2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Fiyatlar gerçekten cok uçuk .. bizde her tahlilde nstdede ücret ödüyoruz. Muayene 120 doğum gecen yıl 2 milyardı bu yıl 3 ten sözediyorlar .. özel ve memorıal olunca fiyatları katlıyorlar

Sorma eşim psklojmi bozdu nie ole kara die senin msjı okudum rahatladı bak dedm gebelikte oluyor öyle. Bebegin kız mı? Kız bebeklerde oluyor sanrm
Yok erkek :) oluyor ya göğüs uçları da karardı ya belki seninde olmuştur :) esmer tenli bir halam var yıllar önce onu görmüştüm heryeri kapkaraydı valla :) açılıyor sonra geçiyor allahtan

Benim özel muayenehanesinde şuanki drum 300₺ muayene ücreti, Doğum 6500₺, bugün nstye eve yakın biryerde girdim 50₺ aldılar, fiyatlar çok uçuk maalesef

Muayene 100 nst 30 .. Muayeneyi anlarım da nst niye bu kadar pahalı bilmem o makineyi benim eşim bile yapar evde
Doğum gop hastanesinde 3000 sanırım daha konuşmadım ama burdan biri öyle yazmıştı bari yanında hediye bişeler verseler

Doktor bana da yasakladi hamur işi ve tatlıyı normal doğum istiyorsan bebek kilo almamali dedi bende korkuyorum ya
Hamur işi tatlı kızartma anam olmazsa olmazlarım Napayım dayanamıyorum

Yok erkek :) oluyor ya göğüs uçları da karardı ya belki seninde olmuştur :) esmer tenli bir halam var yıllar önce onu görmüştüm heryeri kapkaraydı valla :) açılıyor sonra geçiyor allahtan
Benim bi göğüs uçlarım karardı diğer yerler normal şükür

Biz de Erdem ismini ruyamda gordugum icin koyduk,aslinda aklima gelmeyecek bir isimdi.Erdem de 4 yaslarinda,parkta oynuyordu.Kivircik sacli bugday tenli bal gozlu bir cocuktu.Hayirlisi :)

kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Ayyyyyy ne heycanlııııııııı Allahım yardımcın olsun cnm

kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına almayı kavuşmayı nasip etsin inşallah

Hayrlı doğumlar sagsalim inşallah canım

Demekki bünye ile alakalı ben 38 gün annemlerde kaldım 10 gün kalkıp bebeğimi alamadım annem verdi aldı ilk sezeryandan kendime gelişimi unutamıyorum zaten o yüzden araştırıyorum zaten ilk gün emzir hemen diyolar ben ne emzirmesi ya ölüyorum başlatmayın çpcuna filan modunda hiç moda filan giremedim yani çok zorlandım özellikle iki üç gün yürümem bile kambur gibi çeşitti doktoru tanıyamadım hafızam gitti sanki bu adam kimki diyorum doktor gitti dank etti doktorumun o olduğu çok haraptım bir iki kişide geneli benim spinali normal anlatınca bende o yüzden başka yol araştırıyorum bu bebeğimi ilk gün güzelce alayım kucama diye ama bende o ortamda ayık olmaktan tırsıyorum tabi

Belli olmaz canım şifa Allah tan diğerleri vesike biraz rahatlasan bile bir şey başkasına okut ama inş iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…