2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

0-6ay emzik yenidogana olur ? 0-3aylarda var ama nuk 0-6ay aldim.

Olur olur canım, alası varsa hiç farketmiyor kuzulara, oğlumu görsen 2620gr doğdu 2500e kadar indi aventin 0/6ay emzikleri inanırmısın yüzünün yarısı kadardı ama cok cok emiyordu

Hayırlı olsun canım lastik tül bende adımda beşik için hastane bi resim atandı baksam neresinden takmış lastigi

Olur olur canım, alası varsa hiç farketmiyor kuzulara, oğlumu görsen 2620gr doğdu 2500e kadar indi aventin 0/6ay emzikleri inanırmısın yüzünün yarısı kadardı ama cok cok emiyordu
Kaç haftalık doğmuştu oğlunuz, benim bebiş de tombul değil 3 olmadan doğacak gibiküvöze girer mi, ciğer iğnelerini oldu çoktan ama

Hayırlı olsun canım lastik tül bende adımda beşik için hastane bi resim atandı baksam neresinden takmış lastigi
Annem her seyleri bavullara kaldirdi. Ama söyle anlatayim. Tulu enden ikiye kesti. Kalani da 2 ye katladi. Kat yerinin hemen altindan bir sira dikis gecti. Dikisin biraz altindan bir sira daha dikis gecti. Arasina da lastigi gecirdi. Lastigi dikecekti ama ben boyutlarini bilmedigimiz icin diktirmedim. Bole gecirmeli yaptik. Hani eskiden bile lavano altlarina lastik gecirmeli ortuler yaparlardi ya buzgulu buzgulu. Bir nevi oyle oldu.

Bir ruya gördüm kızlar daha yeni uyandim hemen size yazasim geldi. Karnimdaydi bebegim hala ruyamda da elimi tutuyordu karnimla oynarken ben. Sonra doğdu sapsari sacli bi bebek bizden cikmasi imkansiz bi sey yani :)) ne degisikti yaa

Bir ruya gördüm kızlar daha yeni uyandim hemen size yazasim geldi. Karnimdaydi bebegim hala ruyamda da elimi tutuyordu karnimla oynarken ben. Sonra doğdu sapsari sacli bi bebek bizden cikmasi imkansiz bi sey yani :)) ne degisikti yaa
Hayır olsun inşallah bebeğinde seni görmüş rüyasında

Annen terzi ya da organizasyoncu mu?Nasıl yaptınız?Foto paylaşır mısın?;

Hayir olsun canim. Genelde anneler bebeklerini gorurmus rüyalarinda ve gordukleri gibi de cikarmis:)))

Dogum sancısı nasil bit sanci bana ara ara cok afedersinz tuvaletim var gbi bi agrili his geliyor hafiften nst de de biraz sanci ckmisti ay ben düşüne düşüne bunlari dogurcam galiba :)))

Kaç haftalık doğmuştu oğlunuz, benim bebiş de tombul değil 3 olmadan doğacak gibiküvöze girer mi, ciğer iğnelerini oldu çoktan ama

35haftalıktı canım daha ama küveze girmedi çok şükür, sizin haftanız iyi birde ciğer geliştirici olmuş hiç sanmıyorum gireceğini

Allah hayırlara çıkarsın canım,
Ben oğlumu görmüştüm 4yaşlarındaydı,
Arkası sönüktü konuştuğumuzda ama şimdi tam rüyamda gördüğüm çocuk saçları duruşu konuşma tarzı, ismini de o rüyamda görmüştüm, koyduk
Bu kızı hiç görmedim

Canım benim arkadaşımın kızı da erken doğdu. Haftasını hatırlayamadım ama sekiz aylıktı yaklaşık. 2060 gr doğdu kuvöze hiç girmedi. Üstelik iğne falan da yapılmamıştı. Artık o riskleri atlattık diye düşünüyorum stres yapma kendine.

Dogum sancısı nasil bit sanci bana ara ara cok afedersinz tuvaletim var gbi bi agrili his geliyor hafiften nst de de biraz sanci ckmisti ay ben düşüne düşüne bunlari dogurcam galiba :)))
Gerçek doğum sancısı pozisyon degstrnce geçmez yalancı doğum sancısı sağa veya sola dönünce geçer
Gerçek doğum sancısı belden ağrı girer kasıklara doğru yayılır
Direk kasıklrda baslyn sancı vücudun kndni doğuma hazrlıyor oluyor

Annen terzi ya da organizasyoncu mu?Nasıl yaptınız?Foto paylaşır mısın?;
:)) biraz becerikli bir emekli ögretmen dedigim gibi hepsini sarıp kaldirdik bavula Yaparkenki gorselleri ekleyebilirim biraz. Bir de zaten kismetse pazartesi kullanicaz o zaman ayrintili resim cekerim.tüllerim falan.

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-14-18-24-15.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2017-06-14-18-24-58.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2017-06-14-18-24-28.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2017-06-14-18-35-27.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2017-06-14-18-35-38.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2017-06-14-18-35-19.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 85
Allah anali babali buyutsun kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…