- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Valla kakalarfa boğulasıca salak. Birde 2-3 kere geldi nstye bakıyo bişey demeden gidiyo iyice panik olmuştuk.Canım en iyi sen bilirsin kendini. Nasıl huzurlu nasıl rahat olacaksan öyle tercih et. Önemli olan senin kararın
Çok geçmiş olsun. Kakasını yapmış yemiş olabilir diyen hemşireyi kakada boğmak istiyorum şuansaçmalamış resmen. Çok şükür iyiymiş. Korkutmayı çok seviyor bu kuzular bizi. Hastaneye doğru hissettiğin kımıldama da gülmesidir kesin yaramazın
O doktoru baş hekimliğe bildirin önce ayrıca ne kakasıymıs sanki çocuk 41 haftalıkta kaka yapmış tobe estgfrllahİşte böyle insanlara emanet ediyoruz sonra kendimizi. Birde yemin ediyorlar mezun olmadan. Görevleri çok ciddi birşey ama önce kendileri bunun farkında değil
Canım çok geçmiş olsunArkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
Arkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
Benimki de sakin babasına çekmiş :)Karnımı oynatıyor ama acıtmıyor,gelişimi de iyi, üzmedi beni.Hıçkırık da hareket canım.Kizlar hickirigini da bebegin hareketinden sayabilir miyiz? Sonucta hickirdikca hopluyor:)))) Benim kiz bize cekmis(anasina babasina) Hareket ediyor ama sakin yavrum. Hic canimi acitmadi simdiye kadar. Pit pitla basladik pit pitla devam ediyoruz.
Saol tatlım valla çok yemeninde etki ettiğini bilmiyordum daha da öyle çok yemem aslaGeçmiş olsun canım. Dün çok yedim dedin hareketi o da etkiler. Miden sıkıştırmıştır onu bir de senin çektiğin sıkıntı onun rahatsız olmasına sebep olmuştur. Doktor kusura bakmasın da devlette olsa özelde olsa uykusundan kalkmak zorunda.. nöbetçi sonuçta uyku nöbeti mi tutuyormuş acaba! Rüyasındaki hastaları mı muayene ediyormuş da yarım mı kalmışabartmış hemşire de kakasını yapmışmışmış.. oldu canım öyleyse doğurtsaymış madem Bimer'e şikayet edin canım. Özel veya değil öyle muamele edemez kimse
Sorma kuzumya. Bende öyle biliyorum günü geçtiyse bebek içerde fazla kaldıysa kaka yapar diye biliyorum ama işte beyinsizler. Ah ah hamile olmayaydı ayağa kaldırırdım orayıda.Hakikaten o doktoru da hemsireyi de kakaya batırmak lazım. Günü gelmemiş bebek neden kaka yapsın ki. Doktor da madem diyecek bişeyi yok ne diye orda duruyor yalandan yere. Nasıl insanlar var ya.. neyse ki bebeğin iyiymiş canım.
Benim ufaklık da başı yukarı döndüğünden beri hareketleri çok aşağıdan vuruyor. Pozisyonu değişti diye hareketlerin yerleri de değişti tam anlamıyor gibiyim elime kafası geliyo en çok. Bakalım bugun kontrolumuz var inşallah herşey yolundadır. Kilosu 2yi geçmiştir. Sizlerden dua bekliyorum kızlar..
saol canım aynen dogumdan sonra dıolar ama belkı bı ıhtımal azalsa sukuler olsun tabı bebegıme bısey olmasın ama ona bakamıorm yıne de allaha sukurler olsun herzmanAllah yardımcın olsun canım,dua ediyorum sana.Yemek yemeye çalış,ilaç gibi zorla kendini.Bebeğinin ihtiyacı var.Ben de netten baktım doğumdan sonra geçiyormuş bu hastalık.Hiç geçmezse bir ay çekeceksin.Allah bununla geçmiş etsin.Canım çok zor,ben de yapamıyorum da daha az şikayet etmeye çalışsan şükür etsen.
Saol tatlım edicem edicem çoluk çocuğu nasıl koyar koskaca hastaneGeçmiş olsun canım,şikayet edin,özel mi özel ayarını veririler :)
saol canım kortızonlu ılaclar verdı ama etkı etmedı vucut tepkı vermıo dogumdan sonra gecer dedıCanım Allah kolaylık versin sıkıntını azaltsın inşallah. Doktor birşey demiyor mu, seni rahatlatacak çözümü yok muymuş bu işin. Merak etme canım doğum yapınca gececektir sen doğum sonrasını düşünüp stres yapma doğumdan sonra düzelir Allahın izniyle
Sayılıyor canım. Benim dün hareket ettimi diye sorduğunda nstdeyken hıçkırıyo dedim heh tamam ozaman dedilerKizlar hickirigini da bebegin hareketinden sayabilir miyiz? Sonucta hickirdikca hopluyor:)))) Benim kiz bize cekmis(anasina babasina) Hareket ediyor ama sakin yavrum. Hic canimi acitmadi simdiye kadar. Pit pitla basladik pit pitla devam ediyoruz.
Bi korku yaşamışsınız geçmiş olsun canım. Bu minik melisa yaramaz olacak galiba:) Bazı dr.ve hemşirelere gıcık oluyorum, akıllarına gelen ilk şeyi pat diye söylüyorlar. Karşında hamile var biraz düşünceli davranAy ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Pazartesi doktora gideceğiz ogün hastanenin baş hekimine mi şikayet edelim acaba? İşte onlara göre et parçasıyız neyizkiO doktoru baş hekimliğe bildirin önce ayrıca ne kakasıymıs sanki çocuk 41 haftalıkta kaka yapmış tobe estgfrllah
Uyuyodur demek çok mu zor hareket edmıosa uyuyodur yani başka ne olablr zaten yolda kuzucuk uyanmış nluooo die
annem de oyle dıo nazar mı degdı dıo zaten her goren bı bakıodu cok kızıyodum her ınsan guzel gozle bakmıyo mıkrop deıl canım bebegın hucrelerınden bana gecenmıs ıcerden alerjı yapıo ahhh bebegım bana neler yaptı gelmemek ıcın senelrce ugrastırdı olsun buna da razıyım yeter kı az gecsın ona bakabıleyım
Başhekmlige et aynen canm bi fırça çeksinler bakalım bida yapabiliolar mı ole bşePazartesi doktora gideceğiz ogün hastanenin baş hekimine mi şikayet edelim acaba? İşte onlara göre et parçasıyız neyizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?