- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Teşekkür ederim kuzumGerçek doğum sancısı pozisyon degstrnce geçmez yalancı doğum sancısı sağa veya sola dönünce geçer
Gerçek doğum sancısı belden ağrı girer kasıklara doğru yayılır
Direk kasıklrda baslyn sancı vücudun kndni doğuma hazrlıyor oluyor
Sağol canım.. 4 kilo çocuğu nasıl doğurcamm..burda ne olursa olsun normal doğum..sezaryan en son tercih.. ayyyy ayyyyyyy yamulurum galiba.. seninki de iri bebişti galiba di mi??
Ne demek canmT
Teşekkür ederim kuzum
Ben 13 tl veriyorum nstyeözel hastane hemde
Ne kadar pahalıymış 200,400 tl den bahsediyorlarbende şok
Evet tamam canım anladım teşekkür ederim eline sağlık anneninAnnem her seyleri bavullara kaldirdi. Ama söyle anlatayim. Tulu enden ikiye kesti. Kalani da 2 ye katladi. Kat yerinin hemen altindan bir sira dikis gecti. Dikisin biraz altindan bir sira daha dikis gecti. Arasina da lastigi gecirdi. Lastigi dikecekti ama ben boyutlarini bilmedigimiz icin diktirmedim. Bole gecirmeli yaptik. Hani eskiden bile lavano altlarina lastik gecirmeli ortuler yaparlardi ya buzgulu buzgulu. Bir nevi oyle oldu.
Kızçeler özel oda için gecelik ne kadar vereceksiniz ? Benim hastane 225 alıyor ve pazartesi günü yoğun olacağından pazardan rezerve edicem odayı beğenip 3 gece parası 675 tl hoooop yatağa gidiyor .. Bi de arkadaşlar konuşmuş acilde gece almıyorlar para fln vallahi ben her gittiğimde 35 kesin alınıyor serum vs olursa da 50 yi geçiyor öyle çıkıyoruz hastaneden .
Biz iki kere acile gittik. Ilk gittigimizde almadilar. Ikincide aldilar. Sebebini sorduk. Tahlil yapilmisti onun icin mi dedik. Muayene sureniz 10 gunu gectigi icin dediler. Poliklinikteki gb calisiyor. Tek eksik gece tek doktor var. Artik ona bile ugramadan kadin doguma cikiyoruz. Orda da hemsireler var doktor yok. Doktorla wsaptan yazisiyorlar durumunu aktariyorlar. 60 lira normal muayene ucretini aldilar yani. Nst icin 2 haftada bir 10tl veriyoruz gabi 60 tl muayene ucretinden ayri aliyorlar. Özel=paraKızçeler özel oda için gecelik ne kadar vereceksiniz ? Benim hastane 225 alıyor ve pazartesi günü yoğun olacağından pazardan rezerve edicem odayı beğenip 3 gece parası 675 tl hoooop yatağa gidiyor .. Bi de arkadaşlar konuşmuş acilde gece almıyorlar para fln vallahi ben her gittiğimde 35 kesin alınıyor serum vs olursa da 50 yi geçiyor öyle çıkıyoruz hastaneden .
Biz normal Doğum 3500 sezeryan 4000 vercez canım toplam. Normalde bu lar 1 veya 2 gece fiyatları ama bir terslik olursa da fazla da kalsam doktorum ayarlayacak fark vermiycez. Öyle konuştuk. Başka herhangi birşey için de fark almayacaklar bebek ya da benim için. Yani max 4000 e çıkıcaz inşallah.Kızçeler özel oda için gecelik ne kadar vereceksiniz ? Benim hastane 225 alıyor ve pazartesi günü yoğun olacağından pazardan rezerve edicem odayı beğenip 3 gece parası 675 tl hoooop yatağa gidiyor .. Bi de arkadaşlar konuşmuş acilde gece almıyorlar para fln vallahi ben her gittiğimde 35 kesin alınıyor serum vs olursa da 50 yi geçiyor öyle çıkıyoruz hastaneden .
