Damaklı oluyor dimi bu silikon dedgmzEvet en sağlıklısı silikon, Nuk aldım
Ama beğenmeyen bebeğe kauçuk denetiyorlarmış kimisi de onu seviyormuş:)
Kauçuk nasl oluyor canm BN daha almadım eczaneden alayım bari :)
Evet en sağlıklısı silikon, Nuk aldım
Ama beğenmeyen bebeğe kauçuk denetiyorlarmış kimisi de onu seviyormuş:)
Tamam cnm anladm :) ozmn bi silikon bi kauçuk almalıŞu sarı olanlar var ya canım emzik kısmı onlar. Nukta var bir de chicco da var. Eczanede nuk ve chicco varsa alırsın yoksa bebek eşyaları mağazasında vardır
Tamam cnm anladm :) ozmn bi silikon bi kauçuk almalı
Alır alır sürekli tıkıcam ağzına alışssın :)Bence de :) alırsa rahat ederiz valla :)
Aynen. Şeffaf damaklı oluyor. Kauçuk olanlar bal rengi oluyor. Ama öncelikli silikon tercih etmek sterilize etme açısından daha kolay ve sağlıklıDamaklı oluyor dimi bu silikon dedgmz
Tesekkur ederim cnmAynen. Şeffaf damaklı oluyor. Kauçuk olanlar bal rengi oluyor. Ama öncelikli silikon tercih etmek sterilize etme açısından daha kolay ve sağlıklı
Hastanede hemşireler vermiş yoğun bakımda emme gücü refleksi gelişsin diye doktorda midesini rahatlatıyor nasıl sizin sakız rahatlatıyorsa onuda emzik dedi şaşırdım ilk defa bi doktordan öyle duydumArkadaşlar emziği ne zaman vereceksiniz ilk gün mü ikinci gün mü? Tecrübeli anneler siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz:)
Gece hiçbir özel hastane acile gelen hastadan para alamaz canım yasal olarak alması yasak zaten belkide para alamadığı için o kadar afra tafra yaptıKiminde alıyorlar kiminde almıorlar akıl erdiremedik bizde canım. Ama gece acile gittiğinde nst parası almıyorlar. Bi o avantajı var
Benimde çantam dahil hicbirseyim hazır degildi sağolsun annemler gelince geceli gündüzlü çalisip her seyi bitirdik.selam kızlaray gıremıyorum artık foruma annemle babam geldı ıkı hafta oldu yazamadım hıc. baya bır yazı bırıkmıs. umarım herkeste hersey yolundadır. okuyamadım yazıların hepsını. bızım de gecen kontrolumuz vardı. bebegım 2760 gr cıktı boyu da 44 cn mış. suyu falan hersey yolunda. nst ye de gırdım ılk defa cok sukur bısı cıkmadı. bebegım fazla hareketlı bazen duramıycak erken gelıcekmıs gıbı hıssedıyorum ama daha henuz kasılma bıle yasamadım ya da hala farkında degılım :) sanırım ben de sezeryan olucam dr um cok ısrarcı sezeryan konusunda ama yarın baska bı dr a da gıdıcem sezeryan olmamı gerektırıcek bı durum var mı dıye sorucam belkı degısırım bıle dr umu. neyse benden haberler boyle.
bu arada artık baya bı agırlastım. toplamda da 11 kılo aldım. delı gıbı ates basıyo bana dabı de odemlerden ayaklarım davul gıbı oldu. ellerım gece cok sısıyo kapatamıyorum bıle ellerımı. bı de bebegımın tum hazırlıklarını bıtırdım cok sukur. cantam falan hazır. hastaeyı suslemek ıcın de emın onunden tul aldım 10 metre ama nası suslıycem tulu nası kesıp ayarlıycam hıc bı fıkrım yok :) yapan ayarlayan varsa bana daanlatabıır mı :)
Arkadaşlar emziği ne zaman vereceksiniz ilk gün mü ikinci gün mü? Tecrübeli anneler siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz:)
Ben de öyle yapacağım. Emme refleksinin tatmini için önemli. Sonra sürekli annenin memesiyle tatmin olmak ve sürekli emzirilmek istiyorlar bu da hem anneyi yoruyor hem de süt dinlenip memede tazelenmeden ilk kısmını içmiş oluyor hep bebiş
Gece hiçbir özel hastane acile gelen hastadan para alamaz canım yasal olarak alması yasak zaten belkide para alamadığı için o kadar afra tafra yaptı
Bu akşam belli olcak inşallah canım hayırlı haberlerle dönerim inşallahNe zaman alınacak canımm son zamanın zaten
0-6ay emzik yenidogana olur ? 0-3aylarda var ama nuk 0-6ay aldim.İlk günün gecesi deneriz biz canım, abi de öyle yapmıştık, çok aç ya da çok tok değilken denemek lazım demişti bana yenidoğan hemşireleri
Hastane çıkışlarını 3 set olarak koydum içlerinde önlük var. Biberon da silikon kaşık da koydum. Ama hastanem bebek dostu hastane olduğu için mama en son çare olarak görülüyor ve verseler de silikon kaşıkla verirler ama yine de tedbirli olayım dedim. Koy bence canım ne de olsa bi ağırlıkları yok :)Takvimdeki hastane çantasi hazırlama listesinde 3-4adet mama önlügü diyor ya yeni doğanin mama önlüğüne ihtiyacı olur mu ?? Agiz mendili koydum çantaya.
Bir de ben biberon koymadim. Mama verilmek zorunda kalirsak kasikla veririz diye kasik koydum.yine de biberon ihtiyacı olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?