ayni durumdayım sonlara geldim kasılma ağrı falan hissetmiyorum acaba sorun mu var diyorum sonrada yok yok iyi böyle diyorum :)Kızlar hani bahsetmişsiniz ya sancı flnbende bi anormallik mi var. Hiç karnım ağrımıyor :) he arada oluyo oda wc gidince geçiyor.. Acep merak ediyorum şu sancıyı bi yandan da aman aman böyle iyiym diyorum. Nasıl birşey adet ağrısı gibi mi ?
Benim de ham ahşap canım düz normal su ile sildik iki katBnmkide ahşap beşikk kurduk ama nasl temizlesem diye düşünüyorumm. Ytak odasına kurduk. Sirke çok kokmaz mı yaa . Eşim kokusndan nefret eder
Nasıl ya daha önce vermediler mi hiç ??? Gözün aydın canımEvet canim 1 hafta gecti dogurali daha kucagima bugun alcamnasil heyecanliyim anlatamam
Heyacan mi oda ne bende hic yok yahuMaşallahhh.. Okuyunca birden ben heyecan yaptım
Kiz senin bidik akilli cikti 40.haftayi goreceksiniz :)) Masallahhh hala dogurmadin mi demiyorlar mi sana :)ayni durumdayım sonlara geldim kasılma ağrı falan hissetmiyorum acaba sorun mu var diyorum sonrada yok yok iyi böyle diyorum :)
Günaydın canm bizim bebeler daha doğmadan depremi yaşadılar 6.hisleri çok kuvvetli olacak deseneGünaydin herkese..
Yine depremle gune basladik zaten .. Izmirde yasamayanlar sanslilar :)
Masallah kizlar artik takvimlerin altinda 19lar 18ler ve hatta daha kucuk sayilar var doguma kalan süre .. Yasasin artik dogan bebeklerimiz kocaman olmus olacak.
Yok yok vazgeçtim benben orda tansiyondan giderim boşa uğraşmış olurlar
Yedikten beridir kıvranıyorum ama :))) soda içtim şimdide sakız çiğniyorum biraz rahatlasın midem diyr. Ay bide uykum geldi inadına kalktık eve geldik hemen. Bu yemenin üzerine hemen uyumamam lazım
Sezeryandami spinal oldun canim sen ?
Kuzenim bugün 38+0 dogum yapti. Allahim ne tatliydi gozumun onunden gitmiyor minnak
demezler mi kız normal dogursam 41 bile olur herhalde :))Kiz senin bidik akilli cikti 40.haftayi goreceksiniz :)) Masallahhh hala dogurmadin mi demiyorlar mi sana :)
Sen bilirsin canım :))
Rennie ya da gaviscon yok muydu ? İçseydin keşke canım. İyi yapmışsın uyu tabii :)) zaten zor uyuyoruz :))
demezler mi kız normal dogursam 41 bile olur herhalde :))
ben hissetmedimGünaydin herkese..
Yine depremle gune basladik zaten .. Izmirde yasamayanlar sanslilar :)
Masallah kizlar artik takvimlerin altinda 19lar 18ler ve hatta daha kucuk sayilar var doguma kalan süre .. Yasasin artik dogan bebeklerimiz kocaman olmus olacak.
bitmek bilmez valla :))42yi bile gördüm ben arkadaşlarımda
Ah o mide tutunca ne Rennie ne gaviscon kar ediyor, benim her gece kabusum, hamileliğimin tek zor tarafı reflü sanırım
Ay yerim seni benyaAnayiz biz anaKorku yok bundan sonra bize .. Ben foto cekilcem dogumda kaciramam o ani
Kuzum bir iğne değil sadece olay o ortamı kaldırabilir miyim. Sonra orda tansiyonum oynayıp genele çevirirlerse hiçbir anlamı olmazBence bu konuyu doktorunla konuş canım. Bi iğne için genele karar verme. Sonuçta bebeğini ilk gören kişi olmak varken doğuma gelen yakınlarından bile sonra göreceksin. Tıbbi bir zorunluluk olmadıktan sonra o anı kaçırmak istemem ben şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?