- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Seninki daha iyiymiş ohhh Allahtan bahar indirimi yaptılar muayene ücreti 65ten 40tlye indi
Benim karardin koltuk altim hemde bacak aralariKoltuk altı kararan var mı ?
Aynen canım çok şükür. :) hem fazla bile söylemiş doktorun 2 kilo olanlar bile girmiyor kuvöze. Önemli olan solunumu ve gelişimi. Sağlıklıysa 2 kilonun üstünü sırf zayıf diye kuvöze almıyorlar. Az önce yazmıştım ark kızı 2060 doğdu beraber çıkıp eve gittiler :) hiç kafana takma çok şükür kilo almış. E daha da alacak doğuma kadar zaten geçer 2500 üElhamdulillah canım korka korka gittim doktora ama çok şükür kilo almış bebeğim. Doktorum da senin gibi söylüyor, beslemeye devam:) 2,500 olsa bizim için yeterli oluyor dedi. İnşallah.. inanamıyorum hala çok az kaldı kavuşmaya inşallah sağ salim..
Ah inşAllahhh.. Pazar'a 36 bitiyor 2 hafta daha dursa minnakCanım benim arkadaşımın kızı da erken doğdu. Haftasını hatırlayamadım ama sekiz aylıktı yaklaşık. 2060 gr doğdu kuvöze hiç girmedi. Üstelik iğne falan da yapılmamıştı. Artık o riskleri atlattık diye düşünüyorum stres yapma kendine.
İnşallah35haftalıktı canım daha ama küveze girmedi çok şükür, sizin haftanız iyi birde ciğer geliştirici olmuş hiç sanmıyorum gireceğini
Ben 36 ya çok razıyım ikiz 36 doğum diyorum ben önce olmazsaAh inşAllahhh.. Pazar'a 36 bitiyor 2 hafta daha dursa minnaksaolasın desteğin için
Canım benim hiç stres yapma. Benim doktor bende 36 yı görse gel dayandığın yeter oldu bu çocuk artık diyip alacak nerdeyseAh inşAllahhh.. Pazar'a 36 bitiyor 2 hafta daha dursa minnaksaolasın desteğin için
Canım bende antalyalıyım doğum yapmak için geldim ist dan sen nerde yapmayı düşünüyosun antalyadaAlpi cim prof. falan mı gidiyorsunuz ondan mı o kadar yüksek benim 85 doktor nst ücretsiz ne zaman gidersen git doktorun takipli hastasıysan eğer. bide istanbul izmir doğum fiyatları çok yüksek ben antalya da en yüksek 4000 kusurları duydum oda memorial hastanesi benim mesela 2000 falan tutcak doğum ücreti
Ozaman bisonraki kontrolünde yaparlar çatı muayenesini. Zorda olsa yemeye çalış annesi sana ihtiyacı var kızının. Oh ananede geliyo daha nolsun. Annecin yanında olsa doğumda aslında ondanda güç alırsın öyle de annene :)Tşk ederiz canım.. çatı muayenesini henüz olmadık. Kontroller 1 haftaya düştü belki haftaya yapar..söylediğin gibi sıcaklardan iştah falan kalmadı.. annemde haftaya bugün yanımda olacak.. ben gelmeden doğur , seni acı çekerken görmeye dayanamam diyor..ayyy sanki kendi elimde doğurmak... ay bu son haftalar iyice yordu beni ellerimde uyuyamıyorum.. eklem yerlerim takılıyor sonrada tık tık geri atıyor.. hamileliktendir diye düşündük ama dün dr hamilelikle alakası yok dedi.. ortapediye yönlendirdi.. doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum.. belki doğumdan sonra geçer
Canım yazamadım dindi mi yağmur daha iyi misin? Bende korkarım gök gürltüsündenİyiyim de hala gökgürültüsü çok fazlaburanın da yaz yağmuru hiç çekilmiyor
BennnnnKoltuk altı kararan var mı ?
Yok canim hastane lukus biraz ondan :) Doktor siradan yani .. Medical park o yuzden adı var yani.Alpi cim prof. falan mı gidiyorsunuz ondan mı o kadar yüksek benim 85 doktor nst ücretsiz ne zaman gidersen git doktorun takipli hastasıysan eğer. bide istanbul izmir doğum fiyatları çok yüksek ben antalya da en yüksek 4000 kusurları duydum oda memorial hastanesi benim mesela 2000 falan tutcak doğum ücreti
Cuma gidicem bakalim kac kilo canim bilmiyorum ki.. 2750 idi en son..Hadi hayirlisiyla saglikla al kucagina canim birsey kalmamis tahmini kac kilo dogacak
Canım yazamadım dindi mi yağmur daha iyi misin? Bende korkarım gök gürltüsünden
Hersey hazir canim ama valiz kapanmadi :)) Son gun kapatirim sanirim gitmeden napayim kirismasin istiyorum kiyafetleri kuzumun.. :)Al_pi naptın valizini kapattın mı?son 9 gün... emzik biberon filan kaynattın mı onları?
Al_pi yle totem yaptık valizleri kapamıyoruz
Ben steril ettim hepsini herşey 2çekmecede valiz tam karşıda bir araya gelmeyi bekliyorlar
Allah razı olsun rahatlattın beni :)Canım benim hiç stres yapma. Benim doktor bende 36 yı görse gel dayandığın yeter oldu bu çocuk artık diyip alacak nerdeyse36 dan sonra prematüre bile sayılmıyor bebişler. İnşallah göblünce bekler günün ama artık gelse bile alır evine gelirsin allahın izniyle
Eski hamileliğimde benimde olmuştu yine bacak arası bu sefer koltuk altı :) geçiyor sonra ama niye oluyorsa bu bilmiyorumBenim karardin koltuk altim hemde bacak aralari
Çok gıcık duruyor ya ama geçecek bunu bilmek güzelBennnnn
Sorma eşim psklojmi bozdu nie ole kara die senin msjı okudum rahatladı bak dedm gebelikte oluyor öyle. Bebegin kız mı? Kız bebeklerde oluyor sanrmÇok gıcık duruyor ya ama geçecek bunu bilmek güzel
Senden de razı olsun canımAllah razı olsun rahatlattın beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?