2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar bir süredir takip edemiyoruz sizleri.. sayfalar birikmiş.. doğum yapan arkadaşlar varsa tebrik ederim.. sağlıcakla büyütün.. hasta olan olan arkadaşlarım sizler içinde geçmiş olsun diliyorum.. biz biraz yogunduk, iftar yemekleri koşturmacalar, üzerine eşim düştü ve 2 tane kaburgasını kırdı.. şimdi bi koltukta o , birinde ben yatıyorum.. bizimde kızımla dün görüş günümüzdü, karın büyüklüğü normale döndü, 3.200 kg , 50 cm boyu çıktı.. bana kilolu geldi nasıl doğurcam bilmiyorum.. zaten doğum kesinlikle normal olacak.. bu arada bende kilo kaybı başladı.. 2 haftada 2 kilo vermişim ve şuan toplamda 8 kilo almışım..

Ben de geceleri uyuyamıyorum kızlar. Bi o yana yatıyorum ağrıyor, bi bu yana yatıyorum ağrıyor yanlarim artık. .Allah yardımcımız olsun. .

Canım gözünaydın normale dönmüş karın büyüklüğü çok sevindim. Eşine de çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
Çokta büyük değil öyle düşünme haftana göre normal bence. Belki 100-150gram anca fark vardır. Çatı muayenesi oldun mu peki? Sonlara doğru iştahsızlık kilo kaybı olurmuş geçen hafta bende yaşadım ama normale döndü. Malum sıcaklarda bastırdı Almanyada çok sıcakmış

Öyle devlet hastaneleri de kalmış mı yahu
Eğitim ve araştırma hastanesi canm en ince ayrıntya önem veriliyor kan idrar takibi falan bi kuruş odemedim hamilelgmn basında özele gdıyordum 30lu haftalarda önceki doğum yaptgım hastaneme gldim canm çok şükür memnunum

Benimde strestim gelen gidene vallahi.. Gelen nasil gelecek hastanede kimler kalacak ev nasil ayarlanacak hepsi strest dogumun heyecanini yasayamiyorum belki de o yuzden..

Nst okadar pahalımı canm ya her yapılan nst de mi 205 tl
Pahali valla bende 400 tl veriyorum nst ve muayeneye..

33+2 hamileyim çok fena grip nezleyim hiç bişey almıyor içim yiyip içemiyorum ateşlenme vs yok hastane ye gidecek dermanım yok herhangi bi şey olur mu tehlikeli mi ?

Ay ne güzel csnım maşllah de nazar olmasın :)

Benimde strestim gelen gidene vallahi.. Gelen nasil gelecek hastanede kimler kalacak ev nasil ayarlanacak hepsi strest dogumun heyecanini yasayamiyorum belki de o yuzden..

Aboooo ben şokkk iyi ki özeli braktm ben ozman ya

Kızlar yağmur başladı burda serinledik oh derken bir yere yıldırım düştü sesi çok kötüydü çok korktum

Alpi cim prof. falan mı gidiyorsunuz ondan mı o kadar yüksek benim 85 doktor nst ücretsiz ne zaman gidersen git doktorun takipli hastasıysan eğer. bide istanbul izmir doğum fiyatları çok yüksek ben antalya da en yüksek 4000 kusurları duydum oda memorial hastanesi benim mesela 2000 falan tutcak doğum ücreti

Tşk ederiz canım.. çatı muayenesini henüz olmadık. Kontroller 1 haftaya düştü belki haftaya yapar..söylediğin gibi sıcaklardan iştah falan kalmadı.. annemde haftaya bugün yanımda olacak.. ben gelmeden doğur , seni acı çekerken görmeye dayanamam diyor..ayyy sanki kendi elimde doğurmak... ay bu son haftalar iyice yordu beni ellerimde uyuyamıyorum.. eklem yerlerim takılıyor sonrada tık tık geri atıyor.. hamileliktendir diye düşündük ama dün dr hamilelikle alakası yok dedi.. ortapediye yönlendirdi.. doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum.. belki doğumdan sonra geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…