2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seninki daha iyiymiş ohhh Allahtan bahar indirimi yaptılar muayene ücreti 65ten 40tlye indi

Benim muayene ücreti 35 TL canım :) sezaryen spinal anestezi ile 1000-1500 TL arası. Arada tahlillere ödeme yapıyorum onun dışında ayrıntılıda falan ödedim sadece. 1 gece kalınıyor gaz çıkarınca taburcu yoksa kalınacakmış :)

Aynen canım çok şükür. :) hem fazla bile söylemiş doktorun 2 kilo olanlar bile girmiyor kuvöze. Önemli olan solunumu ve gelişimi. Sağlıklıysa 2 kilonun üstünü sırf zayıf diye kuvöze almıyorlar. Az önce yazmıştım ark kızı 2060 doğdu beraber çıkıp eve gittiler :) hiç kafana takma çok şükür kilo almış. E daha da alacak doğuma kadar zaten geçer 2500 ü

Ah inşAllahhh.. Pazar'a 36 bitiyor 2 hafta daha dursa minnak saolasın desteğin için

Ah inşAllahhh.. Pazar'a 36 bitiyor 2 hafta daha dursa minnak saolasın desteğin için
Canım benim hiç stres yapma. Benim doktor bende 36 yı görse gel dayandığın yeter oldu bu çocuk artık diyip alacak nerdeyse 36 dan sonra prematüre bile sayılmıyor bebişler. İnşallah göblünce bekler günün ama artık gelse bile alır evine gelirsin allahın izniyle

Canım bende antalyalıyım doğum yapmak için geldim ist dan sen nerde yapmayı düşünüyosun antalyada

Ozaman bisonraki kontrolünde yaparlar çatı muayenesini. Zorda olsa yemeye çalış annesi sana ihtiyacı var kızının. Oh ananede geliyo daha nolsun. Annecin yanında olsa doğumda aslında ondanda güç alırsın öyle de annene :)
Benim bayadır bileklerimde ellerimde ağrı uyuşma şişme var. Uyandıktan 1 saat sonra geçiyor. Ayaklarımda da var aynı şey. Sabah üzerlerine bastığımda benden ayrı bir parça gibiler :) Doğumdan sonra geçecektir bence

Yok canim hastane lukus biraz ondan :) Doktor siradan yani .. Medical park o yuzden adı var yani.

Hadi hayirlisiyla saglikla al kucagina canim birsey kalmamis tahmini kac kilo dogacak
Cuma gidicem bakalim kac kilo canim bilmiyorum ki.. 2750 idi en son..
Amin hepimiz hayirlisiyla alalim kucagimiza insallah.

Canım yazamadım dindi mi yağmur daha iyi misin? Bende korkarım gök gürltüsünden

Dindi canım çok şükür.. yıldırım çarşı tarafına düşmüş şükür kimsede bir şey yok.. sıcak bastı tekrar.

Allah razı olsun rahatlattın beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…