- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Benim ruhöküzüm de evlilik yıldönümümüzü unuttu . Sonrada diyorki iş yoğunluğundan telafi edicem vs. Yahu o günü hatırlamadıktan bişi yapmadıktan sonra telafi nedir yani ? Neyse konuşmiyim sinir boğuyo beniBeeen :/ bugün eşimle tanışma yildonumumuz iftara gidelim istedim. Hem bi daha cikamayiz uzunca sure diye. Dogum olacak masraf yapmayalim demeye getirdi. Bende o zaman anneme iftara gidiyoruz dedim o zamanda yildonumumuzde annenlerdeyiz diyo sinir şey üç haftadir bekliyor annemlerde.. Gecen ay da dogumgunumde hicbirsey yapmadi bir hafta sonra ayakkabi almis ne anlami varsa. Cok kirginim ama susuyorum
Kız o kdr hareket ediyor işte nolcak sende bi alemsin yine de bi acile git için rahatlasın stres etme ama bence herşey yolundaTesekkur ederim cvplar icin hareket ediyor yanliz bir saatt sure boyunca hic hareket etmedigi oluyor mesela sonra birkac dk kipirdiyor sonra bir birbucuk saat hic hareket etmiyor birazdan doktoru araticam fazla panik yapiyorum gibi ama hayirlisi
aslinda ikinci gebeligim 5 yasinda oglum var unutmusum dicem hamilelikte yasadiklarimi ama mumkun degil oglum inanilmaz hareketliydi gozumden yas geliyordu tekmelerine okadar acitirdi hic durmadan tekmelerdi bu cok sagkin yani farkli o yuzden panik oldum bi anKız o kdr hareket ediyor işte nolcak sende bi alemsin yine de bi acile git için rahatlasın stres etme ama bence herşey yolunda
Yok yok vazgeçtim benAnestezi doktoru beni masaya çıkardı oturttu sonra ellerimi uzatmamı istedi dizime doğru nefes al nefesi tut başını eğ falan tarzında komutlar söyledi. Onlara uydum iğneyi yaptı ve yatırdı hemen beni. Başka bir şey yok :) heyecan yapma aman aman :) birkaç dakika sonra bebişe kavuşacaksın onu düşün :) hoş o ayro bir heyecan ama demek istediğim ameliyat heyecanı
Canım benimde öyle normalde burdakiler bilir çok yakınırım bu kız hiç uyumuyo mu durmak bilmiyor diye. Doktorum bile tasdiklemiştir çok hareketli diye. Ama büyüdü sanırım 2-3 gündür daha yawaş hareket ediyor bende arada panikliyorum ama soluma yatıyorum 1 saat içinde hareket ediyor illaki. Ama çok güçlü vurmuyor her zamanMerhabalar sizlere bir sorum olucakti 35. Haftadayim suan ve uc gundur bebegin hareketlerinde ciddi azalma var yarin kontrolum var yurt disindayim yabanci dilim cok iyi degil o yuzden doktoru aramadim genelde bilen biriyle gidiyorum cok tedirginim ikinci gebeligim ilkte boyle bisey olmadi yasiyan varmi aranizda yardimci olucak birisi olur umarim
Doktorumla konuşayım en iyisi mi bakalım bende o cesareti görmüş mü :)Kız izleme bak izlediğin ile sana yapılan arasında fark var izledğinde görüyorsun ama diğerinde inan kan alırken damara giriyorlar ya onun kadar bile acımıyor , kıl gibi bişi yani hiç dert etme bence bi yaptırsan bu muymuş diyeceksin.
Yedikten beridir kıvranıyorum ama :))) soda içtim şimdide sakız çiğniyorum biraz rahatlasın midem diyr. Ay bide uykum geldi inadına kalktık eve geldik hemen. Bu yemenin üzerine hemen uyumamam lazımO kadar yiyemedin acısı çıkması lazım :))
Cesaret edecek misin yaniSpinal epudural yok genel konusmayin yahu :))) Korkutmayin bizi birakin akisina gelsin gelen ..
Hergun kendime igne yapiyorum hala gobekten hemde ama belden igne deyip konusunca ben bile tirsiyorum bi an ..
Ama kizimi ben ilk gormek istiyorum ilk ben koklamak istiyorummm..
Ahahah aynı benim düşüncelerAy yok ben epidural olamam kalbim çarpar tansiyonum çıkar en iyisi beni hastanenin kapısında bayıltsınlar :)))
İzleme canım öyle videolar.Ay tarifin bile içimi ürpetti vallahi izlemem lazım bikaç video ama cesaret edemem ben kesin
YesCesaret edecek misin yani
Canım günde en az on kez hareket etmesi yeterli. Bir de üç öğün yemekten sonra mutlaka hareket edecek. Onun dışında sıkıntı olmaz. Her bebek bir değil. Yarın doktorunla konuş için rahatlasın. İnşallah iyidir bebeğin :)aslinda ikinci gebeligim 5 yasinda oglum var unutmusum dicem hamilelikte yasadiklarimi ama mumkun degil oglum inanilmaz hareketliydi gozumden yas geliyordu tekmelerine okadar acitirdi hic durmadan tekmelerdi bu cok sagkin yani farkli o yuzden panik oldum bi an
TAMam tamam izlemicrm vazgeçtim zaten genel candırİzleme canım öyle videolar.Boş yere kendini korkutuyorsun yok yere. Bence hepimiz yaşayıp görelim. Kiminde acır kiminde hissetmez bile. Aynı kişi de yapan kişiye göre bile değişebilir. Akışına bırakın bence herşey güzel olacak
Anayiz biz anaYürü be Alpi arkandayım
Bence bu konuyu doktorunla konuş canım. Bi iğne için genele karar verme. Sonuçta bebeğini ilk gören kişi olmak varken doğuma gelen yakınlarından bile sonra göreceksin. Tıbbi bir zorunluluk olmadıktan sonra o anı kaçırmak istemem ben şahsenTAMam tamam izlemicrm vazgeçtim zaten genel candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?