2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de Erdem ismini ruyamda gordugum icin koyduk,aslinda aklima gelmeyecek bir isimdi.Erdem de 4 yaslarinda,parkta oynuyordu.Kivircik sacli bugday tenli bal gozlu bir cocuktu.Hayirlisi :)

Ayy ne güzel görmüşsün canım, benzer mi benzer valla ben şimdi şimdi anlıyorum oğlum 4yaşonda şuanda ve aynı rüyamdaki ses tonuyla sesleniyor bana

Fiyatlar gerçekten cok uçuk .. bizde her tahlilde nstdede ücret ödüyoruz. Muayene 120 doğum gecen yıl 2 milyardı bu yıl 3 ten sözediyorlar .. özel ve memorıal olunca fiyatları katlıyorlar
Benim de memorial.Muayene 360,nst yi bilmiyorum esim oderken yaninda yoktum.O da unutmus.Dogum 12 bin.Ben de ozel sigorta oldugu icin muayene 36 lira,dogumda 3000 lira suit istersem onun farki olacak.Senin memorial fiyati cok uygunmus.

Reactions: SGd
kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin

Ayy hadi hayırlısıyla kavuşun

Geçmiş olsun neden kalp atışı hızlanıyormuş ki yani o ne anlama geliyor bende cuma günü giricem nst ye ilk defa , uzun süre sırt üstü yatmak zorlayacak beni

Aman hiç birşeyi takma kafana canım, hiç birşey canındaki Candan önemli değil

Geçmiş olsun neden kalp atışı hızlanıyormuş ki yani o ne anlama geliyor bende cuma günü giricem nst ye ilk defa , uzun süre sırt üstü yatmak zorlayacak beni

Bende ilk bugün girdim v söyledim sırt üstün yatamıyorum nefesim kesiliyor diye sola yatarak çektiler

Hayirlisiyla kucagina al insallah. Takip ettigim kadariyla bebisler dogum tarihinden hep bir hafta once geliyor. Ben normal dusunuyorum. Ne zaman gelir hesabi yapmaya calisiyorum ama hesap kitapla olacak is degil sanirim:)))
Yok canim hesaba bakmaz oglum 40+0 da gelmisti o zaman topikde 38 den sonra hergun dogum yapan oldu :) nasip anlayacagin.

kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Aa hadi sağlıkla gelsin bebişin. Doğuma birkaç gün kala mı söyledi dr.un.Ben daha önce bilmek isterim ya, psikolojik olarak kendimi hazirlamam lazım. Inşallah çok güzel geçer doğumun.

Anne bi şeye bunalıp daralıp stres yaparsa bebeğin kalp atışları yükseliyor strese giriyor bebiş diye biliyorum ben cnm. ilk sırt üstü de yatabilirsin, hemşireler dönmel isterseniz çağırın çeviririz diyorlar , ya da direk soluna yat farketmez :)

Yok kız öyle olsa benimkinin yüksek çıkar ben her nstye kalp çarpıntısı stresle giriyorum onunki normal çıkıyo korkutma şimdi beni :)) bebeğin strese girmesi demek kalp atışlarının düşmesi demek

canım ilkte sırt üstü ama sonra yana doğru dön diyorlar benim yavru da sırt üstü olunca çok vuruyor rahatsız oluyorum. tam olarak neden bilmiyorum doktorum bana insülin kullanıyormusun dedi hayır dedim bu nasıl oldu şimdi böyle falan dedi ama ben söyledm gece biraz ağladm falan ondan mı acaba bilmiyorum:/
Aman hiç birşeyi takma kafana canım, hiç birşey canındaki Candan önemli değil
orası öyle canım sadece bütün hamilelik hormonlarım bu aya saklanmış gibi bazen engel olamıyorum

Amin canım benim gerçekten vicdanlı hassas doktor ve hemşirelerle karşılaştırsın hepimixi. Edicem canım mutlaka. Ben orda nasıl kötüyüm betim benzim atmış o orda laıbali bişekilde bizi tersleme derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…