Anladım tatlım seninki talihsizlik olmuş. Şimdi aklıma geldide zamanında bende belimden fizik tedavi görmüştüm ve o zamanlr fıtık oluşumları gözlenmişti ama ilerlememişti.Canim cok dayanilmayacak bir acl
Degil.dedigim gibi benim belle ilgili ciddi rahatsizligim var bu yontem kolay oldugu icin risksiz oldugu icin yapmak istediler biliyorum ama olmadi.benim yaklasik 10 yildir bu bel fitigim o yuzden eminim sizler cok cok rahat gevireceksiniz.ama yinede o ortamdan korkmamak icon kendi kendini gaza getireceksin ben hep oyle yaptim bebislerim icin kavusucam vs hep kendimi boyle teselli ettim cunku bende bu konuda cok korkuyordum.
Kuzum bir iğne değil sadece olay o ortamı kaldırabilir miyim. Sonra orda tansiyonum oynayıp genele çevirirlerse hiçbir anlamı olmaz
Ay ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarBen psikopatım sanırımgörebilmek adına neler yaptım da göremedim ortamdan korkma canım öyle korkutucu bir ortam yok inan. Senin heyecanını fark eden anestezi uzmanı senle bir güzel sohbet ediyor ortamı falan gözün görmüyor
Can'ım ben şahsen baskıyı bile net hissetmedim sadece bi sallandım o kdr dikişi fln yani ne bilim hiç dokunma vs düzgün hissedemedim epiduralde çok rahattı.Canim peki dogumda aciyi degil ama geri kalan hersey hissediliyormus dogrumu? Baskiyi dokunmalari falan ?
Ay heyecan heyecan üstüneeeeeEvetson 9 gün .. 23 haziran canim
Ah cnm bende aynıydım oğlumda şuan nefes sıkıntısı yok ama son günlerde olur mu bilmem inşallah olmaz. Yastığını yükseltip uyumayı dene canımBu saat oldu nefes alamadığım için uyuyamıyorum mahvoldum ya
Sen mi ben mi adamı kapıya atmıştır şuan o tepkilerle benceŞok oldum ya
Bende üstteki lambaların metal yansımasından göbeğime bakıyordum senle ben normal değiliz sanırımBen psikopatım sanırımgörebilmek adına neler yaptım da göremedim ortamdan korkma canım öyle korkutucu bir ortam yok inan. Senin heyecanını fark eden anestezi uzmanı senle bir güzel sohbet ediyor ortamı falan gözün görmüyor
Ne macera yasamissiniz yahu .. Özellerinde artik bi taraflari havada millet pohpohlaya pohpohlaya.. Valla hayatimda gordugum en kalitesiz makina bebegin yuzunu gozunu bile secemiyorsun usg kagidinda renkli cikti yok ama her gidis hastaneye en az 200 tl..Ay ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Ay ben elimde üstume orttugum carsafla kostum salona birde telefonu aliyorum kosarken :))ben hissetmedim
Yemeği az yada çok yemek bebek hareket lerini etkiliyor diye biliyorum canım geçmiş olsun nöbetçi doktorun işi nobet tutmak değil mi ne uykusu sinir oluyorum böyle insanlara şikayet edin tabiAy ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Geçmiş olsun şikayet et tabi herşeye ayrı para istemeyi biliyorlar ne işi varmış nöbetçi doktorun başka deli mi neAy ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Canım en iyi sen bilirsin kendini. Nasıl huzurlu nasıl rahat olacaksan öyle tercih et. Önemli olan senin kararınKuzum bir iğne değil sadece olay o ortamı kaldırabilir miyim. Sonra orda tansiyonum oynayıp genele çevirirlerse hiçbir anlamı olmaz
Çok geçmiş olsun. Kakasını yapmış yemiş olabilir diyen hemşireyi kakada boğmak istiyorum şuanAy ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Tekrar geçmiş olsun canım. Allah hayırlı evlat eylesinKızlar merhabalar. 9 haziranda doktor randevum vardı gittim 3 4 cm açıklık var bebeğin suyu sızıyordu sancım yoktu ama bebek enfeksiyon kapabilir diye doğum başlatıldı 22 saat bekledim ama normal olmadı son an sezeryana alındım 37+0 da Mehmet yiğitimi kucağıma almış oldum. 52 cm 3400 grm doğdu. 1 gece kaldıl hastanede geldik evimize birbirimize çalışıyoruz elhamdülillah. Haziran annesi olurum diyordum ama bu kadar erken beklememiştim. Darısı sizlere olsun inşallah. Herkese teşekkür ederim
Sen hamileliği sorunsuz geçirenlerdensin.Maşallah de kendine, ses çıkarma :)Kızlar hani bahsetmişsiniz ya sancı flnbende bi anormallik mi var. Hiç karnım ağrımıyor :) he arada oluyo oda wc gidince geçiyor.. Acep merak ediyorum şu sancıyı bi yandan da aman aman böyle iyiym diyorum. Nasıl birşey adet ağrısı gibi mi ?
Bende de heyecandan çok endişe var.Her şeyi planlarım normalde sürece çok hakim olamayınca endişe yapıyorum.Heyecanı daha çok babalar,büyükler yapacak sanırım.Benim derdim sezeryanı rahatça atlatıp bebeğin her şeyiyle ilgilenebilmek,süt verebilmek.Heyacan mi oda ne bende hic yok yahuSanirim o gun gelince heyecan basacak.
Insallah hemen gecer canim. Rabbim sifa versin insallah. Dualarimiz seninleArkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
Rabbim yardımcın olsun canım tez zamanda şifa versin inş hemen okuyorumArkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
Bnde iyi uyuyorum artık sağa sola döndüğüm oluyor ama uykuya devam arada kıpırtıda oluyor galiba ama bn rüysmış gibi uyumaya devam ediyorum wc yede sabah sıkışmış yetişiyorumGünaydın kızlar. Yaa ben gece boyu deliksiz uyuyorum. Bebegi falan hic hissetmiyorum. Tek sorunum asiri terleme. Acaba sorun mu var bende? Kiminiz heyecandan uyuyamiyor kiminiz bebisten... Bana uyuyabiliyorsan ne guzel uyu dediler diye ben deliksiz uyuyorum iyi mi:))) Bugun hic tuvalete de kalkmadim. Iki gecedir boyle. Geceleri 3,4 kez kalkardim. Sorun mu var diye gelmiyor degil insanin aklina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?