2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumdan sonra geçiyo canım merqk etme benim ilk cocugums
da da vardı ikincide yine çıktı meyve benimde sıkıntı oluyor hiç yemesem mi diyorum meyve onun yerine arada ne yiycem diyorum sonra az kaldı hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah

Bende o gun neler yaptim neler ama fayda etmedi iste ufak kipirtilar disinda yoktu o gün

Kızlar AliExpress de neler buldum. Ben bu tarz birşey arıyordum ay fotoları için çok hoşuma gitti. belki size de fikir olur diye paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_1215.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_1216.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_1217.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 87
Sağol canım.. 4 kilo çocuğu nasıl doğurcamm.. burda ne olursa olsun normal doğum..sezaryan en son tercih.. ayyyy ayyyyyyy yamulurum galiba.. seninki de iri bebişti galiba di mi??
Evt canım ama sezeryan olacağı için erken alacaklar,o kadar tombiş olmaz diye tahmin ediyorum,kafası büyükmüş o yüzden normal yapamazsın dediler bana.Seninkinin kafa normal sanırım,doğuramayacak olsan sezeryana alırlardı.Doğurmak zor da 4 kilo tombiş tombiş sevmesi de ne güzel olur :)Sen yine meyve yeme,ben sezeryan olacak diye pek umursamıyorum.

Nasıl ya muayene ücreti verince ayriyeten nst için de ücretmi alıyorlar

Arkadaşlar emziği ne zaman vereceksiniz ilk gün mü ikinci gün mü? Tecrübeli anneler siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz:)

Arkadaşlar emziği ne zaman vereceksiniz ilk gün mü ikinci gün mü? Tecrübeli anneler siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz:)

Ben emziği hastane çantasına koydum. Vermeyi düşünüyorum alırsa tabii. Emzirmeyeceğim için bana rahat olacak

Ben emziği hastane çantasına koydum. Vermeyi düşünüyorum alırsa tabii. Emzirmeyeceğim için bana rahat olacak
Ben de öyle yapacağım. Emme refleksinin tatmini için önemli. Sonra sürekli annenin memesiyle tatmin olmak ve sürekli emzirilmek istiyorlar bu da hem anneyi yoruyor hem de süt dinlenip memede tazelenmeden ilk kısmını içmiş oluyor hep bebiş

Silikon damak emzik olur mu canm Yenidoğanlar için

Gün icinde cok fazla uykum geliyor. Gec uyaniyorum yine de uyuyorum. Bu uykuyla ne olacagim ben:))))

Aynen canım bence de.. biberonla besleneceği halde vereceğim. Oğlumda da verdim. 8 aylık kendiliğnden bıraktı

Silikon damak emzik olur mu canm Yenidoğanlar için

Silikon benim de. İlk onu vereceğim olmazsa kauçuk veririm beğenmezse :)

aynen canım aklıma gelmıo da deıl bırının yanında gobegımı acmak zorunda kalmıstım masallah hıc catlagın yok dedı sonra basladı yaralar ıste naZarı hemen cekıyorum ben dedıgın gıbı ben oyle yapayım benım artık zor gecer bu yaralar ama azaltsın raZıyım cok saol

Aynen canım bence de.. biberonla besleneceği halde vereceğim. Oğlumda da verdim. 8 aylık kendiliğnden bıraktı

Silikon benim de. İlk onu vereceğim olmazsa kauçuk veririm beğenmezse :)
Kauçuk nasl oluyor canm BN daha almadım eczaneden alayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…