Gözünaydın canım bak gayet güzel kilo almış bu hafta kuzunMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. Miniminnoşum 34+1 de 2100 gr. Minnoş olmakta ısrarcı:) 1 haftada 200 gr almış çok şükür. Doktora bebeği besleyen damarları kontrol edebiliyor musunuz yoksa onun için detaylı ultrason mu yapılıyor dedim. O bakamıyormuş detaylı ultrasonda uzman görüşü gerekiyor dedi. Bizi detaylı ultrasonu yaptırdığımız doktora yönlendirdi, birde onun görüşünü alalım içimiz rahat etsin diye. Ben pimpiriklendikçe o da beni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor sağolsun. Memnun kalırım başka bir doktor da değerlendirirse bizim için iyi olur dedi. Haftaya yeniden bi detaylı ultrasonumuz olacak, hayırlısı inşallah..
Benim geçsin geçmesin acilde alıyorlar o parayı . Muayene ücretim 100 TL zaten. Özel tahlil olursa ya da ayrıntılı vs yahut bi müşade gerekirse ayrıca para ödeniyor. az kaldı şunun şurasında sağlıkla gelsinler inşallah yaBiz iki kere acile gittik. Ilk gittigimizde almadilar. Ikincide aldilar. Sebebini sorduk. Tahlil yapilmisti onun icin mi dedik. Muayene sureniz 10 gunu gectigi icin dediler. Poliklinikteki gb calisiyor. Tek eksik gece tek doktor var. Artik ona bile ugramadan kadin doguma cikiyoruz. Orda da hemsireler var doktor yok. Doktorla wsaptan yazisiyorlar durumunu aktariyorlar. 60 lira normal muayene ucretini aldilar yani. Nst icin 2 haftada bir 10tl veriyoruz gabi 60 tl muayene ucretinden ayri aliyorlar. Özel=para
Devlet= kalabalik+ ilgisizlik
Allaha emanetiz
Dogum ve 1 gece 1050tl dediler. Fazla kalma durumunda 180tl mi ne dediler. Esimle otelde kalsak daha uygun olacak diye aramizda espri yaptik :)))) Hayirlisiyla bebeklerimizde kwndimizde saglikla 1 gecede cikariz insallahKızçeler özel oda için gecelik ne kadar vereceksiniz ? Benim hastane 225 alıyor ve pazartesi günü yoğun olacağından pazardan rezerve edicem odayı beğenip 3 gece parası 675 tl hoooop yatağa gidiyor .. Bi de arkadaşlar konuşmuş acilde gece almıyorlar para fln vallahi ben her gittiğimde 35 kesin alınıyor serum vs olursa da 50 yi geçiyor öyle çıkıyoruz hastaneden .
Amin insallahBenim geçsin geçmesin acilde alıyorlar o parayı . Muayene ücretim 100 TL zaten. Özel tahlil olursa ya da ayrıntılı vs yahut bi müşade gerekirse ayrıca para ödeniyor. az kaldı şunun şurasında sağlıkla gelsinler inşallah ya
Seninki daha iyiymiş ohhh Allahtan bahar indirimi yaptılar muayene ücreti 65ten 40tlye indiBende özele gidiyorum nst ye ücret ödemedim
Ben de aynısını demiştim hastaneye yattığımda canımDogum ve 1 gece 1050tl dediler. Fazla kalma durumunda 180tl mi ne dediler. Esimle otelde kalsak daha uygun olacak diye aramizda espri yaptik :)))) Hayirlisiyla bebeklerimizde kwndimizde saglikla 1 gecede cikariz insallah
Benimki de aynı fiyat gibi ama suit oda farkı var o da dahil 4100 dü eşimle konuştuğumuzdaBiz normal Doğum 3500 sezeryan 4000 vercez canım toplam. Normalde bu lar 1 veya 2 gece fiyatları ama bir terslik olursa da fazla da kalsam doktorum ayarlayacak fark vermiycez. Öyle konuştuk. Başka herhangi birşey için de fark almayacaklar bebek ya da benim için. Yani max 4000 e çıkıcaz inşallah.
Gözünaydın canım bak gayet güzel kilo almış bu hafta kuzundetaylıyı da çektir için rahat etsin. Bebişi beslemeye devam :) 2 kiloyu da geçti maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?