2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canm ben de hamilelgimn başından beri deliksiz uyuyorum burayı okudukça bnde mi sorun var dedim ama herkes aynı olmuomus demek ne güzel uyuyoruz ohh :)

Allah yardımcın olsun canım,dua ediyorum sana.Yemek yemeye çalış,ilaç gibi zorla kendini.Bebeğinin ihtiyacı var.Ben de netten baktım doğumdan sonra geçiyormuş bu hastalık.Hiç geçmezse bir ay çekeceksin.Allah bununla geçmiş etsin.Canım çok zor,ben de yapamıyorum da daha az şikayet etmeye çalışsan şükür etsen.

Canım Allah kolaylık versin sıkıntını azaltsın inşallah. Doktor birşey demiyor mu, seni rahatlatacak çözümü yok muymuş bu işin. Merak etme canım doğum yapınca gececektir sen doğum sonrasını düşünüp stres yapma doğumdan sonra düzelir Allahın izniyle

@Gabby canm Allah şifa versin ayetel kursi okudum şimdi sana inşallah kurtulursun hemen nerden buldu seni tüm aksilikler nazar mı var üstünde kıyamam ya acaba bi denize girsen iyi gelir mi ki kırar belki üstündeki mikrobnu falan

Günaydın canım,malesef deprem riskinin yüksek olduğu bölgelerdeyiz.Allah korusun hepimizi.Bu küçük a sarsıntılar iyi mi acaba.Yerküre o enerjiyi yavaş yavaş boşaltıyor,büyük deprem olmuyor,böyle düşünmek istiyorum.

Geçmiş olsun canım. Dün çok yedim dedin hareketi o da etkiler. Miden sıkıştırmıştır onu bir de senin çektiğin sıkıntı onun rahatsız olmasına sebep olmuştur. Doktor kusura bakmasın da devlette olsa özelde olsa uykusundan kalkmak zorunda.. nöbetçi sonuçta uyku nöbeti mi tutuyormuş acaba! Rüyasındaki hastaları mı muayene ediyormuş da yarım mı kalmış abartmış hemşire de kakasını yapmışmışmış.. oldu canım öyleyse doğurtsaymış madem Bimer'e şikayet edin canım. Özel veya değil öyle muamele edemez kimse

Hakikaten o doktoru da hemsireyi de kakaya batırmak lazım. Günü gelmemiş bebek neden kaka yapsın ki. Doktor da madem diyecek bişeyi yok ne diye orda duruyor yalandan yere. Nasıl insanlar var ya.. neyse ki bebeğin iyiymiş canım.

Benim ufaklık da başı yukarı döndüğünden beri hareketleri çok aşağıdan vuruyor. Pozisyonu değişti diye hareketlerin yerleri de değişti tam anlamıyor gibiyim elime kafası geliyo en çok. Bakalım bugun kontrolumuz var inşallah herşey yolundadır. Kilosu 2yi geçmiştir. Sizlerden dua bekliyorum kızlar..

Ay evet bende kesin normal değiliz :)) bunda da bakacağım

Klimayı açtım açalı bende uyuyorum 2 kere kalkıyorum tuvalete.. bende rahat uyuyoruz.. hatta gece kıpırdıyor ama bem uyandığımda onun dışında hissetmiyorm.klima açmadığımda uyuyamıyordum ama

Nöbetçi doktora anlatmaya çalıştık hemşire böyle dedi ondan panik olduk bilmiyorum hiçbirşey ilk bebeğimiz falan dedikte sallamadı usgden görünmez kakasını yaptığı falan dedi. Sorma kuzu 185 tl muayene ücreti gündüz nst yaptırırsan +205 tl de nst ücreti. Para alırken çok iyiler. Yatış yaptığımız gece peşin aldılar ödemeyi sen düşün artık

Geçmiş olsun canım,şikayet edin,özel mi özel ayarını veririler :)

Kizlar hickirigini da bebegin hareketinden sayabilir miyiz? Sonucta hickirdikca hopluyor:)))) Benim kiz bize cekmis(anasina babasina) Hareket ediyor ama sakin yavrum. Hic canimi acitmadi simdiye kadar. Pit pitla basladik pit pitla devam ediyoruz.

Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Böyle söyleyince siz rahatlıyorum ama düşününce fena oluyorum. En iyisimi düşünmemek

Kizlar hickirigini da bebegin hareketinden sayabilir miyiz? Sonucta hickirdikca hopluyor:)))) Benim kiz bize cekmis(anasina babasina) Hareket ediyor ama sakin yavrum. Hic canimi acitmadi simdiye kadar. Pit pitla basladik pit pitla devam ediyoruz.

Yani bence de saymak gerek.. maşallah hıçkırıklar uzun sürüyor:)

Yemeği az yada çok yemek bebek hareket lerini etkiliyor diye biliyorum canım geçmiş olsun nöbetçi doktorun işi nobet tutmak değil mi ne uykusu sinir oluyorum böyle insanlara şikayet edin tabi
Aa az yemenin etkilediğini biliyordumda çok yemenin etkilediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Bedava para almak varken uyanıp hasta bakmak kadsr kötüsü yoktur onlr için. Hakkımı helal etmicem

Geçmiş olsun şikayet et tabi herşeye ayrı para istemeyi biliyorlar ne işi varmış nöbetçi doktorun başka deli mi ne
İşte böyle insanlara emanet ediyoruz sonra kendimizi. Birde yemin ediyorlar mezun olmadan. Görevleri çok ciddi birşey ama önce kendileri bunun farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…