2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum daha bir sey demedi. 37- 38de yapiliyormus. Doktorum iyi iyi haftaya gorusuruzden baska bisi demiyor ki :))
Mutlaka baktirin korkmayn ben yaptirmadm normal dogum 8cmle gittim catim musait olmadigi icin oglum strese girip kakasini yapmis ihmal etmeyin kizlar

Daha bugün banu çiftçinin animasyonlu doğum videosunu izledim. Benim icin olumlu etkisi oldu. Yarinda nefes egzersizlerine bakicam

Ayyy şimdi düşündümde benim eşimin de kafası büyük. Sezaryanla doğmuş. Ben normal Doğum istiyorum son dakika bir aksilik olmazsa ama dr. bebeğin kafasıyla ilgili birşey demedi şimdiye kadar.
Sen nasıl istiyorsan inşallah öyle olur. Kv. onları hesaplamıyord
Aramızda normal dogum düşünen yok mu kizlar ?
Ben normal doğum düşünüyorum. Epidural normal.

Peki dikis sureci ne kadar canim? Bebek gittikten sonra nasil geciyor?

Ben yüksek tansiyonla sezeryana alınmıştım zaten bebek çıktıktan sonra iyice yükselmiş, biz bebeği hazırlayalım sen azıcık dinlen diyip uyuttular beni dikişi görmedim, 20dk sonra çıkmışım oğlumdan

en iyisini yapiyorsun. Neyle karsilsacagimi bileyim diye bir suru dogum hikayesi okudum, ama bana negatif etki yaptilar diyebilirim. En kotu senaryolari kuruyor insan ister istemez.

Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun bahtı açık olsun evladının maşallah ı var Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar sayfalar çok hızlı gidiyor hepsini okuyamıyorum ama elimden geldiğince takip ediyorum misafirlerim vardı dün giremedim yeni bebislerimiz olmuş
bulut29 Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah güçlü bir minik daha olmuş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bana da demedi. Arkadaslar arasinda duydum. Nasil oldugu hakkinda fikrim yok. Her seyi cakti gelince ogrenmeyi seviyorum. Kimseye anlattirmiyorum. Oyle bir sey var onu biliyorum sadece:))
Bana dr 38. Haftada çatı muayenesi yapıp Doğum şekline karar veririz, şu an herşey yolunda normal Doğum için sorunun yok dedi OxyGeN M MutluHuzurluBereketli

Kızlar hani bahsetmişsiniz ya sancı fln bende bi anormallik mi var. Hiç karnım ağrımıyor :) he arada oluyo oda wc gidince geçiyor.. Acep merak ediyorum şu sancıyı bi yandan da aman aman böyle iyiym diyorum. Nasıl birşey adet ağrısı gibi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…