- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
0-6ay emzik yenidogana olur ? 0-3aylarda var ama nuk 0-6ay aldim.
Hayırlı olsun canım lastik tül bende adımda beşik için hastane bi resim atandı baksam neresinden takmış lastigiBenimde çantam dahil hicbirseyim hazır degildi sağolsun annemler gelince geceli gündüzlü çalisip her seyi bitirdik.
1-Kapi susu yaptik. Arigurumi, kece ve örme harflerden
2-taki yastigi yaptik yine kece ve örme harflerden
3-annem örgüden bebek yapti. Lavanta keseli magnet yaptik. Tulle susledigimiz bir sepete koyduk.
4- yine örgü elbise yapti masa susu gibi
5-hazir keselere badem sekeri koyduk. Eminonunden aldigimiz metal agaca astik.
6-kagit cupcake yada kurabiye standalri oluyor.ondan alip beyaz ve pembe etipuf koyacagiz uzerine de kanepe kurdanlarina hosgeldin yazisi yapistirdim onlari saplayacagiz.
7-lohusa serbetini kimse icmiyor diye vusne suyu aldik.zaten ramazan ayi hastanede cok icilmez. Cam bir krafti yine tulle susledik.
8-isim banneri yaptik duvara . cok kolaydi o
9-tullere lastik gecirerek bebek hastane yatagi tutusu yapti annem. Hani boyle yanlara ortu gibi..
10-bir de benim hastane yatagininayak ucuna tutu yapti. Fiyonk gibi.
Bu kadar süsün icinde kendimizi kaybetmesek bari:)) bir de benim bulundugum sehirde hic cevrem yok hastaneye gelebilcek ama ozendik iste:))
Kisaca tullerden bisiler yapmak cok zevkli ve kolay kes bagla bitti:)) nette örnekleri var. Kolay gelsinn.
Aradığım cevap:) teşekkür ediyorumİlk günün gecesi deneriz biz canım, abi de öyle yapmıştık, çok aç ya da çok tok değilken denemek lazım demişti bana yenidoğan hemşireleri
Kaç haftalık doğmuştu oğlunuz, benim bebiş de tombul değil 3 olmadan doğacak gibiOlur olur canım, alası varsa hiç farketmiyor kuzulara, oğlumu görsen 2620gr doğdu 2500e kadar indi aventin 0/6ay emzikleri inanırmısın yüzünün yarısı kadardı ama cok cok emiyordu
Annem her seyleri bavullara kaldirdi. Ama söyle anlatayim. Tulu enden ikiye kesti. Kalani da 2 ye katladi. Kat yerinin hemen altindan bir sira dikis gecti. Dikisin biraz altindan bir sira daha dikis gecti. Arasina da lastigi gecirdi. Lastigi dikecekti ama ben boyutlarini bilmedigimiz icin diktirmedim. Bole gecirmeli yaptik. Hani eskiden bile lavano altlarina lastik gecirmeli ortuler yaparlardi ya buzgulu buzgulu. Bir nevi oyle oldu.Hayırlı olsun canım lastik tül bende adımda beşik için hastane bi resim atandı baksam neresinden takmış lastigi
Hayır olsun inşallah bebeğinde seni görmüş rüyasındaBir ruya gördüm kızlar daha yeni uyandim hemen size yazasim geldi. Karnimdaydi bebegim hala ruyamda da elimi tutuyordu karnimla oynarken ben. Sonra doğdu sapsari sacli bi bebek bizden cikmasi imkansiz bi sey yani :)) ne degisikti yaa
Annen terzi ya da organizasyoncu mu?Nasıl yaptınız?Foto paylaşır mısın?;Benimde çantam dahil hicbirseyim hazır degildi sağolsun annemler gelince geceli gündüzlü çalisip her seyi bitirdik.
1-Kapi susu yaptik. Arigurumi, kece ve örme harflerden
2-taki yastigi yaptik yine kece ve örme harflerden
3-annem örgüden bebek yapti. Lavanta keseli magnet yaptik. Tulle susledigimiz bir sepete koyduk.
4- yine örgü elbise yapti masa susu gibi
5-hazir keselere badem sekeri koyduk. Eminonunden aldigimiz metal agaca astik.
6-kagit cupcake yada kurabiye standalri oluyor.ondan alip beyaz ve pembe etipuf koyacagiz uzerine de kanepe kurdanlarina hosgeldin yazisi yapistirdim onlari saplayacagiz.
