Canm ben de hamilelgimn başından beri deliksiz uyuyorum burayı okudukça bnde mi sorun var dedim ama herkes aynı olmuomus demek ne güzel uyuyoruz ohh :)Günaydın kızlar. Yaa ben gece boyu deliksiz uyuyorum. Bebegi falan hic hissetmiyorum. Tek sorunum asiri terleme. Acaba sorun mu var bende? Kiminiz heyecandan uyuyamiyor kiminiz bebisten... Bana uyuyabiliyorsan ne guzel uyu dediler diye ben deliksiz uyuyorum iyi mi:))) Bugun hic tuvalete de kalkmadim. Iki gecedir boyle. Geceleri 3,4 kez kalkardim. Sorun mu var diye gelmiyor degil insanin aklina
Allah yardımcın olsun canım,dua ediyorum sana.Yemek yemeye çalış,ilaç gibi zorla kendini.Bebeğinin ihtiyacı var.Ben de netten baktım doğumdan sonra geçiyormuş bu hastalık.Hiç geçmezse bir ay çekeceksin.Allah bununla geçmiş etsin.Canım çok zor,ben de yapamıyorum da daha az şikayet etmeye çalışsan şükür etsen.Arkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
Arkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
Günaydın canım,malesef deprem riskinin yüksek olduğu bölgelerdeyiz.Allah korusun hepimizi.Bu küçük a sarsıntılar iyi mi acaba.Yerküre o enerjiyi yavaş yavaş boşaltıyor,büyük deprem olmuyor,böyle düşünmek istiyorum.Günaydin herkese..
Yine depremle gune basladik zaten .. Izmirde yasamayanlar sanslilar :)
Masallah kizlar artik takvimlerin altinda 19lar 18ler ve hatta daha kucuk sayilar var doguma kalan süre .. Yasasin artik dogan bebeklerimiz kocaman olmus olacak.
Ay ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Ay ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Can'ım ben şahsen baskıyı bile net hissetmedim sadece bi sallandım o kdr dikişi fln yani ne bilim hiç dokunma vs düzgün hissedemedim epiduralde çok rahattı.
Ay heyecan heyecan üstüneeeee
Ah cnm bende aynıydım oğlumda şuan nefes sıkıntısı yok ama son günlerde olur mu bilmem inşallah olmaz. Yastığını yükseltip uyumayı dene canım
Sen mi ben mi adamı kapıya atmıştır şuan o tepkilerle bence
Bende üstteki lambaların metal yansımasından göbeğime bakıyordum senle ben normal değiliz sanırım
Günaydın kızlar. Yaa ben gece boyu deliksiz uyuyorum. Bebegi falan hic hissetmiyorum. Tek sorunum asiri terleme. Acaba sorun mu var bende? Kiminiz heyecandan uyuyamiyor kiminiz bebisten... Bana uyuyabiliyorsan ne guzel uyu dediler diye ben deliksiz uyuyorum iyi mi:))) Bugun hic tuvalete de kalkmadim. Iki gecedir boyle. Geceleri 3,4 kez kalkardim. Sorun mu var diye gelmiyor degil insanin aklina
Bnde dikerlerken örtüyü aralıodumAy evet bendekesin normal değiliz :)) bunda da bakacağım
Nöbetçi doktora anlatmaya çalıştık hemşire böyle dedi ondan panik olduk bilmiyorum hiçbirşey ilk bebeğimiz falan dedikte sallamadı usgden görünmez kakasını yaptığı falan dedi. Sorma kuzu 185 tl muayene ücreti gündüz nst yaptırırsan +205 tl de nst ücreti. Para alırken çok iyiler. Yatış yaptığımız gece peşin aldılar ödemeyi sen düşün artıkNe macera yasamissiniz yahu .. Özellerinde artik bi taraflari havada millet pohpohlaya pohpohlaya.. Valla hayatimda gordugum en kalitesiz makina bebegin yuzunu gozunu bile secemiyorsun usg kagidinda renkli cikti yok ama her gidis hastaneye en az 200 tl..
Kakasini yapmis yemis olabilir diyeni bi güzel dovseydiniz bu soylenecek soz mu allahim ya..
Bnde dikerlerken örtüyü aralıodumgordu beni kapat kız dedi
Geçmiş olsun canım,şikayet edin,özel mi özel ayarını veririler :)Ay ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Böyle söyleyince siz rahatlıyorum ama düşününce fena oluyorum. En iyisimi düşünmemekY Yellu @EbrarinAnnesi arkadaşlar bende genel düşünüyordum korkarım ederim die yakın zamanda iki doğum yapan arkadaşla görüştüm dün bizzat aradım burayı okumamıştım ama sizde bu konuyu konuşmuşsunuz paylaşmak istedim arkadaşımın biri genel diye gitmiş anestezici ikna etmiş çok memnunlar spinal olmuşlar sinek ısırığı gibi bişey dediler yarı baygın gibiymişlrr hemşire sürekli konuşmuş onunla moral vermiş sezen aksıdan şarkılar çalıyormuş ve sadece beveğin çıkışını hissetmişler oda böle acı gibi değilmiş eline bant yapıştırmışsında kaldırmışsın gibi dedi bi arkadaşımda uyuşukluk geçene kadarda ağrı kesici etkisini göstermiş zorlanmamışlar bir arkadaşla daha konuştum ilki genel ikinci belden olan oda kesinlikle bi sakıncası yoksa olabiliyosa belden yaptır hiç zorlanmadım ilkinde çok zorlndım dedi fikrim değişmeye başladı ben ilkini genel olmuştum iki gün kimseyi görecek gözüm yoktu acıdan gerçi herkese göre değişir ama beş kişi ile görüştüm belden uyuşmadan memnun kalmışlar bende bi görüşicem bakalım sizde bi araştırın isterseniz
Kizlar hickirigini da bebegin hareketinden sayabilir miyiz? Sonucta hickirdikca hopluyor:)))) Benim kiz bize cekmis(anasina babasina) Hareket ediyor ama sakin yavrum. Hic canimi acitmadi simdiye kadar. Pit pitla basladik pit pitla devam ediyoruz.
Aa az yemenin etkilediğini biliyordumda çok yemenin etkilediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Bedava para almak varken uyanıp hasta bakmak kadsr kötüsü yoktur onlr için. Hakkımı helal etmicemYemeği az yada çok yemek bebek hareket lerini etkiliyor diye biliyorum canım geçmiş olsun nöbetçi doktorun işi nobet tutmak değil mi ne uykusu sinir oluyorum böyle insanlara şikayet edin tabi
İşte böyle insanlara emanet ediyoruz sonra kendimizi. Birde yemin ediyorlar mezun olmadan. Görevleri çok ciddi birşey ama önce kendileri bunun farkında değilGeçmiş olsun şikayet et tabi herşeye ayrı para istemeyi biliyorlar ne işi varmış nöbetçi doktorun başka deli mi ne
Bu sefer görürsün inşallahörtüyü anestezi doktorum açtı bebek iriydi yardım etti ama gene de göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?