Cok degisik bir duygu canim yani yasayinca anlayacaksin icin cekiliyo tarifleyemiyorum ben ilk kuvezde gordugum icin bugun yasayabildim opmelere doyamadim yavrularimi gecen hafta vermemislerdi.bugun kokladim optum optum deli gibi :))Maşallah kuzucuklarına ya :)) insan ne hissediyo ilk görünce? nası bi duygu çok merak ediyorum kafamda bi hayali var acaba ona mı benziyo diye düşünüyorumMelissa81
Yaa bu ikinci oldu korkutuyosunuz bizi :/ evet orası öyle doktor da haklı ama bence yanlış konuşmuş son anda aksilik olup sezeryana alsa sizi o zaman aynı şeyi diyebilecek mi.. Bazılarımız burda normal yapamayacak durumda ve iyice korkuyoruzgözün aydın bebişine maşallah
Yaa bu ikinci oldu korkutuyosunuz bizi :/ evet orası öyle doktor da haklı ama bence yanlış konuşmuş son anda aksilik olup sezeryana alsa sizi o zaman aynı şeyi diyebilecek mi.. Bazılarımız burda normal yapamayacak durumda ve iyice korkuyoruzgözün aydın bebişine maşallah
Amin kuzumm insallah. zilli bu kizlar :))isimiz var bunlarla :)Ay kuzum ne güzel duygu. Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah. Oğluşun emdimi göğsünü? Duaların içinde Allah razı olsun. Bu arada bu topiğin kızları biraz cimcime olcaklar sanırım hepsi çok yaramaz
Amaninnn 300 sayfa birikmis okuyamadim hepsini masallah neler kaynattiniz boyle
Ayyy ben bugun bebeklerimi kucakladim
Ilk cok duygusaldi tabi kizim karnimdada encok hissettigimdi ben konustukca sesime sasirdi gozlerini acti bakti merakli merakli sanki bekledigi sesi duymus gibi inceledi beni guluverdi sonra orda koptum zaten
Oglusum tek goz kurnazi bakiyor tek gozle sonra kapatip uyumaya devam ediyor guluyordu :)
Kizlar hepiniz zamaninda dogurun hemen kucaginiza gelsin insallah dua ediyorum hepinize..
Iyi olmalarini bilmek tek tesellim gogusum kizin agzina buyuk geldi :))
Simdi biberondan emzirmeyi ogretecekler ogrenince vericeklermis..
Bizden haberler boyle ☺
Canim bu sezeryan gercekten sans isi bence benim arkadasim 5 gun once oldu kiz nerdeyse odaya cikti yurudu.ben ona gore daha kotuydum.Yaa bu ikinci oldu korkutuyosunuz bizi :/ evet orası öyle doktor da haklı ama bence yanlış konuşmuş son anda aksilik olup sezeryana alsa sizi o zaman aynı şeyi diyebilecek mi.. Bazılarımız burda normal yapamayacak durumda ve iyice korkuyoruzgözün aydın bebişine maşallah
Kesinlikle düşkün canım yat diyo yatıyorum kalk diyo kalkıyorum :) keyfi isterse yüzünü gösteriyor istemezse al bunla idare et diyor edepsizçok utangaçmış gerçekten huysuz olmayabilir ama inatçı o kesin rahatsız oluyor da olabilir keyifçi olabilir yani seni kendi keyfine göre hoplatıyor zaten :) kesin düşkün olacak keyfine :))
Ayy ne güzel duygular inşallah gelir bizimde sütümüz hemenCanim zaten heryer klimali ameliyattan sonra odaya geliyorsun serin oluyor bazisi cok usuyormus ben sedasyon gibi anestezi almisim bayiltilip ı yakin yeniden bayiltilmisim.geldigimde corabimi bile giydirmislerdi.
Merak etme ter degilde sutun gelirse miss gibi sut kokuyorsun zaten :))
Amin canim cumlemizin bebekleri saglikla sihatle mutlu mutlu buyusunler..hepimizin evinin nesesi olucaklar .rabbim isteyen herkese nasip etsin ayrilari kavustursun insallah..sizlerde saglikla kucaklayin insallahAy Kurban olurum onları verene yaaa melekler annelerine Nasıl hasrettiler Kimbilir, Nasıl bi duygu yüce rabbim ben tekrar tekrar yaşadıkça sanki ilk yavrummuş gibi panikler heycanlanırım Mutlu olur ağlarım. Öğrendiğimde bile fena olmuştum benle dalga geçti ev halkı sanki tüp Bebek'le zar zor hamile kalmış gibisin diye :) annelik çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın. Bebişlerine sağlık sıhhat versin Can'ım Mutlu Mutlu büyüsünler Yanyana :)
Insallah canim insallah :)Ooyy kuzu yaa ikisi de.. Maşallah onlara :) az kaldı canım kuzularına evinde bakacaksın mis kokuları her yerde olacak :)
Sorma ben kızımda genel oldum oğlumda epidural . Anam ne kustum genelden sonra öyle uyyy :) ama epiduralden iğnesinden vs sakın çekinme kan aldırırken bile daha çok hissedion iğneyi :) kendini rahat bırak düşür omuzlarını sonrası oh missss :)Genel anesteziden uyanırken birde mide bulanması kusması var. Apandits ameliyatından uyanırken çok kötü olmuştum. Narkozun etkisi geçinceki o bıçak yarasıda cabasıydı oy oy korkular sardı dört bir yanımı
