2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hickirigini da bebegin hareketinden sayabilir miyiz? Sonucta hickirdikca hopluyor:)))) Benim kiz bize cekmis(anasina babasina) Hareket ediyor ama sakin yavrum. Hic canimi acitmadi simdiye kadar. Pit pitla basladik pit pitla devam ediyoruz.
bizim minnos da oyle.. Bize cekti diyoruz, sakin sakin takiliyor icerde

benim ellerim de çok kötü. aprısından uyanıyorum geceleri. utanmasam oturup ağlıcam ağrıdan.

evet canım daha kotu olursam konuscam ama bebegımın kılosu ıyı degıl bır hafta falan gerıde hep ne yesem bukadar alıyor malesef oyuzden doktorum 39 dan once alamam dedı ınsallah az toparlnırm da dayanırım haklısın hazırlıklar hıc onemlı deıl neolur neolmaz bavulumu hazırlayım yeeter dıorum ben de daha cok var dıye hep aksatıyodum herseyı nezman ne olacagı bellı olmuyor gercekten dualarınız ıcın hepınızden allah raZı olsunnnn

benim ellerim de çok kötü. aprısından uyanıyorum geceleri. utanmasam oturup ağlıcam ağrıdan.

Yanar gibi bir ağrı oluyor bende de okuduğum kadarıyka karpal tünel sendromu doğum sonrası geçer inşallah geçer.. ağlatacak derecede oluyor cidden

Kızlar benim tosunun çikolataları da geldi lohusa şekeri ile beraber süsleri falan da herşeyi ayrı bi çanta yaptım yerleştirdim . Hadi deseler gidecek kıvamdayım doğuma şükür Allah'ıma

Eklentiler

• image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 68
Canım doktorun verdiği krem varsa ona şifa ayeti nazar duası filan okutsan ben bi yakınımın yanında krem sürmüştüm aa karnın hiç çatlamamış filan dedi ertesi gün karnım kabardı kızardı bi kaşıntı yanları çatladı kakao yağı sürüyodum onu okuytum ve sürdüm geçti çok şükür nazara çok inanıyorum kuran da şifa inanıyorum belki rahatlatır

Uyuşturma ile kesilen yerin kesik acısını ne alakası var anlamış değilim yani rahat uyanamayanlr varmış doğrudur ama diğer acı işinin bu bayılma şekliyle alakası olduğunu sanmıyorum
Ben şöyle düşünüyorum tam bilmiyorum da genelden uyanınca direk acıyı hissediyosun ya onda uyuşukluk yavaş yavaş geçince yavaş yavaş artıyo sanırım onu kastediyolar sonra zaten ağrı kesicilerle duruyosun yani

Artık son anda anestezist ne der bilmiyorum canım da ben bi kere lokal anesteziyle oldum fena olmuştum çünkü gözlerin açık etrafı görüyosun ortam soğuk heycan tavan tabi bunda bi fark var bebeğini göreceksin ama ben soğukkanlı biri değilim normali bile sırf canlı olacağım için düşünemiyorum heycan sorunum var yoksa iğneden filan korkmam hatta doğum sancısından bile korkmuyorum maalesef psikolojik

Ben geçen ağladım canım. Parmaklarımı açamadım korktum. Sonra kendisi tık tık attı açıldı.. durduk yere nerden çıktı anlamadım..inşaallah geçer doğumdan sonra..ortapediciye gitmak zorunda kalmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…