2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayni durumdayım sonlara geldim kasılma ağrı falan hissetmiyorum acaba sorun mu var diyorum sonrada yok yok iyi böyle diyorum :)

ayni durumdayım sonlara geldim kasılma ağrı falan hissetmiyorum acaba sorun mu var diyorum sonrada yok yok iyi böyle diyorum :)
Kiz senin bidik akilli cikti 40.haftayi goreceksiniz :)) Masallahhh hala dogurmadin mi demiyorlar mi sana :)

Günaydin herkese..
Yine depremle gune basladik zaten .. Izmirde yasamayanlar sanslilar :)

Masallah kizlar artik takvimlerin altinda 19lar 18ler ve hatta daha kucuk sayilar var doguma kalan süre .. Yasasin artik dogan bebeklerimiz kocaman olmus olacak.

Günaydın canm bizim bebeler daha doğmadan depremi yaşadılar 6.hisleri çok kuvvetli olacak desene

Yok yok vazgeçtim ben ben orda tansiyondan giderim boşa uğraşmış olurlar

Sen bilirsin canım :))

Yedikten beridir kıvranıyorum ama :))) soda içtim şimdide sakız çiğniyorum biraz rahatlasın midem diyr. Ay bide uykum geldi inadına kalktık eve geldik hemen. Bu yemenin üzerine hemen uyumamam lazım

Rennie ya da gaviscon yok muydu ? İçseydin keşke canım. İyi yapmışsın uyu tabii :)) zaten zor uyuyoruz :))

Sen bilirsin canım :))

Rennie ya da gaviscon yok muydu ? İçseydin keşke canım. İyi yapmışsın uyu tabii :)) zaten zor uyuyoruz :))

Ah o mide tutunca ne Rennie ne gaviscon kar ediyor, benim her gece kabusum, hamileliğimin tek zor tarafı reflü sanırım

ben hissetmedim

Ah o mide tutunca ne Rennie ne gaviscon kar ediyor, benim her gece kabusum, hamileliğimin tek zor tarafı reflü sanırım

Benim diyetimden dolayı reflü o kadar olmuyor. Normalde gastritim ve reflüm var zaten. Bir ara hep kullandım hamilelikte rennie ama şimdi kullanmıyorum. Çok zorlanırsam yarım rennie kırıp çiğniyorum. Rahatlıyorum. Ama gece aç oluyorum yatarken o ayrı :) 2 yastlıkla yat canım bak o da iyi oluyor.

Kuzum bir iğne değil sadece olay o ortamı kaldırabilir miyim. Sonra orda tansiyonum oynayıp genele çevirirlerse hiçbir anlamı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…