Kesinlikle düşkün canım yat diyo yatıyorum kalk diyo kalkıyorum :) keyfi isterse yüzünü gösteriyor istemezse al bunla idare et diyor edepsizgelsin de bi sağlıkla poposundan ısırıcam onu hep :)
Ayy ne güzel duygular inşallah gelir bizimde sütümüz hemen
Bebeişlerine de maşallah canım
Okurken bile gözlerim doldu seni tahmin bile edemiyorumsağlıkla alır gelirsin evine inşallah en kısa zamanda. Allah bir daha hiç ayırmasın inşallah sizi
Oh yaradı valla:) bolca patateste aşeriyorum süreklimi ister insanın canı haşlaması yemeği kızartması her türlüsü:) diyetteyken hasrettim kızartma makarna pilava 1 yıl koruma programjna geçince yedim azar azar. Şekerin baya iyiymiş hep böyle devam etsin inşallahAynen öyle canım:) valla dayanamıyorum şuan tatlıya :) işin ucu kaçıyor illa ki :) afiyet olaun yarasın kuzuna canım kızartmalar :) ben diyette yiyordum şimdi cıs :) tokluk evet evde ölçtüğümde de öyle çıkıyor şeker yüklemede 1.saat 116 2.saat 70ti :) tatlı isteği normal geliyor böyle olunca.. anlamadım açıkçası. Salamı sosisi çıkarmıyorum ki :)) hamileyken 1 kere yedim köfteli aldım. Salamı sosisi yiyorum canım.. o kadar şey yasak ki salamı sosisi doymak için yiyorum yalan yok :) yağlı evet ama şuan için onu da yemiyorum. Yani dışardaki her şey yasak. Benim doktorum hastaneye gelirken bile kendi meyvesini falan getiriyor takıntılı bu konuda :) elinde poşet poşet yiyecek taşıyor ki dışardan yememek için.. :))
Öylemi dersin ay denesem mi ya. Çok saol canım cesaret verdiğin içinBwnde epidural yaptırdım ama hiç hissetmedim igne batması gibiydi sadece sakin olup dediğini yapman yeterli hiç düşünme bunları
Oh yaradı valla:) bolca patateste aşeriyorum süreklimi ister insanın canı haşlaması yemeği kızartması her türlüsü:) diyetteyken hasrettim kızartma makarna pilava 1 yıl koruma programjna geçince yedim azar azar. Şekerin baya iyiymiş hep böyle devam etsin inşallahben 6-7ay hiç salam sosis yemedim ama çok özlediğim zamanlarda 3-5 kere bol malzemeleri yedim pizza valla oh yarasın bana :) ay diyetteyken bende öyleydim. Kahwaltılıklarımı meyvemi ara öğünümü çerezimi taşırdım hep. Doğumdan 4ay sonra tekrar başlayacağım o günlere hiç özlemedim hiç
Öylemi dersin ay denesem mi ya. Çok saol canım cesaret verdiğin için
Ne güzel karşılaşma olmuş öyle,duygulandım.Darısı bizim başımıza :)Amaninnn 300 sayfa birikmis okuyamadim hepsini masallah neler kaynattiniz boyle
Ayyy ben bugun bebeklerimi kucakladim
Ilk cok duygusaldi tabi kizim karnimdada encok hissettigimdi ben konustukca sesime sasirdi gozlerini acti bakti merakli merakli sanki bekledigi sesi duymus gibi inceledi beni guluverdi sonra orda koptum zaten
Oglusum tek goz kurnazi bakiyor tek gozle sonra kapatip uyumaya devam ediyor guluyordu :)
Kizlar hepiniz zamaninda dogurun hemen kucaginiza gelsin insallah dua ediyorum hepinize..
Iyi olmalarini bilmek tek tesellim gogusum kizin agzina buyuk geldi :))
Simdi biberondan emzirmeyi ogretecekler ogrenince vericeklermis..
Bizden haberler boyle ☺
Halledersin kuzum hiç merak etme senAmin kuzumm insallah. zilli bu kizlar :))isimiz var bunlarla :)
Oglusum kizdan daha kucuk ya kiz almayinca onu denemediler onlar biberona alistirsin ben evde hallederim herhalde memeye alistirmayi oyle dusunuyorum.
Ya epiduran riski var diyorlar Allah korusun açmak istemiyorum konuyu korkmasın düşünenler o yüzdende korkuyorumSorma ben kızımda genel oldum oğlumda epidural . Anam ne kustum genelden sonra öyle uyyy :) ama epiduralden iğnesinden vs sakın çekinme kan aldırırken bile daha çok hissedion iğneyi :) kendini rahat bırak düşür omuzlarını sonrası oh missss :)
Ah ya en korktuğum şey gebelik şekeriydi. Test öncesi ne gerilmiştim. Çok iyi çıktı şükür. Doktorda şeker olmadığı için istediğin kadar kilo al dedi valla. Sen doğurduktan sonra ekmek arası pilav patates diyeti yapValla doğumdan sonra yeme diyetine başlayacağım sanırımsalatayı bir süre görmek istemiyorum. Keza domatesi ve salatalığı da :)) hatta et tavuk ve balıkta.. balığı zorla yiyorum zaten..! Oturup komple sandviç pilav börek falan yiyeceğim sanırım hatta bol patates her şey yasak yaa çok bunaldım.. bende diyetteyken taşırsım yanımda ama sanmam doğumdan sonra.hemen başlarım diyete diyordum ki zaten diyetten beter durumdayım oohh pizza afiyet olsun canım.. salam sosis sucuk falan da güzelce pişiyor üstünde.. sorun yok bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?