2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yarin icin randevu aldim nst giricem her ihtimale karsilik ultrasonla bakilicak bilmiyorum biraz tedirginim ama umarim bisey yoktur

Yarin icin randevu aldim nst giricem her ihtimale karsilik ultrasonla bakilicak bilmiyorum biraz tedirginim ama umarim bisey yoktur
Yoktur bşeycgi kalbni ferah tut biz bile enerjik olamıyoz herzmn el kadar bebe nasıl olsun uyusunda büyüsün annesi iyi o üzme onu

Acıdımı peki o iğneyi falan sokarken canım çok korkuyorum ama epiduralde istiyorum. Gerçi sırtımdan deneyip deneyip genel anesteziye dönmeyide istemem
Canim cok dayanilmayacak bir acl
Degil.dedigim gibi benim belle ilgili ciddi rahatsizligim var bu yontem kolay oldugu icin risksiz oldugu icin yapmak istediler biliyorum ama olmadi.benim yaklasik 10 yildir bu bel fitigim o yuzden eminim sizler cok cok rahat gevireceksiniz.ama yinede o ortamdan korkmamak icon kendi kendini gaza getireceksin ben hep oyle yaptim bebislerim icin kavusucam vs hep kendimi boyle teselli ettim cunku bende bu konuda cok korkuyordum.

Cok tesekkur ederim insallah iyidir gurbette olunca cok daha zor oluyor hersey bide yeni geldim dil sorunuda var hamilelik hormonlarida tavan yapinca sonuc boyle oluyor iste

Yoktur bşeycgi kalbni ferah tut biz bile enerjik olamıyoz herzmn el kadar bebe nasıl olsun uyusunda büyüsün annesi iyi o üzme onu
Cok tesekkur ederim gereksiz panik yapiyorum farkindayim ama iste icimde bir kotu his engel olamiyorum ins yarin olsunda allahin izniyle gorunce rahatlarim bebisimi

Cok tesekkur ederim insallah iyidir gurbette olunca cok daha zor oluyor hersey bide yeni geldim dil sorunuda var hamilelik hormonlarida tavan yapinca sonuc boyle oluyor iste
Riceça ederim canım. Sıkma canını yarın görür rahatlarsın inşallah:) güzel haberlerini bize de yaz.

Evet canim aynen oyle hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim en az psikolojik hasarla. Bu nedenle cok dusunmemeye oluruna birakmaya bak hersey nasip canim.

bu ara canı sıkılan beklentileri olmayınca tabiri caizse bunalıma giren var mı benim hormonlar herşeyini bu aya saklamış gibi herkese kırılıyorum
Al bendende o kadar esime taktim kafayi sanki herseyi batiyor bNa ilk oglumda hic boyle olmamistim Adama hayati zindan edicem kendimi tutmasam

Spinal oldum bende belden iğne sinek ısırığından hafif :) dediklerini yap mis gibi gerisi normal doğum gibi her şey bebeğin ilk anları falan :) yine spinal olacağım heyecan tavan bebeği görmek adına:)
Sezeryandami spinal oldun canim sen ?

Benimkide anneler gunumu kutlamadi o gunden beri fena takigimmm

Canim peki dogumda aciyi degil ama geri kalan hersey hissediliyormus dogrumu? Baskiyi dokunmalari falan ?

Kızlar yaa akışına bırakın, drunuz en güzel şekilde yönlendirecektir sizi, ön yargılarınız olmasın Doğumla ilgili çünkü herkesin deneyimi bambaşka hissedilen bambaşka,
Ben spinal sezeryan oldum, çıktığımda ilk söylediğim Doğum dediğiniz buysa ben 10tane doğuracam olmuş
Şimdi kısmet olursa ssvd denemek istiyoruz ama olur da sezeryana dönecek olursak isteğim spinal olur o anı yaşamak mucizeye tanık olmak, ama tabii herkesin görüşü duyguları farklı olabilir, nasip meselesi, sağlıkla kucağımıza alıp geri dönüp baktığımızda doğumu güzel hatırlayalım her birimiz inşAllah

Canim peki dogumda aciyi degil ama geri kalan hersey hissediliyormus dogrumu? Baskiyi dokunmalari falan ?

Evet canım dişçi gibi düşün, dişine dokunulamıyor hissedersin ama acı duymazsın onun gibi, zaten arada perde oluyor göremiyorsun, benim birde müzik vardı fonda baya güzel ortamdı, ışıkları kısalım yakışıklı geliyor dediler ve o anda ayrıldı bedenimden hooop göğsüme atıverdiler

Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza . Son ayınız Nasıl geçiyor ? Ben çok sabırsızım artık uyku da uyuyamıyorum gecelerim çok zor geçiyor bir an önce bitse diyorum çok yoruldum
Malesef son haftalar yorucu oluyor canim sabret az kaldi hepimiz oyleyiz herkesin farkli sikayetleri var bunyesine gore hayirlisi hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…