2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım tatlım seninki talihsizlik olmuş. Şimdi aklıma geldide zamanında bende belimden fizik tedavi görmüştüm ve o zamanlr fıtık oluşumları gözlenmişti ama ilerlememişti.

Kuzum bir iğne değil sadece olay o ortamı kaldırabilir miyim. Sonra orda tansiyonum oynayıp genele çevirirlerse hiçbir anlamı olmaz

Ben psikopatım sanırım görebilmek adına neler yaptım da göremedim ortamdan korkma canım öyle korkutucu bir ortam yok inan. Senin heyecanını fark eden anestezi uzmanı senle bir güzel sohbet ediyor ortamı falan gözün görmüyor

Ay ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlar ben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya

Canim peki dogumda aciyi degil ama geri kalan hersey hissediliyormus dogrumu? Baskiyi dokunmalari falan ?
Can'ım ben şahsen baskıyı bile net hissetmedim sadece bi sallandım o kdr dikişi fln yani ne bilim hiç dokunma vs düzgün hissedemedim epiduralde çok rahattı.
Evet son 9 gün .. 23 haziran canim
Ay heyecan heyecan üstüneeeee
Bu saat oldu nefes alamadığım için uyuyamıyorum mahvoldum ya
Ah cnm bende aynıydım oğlumda şuan nefes sıkıntısı yok ama son günlerde olur mu bilmem inşallah olmaz. Yastığını yükseltip uyumayı dene canım

Sen mi ben mi adamı kapıya atmıştır şuan o tepkilerle bence

Bende üstteki lambaların metal yansımasından göbeğime bakıyordum senle ben normal değiliz sanırım

Ne macera yasamissiniz yahu .. Özellerinde artik bi taraflari havada millet pohpohlaya pohpohlaya.. Valla hayatimda gordugum en kalitesiz makina bebegin yuzunu gozunu bile secemiyorsun usg kagidinda renkli cikti yok ama her gidis hastaneye en az 200 tl..
Kakasini yapmis yemis olabilir diyeni bi güzel dovseydiniz bu soylenecek soz mu allahim ya..

Y Yellu EbrarinAnnesi arkadaşlar bende genel düşünüyordum korkarım ederim die yakın zamanda iki doğum yapan arkadaşla görüştüm dün bizzat aradım burayı okumamıştım ama sizde bu konuyu konuşmuşsunuz paylaşmak istedim arkadaşımın biri genel diye gitmiş anestezici ikna etmiş çok memnunlar spinal olmuşlar sinek ısırığı gibi bişey dediler yarı baygın gibiymişlrr hemşire sürekli konuşmuş onunla moral vermiş sezen aksıdan şarkılar çalıyormuş ve sadece beveğin çıkışını hissetmişler oda böle acı gibi değilmiş eline bant yapıştırmışsında kaldırmışsın gibi dedi bi arkadaşımda uyuşukluk geçene kadarda ağrı kesici etkisini göstermiş zorlanmamışlar bir arkadaşla daha konuştum ilki genel ikinci belden olan oda kesinlikle bi sakıncası yoksa olabiliyosa belden yaptır hiç zorlanmadım ilkinde çok zorlndım dedi fikrim değişmeye başladı ben ilkini genel olmuştum iki gün kimseyi görecek gözüm yoktu acıdan gerçi herkese göre değişir ama beş kişi ile görüştüm belden uyuşmadan memnun kalmışlar bende bi görüşicem bakalım sizde bi araştırın isterseniz

Yemeği az yada çok yemek bebek hareket lerini etkiliyor diye biliyorum canım geçmiş olsun nöbetçi doktorun işi nobet tutmak değil mi ne uykusu sinir oluyorum böyle insanlara şikayet edin tabi

Geçmiş olsun şikayet et tabi herşeye ayrı para istemeyi biliyorlar ne işi varmış nöbetçi doktorun başka deli mi ne

Kuzum bir iğne değil sadece olay o ortamı kaldırabilir miyim. Sonra orda tansiyonum oynayıp genele çevirirlerse hiçbir anlamı olmaz
Canım en iyi sen bilirsin kendini. Nasıl huzurlu nasıl rahat olacaksan öyle tercih et. Önemli olan senin kararın

Çok geçmiş olsun. Kakasını yapmış yemiş olabilir diyen hemşireyi kakada boğmak istiyorum şuan saçmalamış resmen. Çok şükür iyiymiş. Korkutmayı çok seviyor bu kuzular bizi. Hastaneye doğru hissettiğin kımıldama da gülmesidir kesin yaramazın

Tekrar geçmiş olsun canım. Allah hayırlı evlat eylesin

Sen hamileliği sorunsuz geçirenlerdensin.Maşallah de kendine, ses çıkarma :)

Günaydın kızlar. Yaa ben gece boyu deliksiz uyuyorum. Bebegi falan hic hissetmiyorum. Tek sorunum asiri terleme. Acaba sorun mu var bende? Kiminiz heyecandan uyuyamiyor kiminiz bebisten... Bana uyuyabiliyorsan ne guzel uyu dediler diye ben deliksiz uyuyorum iyi mi:))) Bugun hic tuvalete de kalkmadim. Iki gecedir boyle. Geceleri 3,4 kez kalkardim. Sorun mu var diye gelmiyor degil insanin aklina

Arkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü

Ay birikenleri anca okuyabildim :))) bnde memlekete geldim bi saat olmadan oğlum hastalandı ateşi düşüremedik üç gündür şükür dün akşamdna beri iyi dün doktora gittim doğum yapacağım herşey yolunda dedi kilosu üçü bulmuş iyi dedi haftaya tekrar görüşelim dedi tarihi bayramdan sonra verecek evi hast yakınmış doğum tarihine yakın zamana kadar bekletiyormuş sorun ve sancı yoksa tabi bakalım benim tarih ne olacak bugünlerde şekerim tavsn 170 lere kadar çıkıyor diyeti bozmadım ama saatine uyamıyorum hiç iştahım yok napıcam bilmiyorum inş sıkıntı olmaz

Heyacan mi oda ne bende hic yok yahu Sanirim o gun gelince heyecan basacak.
Bende de heyecandan çok endişe var.Her şeyi planlarım normalde sürece çok hakim olamayınca endişe yapıyorum.Heyecanı daha çok babalar,büyükler yapacak sanırım.Benim derdim sezeryanı rahatça atlatıp bebeğin her şeyiyle ilgilenebilmek,süt verebilmek.

Insallah hemen gecer canim. Rabbim sifa versin insallah. Dualarimiz seninle

Rabbim yardımcın olsun canım tez zamanda şifa versin inş hemen okuyorum

Bnde iyi uyuyorum artık sağa sola döndüğüm oluyor ama uykuya devam arada kıpırtıda oluyor galiba ama bn rüysmış gibi uyumaya devam ediyorum wc yede sabah sıkışmış yetişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…