2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ruhöküzüm de evlilik yıldönümümüzü unuttu . Sonrada diyorki iş yoğunluğundan telafi edicem vs. Yahu o günü hatırlamadıktan bişi yapmadıktan sonra telafi nedir yani ? Neyse konuşmiyim sinir boğuyo beni

Tesekkur ederim cvplar icin hareket ediyor yanliz bir saatt sure boyunca hic hareket etmedigi oluyor mesela sonra birkac dk kipirdiyor sonra bir birbucuk saat hic hareket etmiyor birazdan doktoru araticam fazla panik yapiyorum gibi ama hayirlisi
Kız o kdr hareket ediyor işte nolcak sende bi alemsin yine de bi acile git için rahatlasın stres etme ama bence herşey yolunda

Kız o kdr hareket ediyor işte nolcak sende bi alemsin yine de bi acile git için rahatlasın stres etme ama bence herşey yolunda
aslinda ikinci gebeligim 5 yasinda oglum var unutmusum dicem hamilelikte yasadiklarimi ama mumkun degil oglum inanilmaz hareketliydi gozumden yas geliyordu tekmelerine okadar acitirdi hic durmadan tekmelerdi bu cok sagkin yani farkli o yuzden panik oldum bi an

Yok yok vazgeçtim ben ben orda tansiyondan giderim boşa uğraşmış olurlar

Spinal epudural yok genel konusmayin yahu :))) Korkutmayin bizi birakin akisina gelsin gelen ..
Hergun kendime igne yapiyorum hala gobekten hemde ama belden igne deyip konusunca ben bile tirsiyorum bi an ..
Ama kizimi ben ilk gormek istiyorum ilk ben koklamak istiyorummm..

Canım benimde öyle normalde burdakiler bilir çok yakınırım bu kız hiç uyumuyo mu durmak bilmiyor diye. Doktorum bile tasdiklemiştir çok hareketli diye. Ama büyüdü sanırım 2-3 gündür daha yawaş hareket ediyor bende arada panikliyorum ama soluma yatıyorum 1 saat içinde hareket ediyor illaki. Ama çok güçlü vurmuyor her zaman

Doktorumla konuşayım en iyisi mi bakalım bende o cesareti görmüş mü :)

O kadar yiyemedin acısı çıkması lazım :))
Yedikten beridir kıvranıyorum ama :))) soda içtim şimdide sakız çiğniyorum biraz rahatlasın midem diyr. Ay bide uykum geldi inadına kalktık eve geldik hemen. Bu yemenin üzerine hemen uyumamam lazım

Cesaret edecek misin yani

Ay tarifin bile içimi ürpetti vallahi izlemem lazım bikaç video ama cesaret edemem ben kesin
İzleme canım öyle videolar. Boş yere kendini korkutuyorsun yok yere. Bence hepimiz yaşayıp görelim. Kiminde acır kiminde hissetmez bile. Aynı kişi de yapan kişiye göre bile değişebilir. Akışına bırakın bence herşey güzel olacak

Canım günde en az on kez hareket etmesi yeterli. Bir de üç öğün yemekten sonra mutlaka hareket edecek. Onun dışında sıkıntı olmaz. Her bebek bir değil. Yarın doktorunla konuş için rahatlasın. İnşallah iyidir bebeğin :)

TAMam tamam izlemicrm vazgeçtim zaten genel candır

TAMam tamam izlemicrm vazgeçtim zaten genel candır
Bence bu konuyu doktorunla konuş canım. Bi iğne için genele karar verme. Sonuçta bebeğini ilk gören kişi olmak varken doğuma gelen yakınlarından bile sonra göreceksin. Tıbbi bir zorunluluk olmadıktan sonra o anı kaçırmak istemem ben şahsen

Ben de oğlumda epidural oldum, inanın hergün yaptığım iğneden çok çok az acıyor, ve ben çok memnun kaldım epiduralden, sadece ameliyat sırasında biraz midem bulandı geçti. Ablam iki çocuğunu genel sonuncusunu epidural oldu o da epidural iyiymiş dedi.Uyusukluk geçince ağrı başlıyor o da ağrı kesici iğne yapıyorlar geçiyor. Bende bel fıtığı var ondan biraz endiseliyim akışına bıraktım, anestezi uzmanı genel olman gerekir derse genel olcam. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…