Teşekkür ederim canım. Valla gelmeden bukadar korkuttuysa bizi doğunca işimiz var. Parmağında oynatıyo resmen hatun bizi :) işte doktor var doktor var. Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimiziBi korku yaşamışsınız geçmiş olsun canım. Bu minik melisa yaramaz olacak galiba:) Bazı dr.ve hemşirelere gıcık oluyorum, akıllarına gelen ilk şeyi pat diye söylüyorlar. Karşında hamile var biraz düşünceli davran
Tamam edicem valla. Kendi doktorum hastaneden ayrılmayacak olsa onada söyleyecektim hastasına böyle davranıyor diye. Yinede söyleyeyim birBaşhekmlige et aynen canm bi fırça çeksinler bakalım bida yapabiliolar mı ole bşe
Ay canım ya üzüldüm, inşallah şifa bulursun en kısa zamanda. Dua ettim senin için. Allah yardımcın olsun. .Arkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
Geçer canm Allahn izniyle sorma o gözler yok mu bana da her gören bi suzuo beni boyumda uzun ya çok dkkat çekıom gobegmde maşallahı var ikiz gbi. Evden çıkmadan önce mutlaka ayetel kursi okurum canm snde dkkt et kndne canının çektiği seyleri yemeye bak bol bol sut iç yoğurt ye sakn kndni aç bırakma üzülüpte inadına daha çok ye ki halsiz dusmeannem de oyle dıo nazar mı degdı dıo zaten her goren bı bakıodu cok kızıyodum her ınsan guzel gozle bakmıyo mıkrop deıl canım bebegın hucrelerınden bana gecenmıs ıcerden alerjı yapıo ahhh bebegım bana neler yaptı gelmemek ıcın senelrce ugrastırdı olsun buna da razıyım yeter kı az gecsın ona bakabıleyım
Bende okudum canm sifa niyetine inşallah cok çabuk atlatirsin nerden geldi bu sana anlamadm acaba kullandığın yağların yan etkisi fln mı?
tesekkur ederım hepınıze arkadaslar yol canım kullandıhım yaglardan degıl bebegın hucrelerı kandan bana alerjı yapmıs sanırım pek bı acıklaması yok nadir kadınlarda oluyormus ilaçlar ıse yaramadı malesef kortızon alıyorum boşa
Canım senden sonra araştırdım biraz da böyle durumlar doğumla birlikte geçiyormuş. Annenin çok kötü olduğu durumlarda bebeğe ciğer iğnelerini yapıyorlarmış ve 36-37 de alabiliyorlarmış. Doktorunla konuş bunları sor bence. En azından belki iğnelerini yapar da daha kötü olursan alması gerekirse bebeği için rahat eder. Hem zaten haftan da artık çok iyi. İğnesiz doğsa bile sıkıntı yaşamaz büyük ihtimalle. Yiyemediğini söyledin anlıyorum ama en azından bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalış. Buzlu ayran yap muzlu süt yap kuruyemişle ye. Bebişin biraz daha büyür onun durumuna göre de kilosu iyiyse seni bekleymez belki doktorun. Doğumla birlikte geçiyormuş çünkü.Arkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
Nst okadar pahalımı canm yaNöbetçi doktora anlatmaya çalıştık hemşire böyle dedi ondan panik olduk bilmiyorum hiçbirşey ilk bebeğimiz falan dedikte sallamadı usgden görünmez kakasını yaptığı falan dedi. Sorma kuzu 185 tl muayene ücreti gündüz nst yaptırırsan +205 tl de nst ücreti. Para alırken çok iyiler. Yatış yaptığımız gece peşin aldılar ödemeyi sen düşün artık
Uyuşturma ile kesilen yerin kesik acısını ne alakası var anlamış değilim yani rahat uyanamayanlr varmış doğrudur ama diğer acı işinin bu bayılma şekliyle alakası olduğunu sanmıyorumY Yellu @EbrarinAnnesi arkadaşlar bende genel düşünüyordum korkarım ederim die yakın zamanda iki doğum yapan arkadaşla görüştüm dün bizzat aradım burayı okumamıştım ama sizde bu konuyu konuşmuşsunuz paylaşmak istedim arkadaşımın biri genel diye gitmiş anestezici ikna etmiş çok memnunlar spinal olmuşlar sinek ısırığı gibi bişey dediler yarı baygın gibiymişlrr hemşire sürekli konuşmuş onunla moral vermiş sezen aksıdan şarkılar çalıyormuş ve sadece beveğin çıkışını hissetmişler oda böle acı gibi değilmiş eline bant yapıştırmışsında kaldırmışsın gibi dedi bi arkadaşımda uyuşukluk geçene kadarda ağrı kesici etkisini göstermiş zorlanmamışlar bir arkadaşla daha konuştum ilki genel ikinci belden olan oda kesinlikle bi sakıncası yoksa olabiliyosa belden yaptır hiç zorlanmadım ilkinde çok zorlndım dedi fikrim değişmeye başladı ben ilkini genel olmuştum iki gün kimseyi görecek gözüm yoktu acıdan gerçi herkese göre değişir ama beş kişi ile görüştüm belden uyuşmadan memnun kalmışlar bende bi görüşicem bakalım sizde bi araştırın isterseniz
AhahhaHeyacan mi oda ne bende hic yok yahuSanirim o gun gelince heyecan basacak.
