kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Uzanmak ızdırap oldu nefesim kesiliyo resmen oturarak uyumak istiyorum
Benim olmuştu geçti şimdi yine oldu geçer yine diye düşünüyorum inş geçerEski hamileliğimde benimde olmuştu yine bacak arası bu sefer koltuk altı :) geçiyor sonra ama niye oluyorsa bu bilmiyorum
Sezeryan mi olacakti canimkızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Aynı benn genital bolgem hele Allam allam utanıyom nasıl doğum yapcm :))
Benim erkek bende de oldu ilk oğlumda da olmuştuSorma eşim psklojmi bozdu nie ole kara die senin msjı okudum rahatladı bak dedm gebelikte oluyor öyle. Bebegin kız mı? Kız bebeklerde oluyor sanrm
evet canimSezeryan mi olacakti canim
Benim erkek bende de oldu ilk oğlumda da olmuştuSorma eşim psklojmi bozdu nie ole kara die senin msjı okudum rahatladı bak dedm gebelikte oluyor öyle. Bebegin kız mı? Kız bebeklerde oluyor sanrm
Allah allah inşallah bu sefer çok farklı olur korkularını yaşamazsın canımDemekki bünye ile alakalı ben 38 gün annemlerde kaldım 10 gün kalkıp bebeğimi alamadım annem verdi aldı ilk sezeryandan kendime gelişimi unutamıyorum zaten o yüzden araştırıyorum zaten ilk gün emzir hemen diyolar ben ne emzirmesi ya ölüyorum başlatmayın çpcuna filan modunda hiç moda filan giremedim yani çok zorlandım özellikle iki üç gün yürümem bile kambur gibi çeşitti doktoru tanıyamadım hafızam gitti sanki bu adam kimki diyorum doktor gitti dank etti doktorumun o olduğu çok haraptım bir iki kişide geneli benim spinali normal anlatınca bende o yüzden başka yol araştırıyorum bu bebeğimi ilk gün güzelce alayım kucama diye ama bende o ortamda ayık olmaktan tırsıyorum tabi
Hayirlisiyla kucagina al insallah. Takip ettigim kadariyla bebisler dogum tarihinden hep bir hafta once geliyor. Ben normal dusunuyorum. Ne zaman gelir hesabi yapmaya calisiyorum ama hesap kitapla olacak is degil sanirim:)))evet canim
Kendi kendine cesaret ver canımm :) hadi hayırlısı bakalımm.. mutlu sona ulaşan bir annemiz daha oluyor. Dualarım seninle :)kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
O çizgi benimde çok çok belliydi eskiden baştan aşağı dopdoğru koyu bir çizgiydi bu sefer hiç yok :) her hamilelik farklı oluyormuş gerçekten sürekli şaşırtıyor beniKararma lar koltuk altında değil de bacak arasında oluştu.su göbek deliğinden aşağıya doğru oluşan kahverengi çizgi ise kızımda cok köyü ve belirgindi.simdi oğlumda da var ama açık renk cok belirgin değil.
Ellerinize saglik.Hepsi cok gguzel olmuslar :):)) biraz becerikli bir emekli ögretmendedigim gibi hepsini sarıp kaldirdik bavula Yaparkenki gorselleri ekleyebilirim biraz. Bir de zaten kismetse pazartesi kullanicaz o zaman ayrintili resim cekerim.tüllerim falan.
Ben de öyle bir çizgi olmadi.Kararma lar koltuk altında değil de bacak arasında oluştu.su göbek deliğinden aşağıya doğru oluşan kahverengi çizgi ise kızımda cok köyü ve belirgindi.simdi oğlumda da var ama açık renk cok belirgin değil.
Ben normal düşürken dr um ya 10 gün önce ya 10 gün sonra gelir bebekler. Normal zamaninda gelmezler demisti. Normal dogumunda kotu yani bu bilinmezlik ve ha geldi ha gelicek telasi olsa gerekHayirlisiyla kucagina al insallah. Takip ettigim kadariyla bebisler dogum tarihinden hep bir hafta once geliyor. Ben normal dusunuyorum. Ne zaman gelir hesabi yapmaya calisiyorum ama hesap kitapla olacak is degil sanirim:)))
Eabbim hepimize kolaylıklar versin artık yaşayıp göricez heralde iyi anılar olur inşAllah allah inşallah bu sefer çok farklı olur korkularını yaşamazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?