2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

T
Teşekkür ederim kuzum

Sağol canım.. 4 kilo çocuğu nasıl doğurcamm.. burda ne olursa olsun normal doğum..sezaryan en son tercih.. ayyyy ayyyyyyy yamulurum galiba.. seninki de iri bebişti galiba di mi??

Doktor bana da yasakladi hamur işi ve tatlıyı normal doğum istiyorsan bebek kilo almamali dedi bende korkuyorum ya

Kızçeler özel oda için gecelik ne kadar vereceksiniz ? Benim hastane 225 alıyor ve pazartesi günü yoğun olacağından pazardan rezerve edicem odayı beğenip 3 gece parası 675 tl hoooop yatağa gidiyor .. Bi de arkadaşlar konuşmuş acilde gece almıyorlar para fln vallahi ben her gittiğimde 35 kesin alınıyor serum vs olursa da 50 yi geçiyor öyle çıkıyoruz hastaneden .

Evet tamam canım anladım teşekkür ederim eline sağlık annenin

Hastane doğum ücreti dışında bir se yatak parası mı alıyor? Biz hersey icinde bir fiyat ödeyeceğiz. Sezeryan icin 3gun 2 gece kalınacak

Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. Miniminnoşum 34+1 de 2100 gr. Minnoş olmakta ısrarcı:) 1 haftada 200 gr almış çok şükür. Doktora bebeği besleyen damarları kontrol edebiliyor musunuz yoksa onun için detaylı ultrason mu yapılıyor dedim. O bakamıyormuş detaylı ultrasonda uzman görüşü gerekiyor dedi. Bizi detaylı ultrasonu yaptırdığımız doktora yönlendirdi, birde onun görüşünü alalım içimiz rahat etsin diye. Ben pimpiriklendikçe o da beni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor sağolsun. Memnun kalırım başka bir doktor da değerlendirirse bizim için iyi olur dedi. Haftaya yeniden bi detaylı ultrasonumuz olacak, hayırlısı inşallah..

Biz iki kere acile gittik. Ilk gittigimizde almadilar. Ikincide aldilar. Sebebini sorduk. Tahlil yapilmisti onun icin mi dedik. Muayene sureniz 10 gunu gectigi icin dediler. Poliklinikteki gb calisiyor. Tek eksik gece tek doktor var. Artik ona bile ugramadan kadin doguma cikiyoruz. Orda da hemsireler var doktor yok. Doktorla wsaptan yazisiyorlar durumunu aktariyorlar. 60 lira normal muayene ucretini aldilar yani. Nst icin 2 haftada bir 10tl veriyoruz gabi 60 tl muayene ucretinden ayri aliyorlar. Özel=para
Devlet= kalabalik+ ilgisizlik
Allaha emanetiz

Biz normal Doğum 3500 sezeryan 4000 vercez canım toplam. Normalde bu lar 1 veya 2 gece fiyatları ama bir terslik olursa da fazla da kalsam doktorum ayarlayacak fark vermiycez. Öyle konuştuk. Başka herhangi birşey için de fark almayacaklar bebek ya da benim için. Yani max 4000 e çıkıcaz inşallah.

Gözünaydın canım bak gayet güzel kilo almış bu hafta kuzun detaylıyı da çektir için rahat etsin. Bebişi beslemeye devam :) 2 kiloyu da geçti maşallah

Benim geçsin geçmesin acilde alıyorlar o parayı . Muayene ücretim 100 TL zaten. Özel tahlil olursa ya da ayrıntılı vs yahut bi müşade gerekirse ayrıca para ödeniyor. az kaldı şunun şurasında sağlıkla gelsinler inşallah ya

Dogum ve 1 gece 1050tl dediler. Fazla kalma durumunda 180tl mi ne dediler. Esimle otelde kalsak daha uygun olacak diye aramizda espri yaptik :)))) Hayirlisiyla bebeklerimizde kwndimizde saglikla 1 gecede cikariz insallah

Amin insallah

Dogum ve 1 gece 1050tl dediler. Fazla kalma durumunda 180tl mi ne dediler. Esimle otelde kalsak daha uygun olacak diye aramizda espri yaptik :)))) Hayirlisiyla bebeklerimizde kwndimizde saglikla 1 gecede cikariz insallah
Ben de aynısını demiştim hastaneye yattığımda canım 30 saat kaldım 1200 tl fatura çıkardılar. Doktorum diyor ki evde yatabilirsen çıkarıcam yoksa bu gece de burdasın. Dedim ben burda yatamıyorum asıl evde yatarım eşime de dedim hiltonda kalsak daha uygun olurdu en azından daha rahat yemekleri de güzel olurdu
Resmen soyulduk. Sizin fiyatlar çok uygunmuş

Benimki de aynı fiyat gibi ama suit oda farkı var o da dahil 4100 dü eşimle konuştuğumuzda

Gözünaydın canım bak gayet güzel kilo almış bu hafta kuzun detaylıyı da çektir için rahat etsin. Bebişi beslemeye devam :) 2 kiloyu da geçti maşallah

Elhamdulillah canım korka korka gittim doktora ama çok şükür kilo almış bebeğim. Doktorum da senin gibi söylüyor, beslemeye devam:) 2,500 olsa bizim için yeterli oluyor dedi. İnşallah.. inanamıyorum hala çok az kaldı kavuşmaya inşallah sağ salim..

Doktor muayene ücreti 80 lira. Nst için her seferinde 20 lira. Her hafta çekiliyorum. Doğum için de 3200 konuştuk. Bugün hemogram, d vitamini, idrar tahlili, idrar kültürü için de 180 ödedik.. şu tahliller için devlet hastanesinde 1 lira ödemeden çıkardım ama artık gücüm yok hastaneye git gel, hem sıcak hem ramazan.. nasılsa son tahliller dedik oluversin kolayca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…