- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
Doğumdan sonra geçiyo canım merqk etme benim ilk cocugumsEvet canım.. evde hergün ölçüm yapıyorum..değerlerimde hiç sıkıntı olmadı.. geçen sıcaklarda meyve çok yemiştim, ondaki şeker direk bebeğe geçmişti ve karnı büyük çıkmıştı.. dr meyve ye dikkat etmemi söyledi.. şeker içinde her iki hafrada kontrole gidiyorum.. inşaallah kalıcı değildir.. doğumla birlikte geçer gider..
Bende o gun neler yaptim neler ama fayda etmedi iste ufak kipirtilar disinda yoktu o günAdını öğreneyim orayada şikayet edeyim ozaman canım çok saol. İnsan nasıl panik oluyor demi. Suyunun geldiğini nasıl anlamış o sayın ebe acaba???Ben süt içtim çikolata yedim oda fayda etmedi. Biz bekleyemedik valla apartopar gittik doktora
Evt canım ama sezeryan olacağı için erken alacaklar,o kadar tombiş olmaz diye tahmin ediyorum,kafası büyükmüş o yüzden normal yapamazsın dediler bana.Seninkinin kafa normal sanırım,doğuramayacak olsan sezeryana alırlardı.Doğurmak zor da 4 kilo tombiş tombiş sevmesi de ne güzel olur :)Sen yine meyve yeme,ben sezeryan olacak diye pek umursamıyorum.Sağol canım.. 4 kilo çocuğu nasıl doğurcamm..burda ne olursa olsun normal doğum..sezaryan en son tercih.. ayyyy ayyyyyyy yamulurum galiba.. seninki de iri bebişti galiba di mi??
Nasıl ya muayene ücreti verince ayriyeten nst için de ücretmi alıyorlarNöbetçi doktora anlatmaya çalıştık hemşire böyle dedi ondan panik olduk bilmiyorum hiçbirşey ilk bebeğimiz falan dedikte sallamadı usgden görünmez kakasını yaptığı falan dedi. Sorma kuzu 185 tl muayene ücreti gündüz nst yaptırırsan +205 tl de nst ücreti. Para alırken çok iyiler. Yatış yaptığımız gece peşin aldılar ödemeyi sen düşün artık
Nasıl ya muayene ücreti verince ayriyeten nst için de ücretmi alıyorlar
Arkadaşlar emziği ne zaman vereceksiniz ilk gün mü ikinci gün mü? Tecrübeli anneler siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz:)
Ne zaman alınacak canımm son zamanın zatensezaryen nasipse canim
Ben de öyle yapacağım. Emme refleksinin tatmini için önemli. Sonra sürekli annenin memesiyle tatmin olmak ve sürekli emzirilmek istiyorlar bu da hem anneyi yoruyor hem de süt dinlenip memede tazelenmeden ilk kısmını içmiş oluyor hep bebişBen emziği hastane çantasına koydum. Vermeyi düşünüyorum alırsa tabii. Emzirmeyeceğim için bana rahat olacak
Silikon damak emzik olur mu canm Yenidoğanlar içinBen de öyle yapacağım. Emme refleksinin tatmini için önemli. Sonra sürekli annenin memesiyle tatmin olmak ve sürekli emzirilmek istiyorlar bu da hem anneyi yoruyor hem de süt dinlenip memede tazelenmeden ilk kısmını içmiş oluyor hep bebiş
Ben de öyle yapacağım. Emme refleksinin tatmini için önemli. Sonra sürekli annenin memesiyle tatmin olmak ve sürekli emzirilmek istiyorlar bu da hem anneyi yoruyor hem de süt dinlenip memede tazelenmeden ilk kısmını içmiş oluyor hep bebiş
Silikon damak emzik olur mu canm Yenidoğanlar için
aynen canım aklıma gelmıo da deıl bırının yanında gobegımı acmak zorunda kalmıstım masallah hıc catlagın yok dedı sonra basladı yaralar ıste naZarı hemen cekıyorum ben dedıgın gıbı ben oyle yapayım benım artık zor gecer bu yaralar ama azaltsın raZıyım cok saolCanım doktorun verdiği krem varsa ona şifa ayeti nazar duası filan okutsan ben bi yakınımın yanında krem sürmüştüm aa karnın hiç çatlamamış filan dedi ertesi gün karnım kabardı kızardı bi kaşıntı yanları çatladı kakao yağı sürüyodum onu okuytum ve sürdüm geçti çok şükür nazara çok inanıyorum kuran da şifa inanıyorum belki rahatlatır
Evet en sağlıklısı silikon, Nuk aldımSilikon damak emzik olur mu canm Yenidoğanlar için
Kauçuk nasl oluyor canm BN daha almadım eczaneden alayım bari :)Aynen canım bence de.. biberonla besleneceği halde vereceğim. Oğlumda da verdim. 8 aylık kendiliğnden bıraktı
Silikon benim de. İlk onu vereceğim olmazsa kauçuk veririm beğenmezse :)
Saol canm :)Evet en sağlıklısı silikon, Nuk aldım
Ama beğenmeyen bebeğe kauçuk denetiyorlarmış kimisi de onu seviyormuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?