Yarin icin randevu aldim nst giricem her ihtimale karsilik ultrasonla bakilicak bilmiyorum biraz tedirginim ama umarim bisey yokturCanım benimde öyle normalde burdakiler bilir çok yakınırım bu kız hiç uyumuyo mu durmak bilmiyor diye. Doktorum bile tasdiklemiştir çok hareketli diye. Ama büyüdü sanırım 2-3 gündür daha yawaş hareket ediyor bende arada panikliyorum ama soluma yatıyorum 1 saat içinde hareket ediyor illaki. Ama çok güçlü vurmuyor her zaman
Yoktur bşeycgi kalbni ferah tut biz bile enerjik olamıyoz herzmn el kadar bebe nasıl olsun uyusunda büyüsün annesi iyi o üzme onuYarin icin randevu aldim nst giricem her ihtimale karsilik ultrasonla bakilicak bilmiyorum biraz tedirginim ama umarim bisey yoktur
Canim cok dayanilmayacak bir aclAcıdımı peki o iğneyi falan sokarken canım çok korkuyorum ama epiduralde istiyorum. Gerçi sırtımdan deneyip deneyip genel anesteziye dönmeyide istemem
Cok tesekkur ederim insallah iyidir gurbette olunca cok daha zor oluyor hersey bide yeni geldim dil sorunuda var hamilelik hormonlarida tavan yapinca sonuc boyle oluyor isteCanım günde en az on kez hareket etmesi yeterli. Bir de üç öğün yemekten sonra mutlaka hareket edecek. Onun dışında sıkıntı olmaz. Her bebek bir değil. Yarın doktorunla konuş için rahatlasın. İnşallah iyidir bebeğin :)
Cok tesekkur ederim gereksiz panik yapiyorum farkindayim ama iste icimde bir kotu his engel olamiyorum ins yarin olsunda allahin izniyle gorunce rahatlarim bebisimiYoktur bşeycgi kalbni ferah tut biz bile enerjik olamıyoz herzmn el kadar bebe nasıl olsun uyusunda büyüsün annesi iyi o üzme onu
Riceça ederim canım. Sıkma canını yarın görür rahatlarsın inşallah:) güzel haberlerini bize de yaz.Cok tesekkur ederim insallah iyidir gurbette olunca cok daha zor oluyor hersey bide yeni geldim dil sorunuda var hamilelik hormonlarida tavan yapinca sonuc boyle oluyor iste
Ama doğru tesbit bacım
Evet canim aynen oyle hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim en az psikolojik hasarla. Bu nedenle cok dusunmemeye oluruna birakmaya bak hersey nasip canim.her bunye farkli ve belki de dusundugum kadar kotu seyler yasamayacagim bilmiyorum. Bu bilinmezlik de korkutuyor insani. Ya en kotusuyle karsilasirsam diye bir dusunce hep bi kenarda duruyor . doguma engel teskil edecek asirilikta degil korkum ama artan endise ve stres var. sezeryan daha cazip geliyor bu yuzden gozume.
Boyle pozitif mesajlar da iyi geliyor insana. O kitabi duymustum, bakmakta fayda var. Tavsiyeniz icin tesekkurler, her seyin hayirlisi...
Al bendende o kadar esime taktim kafayi sanki herseyi batiyor bNa ilk oglumda hic boyle olmamistimbu ara canı sıkılan beklentileri olmayınca tabiri caizse bunalıma giren var mı benim hormonlar herşeyini bu aya saklamış gibi herkese kırılıyorum
Sezeryandami spinal oldun canim sen ?Spinal oldum bende belden iğne sinek ısırığından hafif :) dediklerini yap mis gibi gerisinormal doğum gibi her şey bebeğin ilk anları falan :) yine spinal olacağım heyecan tavan bebeği görmek adına:)
Benimkide anneler gunumu kutlamadi o gunden beri fena takigimmmBenim ruhöküzüm de evlilik yıldönümümüzü unuttu . Sonrada diyorki iş yoğunluğundan telafi edicem vs. Yahu o günü hatırlamadıktan bişi yapmadıktan sonra telafi nedir yani ? Neyse konuşmiyim sinir boğuyo beni
Canim peki dogumda aciyi degil ama geri kalan hersey hissediliyormus dogrumu? Baskiyi dokunmalari falan ?Kız izleme bak izlediğin ile sana yapılan arasında fark var izledğinde görüyorsun ama diğerinde inan kan alırken damara giriyorlar ya onun kadar bile acımıyor , kıl gibi bişi yani hiç dert etme bence bi yaptırsan bu muymuş diyeceksin.
Alpi tarihin bellimi:)
Canim peki dogumda aciyi degil ama geri kalan hersey hissediliyormus dogrumu? Baskiyi dokunmalari falan ?
Malesef son haftalar yorucu oluyor canim sabret az kaldi hepimiz oyleyiz herkesin farkli sikayetleri var bunyesine gore hayirlisi hepimiz icinKızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza . Son ayınız Nasıl geçiyor ? Ben çok sabırsızım artık uyku da uyuyamıyorum gecelerim çok zor geçiyorbir an önce bitse diyorum çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?