2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım. Valla gelmeden bukadar korkuttuysa bizi doğunca işimiz var. Parmağında oynatıyo resmen hatun bizi :) işte doktor var doktor var. Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi

Ay canım ya üzüldüm, inşallah şifa bulursun en kısa zamanda. Dua ettim senin için. Allah yardımcın olsun. .

Geçer canm Allahn izniyle sorma o gözler yok mu bana da her gören bi suzuo beni boyumda uzun ya çok dkkat çekıom gobegmde maşallahı var ikiz gbi. Evden çıkmadan önce mutlaka ayetel kursi okurum canm snde dkkt et kndne canının çektiği seyleri yemeye bak bol bol sut iç yoğurt ye sakn kndni aç bırakma üzülüpte inadına daha çok ye ki halsiz dusme

Bende okudum canm sifa niyetine inşallah cok çabuk atlatirsin nerden geldi bu sana anlamadm acaba kullandığın yağların yan etkisi fln mı?

M Maya_06 canım hemen iyileşirisn inşallah çok üzüldüm ya ilaçlar işe yaramadı mı alla allah tez zamanda sağlığına kavuşurusn inşallah
tesekkur ederım hepınıze arkadaslar yol canım kullandıhım yaglardan degıl bebegın hucrelerı kandan bana alerjı yapmıs sanırım pek bı acıklaması yok nadir kadınlarda oluyormus ilaçlar ıse yaramadı malesef kortızon alıyorum boşa

Canım senden sonra araştırdım biraz da böyle durumlar doğumla birlikte geçiyormuş. Annenin çok kötü olduğu durumlarda bebeğe ciğer iğnelerini yapıyorlarmış ve 36-37 de alabiliyorlarmış. Doktorunla konuş bunları sor bence. En azından belki iğnelerini yapar da daha kötü olursan alması gerekirse bebeği için rahat eder. Hem zaten haftan da artık çok iyi. İğnesiz doğsa bile sıkıntı yaşamaz büyük ihtimalle. Yiyemediğini söyledin anlıyorum ama en azından bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalış. Buzlu ayran yap muzlu süt yap kuruyemişle ye. Bebişin biraz daha büyür onun durumuna göre de kilosu iyiyse seni bekleymez belki doktorun. Doğumla birlikte geçiyormuş çünkü.
Hazırlıklara da üzülme. Herşey kısmet. İs her türlü yapılır. Bak ben de dağıtmalıkları kendim yapacaktım yattım kaldı hepsi. Malzemeler var yapamadım hiç. Sağlık olsun. Önemli olan siz iyi olun. İşler doğumdan sonra da yapılır.
Çok uzun oldu kusura bakma. Allah yardımcın olsun canım dua ediyorum sana hep.

Nst okadar pahalımı canm ya her yapılan nst de mi 205 tl

Uyuşturma ile kesilen yerin kesik acısını ne alakası var anlamış değilim yani rahat uyanamayanlr varmış doğrudur ama diğer acı işinin bu bayılma şekliyle alakası olduğunu sanmıyorum

M Maya_06 gecmis olsun bende okudum allah sifa versin. Tanidigimin karaciger enzimleri yuzunden yaralari cok fazlaydi kasintida cabası. 36 da bebegi sezeryanla dogurdu ve sonra gecmisti. Ama onun bebegi de etkilemeye baslamisti. Drunla mutlaka konus

Ah şu ebeler. Eşimin çok güzel lafı varda diyemiyorum burda. Bana da suyun geliyor senin demişti pek sayın bir ebe. Doktoru da mutlaka sikayet edin. Daha dün eşimin şikayetine bimerden dönüş yapilmiş.. pazar günü benim kızda anormaldi. Kucuk kucuk hareketler vardi o da ben dürttükçe hatta sizin gibi yatacagimiz zaman esimde konustu durttu bende durtrum tepki yok. Esim okudu bize gene yok sonra kalkti suya okudu onu ictim birazda yurudum yatinca biraz kimildadi da rahat uyuduk. Ertesi aksama kadar da ayni devam etti. Pazartesi aksamustu yuruyuse cijtim normale dondu

Sali gittigimde gec saatte cok yeme dedi doktorum. Surda doguma ne kaldi dogumdan sonra ye diyip guldu adam :)))

Canım kendi doktoruna da anlat bu durumu sakın ihmal etme. Benim moralimi bozdular de anlat her şeyi canım.

Çok çok geçmiş olsun canım, tabi okuruz dua, merak etme.İnşallah acısı azalır hiçdeğilse . Allah yardım etsin kuzum .

Geçmiş olsun canım, iyiki yalnız degilmissin..Allah beterinden korusun..

Adını öğreneyim orayada şikayet edeyim ozaman canım çok saol. İnsan nasıl panik oluyor demi. Suyunun geldiğini nasıl anlamış o sayın ebe acaba??? Ben süt içtim çikolata yedim oda fayda etmedi. Biz bekleyemedik valla apartopar gittik doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…