bizim minnos da oyle.. Bize cekti diyoruz, sakin sakin takiliyor icerdeKizlar hickirigini da bebegin hareketinden sayabilir miyiz? Sonucta hickirdikca hopluyor:)))) Benim kiz bize cekmis(anasina babasina) Hareket ediyor ama sakin yavrum. Hic canimi acitmadi simdiye kadar. Pit pitla basladik pit pitla devam ediyoruz.
Ah kuzumya iyi misin kıyamamKızlar yağmur başladı burda serinledik oh derken bir yere yıldırım düştüsesi çok kötüydü çok korktum
benim ellerim de çok kötü. aprısından uyanıyorum geceleri. utanmasam oturup ağlıcam ağrıdan.Tşk ederiz canım.. çatı muayenesini henüz olmadık. Kontroller 1 haftaya düştü belki haftaya yapar..söylediğin gibi sıcaklardan iştah falan kalmadı.. annemde haftaya bugün yanımda olacak.. ben gelmeden doğur , seni acı çekerken görmeye dayanamam diyor..ayyy sanki kendi elimde doğurmak... ay bu son haftalar iyice yordu beni ellerimde uyuyamıyorum.. eklem yerlerim takılıyor sonrada tık tık geri atıyor.. hamileliktendir diye düşündük ama dün dr hamilelikle alakası yok dedi.. ortapediye yönlendirdi.. doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum.. belki doğumdan sonra geçer
evet canım daha kotu olursam konuscam ama bebegımın kılosu ıyı degıl bır hafta falan gerıde hep ne yesem bukadar alıyor malesef oyuzden doktorum 39 dan once alamam dedı ınsallah az toparlnırm da dayanırım haklısın hazırlıklar hıc onemlı deıl neolur neolmaz bavulumu hazırlayım yeeter dıorum ben de daha cok var dıye hep aksatıyodum herseyı nezman ne olacagı bellı olmuyor gercekten dualarınız ıcın hepınızden allah raZı olsunnnnCanım senden sonra araştırdım biraz da böyle durumlar doğumla birlikte geçiyormuş. Annenin çok kötü olduğu durumlarda bebeğe ciğer iğnelerini yapıyorlarmış ve 36-37 de alabiliyorlarmış. Doktorunla konuş bunları sor bence. En azından belki iğnelerini yapar da daha kötü olursan alması gerekirse bebeği için rahat eder. Hem zaten haftan da artık çok iyi. İğnesiz doğsa bile sıkıntı yaşamaz büyük ihtimalle. Yiyemediğini söyledin anlıyorum ama en azından bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalış. Buzlu ayran yap muzlu süt yap kuruyemişle ye. Bebişin biraz daha büyür onun durumuna göre de kilosu iyiyse seni bekleymez belki doktorun. Doğumla birlikte geçiyormuş çünkü.
Hazırlıklara da üzülme. Herşey kısmet. İs her türlü yapılır. Bak ben de dağıtmalıkları kendim yapacaktım yattım kaldı hepsi. Malzemeler var yapamadım hiç. Sağlık olsun. Önemli olan siz iyi olun. İşler doğumdan sonra da yapılır.
Çok uzun oldu kusura bakma. Allah yardımcın olsun canım dua ediyorum sana hep.
Hadi hayirlisiyla saglikla al kucagina canim birsey kalmamis tahmini kac kilo dogacakEvetson 9 gün .. 23 haziran canim
Ah kuzumya iyi misin kıyamam
benim ellerim de çok kötü. aprısından uyanıyorum geceleri. utanmasam oturup ağlıcam ağrıdan.
evetYanar gibi bir ağrı oluyor bende deokuduğum kadarıyka karpal tünel sendromu doğum sonrası geçer inşallah geçer.. ağlatacak derecede oluyor cidden
Kıyamam canm yaİyiyim de hala gökgürültüsü çok fazlaburanın da yaz yağmuru hiç çekilmiyor
Maşallah canm hayrlı olsun çok güzel görünüyorlarKızlar benim tosunun çikolataları da geldi lohusa şekeri ile beraber süsleri falan da herşeyi ayrı bi çanta yaptım yerleştirdim . Hadi deseler gidecek kıvamdayım doğuma şükür Allah'ıma
Canım doktorun verdiği krem varsa ona şifa ayeti nazar duası filan okutsan ben bi yakınımın yanında krem sürmüştüm aa karnın hiç çatlamamış filan dedi ertesi gün karnım kabardı kızardı bi kaşıntı yanları çatladı kakao yağı sürüyodum onu okuytum ve sürdüm geçti çok şükür nazara çok inanıyorum kuran da şifa inanıyorum belki rahatlatırtesekkur ederım hepınıze arkadaslar yol canım kullandıhım yaglardan degıl bebegın hucrelerı kandan bana alerjı yapmıs sanırım pek bı acıklaması yok nadir kadınlarda oluyormus ilaçlar ıse yaramadı malesef kortızon alıyorum boşa
Teşekkür ederiz teyzesiMaşallah canm hayrlı olsun çok güzel görünüyorlar
Ben şöyle düşünüyorum tam bilmiyorum da genelden uyanınca direk acıyı hissediyosun ya onda uyuşukluk yavaş yavaş geçince yavaş yavaş artıyo sanırım onu kastediyolar sonra zaten ağrı kesicilerle duruyosun yaniUyuşturma ile kesilen yerin kesik acısını ne alakası var anlamış değilim yani rahat uyanamayanlr varmış doğrudur ama diğer acı işinin bu bayılma şekliyle alakası olduğunu sanmıyorum
Y YelluEbrarinAnnesi arkadaşlar bende genel düşünüyordum korkarım ederim die yakın zamanda iki doğum yapan arkadaşla görüştüm dün bizzat aradım burayı okumamıştım ama sizde bu konuyu konuşmuşsunuz paylaşmak istedim arkadaşımın biri genel diye gitmiş anestezici ikna etmiş çok memnunlar spinal olmuşlar sinek ısırığı gibi bişey dediler yarı baygın gibiymişlrr hemşire sürekli konuşmuş onunla moral vermiş sezen aksıdan şarkılar çalıyormuş ve sadece beveğin çıkışını hissetmişler oda böle acı gibi değilmiş eline bant yapıştırmışsında kaldırmışsın gibi dedi bi arkadaşımda uyuşukluk geçene kadarda ağrı kesici etkisini göstermiş zorlanmamışlar bir arkadaşla daha konuştum ilki genel ikinci belden olan oda kesinlikle bi sakıncası yoksa olabiliyosa belden yaptır hiç zorlanmadım ilkinde çok zorlndım dedi fikrim değişmeye başladı ben ilkini genel olmuştum iki gün kimseyi görecek gözüm yoktu acıdan gerçi herkese göre değişir ama beş kişi ile görüştüm belden uyuşmadan memnun kalmışlar bende bi görüşicem bakalım sizde bi araştırın isterseniz
sezaryen nasipse canimSeninde maşallah hee :)) doğumu nasl yapacaksn
evet cnm senSb12345 Siz Umur beye mi gidiyorsunuz?
Ben geçen ağladım canım. Parmaklarımı açamadım korktum. Sonra kendisi tık tık attı açıldı.. durduk yere nerden çıktı anlamadım..inşaallah geçer doğumdan sonra..ortapediciye gitmak zorunda kalmam..benim ellerim de çok kötü. aprısından uyanıyorum geceleri. utanmasam oturup ağlıcam ağrıdan.
Evet ben de Umur beye gidiyorumevet cnm sen
öyle mi ne güzel doktorumuz cok iyi :)Evet ben de Umur beye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?