7-lohusa serbetini kimse icmiyor diye vusne suyu aldik.zaten ramazan ayi hastanede cok icilmez. Cam bir krafti yine tulle susledik.
8-isim banneri yaptik duvara . cok kolaydi o
9-tullere lastik gecirerek bebek hastane yatagi tutusu yapti annem. Hani boyle yanlara ortu gibi..
10-bir de benim hastane yatagininayak ucuna tutu yapti. Fiyonk gibi.
Bu kadar süsün icinde kendimizi kaybetmesek bari:)) bir de benim bulundugum sehirde hic cevrem yok hastaneye gelebilcek ama ozendik iste:))
Kisaca tullerden bisiler yapmak cok zevkli ve kolay kes bagla bitti:)) nette örnekleri var. Kolay gelsinn.
Hayir olsun canim. Genelde anneler bebeklerini gorurmus rüyalarinda ve gordukleri gibi de cikarmis:)))Bir ruya gördüm kızlar daha yeni uyandim hemen size yazasim geldi. Karnimdaydi bebegim hala ruyamda da elimi tutuyordu karnimla oynarken ben. Sonra doğdu sapsari sacli bi bebek bizden cikmasi imkansiz bi sey yani :)) ne degisikti yaa
Bir ruya gördüm kızlar daha yeni uyandim hemen size yazasim geldi. Karnimdaydi bebegim hala ruyamda da elimi tutuyordu karnimla oynarken ben. Sonra doğdu sapsari sacli bi bebek bizden cikmasi imkansiz bi sey yani :)) ne degisikti yaa
hayırlara vesile olsun rüyan. bende eşimde sürekli sarışın görüyoruz doktor ilk cinsiyetine erkek demişti ama eşim sapsarı saçlı kız çocuk görmüştü 2 yaşlarında ama demişti ve sonra kız olduğu kesinleşti. sonra ben gördüm yine sarışın ama yine büyüktü bebek halinde göremedeim daha hiç
Yaa cok meraktan demek ki hepsi :))Hayir olsun canim. Genelde anneler bebeklerini gorurmus rüyalarinda ve gordukleri gibi de cikarmis:)))
Ben 13 tl veriyorum nstyeBen de şokben doktorun muayenehanesinde bile 60 tl veriyorum nst ye. Resmen soyguncu bu özel hastaneler.
Kaç haftalık doğmuştu oğlunuz, benim bebiş de tombul değil 3 olmadan doğacak gibiküvöze girer mi, ciğer iğnelerini oldu çoktan ama
Bir ruya gördüm kızlar daha yeni uyandim hemen size yazasim geldi. Karnimdaydi bebegim hala ruyamda da elimi tutuyordu karnimla oynarken ben. Sonra doğdu sapsari sacli bi bebek bizden cikmasi imkansiz bi sey yani :)) ne degisikti yaa
Canım benim arkadaşımın kızı da erken doğdu. Haftasını hatırlayamadım ama sekiz aylıktı yaklaşık. 2060 gr doğdu kuvöze hiç girmedi. Üstelik iğne falan da yapılmamıştı. Artık o riskleri atlattık diye düşünüyorum stres yapma kendine.Kaç haftalık doğmuştu oğlunuz, benim bebiş de tombul değil 3 olmadan doğacak gibiküvöze girer mi, ciğer iğnelerini oldu çoktan ama
Gerçek doğum sancısı pozisyon degstrnce geçmez yalancı doğum sancısı sağa veya sola dönünce geçerDogum sancısı nasil bit sanci bana ara ara cok afedersinz tuvaletim var gbi bi agrili his geliyor hafiften nst de de biraz sanci ckmisti ay ben düşüne düşüne bunlari dogurcam galiba :)))
:)) biraz becerikli bir emekli ögretmenAnnen terzi ya da organizasyoncu mu?Nasıl yaptınız?Foto paylaşır mısın?;
Allah anali babali buyutsun kuzummAllah hayırlara çıkarsın canım,
Ben oğlumu görmüştüm 4yaşlarındaydı,
Arkası sönüktü konuştuğumuzda ama şimdi tam rüyamda gördüğüm çocuk saçları duruşu konuşma tarzı, ismini de o rüyamda görmüştüm, koyduk
Bu kızı hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?