2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin

Hadi gözün aydın canm sağ salim kucağına alirsin inşallah ama korkma sakın bebisini kucağına alicaksin niye korkuyorsun sevinmelisinn

kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Sezeryan mi olacakti canim

Allah allah inşallah bu sefer çok farklı olur korkularını yaşamazsın canım

Bu kararma işi de şöyleymiş vucut hamileyim diye ince yerlerin derisini kalınlaştırıp kendini korumaya alıyormuş hormonlardan yani :) acayip bişey doğum olduktan sonra geçiyor hatta yüzde bile koyu lekeler olmuşsa onlarda açılıyor geçiyor :) panik yok :)

Hayirlisiyla kucagina al insallah. Takip ettigim kadariyla bebisler dogum tarihinden hep bir hafta once geliyor. Ben normal dusunuyorum. Ne zaman gelir hesabi yapmaya calisiyorum ama hesap kitapla olacak is degil sanirim:)))

selam arkadaşlar bugün kızımı görmeye gittim :)
2.500 gram 36 haftalığız herşey çok normaldi taa ki nst ye kadar bebeğimin kalp atışları çok yüksek çıktı serum takıldım tekrar nst bağlandım düştü çok şükür ki yoksa yatış yapılacaktı ve devamı halinde ameliyat dedi doktor.. bu aralar canım sıkkındı bence ondan o yüzden üzgünüm biraz Allah yavrularımızı bize bağlasın.

Kendi kendine cesaret ver canımm :) hadi hayırlısı bakalımm.. mutlu sona ulaşan bir annemiz daha oluyor. Dualarım seninle :)

Kararma lar koltuk altında değil de bacak arasında oluştu.su göbek deliğinden aşağıya doğru oluşan kahverengi çizgi ise kızımda cok köyü ve belirgindi.simdi oğlumda da var ama açık renk cok belirgin değil.

Benim ufaklık çok hıçkırıyor ya günde kaç posta tık tıklıyor :) daha çok obur bebeklerde görülür yazıyor:) mamayı hastaneye götürmek farz oldu , sütü falan beklemeden versinler bari söylemeli de , benim şeker problemim var inşallah çocuğumda bişey olmaz

O çizgi benimde çok çok belliydi eskiden baştan aşağı dopdoğru koyu bir çizgiydi bu sefer hiç yok :) her hamilelik farklı oluyormuş gerçekten sürekli şaşırtıyor beni

Ben de öyle bir çizgi olmadi.

Hayirlisiyla kucagina al insallah. Takip ettigim kadariyla bebisler dogum tarihinden hep bir hafta once geliyor. Ben normal dusunuyorum. Ne zaman gelir hesabi yapmaya calisiyorum ama hesap kitapla olacak is degil sanirim:)))
Ben normal düşürken dr um ya 10 gün önce ya 10 gün sonra gelir bebekler. Normal zamaninda gelmezler demisti. Normal dogumunda kotu yani bu bilinmezlik ve ha geldi ha gelicek telasi olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…