Ben devlet hastanemin gözünü Seveyim ozmn :) her hafta nst ve renkli dopleerKiminde alıyorlar kiminde almıorlar akıl erdiremedik bizde canım. Ama gece acile gittiğinde nst parası almıyorlar. Bi o avantajı var
Kız iftarda yemiştim geç değildiki çok. Gerçi çok abartmıştım o ayrı :)Sali gittigimde gec saatte cok yeme dedi doktorum. Surda doguma ne kaldi dogumdan sonra ye diyip guldu adam :)))
Sallarmı ki ayrılcakya ne bileyim. Diyeyim bakayım. Tam ayrılacak vakit hasta kaybetmek istemez heraldeCanım kendi doktoruna da anlat bu durumu sakın ihmal etme. Benim moralimi bozdular de anlat her şeyi canım.
Öyle devlet hastaneleri de kalmış mı yahuBen devlet hastanemin gözünü Seveyim ozmn :) her hafta nst ve renkli dopleer
Canım gözünaydın normale dönmüş karın büyüklüğü çok sevindim. Eşine de çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versinSlm kızlar bir süredir takip edemiyoruz sizleri.. sayfalar birikmiş.. doğum yapan arkadaşlar varsa tebrik ederim.. sağlıcakla büyütün.. hasta olan olan arkadaşlarım sizler içinde geçmiş olsun diliyorum.. biz biraz yogunduk, iftar yemekleri koşturmacalar, üzerine eşim düştü ve 2 tane kaburgasını kırdı.. şimdi bi koltukta o , birinde ben yatıyorum.. bizimde kızımla dün görüş günümüzdü, karın büyüklüğü normale döndü, 3.200 kg , 50 cm boyu çıktı.. bana kilolu geldinasıl doğurcam bilmiyorum.. zaten doğum kesinlikle normal olacak.. bu arada bende kilo kaybı başladı.. 2 haftada 2 kilo vermişim ve şuan toplamda 8 kilo almışım..
Eğitim ve araştırma hastanesi canm en ince ayrıntya önem veriliyor kan idrar takibi falan bi kuruş odemedim hamilelgmn basında özele gdıyordum 30lu haftalarda önceki doğum yaptgım hastaneme gldim canm çok şükür memnunumÖyle devlet hastaneleri de kalmış mı yahu
Benimde strestim gelen gidene vallahi.. Gelen nasil gelecek hastanede kimler kalacak ev nasil ayarlanacak hepsi strest dogumun heyecanini yasayamiyorum belki de o yuzden..Bende de heyecandan çok endişe var.Her şeyi planlarım normalde sürece çok hakim olamayınca endişe yapıyorum.Heyecanı daha çok babalar,büyükler yapacak sanırım.Benim derdim sezeryanı rahatça atlatıp bebeğin her şeyiyle ilgilenebilmek,süt verebilmek.
Pahali valla bende 400 tl veriyorum nst ve muayeneye..Nst okadar pahalımı canm yaher yapılan nst de mi 205 tl
Ay ne güzel csnım maşllah de nazar olmasın :)Eğitim ve araştırma hastanesi canm en ince ayrıntya önem veriliyor kan idrar takibi falan bi kuruş odemedim hamilelgmn basında özele gdıyordum 30lu haftalarda önceki doğum yaptgım hastaneme gldim canm çok şükür memnunum
Aboooo ben şokkk iyi ki özeli braktm ben ozman yaBenimde strestim gelen gidene vallahi.. Gelen nasil gelecek hastanede kimler kalacak ev nasil ayarlanacak hepsi strest dogumun heyecanini yasayamiyorum belki de o yuzden..
Pahali valla bende 400 tl veriyorum nst ve muayeneye..
Maşallahhh maşallah tü tü tüAy ne güzel csnım maşllah de nazar olmasın :)
Bende şok özel sigorta var Allahtan ama onda bile icime oturuyor.Aboooo ben şokkk iyi ki özeli braktm ben ozman ya
Ben de şokAboooo ben şokkk iyi ki özeli braktm ben ozman ya
Valla çokmus canm abartılmış iyice ya doğumda da ekstra ücret çıkarmasnlar başınıza yok ilacıydı refekatcısydı falanBende şok özel sigorta var Allahtan ama onda bile icime oturuyor.
Aynen ya okadar pahalıysa devlette nie para alınmıor dmi yüzlerce kışı grıo brdeBen de şokben doktorun muayenehanesinde bile 60 tl veriyorum nst ye. Resmen soyguncu bu özel hastaneler.
Alpi cim prof. falan mı gidiyorsunuz ondan mı o kadar yüksek benim 85 doktor nst ücretsiz ne zaman gidersen git doktorun takipli hastasıysan eğer. bide istanbul izmir doğum fiyatları çok yüksek ben antalya da en yüksek 4000 kusurları duydum oda memorial hastanesi benim mesela 2000 falan tutcak doğum ücretiBenimde strestim gelen gidene vallahi.. Gelen nasil gelecek hastanede kimler kalacak ev nasil ayarlanacak hepsi strest dogumun heyecanini yasayamiyorum belki de o yuzden..
Pahali valla bende 400 tl veriyorum nst ve muayeneye..
Tşk ederiz canım.. çatı muayenesini henüz olmadık. Kontroller 1 haftaya düştü belki haftaya yapar..söylediğin gibi sıcaklardan iştah falan kalmadı.. annemde haftaya bugün yanımda olacak.. ben gelmeden doğur , seni acı çekerken görmeye dayanamam diyor..ayyy sanki kendi elimde doğurmak... ay bu son haftalar iyice yordu beni ellerimde uyuyamıyorum.. eklem yerlerim takılıyor sonrada tık tık geri atıyor.. hamileliktendir diye düşündük ama dün dr hamilelikle alakası yok dedi.. ortapediye yönlendirdi.. doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum.. belki doğumdan sonra geçerCanım gözünaydın normale dönmüş karın büyüklüğü çok sevindim. Eşine de çok çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
Çokta büyük değil öyle düşünme haftana göre normal bence. Belki 100-150gram anca fark vardır. Çatı muayenesi oldun mu peki? Sonlara doğru iştahsızlık kilo kaybı olurmuş geçen hafta bende yaşadım ama normale döndü. Malum sıcaklarda bastırdı Almanyada çok sıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?