2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla kakalarfa boğulasıca salak. Birde 2-3 kere geldi nstye bakıyo bişey demeden gidiyo iyice panik olmuştuk.
Sorma valla her hafta ziyaret ediyoruz doğumhaneyi çok sevdi normal gelesi var bu kızın

İşte böyle insanlara emanet ediyoruz sonra kendimizi. Birde yemin ediyorlar mezun olmadan. Görevleri çok ciddi birşey ama önce kendileri bunun farkında değil
O doktoru baş hekimliğe bildirin önce ayrıca ne kakasıymıs sanki çocuk 41 haftalıkta kaka yapmış tobe estgfrllah
Uyuyodur demek çok mu zor hareket edmıosa uyuyodur yani başka ne olablr zaten yolda kuzucuk uyanmış nluooo die

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcı olsun al şifalar versin inşallah. Şifa niyetine okudum canım

başka akıntı gelmedi doktoru aradım zaten nişan öyle olmaz dedi. cuma idrar tahlili vercem enfeksiyondur olablirmiş. kızlar doğum şeklinden konuşmuşsunuz bende korktum biraz kardeşim doğum yaptı beş altı ay önce hemen onu aradım sabah hiç hissetmemeiş o ne zaman iğne girdi ne zaman uyuştu çok kolaymış onun için tabi ki .bende karar verdim doktorun verdiği sezeryan tarihinden önce suyum gelirse normal yapıcam allah izin verirse o güne kadar beklerse benim kız sezeryan ama benim sorunum miyom var bende onlarıa temizlicekti doktor acaba normal doğumda onlar çıkar mı elti min de varmış hepsi gitti normal doğumda

Bende okudum canm sifa niyetine inşallah cok çabuk atlatirsin nerden geldi bu sana anlamadm acaba kullandığın yağların yan etkisi fln mı?

Kizlar hickirigini da bebegin hareketinden sayabilir miyiz? Sonucta hickirdikca hopluyor:)))) Benim kiz bize cekmis(anasina babasina) Hareket ediyor ama sakin yavrum. Hic canimi acitmadi simdiye kadar. Pit pitla basladik pit pitla devam ediyoruz.
Benimki de sakin babasına çekmiş :)Karnımı oynatıyor ama acıtmıyor,gelişimi de iyi, üzmedi beni.Hıçkırık da hareket canım.

Saol tatlım valla çok yemeninde etki ettiğini bilmiyordum daha da öyle çok yemem asla
SOrma kuzumya çok sinirliyim ben panik korku içindeyim doktorun dedikleriyle kan beynime sıçradı. Eşim olmasa yanımda tartışırdımda şimdi oda gerildi olay büyür eder diye dilimin ucuna gelenleri söyleyemedim. Hemşire desen ayrı bir olay birde beni tanıyor geçen hafta doktorumun yatış yaptırdığı Zamanda da vardı hatırladı hatta beni nöbetçi doktora bilgilermi verdi falan. Ama işte okumakla cahillik bitmiyor. En hassas hastalardan biriyiz aklımızdan ne senaryolar geçtiya

Sorma kuzumya. Bende öyle biliyorum günü geçtiyse bebek içerde fazla kaldıysa kaka yapar diye biliyorum ama işte beyinsizler. Ah ah hamile olmayaydı ayağa kaldırırdım orayıda.
Kuzum inşallah çok güzel haberler al ve kilosuna takılmamaya çalış. Bak en önemlisi sağlık

saol canım aynen dogumdan sonra dıolar ama belkı bı ıhtımal azalsa sukuler olsun tabı bebegıme bısey olmasın ama ona bakamıorm yıne de allaha sukurler olsun herzman

saol canım kortızonlu ılaclar verdı ama etkı etmedı vucut tepkı vermıo dogumdan sonra gecer dedı

Kizlar hickirigini da bebegin hareketinden sayabilir miyiz? Sonucta hickirdikca hopluyor:)))) Benim kiz bize cekmis(anasina babasina) Hareket ediyor ama sakin yavrum. Hic canimi acitmadi simdiye kadar. Pit pitla basladik pit pitla devam ediyoruz.
Sayılıyor canım. Benim dün hareket ettimi diye sorduğunda nstdeyken hıçkırıyo dedim heh tamam ozaman dediler

Bi korku yaşamışsınız geçmiş olsun canım. Bu minik melisa yaramaz olacak galiba:) Bazı dr.ve hemşirelere gıcık oluyorum, akıllarına gelen ilk şeyi pat diye söylüyorlar. Karşında hamile var biraz düşünceli davran

Pazartesi doktora gideceğiz ogün hastanenin baş hekimine mi şikayet edelim acaba? İşte onlara göre et parçasıyız neyizki

annem de oyle dıo nazar mı degdı dıo zaten her goren bı bakıodu cok kızıyodum her ınsan guzel gozle bakmıyo mıkrop deıl canım bebegın hucrelerınden bana gecenmıs ıcerden alerjı yapıo ahhh bebegım bana neler yaptı gelmemek ıcın senelrce ugrastırdı olsun buna da razıyım yeter kı az gecsın ona bakabıleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…