Ayy maşallah maşallahhh o zaman :)Sen hamileliği sorunsuz geçirenlerdensin.Maşallah de kendine, ses çıkarma :)
Ayy maşallah maşallahhh o zaman :)Sen hamileliği sorunsuz geçirenlerdensin.Maşallah de kendine, ses çıkarma :)
Seninde maşallah hee :)) doğumu nasl yapacaksnayni durumdayım sonlara geldim kasılma ağrı falan hissetmiyorum acaba sorun mu var diyorum sonrada yok yok iyi böyle diyorum :)
Ah şu ebeler. Eşimin çok güzel lafı varda diyemiyorum burda. Bana da suyun geliyor senin demişti pek sayın bir ebe. Doktoru da mutlaka sikayet edin. Daha dün eşimin şikayetine bimerden dönüş yapilmiş.. pazar günü benim kızda anormaldi. Kucuk kucuk hareketler vardi o da ben dürttükçe hatta sizin gibi yatacagimiz zaman esimde konustu durttu bende durtrum tepki yok. Esim okudu bize gene yok sonra kalkti suya okudu onu ictim birazda yurudum yatinca biraz kimildadi da rahat uyuduk. Ertesi aksama kadar da ayni devam etti. Pazartesi aksamustu yuruyuse cijtim normale donduAy ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Sali gittigimde gec saatte cok yeme dedi doktorum. Surda doguma ne kaldi dogumdan sonra ye diyip guldu adam :)))Saol tatlım valla çok yemeninde etki ettiğini bilmiyordum daha da öyle çok yemem asla
SOrma kuzumya çok sinirliyim ben panik korku içindeyim doktorun dedikleriyle kan beynime sıçradı. Eşim olmasa yanımda tartışırdımda şimdi oda gerildi olay büyür eder diye dilimin ucuna gelenleri söyleyemedim. Hemşire desen ayrı bir olay birde beni tanıyor geçen hafta doktorumun yatış yaptırdığı Zamanda da vardı hatırladı hatta beni nöbetçi doktora bilgilermi verdi falan. Ama işte okumakla cahillik bitmiyor. En hassas hastalardan biriyiz aklımızdan ne senaryolar geçtiya
Saol tatlım valla çok yemeninde etki ettiğini bilmiyordum daha da öyle çok yemem asla
SOrma kuzumya çok sinirliyim ben panik korku içindeyim doktorun dedikleriyle kan beynime sıçradı. Eşim olmasa yanımda tartışırdımda şimdi oda gerildi olay büyür eder diye dilimin ucuna gelenleri söyleyemedim. Hemşire desen ayrı bir olay birde beni tanıyor geçen hafta doktorumun yatış yaptırdığı Zamanda da vardı hatırladı hatta beni nöbetçi doktora bilgilermi verdi falan. Ama işte okumakla cahillik bitmiyor. En hassas hastalardan biriyiz aklımızdan ne senaryolar geçtiya
Çok çok geçmiş olsun canım, tabi okuruz dua, merak etme.İnşallah acısı azalır hiçdeğilse . Allah yardım etsin kuzum .Arkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
Kiminde alıyorlar kiminde almıorlar akıl erdiremedik bizde canım. Ama gece acile gittiğinde nst parası almıyorlar. Bi o avantajı varNst okadar pahalımı canm yaher yapılan nst de mi 205 tl
Geçmiş olsun canım, iyiki yalnız degilmissin..Allah beterinden korusun..Günaydin herkese..
Yine depremle gune basladik zaten .. Izmirde yasamayanlar sanslilar :)
Masallah kizlar artik takvimlerin altinda 19lar 18ler ve hatta daha kucuk sayilar var doguma kalan süre .. Yasasin artik dogan bebeklerimiz kocaman olmus olacak.
Adını öğreneyim orayada şikayet edeyim ozaman canım çok saol. İnsan nasıl panik oluyor demi. Suyunun geldiğini nasıl anlamış o sayın ebe acaba???Ah şu ebeler. Eşimin çok güzel lafı varda diyemiyorum burda. Bana da suyun geliyor senin demişti pek sayın bir ebe. Doktoru da mutlaka sikayet edin. Daha dün eşimin şikayetine bimerden dönüş yapilmiş.. pazar günü benim kızda anormaldi. Kucuk kucuk hareketler vardi o da ben dürttükçe hatta sizin gibi yatacagimiz zaman esimde konustu durttu bende durtrum tepki yok. Esim okudu bize gene yok sonra kalkti suya okudu onu ictim birazda yurudum yatinca biraz kimildadi da rahat uyuduk. Ertesi aksama kadar da ayni devam etti. Pazartesi aksamustu yuruyuse cijtim normale dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?