2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim su içsem oluyor maalesef, süt ve yoğurtta dahil mideme giren herşey rahatsızlık veriyor, bırak 2yastığı oturarak uyuyorum bazen çünkü geri yatarsam çıkarıyorum

Anladım canım.. süt ve yoğurt laktoz enzimlerinle alakalı belki onlardan dolayıdır. İlk hamileliğimde laktozsuz süt içtim hep. Yoğurt ağzıma sürmedim sürsem mide bulantısı öldürürdü beni. Bir de laktozsuz dene canım sütü. Yoğurt falan yeme belki ondandır

Canım seninde şeker sikintim vardı dimi öyle hatırlıyorum nasıl gidiyor şekerin
Evet canım.. evde hergün ölçüm yapıyorum..değerlerimde hiç sıkıntı olmadı.. geçen sıcaklarda meyve çok yemiştim, ondaki şeker direk bebeğe geçmişti ve karnı büyük çıkmıştı.. dr meyve ye dikkat etmemi söyledi.. şeker içinde her iki hafrada kontrole gidiyorum.. inşaallah kalıcı değildir.. doğumla birlikte geçer gider..

Olsun canım kilo almasa da beslenir güçlenir sen yemekten vazgeçme. Hiç birşey olmasa kemikleri dişleri bünyesi güçlü olur. Sağlıklı olsun da zayıf bile doğsa biz onları doğunca pamuklara sarıp sarmalar büyütürüz allah senden de razı olsun. Derdine derman olsun inşallah en kısa zamanda.

Geçmiş olsun eşine canım.Doğuma kadar 4 kiloya yakın olur gibi duruyor.Çok iri olursa normal yapmayabilirler.
Sağol canım.. 4 kilo çocuğu nasıl doğurcamm.. burda ne olursa olsun normal doğum..sezaryan en son tercih.. ayyyy ayyyyyyy yamulurum galiba.. seninki de iri bebişti galiba di mi??

Karbonhidrat tüketme dediler canım.. dr kilosu için iyi son haftalar yaklaşıyor dedi ama hiç bişey yemesemde kız benden besleniyor.. ben 2 haftada 2 kilo veriyorum, kız kilo alıyor.. aklım çıkıyor 4 kiloyu bulacak, geçecek diye.. kilosu ne olrsa olsun doğum yapacağım hastane çatır çatır normal doğurturuyormuş..

Kızlar kabizlik için duphalac kullanan varmı işe yariyormu
Ben kullanıyorum canım. İşe yarıyor. Yalnız çok tatlı olduğu için brn vişne suyuna karıştırıp içiyorum. Senin de aklında bulunsun daha rahat içersin. ilk kullandığında işe yaramazsa hergün aynı saatte içersen işe yarar.

Günde bir kere bir ölçek mi kullanıyorsunuz sizde

Evett baya şekerliymis sanırım saol canm bende oyle denerim ozaman

Günde bir kere bir ölçek mi kullanıyorsunuz sizde
Ben düzenli kullanmıyorum. Tuvalete çıkamazsam akşam yatmadan içiyorum. Ya da sabah aç karna. Etkiliyor mutlaka. İşe yaramadı bir sefer üç dört gün içtim. Doktorum dedi iki gün iki ölçek iç dedi. İkiyi içtiğim gün yaradı. Bazen etkilemeyebiliyor. Ama zararsız bir ilaç çıkana kadar içebilirsin dedi bana.

Melissa81 oyy minik yavrularinla kucaklasmissin bugun.. cok yakinda da evine gelirler insallah canim.. Bugun kokulari gitmez burnundan artik.
Amin kuzum insallah sorma ya koluma bile gecmisti kokusu kuzumun insallah tez zamanda saglikla kavusuruz
Misafirlerim geldi cok giremiyorum yeni bebis var mi acaba merakta ediyorum herkes iyidir insallah opuyorum hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…