2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba kızlar. Yine bir sürü sayfa birikmiş okuyamadım. Umarım bugün doğum yapan yoktur. Bende doktordan geldim biraz evvel. 2680 gr 47 cm 35+1 haftalık olmuşuz. Bu aralar çok hıçkırık tutuyor dedim. Obur bir bebek olacak galiba dedi Kızımla kaç gündür konuşuyorum güzel yüzünü göstersin diye. çok az görebildim. Tombiş yanakları var ama resim alamadık yer değiştirdi suyu az olan yere geçmiş net çıkmadı resimler.İlk defa nst ye girdim onda da sıkıntı yoktu şükür. En güzel haberse başı aşağıya dönmüş şu anda normal doğum için bir engel görünmüyor dedi. İnşallah böyle devam eder. Bacak aramdaki kemiklerde ağrı oluyordu özellikle gece hissediyordum onu sordum hem bebek baskı yapıyor artık dedi hemde vücut doğuma hazırlanıyormuş normal dedi bu ağrılara.Artık haftada bir gideceğim kontrollere.Bizden haberler böyle şimdilik

evet çok zorlanıyorum yaaa.
geçer inşallah. ilk gebeliğimde de ellerimde sorun olmustu. doğumdan sonra geçti. ama bu çok fenaçook

Canım seninde şeker sikintim vardı dimi öyle hatırlıyorum nasıl gidiyor şekerin

maşallah maşallah. benim de bacak arası ağrım çok oluyor. yürürken epey zorlanıyorum. az kaldı az... :)

Okudum canım şifa versin inşallah Allahım

Kesinlikle şikayet et canım, hatta tek şikayetle kalma arkasını ara bence, işi uyumak değil onun, sadece seni rahatlama amaçlı bile bakabilir sonuçta anne psikolojisi herşeyden önemli, te Allahım kimlerin eline kaldık ya Allah dr un hemşirenin hepsinin vicdanlısıyla karşılaştırsın

Yok be canım bende genel yaptım uyandım serum vardı kolumda içinde koymuşlar zaten acı falan hissetmedim hiç hatta biz suit oda istiyorduk boşalmamıştı gittiğimizde ben ameliyathaneden çıktım bir saat oldu dediler ki oda boşaldı geçirelim siZi tamam dedik bana yürüyebilir misiniz dedi kalktım yine acıdı diyemem bir üst kata yürüyerek çıktım asansörle tabi ama bu çok olay oldu :) emzirme odasında kadınlar bir aradayız kadının biri bir saat içinde kalkmış oda değiştirmiş falan konuşuluyor bende saf saf bende değiştirdim diyorum meğer zaten beni diyorlarmış :)

Ayrıca orası yapıştırma oldu tam bir hafta sonra gittim kontrole şöyle baktı baktı eliyle çekiverdi bandı geçmiş olsun dedi anam hiçbişey hissetmedim şaşırdım kaldım:)) yine öyle olur inşallah hepimizin de , zaten bu sefer bu gaz sancıları kabızlık ve diğer ağrılardan çok çektim allah biliyor ağlıyorum artık çaresizlikten , annem gelemiyor ramazan oruç var çocuk bakıyor bilmem ne ben gel yardım et diyemem diyemiyorum kendi düşünsün istiyorum o da geniş maşşallah şimdi oğlum da evde durmadan mutfakta işim oluyor çok zorlamıyorum o sebeple sezeryan acısı vız gelir tırıs gider gibime geliyor

Geçmiş olsun eşine canım.Doğuma kadar 4 kiloya yakın olur gibi duruyor.Çok iri olursa normal yapmayabilirler.

Bugün nst çektirdim kızlar düzensiz kasılmalarım çıktı, ama gıcık hemşireler az tutmuş nstyi kıpırdamadan durmayan kızımın nst de uyuyacağı tuttu, dr pek beğenmedi ctesi kontrolden önce tekrar istedi,
İlk defa girdim nstye ayy ne güzelmiş pıtpıtları dinlemek

G Gulsumiklima maşAllah canım, bizim senle günümüz aynı sanırım, benimde Ctesi günü 3kg çıktı, dr kilo almasın istiyor normal doğumu zora sokmasın diye, ekmeği karbonhidratı minimum al, meyveyi de günde tek porsiyon avuç içi kadar tüket dedi ama zaten iştahsızlık var ve daha 7küsür kg toplamda aldığım,
Sana da beslenme konusunda birşey dediler mi?
Buarada eşine geçmiş olsun

Benimde strestim gelen gidene vallahi.. Gelen nasil gelecek hastanede kimler kalacak ev nasil ayarlanacak hepsi strest dogumun heyecanini yasayamiyorum belki de o yuzden..

Pahali valla bende 400 tl veriyorum nst ve muayeneye..
Bir de gelen giden olayı var di mi.Ya çok pahalı gerçekten iyiki sigorta varmış bir kere veriyorsun sonra düşünmüyorsun.Ayda 800 lira eder,çok fazla.

Benim su içsem oluyor maalesef, süt ve yoğurtta dahil mideme giren herşey rahatsızlık veriyor, bırak 2yastığı oturarak uyuyorum bazen çünkü geri yatarsam çıkarıyorum

Geçmiş olsun canım, bebişine maşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…