Ben aksilik cikmazsa normal istiyorumAramızda normal dogum düşünen yok mu kizlar ?
Ben normal istiyorum. Simdilik sotun gozukmuyor. Asil çatıdan sonra belli olacak galibaAramızda normal dogum düşünen yok mu kizlar ?
Merhaba canim hosgeldin topikimize son ay sancili geciyor acikcasi bakalim az zmanlarimiz kaldi Allah yardimcimiz olsunKızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza . Son ayınız Nasıl geçiyor ? Ben çok sabırsızım artık uyku da uyuyamıyorum gecelerim çok zor geçiyorbir an önce bitse diyorum çok yoruldum
Peki dikis sureci ne kadar canim? Bebek gittikten sonra nasil geciyor?Evet canım dişçi gibi düşün, dişine dokunulamıyor hissedersin ama acı duymazsın onun gibi, zaten arada perde oluyor göremiyorsun, benim birde müzik vardı fonda baya güzel ortamdı, ışıkları kısalım yakışıklı geliyor dediler ve o anda ayrıldı bedenimden hooop göğsüme atıverdiler
Benim ilk bebis normali bekliycem basima ne gelicek bilmiyorum ama yalanci sancilar boyle ise dogum sancisi nasil diye stres olmuyor degilim bakalim hakkimizda hayirlisiBen normal istiyorum. Simdilik sotun gozukmuyor. Asil çatıdan sonra belli olacak galiba
Ben normal istiyorum. Simdilik sotun gozukmuyor. Asil çatıdan sonra belli olacak galiba
Doktor su zaman gelebilir diye zaman verdi mi? Bugun sordum doktora 37-40 hafta arasinda gelecek dedi. Ailen gelsin artik yanina dedi.Aramızda normal dogum düşünen yok mu kizlar ?
Bende de aksine basima gelecekleri bilmemenin rahatligi varBenim ilk bebis normali bekliycem basima ne gelicek bilmiyorum ama yalanci sancilar boyle ise dogum sancisi nasil diye stres olmuyor degilim bakalim hakkimizda hayirlisi
Benim dr 11 temmuz diyo baska bisi demiyo :dDoktor su zaman gelebilir diye zaman verdi mi? Bugun sordum doktora 37-40 hafta arasinda gelecek dedi. Ailen gelsin artik yanina dedi.
Doktorum daha bir sey demedi. 37- 38de yapiliyormus. Doktorum iyi iyi haftaya gorusuruzden baska bisi demiyor ki :))Benimde bebegin pozisyonu uygun bas asagi. Plasenta sorunumuzda yok cok sukur. Cati muayenesi hemen istemiyorum ben kacinci haftada baktircaksin?
Benim haftaya yani 37 bittiginde kendi drum izinde olcak. O yuzden 38 de sonraki hafta bakarsa baksinDoktorum daha bir sey demedi. 37- 38de yapiliyormus. Doktorum iyi iyi haftaya gorusuruzden baska bisi demiyor ki :))
Temmuz 2 ile 9 arasi dedi oncesi bi durum olursa kanama su gibi zaten gelirsin dedi haftaya kont var sonra ki hafta yine kont verir saniyorum. Cati muanesinden bahsetmedi hic kacinci haftada yapiliyor sart mi ? Alttan mi yapiliyor ?Doktor su zaman gelebilir diye zaman verdi mi? Bugun sordum doktora 37-40 hafta arasinda gelecek dedi. Ailen gelsin artik yanina dedi.
Hay ağzını öpeyim canımKızlar yaa akışına bırakın, drunuz en güzel şekilde yönlendirecektir sizi, ön yargılarınız olmasın Doğumla ilgili çünkü herkesin deneyimi bambaşka hissedilen bambaşka,
Ben spinal sezeryan oldum, çıktığımda ilk söylediğim Doğum dediğiniz buysa ben 10tane doğuracam olmuş
Şimdi kısmet olursa ssvd denemek istiyoruz ama olur da sezeryana dönecek olursak isteğim spinal olur o anı yaşamak mucizeye tanık olmak, ama tabii herkesin görüşü duyguları farklı olabilir, nasip meselesi, sağlıkla kucağımıza alıp geri dönüp baktığımızda doğumu güzel hatırlayalım her birimiz inşAllah
Bilmemek guzel:)) Simdiye kadar hic dogum hikayesi dinlemedim okumadım. Hic beklemedigim arkadaslarim(nif, citkirildim) normal dogum yapti. Anlatilan ortamda da kulagimi tikadim. Herkesin yaptigini ben yapamayacak degilim ya diyorum kendime:)) Vakti geldiginde olur ogrenirim kafasindayimBende de aksine basima gelecekleri bilmemenin rahatligi varnst de bir iki kez 75 ve surekli 50 bandini goruyorum ama birsey hissettigim yok
Ben 34. Haftamda 140 li bi olcum gordum serum falan dusurduler sanirim suanki yalanci sancilarda ayni. tedirginimBende de aksine basima gelecekleri bilmemenin rahatligi varnst de bir iki kez 75 ve surekli 50 bandini goruyorum ama birsey hissettigim yok
Bana da demedi. Arkadaslar arasinda duydum. Nasil oldugu hakkinda fikrim yok. Her seyi cakti gelince ogrenmeyi seviyorum. Kimseye anlattirmiyorum. Oyle bir sey var onu biliyorum sadece:))Temmuz 2 ile 9 arasi dedi oncesi bi durum olursa kanama su gibi zaten gelirsin dedi haftaya kont var sonra ki hafta yine kont verir saniyorum. Cati muanesinden bahsetmedi hic kacinci haftada yapiliyor sart mi ? Alttan mi yapiliyor ?
Ayni dusunuyoruz. Kimseden dinlemedim dinlemicemde.. korku vardir diyenlerede hayir yok diyorum herkes dogurmus bende elbet bi sekilde dogurcam normal yapamazsam sezeryana alinirim en kotu doktorumla konuscam sagligimizi tehlikeye atacak bir durum var mi yok mu. Hayirlisi bakalimBilmemek guzel:)) Simdiye kadar hic dogum hikayesi dinlemedim okumadım. Hic beklemedigim arkadaslarim(nif, citkirildim) normal dogum yapti. Anlatilan ortamda da kulagimi tikadim. Herkesin yaptigini ben yapamayacak degilim ya diyorum kendime:)) Vakti geldiginde olur ogrenirim kafasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?