- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
evetçok zorlanıyorum yaaa.
geçer inşallah. ilk gebeliğimde de ellerimde sorun olmustu. doğumdan sonra geçti. ama bu çok fenaçookBen geçen ağladım canım. Parmaklarımı açamadım korktum. Sonra kendisi tık tık attı açıldı.. durduk yere nerden çıktı anlamadım..inşaallah geçer doğumdan sonra..ortapediciye gitmak zorunda kalmam..
Canım seninde şeker sikintim vardı dimi öyle hatırlıyorum nasıl gidiyor şekerinSlm kızlar bir süredir takip edemiyoruz sizleri.. sayfalar birikmiş.. doğum yapan arkadaşlar varsa tebrik ederim.. sağlıcakla büyütün.. hasta olan olan arkadaşlarım sizler içinde geçmiş olsun diliyorum.. biz biraz yogunduk, iftar yemekleri koşturmacalar, üzerine eşim düştü ve 2 tane kaburgasını kırdı.. şimdi bi koltukta o , birinde ben yatıyorum.. bizimde kızımla dün görüş günümüzdü, karın büyüklüğü normale döndü, 3.200 kg , 50 cm boyu çıktı.. bana kilolu geldinasıl doğurcam bilmiyorum.. zaten doğum kesinlikle normal olacak.. bu arada bende kilo kaybı başladı.. 2 haftada 2 kilo vermişim ve şuan toplamda 8 kilo almışım..
Kızlar yağmur başladı burda serinledik oh derken bir yere yıldırım düştüsesi çok kötüydü çok korktum
kıyamam canım ya panik yapma bizde depremde öyle olmuştukKızlar yağmur başladı burda serinledik oh derken bir yere yıldırım düştüsesi çok kötüydü çok korktum
maşallah maşallah. benim de bacak arası ağrım çok oluyor. yürürken epey zorlanıyorum. az kaldı az... :)Herkese merhaba kızlar. Yine bir sürü sayfa birikmiş okuyamadım. Umarım bugün doğum yapan yoktur. Bende doktordan geldim biraz evvel. 2680 gr 47 cm 35+1 haftalık olmuşuz. Bu aralar çok hıçkırık tutuyor dedim. Obur bir bebek olacak galiba dedi Kızımla kaç gündür konuşuyorum güzel yüzünü göstersin diye. çok az görebildim. Tombiş yanakları var ama resim alamadık yer değiştirdi suyu az olan yere geçmiş net çıkmadı resimler.İlk defa nst ye girdim onda da sıkıntı yoktu şükür. En güzel haberse başı aşağıya dönmüş şu anda normal doğum için bir engel görünmüyor dedi. İnşallah böyle devam eder . Bacak aramdaki kemiklerde ağrı oluyordu özellikle gece hissediyordum onu sordum hem bebek baskı yapıyor artık dedi hemde vücut doğuma hazırlanıyormuş normal dedi bu ağrılara.Artık haftada bir gideceğim kontrollere.Bizden haberler böyle şimdilik
Okudum canım şifa versin inşallah AllahımArkdaslar bana dua edermısınız bı fatıha okursanız yeterli cok acı cekıyorum hayattan sogudum ılaclar etkı etmedı yaralar ayak parmaklarıma kadar heryerımı sardı hıcbısey yapamıorm oysakı bugunlerde heyecanlı bebegımın eksıklerını tamamlamam gerekıodu nerden geldı bu hastalık hıcbırsekılde gecmıo aglıorm hep buzlarla yasıyorum yemek bıle yemıyorum dogurmak ıstıorm artık ama boyle de doguramam bu kasıntı ve acıyla bebegıme nasıl bakıcam psıkolojım cok kotü
güle güle kullanın canim güzelmiş :)Anakucağımız gelmiş :) bi de park yatak alabilseydik iyi olacaktı hala seçemedik bişi aaaaa
Ay ne güzelya cesaretinize hayran kaldım süpersiniz kızlarben dün gece ne korku yaşadım varya daha doğum moğum konuşmıcam burda arkadaşı sakinleştirmeye çalışırken melisayı hissedemedim. Eşim sewiyo ben sewiyorum yok. Süt içtim çikolata içtim yok. Dokunuyorum ittiriyorum böyle 40dk hiç hareket etmedi. Eşim kalk ben bu stresle bekleyemem dedi koştur koştur hastane yoluna girdik. Hastaneye varmaya az kala az birazcık hareket etti. Nstye bağlandım hemşireye sorduk ne olabilirki normalde çok hareketli diye. Kakasını yapmış yemiş olabilir dedi neyse kalp atışlarını duyduk şükür. Sonra doktorda kontrol etsin dedik içimiz rahatlasın. Nöbetçi doktoru uykudan kaldırdık sanırım bi güzel tersledi bizi. Ultrasonla ne belli olurki bişey olsa ben inerim zaten aşağıya ne dicemki ben şimdi size bakıp diye. Eşim şikayet edecek. Devlete gitsem anlayacağımda geceliğine 1150tl isteyen özel mi özel bi hastane buya
