- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Benim su içsem oluyor maalesef, süt ve yoğurtta dahil mideme giren herşey rahatsızlık veriyor, bırak 2yastığı oturarak uyuyorum bazen çünkü geri yatarsam çıkarıyorum
Al_pi yle totem yaptık valizleri kapamıyoruz
Ben steril ettim hepsini herşey 2çekmecede valiz tam karşıda bir araya gelmeyi bekliyorlar
Evet canım.. evde hergün ölçüm yapıyorum..değerlerimde hiç sıkıntı olmadı.. geçen sıcaklarda meyve çok yemiştim, ondaki şeker direk bebeğe geçmişti ve karnı büyük çıkmıştı.. dr meyve ye dikkat etmemi söyledi.. şeker içinde her iki hafrada kontrole gidiyorum.. inşaallah kalıcı değildir.. doğumla birlikte geçer gider..Canım seninde şeker sikintim vardı dimi öyle hatırlıyorum nasıl gidiyor şekerin
Olsun canım kilo almasa da beslenir güçlenir sen yemekten vazgeçme. Hiç birşey olmasa kemikleri dişleri bünyesi güçlü olur. Sağlıklı olsun da zayıf bile doğsa biz onları doğunca pamuklara sarıp sarmalar büyütürüzevet canım daha kotu olursam konuscam ama bebegımın kılosu ıyı degıl bır hafta falan gerıde hep ne yesem bukadar alıyor malesef oyuzden doktorum 39 dan once alamam dedı ınsallah az toparlnırm da dayanırım haklısın hazırlıklar hıc onemlı deıl neolur neolmaz bavulumu hazırlayım yeeter dıorum ben de daha cok var dıye hep aksatıyodum herseyı nezman ne olacagı bellı olmuyor gercekten dualarınız ıcın hepınızden allah raZı olsunnnn
Sağol canım.. 4 kilo çocuğu nasıl doğurcamm..Geçmiş olsun eşine canım.Doğuma kadar 4 kiloya yakın olur gibi duruyor.Çok iri olursa normal yapmayabilirler.
Cnm benim oğluşuma vermişti doktor kabız olduğunda ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar varKızlar kabizlik için duphalac kullanan varmı işe yariyormu
Karbonhidrat tüketme dediler canım.. dr kilosu için iyi son haftalar yaklaşıyor dedi ama hiç bişey yemesemde kız benden besleniyor.. ben 2 haftada 2 kilo veriyorum, kız kilo alıyor.. aklım çıkıyor 4 kiloyu bulacak, geçecek diye.. kilosu ne olrsa olsun doğum yapacağım hastane çatır çatır normal doğurturuyormuş..G Gulsumiklima maşAllah canım, bizim senle günümüz aynı sanırım, benimde Ctesi günü 3kg çıktı, dr kilo almasın istiyor normal doğumu zora sokmasın diye, ekmeği karbonhidratı minimum al, meyveyi de günde tek porsiyon avuç içi kadar tüket dedi ama zaten iştahsızlık var ve daha 7küsür kg toplamda aldığım,
Sana da beslenme konusunda birşey dediler mi?
Buarada eşine geçmiş olsun
Tşk ederiz canım.. MaşaAllah tosuncuk kızım dayısına çekecek galiba.. kardeşimde 4,5 kilo doğmuş..Geçmiş olsun canım, bebişine maşallah. .
Ben kullanıyorum canım. İşe yarıyor. Yalnız çok tatlı olduğu için brn vişne suyuna karıştırıp içiyorum. Senin de aklında bulunsun daha rahat içersin.Kızlar kabizlik için duphalac kullanan varmı işe yariyormu
Cnm benim oğluşuma vermişti doktor kabız olduğunda ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar var
Ben kullanıyorum çoktan beri ama bağışıklık yaptı galiba artık pek işe yaramıyor ama tabiki başta işe yarıyordu akşamları bir dolu ölçek içKızlar kabizlik için duphalac kullanan varmı işe yariyormu
Evet anneme de vermişti doktor annemde kullandı işe yarayan bir ilaç gerçektenBüyük küçük herkes kullanabiliyormu bunu ya? İnşallah işe yarar
Günde bir kere bir ölçek mi kullanıyorsunuz sizdeBen kullanıyorum canım. İşe yarıyor. Yalnız çok tatlı olduğu için brn vişne suyuna karıştırıp içiyorum. Senin de aklında bulunsun daha rahat içersin.ilk kullandığında işe yaramazsa hergün aynı saatte içersen işe yarar.
Ben kullanıyorum canım. İşe yarıyor. Yalnız çok tatlı olduğu için brn vişne suyuna karıştırıp içiyorum. Senin de aklında bulunsun daha rahat içersin.ilk kullandığında işe yaramazsa hergün aynı saatte içersen işe yarar.
Ben düzenli kullanmıyorum. Tuvalete çıkamazsam akşam yatmadan içiyorum. Ya da sabah aç karna. Etkiliyor mutlaka. İşe yaramadı bir sefer üç dört gün içtim. Doktorum dedi iki gün iki ölçek iç dedi. İkiyi içtiğim gün yaradı. Bazen etkilemeyebiliyor. Ama zararsız bir ilaç çıkana kadar içebilirsin dedi bana.Günde bir kere bir ölçek mi kullanıyorsunuz sizde
Rica ederim canım inşallah işe yararEvett baya şekerliymis sanırım saol canm bende oyle denerim ozaman
Amin kuzum insallah sorma ya koluma bile gecmisti kokusu kuzumun insallah tez zamanda saglikla kavusuruzMelissa81 oyy minik yavrularinla kucaklasmissin bugun.. cok yakinda da evine gelirler insallah canim.. Bugun kokulari gitmez burnundan artik.
Hayir canim sadece kapagi acip eline ayagina dokunuyor basini oksuyorduk izin yoktuNasıl ya daha önce vermediler mi hiç ??? Gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?