun yasayabildim opmelere doyamadim yavrularimi gecen hafta vermemislerdi.bugun kokladim optum optum deli gibi :))

Kesinlikle korkma canım.. Doktor bana göre konuştu benim normal doğum yapma şansım varken sezeryana yönlendirmek istemedi belki bi aksilik cikcak bende sezeryan olcam Allah bilir ama normal doğum yapma şansın yoksa tabikide sezeryan olacaksın benim ablamda sezeryan oldu çatısı dar ve bebeginde başı büyük olduğu için. Allah hepimizin yardımcısı olsun sen merak etme hersey yolunda gidicek Allahn izniyle

Canım korkma sakın.. benim 2. Sezaryenim olacak. Hepsinin riski var illa ki. Normalin de sezaryenin de. Doktor evet hatalı.. korkutmaması lazım. Nst benim normal çıkması kalp atışı düşük çıkmış onu bile demedi bana baştan çektir hemen getir dedi. İkinci de oh şimdi tamam dedi. Korkutmadı asla o arada stres yapmayayım diye. Ama hepsi bir değil işte. Ben doğumdan sonra uyuşukluğum geçince kalktım giyindim yürüdüm. İlk anda zor evet bi garip oluyorsun ancak sonra sorun yaşamadım kendim kalkabildim. Eve geldim ertesi gün duş aldım daha da rahatladım. 10. Gün bebeği de arabasına koydum mis gibi alışverişe gittim gezdim. Herkesin acı eşiği bir değil. Ben 5. Gün kontrollere gittiğimde bile rahattım. Ama bunda ne olur nasıl olur bilemem.. ama en basit görünen anjiyonun bile riski var. Korkmanı gerektirecek inan hiç bir şey yok.

Amin kuzumm insallah. zilli bu kizlar :))isimiz var bunlarla :)
Oglusum kizdan daha kucuk ya kiz almayinca onu denemediler onlar biberona alistirsin ben evde hallederim herhalde memeye alistirmayi oyle dusunuyorum.

Ooyy kuzu yaa ikisi de.. Maşallah onlara :) az kaldı canım kuzularına evinde bakacaksın mis kokuları her yerde olacak :)

Canim bu sezeryan gercekten sans isi bence benim arkadasim 5 gun once oldu kiz nerdeyse odaya cikti yurudu.ben ona gore daha kotuydum.
Bu biraz agri esigine bagli tek diyebilecegim cesaretini toplayacaksin ve sonunda yavruna kavusacaksin diye motive edeceksin.
Sonucta kendi ayaginla yuruyerek amelythneye gidiyorsun.
Hepinize dua ediyorum hepiniz cok cok iyi ve isinin ehli insanlarla karsilasin insallah..

çok utangaçmış gerçekten huysuz olmayabilir ama inatçı o kesin rahatsız oluyor da olabilir keyifçi olabilir yani seni kendi keyfine göre hoplatıyor zaten :) kesin düşkün olacak keyfine :))
Kesinlikle düşkün canım yat diyo yatıyorum kalk diyo kalkıyorum :) keyfi isterse yüzünü gösteriyor istemezse al bunla idare et diyor edepsiz gelsin de bi sağlıkla poposundan ısırıcam onu hep :)

Ayy ne güzel duygular inşallah gelir bizimde sütümüz hemen
Bebeişlerine de maşallah canım
Okurken bile gözlerim doldu seni tahmin bile edemiyorum sağlıkla alır gelirsin evine inşallah en kısa zamanda. Allah bir daha hiç ayırmasın inşallah sizi

Amin canim cumlemizin bebekleri saglikla sihatle mutlu mutlu buyusunler..hepimizin evinin nesesi olucaklar .rabbim isteyen herkese nasip etsin ayrilari kavustursun insallah..sizlerde saglikla kucaklayin insallah

Sorma ben kızımda genel oldum oğlumda epidural . Anam ne kustum genelden sonra öyle uyyy :) ama epiduralden iğnesinden vs sakın çekinme kan aldırırken bile daha çok hissedion iğneyi :) kendini rahat bırak düşür omuzlarını sonrası oh missss :)

yut onu annesi :))) onlar artık evin reisi yapacak bir şey yok:)

Oh yaradı valla:) bolca patateste aşeriyorum süreklimi ister insanın canı haşlaması yemeği kızartması her türlüsü:) diyetteyken hasrettim kızartma makarna pilava 1 yıl koruma programjna geçince yedim azar azar. Şekerin baya iyiymiş hep böyle devam etsin inşallah ben 6-7ay hiç salam sosis yemedim ama çok özlediğim zamanlarda 3-5 kere bol malzemeleri yedim pizza valla oh yarasın bana :) ay diyetteyken bende öyleydim. Kahwaltılıklarımı meyvemi ara öğünümü çerezimi taşırdım hep. Doğumdan 4ay sonra tekrar başlayacağım o günlere hiç özlemedim hiç

Valla doğumdan sonra yeme diyetine başlayacağım sanırım salatayı bir süre görmek istemiyorum. Keza domatesi ve salatalığı da :)) hatta et tavuk ve balıkta.. balığı zorla yiyorum zaten..! Oturup komple sandviç pilav börek falan yiyeceğim sanırım hatta bol patates her şey yasak yaa çok bunaldım.. bende diyetteyken taşırsım yanımda ama sanmam doğumdan sonra.hemen başlarım diyete diyordum ki zaten diyetten beter durumdayım oohh pizza afiyet olsun canım.. salam sosis sucuk falan da güzelce pişiyor üstünde.. sorun yok bence :)

Öylemi dersin ay denesem mi ya. Çok saol canım cesaret verdiğin için

Spinal oldum bende belden iğne sinek ısırığından hafif :) dediklerini yap mis gibi gerisi normal doğum gibi her şey bebeğin ilk anları falan :) yine spinal olacağım heyecan tavan bebeği görmek adına:)

Ne güzel karşılaşma olmuş öyle,duygulandım.Darısı bizim başımıza :)

Kızlar doğumdan sonra onu yiyecegim bunu yiyecegim diyoruz yaa o zamanda bebek gaz olmasin diye dusunup yiyemeyecegiz:)) En basitinden kakao bile gaz yapıyormuş.

Amin kuzumm insallah. zilli bu kizlar :))isimiz var bunlarla :)
Oglusum kizdan daha kucuk ya kiz almayinca onu denemediler onlar biberona alistirsin ben evde hallederim herhalde memeye alistirmayi oyle dusunuyorum.
Halledersin kuzum hiç merak etme sen ne zaman çıkarlarmış tahmini bişi söylediler mi? Kilolaları ne olmuş bu arada

Ya epiduran riski var diyorlar Allah korusun açmak istemiyorum konuyu korkmasın düşünenler o yüzdende korkuyorum

Ah ya en korktuğum şey gebelik şekeriydi. Test öncesi ne gerilmiştim. Çok iyi çıktı şükür. Doktorda şeker olmadığı için istediğin kadar kilo al dedi valla. Sen doğurduktan sonra ekmek arası pilav patates diyeti yap bu akşam teyzemde iftardaydık vallahi 1 haftanın scısı çıktı 3 kişilik yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…