Yok be canım bende genel yaptım uyandım serum vardı kolumda içinde koymuşlar zaten acı falan hissetmedim hiç hatta biz suit oda istiyorduk boşalmamıştı gittiğimizde ben ameliyathaneden çıktım bir saat oldu dediler ki oda boşaldı geçirelim siZi tamam dedik bana yürüyebilir misiniz dedi kalktım yine acıdı diyemem bir üst kata yürüyerek çıktım asansörle tabi ama bu çok olay oldu :) emzirme odasında kadınlar bir aradayız kadının biri bir saat içinde kalkmış oda değiştirmiş falan konuşuluyor bende saf saf bende değiştirdim diyorum meğer zaten beni diyorlarmış :)Ben şöyle düşünüyorum tam bilmiyorum da genelden uyanınca direk acıyı hissediyosun ya onda uyuşukluk yavaş yavaş geçince yavaş yavaş artıyo sanırım onu kastediyolar sonra zaten ağrı kesicilerle duruyosun yani
Geçmiş olsun eşine canım.Doğuma kadar 4 kiloya yakın olur gibi duruyor.Çok iri olursa normal yapmayabilirler.Slm kızlar bir süredir takip edemiyoruz sizleri.. sayfalar birikmiş.. doğum yapan arkadaşlar varsa tebrik ederim.. sağlıcakla büyütün.. hasta olan olan arkadaşlarım sizler içinde geçmiş olsun diliyorum.. biz biraz yogunduk, iftar yemekleri koşturmacalar, üzerine eşim düştü ve 2 tane kaburgasını kırdı.. şimdi bi koltukta o , birinde ben yatıyorum.. bizimde kızımla dün görüş günümüzdü, karın büyüklüğü normale döndü, 3.200 kg , 50 cm boyu çıktı.. bana kilolu geldinasıl doğurcam bilmiyorum.. zaten doğum kesinlikle normal olacak.. bu arada bende kilo kaybı başladı.. 2 haftada 2 kilo vermişim ve şuan toplamda 8 kilo almışım..
Bir de gelen giden olayı var di mi.Ya çok pahalı gerçekten iyiki sigorta varmış bir kere veriyorsun sonra düşünmüyorsun.Ayda 800 lira eder,çok fazla.Benimde strestim gelen gidene vallahi.. Gelen nasil gelecek hastanede kimler kalacak ev nasil ayarlanacak hepsi strest dogumun heyecanini yasayamiyorum belki de o yuzden..
Pahali valla bende 400 tl veriyorum nst ve muayeneye..
Benim diyetimden dolayı reflü o kadar olmuyor. Normalde gastritim ve reflüm var zaten. Bir ara hep kullandım hamilelikte rennie ama şimdi kullanmıyorum. Çok zorlanırsam yarım rennie kırıp çiğniyorum. Rahatlıyorum. Ama gece aç oluyorum yatarken o ayrı :) 2 yastlıkla yat canım bak o da iyi oluyor.
Geçmiş olsun canım, bebişine maşallah. .Slm kızlar bir süredir takip edemiyoruz sizleri.. sayfalar birikmiş.. doğum yapan arkadaşlar varsa tebrik ederim.. sağlıcakla büyütün.. hasta olan olan arkadaşlarım sizler içinde geçmiş olsun diliyorum.. biz biraz yogunduk, iftar yemekleri koşturmacalar, üzerine eşim düştü ve 2 tane kaburgasını kırdı.. şimdi bi koltukta o , birinde ben yatıyorum.. bizimde kızımla dün görüş günümüzdü, karın büyüklüğü normale döndü, 3.200 kg , 50 cm boyu çıktı.. bana kilolu geldinasıl doğurcam bilmiyorum.. zaten doğum kesinlikle normal olacak.. bu arada bende kilo kaybı başladı.. 2 haftada 2 kilo vermişim ve şuan toplamda 8 kilo almışım..
kıyamam canım ya panik yapma bizde depremde öyle olmuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?