- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Yok erkek :) oluyor ya göğüs uçları da karardı ya belki seninde olmuştur :) esmer tenli bir halam var yıllar önce onu görmüştüm heryeri kapkaraydı valla :) açılıyor sonra geçiyor allahtanSorma eşim psklojmi bozdu nie ole kara die senin msjı okudum rahatladı bak dedm gebelikte oluyor öyle. Bebegin kız mı? Kız bebeklerde oluyor sanrm
Doktor bana da yasakladi hamur işi ve tatlıyı normal doğum istiyorsan bebek kilo almamali dedi bende korkuyorum ya
Koltuk altı kararan var mı ?
Hamur işi tatlı kızartma anam olmazsa olmazlarım Napayım dayanamıyorumDoktor bana da yasakladi hamur işi ve tatlıyı normal doğum istiyorsan bebek kilo almamali dedi bende korkuyorum ya
Benim bi göğüs uçlarım karardı diğer yerler normal şükürYok erkek :) oluyor ya göğüs uçları da karardı ya belki seninde olmuştur :) esmer tenli bir halam var yıllar önce onu görmüştüm heryeri kapkaraydı valla :) açılıyor sonra geçiyor allahtan
Biz de Erdem ismini ruyamda gordugum icin koyduk,aslinda aklima gelmeyecek bir isimdi.Erdem de 4 yaslarinda,parkta oynuyordu.Kivircik sacli bugday tenli bal gozlu bir cocuktu.Hayirlisi :)Allah hayırlara çıkarsın canım,
Ben oğlumu görmüştüm 4yaşlarındaydı,
Arkası sönüktü konuştuğumuzda ama şimdi tam rüyamda gördüğüm çocuk saçları duruşu konuşma tarzı, ismini de o rüyamda görmüştüm, koyduk
Bu kızı hiç görmedim
Benimde boynum koltuk altım.bikini bölgem cook karardı. Kiz benimdeSorma eşim psklojmi bozdu nie ole kara die senin msjı okudum rahatladı bak dedm gebelikte oluyor öyle. Bebegin kız mı? Kız bebeklerde oluyor sanrm
Ayyyyyy ne heycanlıııııııııkızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Evet meyve de diyor ama ben zaten meyve yemiyorum ya :) çikolataaa:)) kesemiyorum tutamıyorum kendimiBirde özellikle meyve diyor bana her kontrolde
Aynı benn genital bolgem hele Allam allam utanıyom nasıl doğum yapcm :))Benimde boynum koltuk altım.bikini bölgem cook karardı. Kiz benimde
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına almayı kavuşmayı nasip etsin inşallahkızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Güzel canım. Ben koydum valizin içine sanırım kırıştılarHersey hazir canim ama valiz kapanmadi :)) Son gun kapatirim sanirim gitmeden napayim kirismasin istiyorum kiyafetleri kuzumun.. :)
Gözünaydın canım hadi sağlıkla gelsin inşallahkızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Hayrlı doğumlar sagsalim inşallah canımkızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Demekki bünye ile alakalı ben 38 gün annemlerde kaldım 10 gün kalkıp bebeğimi alamadım annem verdi aldı ilk sezeryandan kendime gelişimi unutamıyorum zaten o yüzden araştırıyorum zaten ilk gün emzir hemen diyolar ben ne emzirmesi ya ölüyorum başlatmayın çpcuna filan modunda hiç moda filan giremedim yani çok zorlandım özellikle iki üç gün yürümem bile kambur gibi çeşitti doktoru tanıyamadım hafızam gitti sanki bu adam kimki diyorum doktor gitti dank etti doktorumun o olduğu çok haraptım bir iki kişide geneli benim spinali normal anlatınca bende o yüzden başka yol araştırıyorum bu bebeğimi ilk gün güzelce alayım kucama diye ama bende o ortamda ayık olmaktan tırsıyorum tabiYok be canım bende genel yaptım uyandım serum vardı kolumda içinde koymuşlar zaten acı falan hissetmedim hiç hatta biz suit oda istiyorduk boşalmamıştı gittiğimizde ben ameliyathaneden çıktım bir saat oldu dediler ki oda boşaldı geçirelim siZi tamam dedik bana yürüyebilir misiniz dedi kalktım yine acıdı diyemem bir üst kata yürüyerek çıktım asansörle tabi ama bu çok olay oldu :) emzirme odasında kadınlar bir aradayız kadının biri bir saat içinde kalkmış oda değiştirmiş falan konuşuluyor bende saf saf bende değiştirdim diyorum meğer zaten beni diyorlarmış :)
Belli olmaz canım şifa Allah tan diğerleri vesike biraz rahatlasan bile bir şey başkasına okut ama inş iyi geliraynen canım aklıma gelmıo da deıl bırının yanında gobegımı acmak zorunda kalmıstım masallah hıc catlagın yok dedı sonra basladı yaralar ıste naZarı hemen cekıyorum ben dedıgın gıbı ben oyle yapayım benım artık zor gecer bu yaralar ama azaltsın raZıyım cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?