Mutlaka baktirin korkmayn ben yaptirmadm normal dogum 8cmle gittim catim musait olmadigi icin oglum strese girip kakasini yapmis ihmal etmeyin kizlarDoktorum daha bir sey demedi. 37- 38de yapiliyormus. Doktorum iyi iyi haftaya gorusuruzden baska bisi demiyor ki :))
Yaptiririm zaten ama daha doktorum zaman vermediM MutluHuzurluBereketliOxyGeN normal dusunuyosaniz mutkaka cati muayenesi yaptirmakta fayda var. Cati ve bebek kafa uyumu olmazsa dogum tehlikeye girer
Ayyy şimdi düşündümde benim eşimin de kafası büyük. Sezaryanla doğmuş. Ben normal Doğum istiyorum son dakika bir aksilik olmazsa ama dr. bebeğin kafasıyla ilgili birşey demedi şimdiye kadar.benim esimin kafasi biraz buyuk oldugu icin kaynanam biraz zor dogurmus. (Bizim bebegin de basi biraz ondeydi ilk zamanlarda,simdi bilmiyorum )Kv diyor : 'insallah normal dogurursun, sakin sezeryan yaptirma.' Ben cektim sen de cek mi demek istiyor yanii anlamiyorum
Ben normal doğum düşünüyorum. Epidural normal.Aramızda normal dogum düşünen yok mu kizlar ?
Bizde henuz hic konusmadikYaptiririm zaten ama daha doktorum zaman vermedi
Aramızda normal dogum düşünen yok mu kizlar ?
Peki dikis sureci ne kadar canim? Bebek gittikten sonra nasil geciyor?
Hay ağzını öpeyim canımokuyunca ilk tepkim bu oldu valla
en iyisini yapiyorsun. Neyle karsilsacagimi bileyim diye bir suru dogum hikayesi okudum, ama bana negatif etki yaptilar diyebilirim. En kotu senaryolari kuruyor insan ister istemez.Bilmemek guzel:)) Simdiye kadar hic dogum hikayesi dinlemedim okumadım. Hic beklemedigim arkadaslarim(nif, citkirildim) normal dogum yapti. Anlatilan ortamda da kulagimi tikadim. Herkesin yaptigini ben yapamayacak degilim ya diyorum kendime:)) Vakti geldiginde olur ogrenirim kafasindayim
EvetAlpi tarihin bellimi:)
Bende simdi yatcam uyku sifirBu saat oldu nefes alamadığım için uyuyamıyorum mahvoldum ya
Sabah kalkıp seminere gidicem, hem tuvalet hem nefes alamama çok yoruldumBende simdi yatcam uyku sifir
Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun bahtı açık olsun evladının maşallah ı var Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim
Ben de normal Doğum istiyorum sonuna kadar.inşAllah bi aksilik çıkmazsa..Aramızda normal dogum düşünen yok mu kizlar ?
Bana dr 38. Haftada çatı muayenesi yapıp Doğum şekline karar veririz, şu an herşey yolunda normal Doğum için sorunun yok dediBana da demedi. Arkadaslar arasinda duydum. Nasil oldugu hakkinda fikrim yok. Her seyi cakti gelince ogrenmeyi seviyorum. Kimseye anlattirmiyorum. Oyle bir sey var onu biliyorum sadece:))
Maşallahhh.. Okuyunca birden ben heyecan yaptımEvetson 9 gün .. 23 haziran canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?