Sola yan yatabilirsin. Sırt üstü zorunlu değil.Geçmiş olsun neden kalp atışı hızlanıyormuş ki yani o ne anlama geliyor bende cuma günü giricem nst ye ilk defa , uzun süre sırt üstü yatmak zorlayacak beni
İnşallah ağrısız,acısız kolaylıkla, sağlıkla kavuşursun yavruna canımçok sağolun kızlar inşallah sağ salim kavuşalım hepimiz bebeklerimize
ÇOk zor kuzuya dünden beri aklım sürekli karnımda hareket ediyor mı diye. Normalde de hiç böyle düşüncem olmamıştı çok rahat geçiriyordum heran kıpır kıpırdır kızımBende o gun neler yaptim neler ama fayda etmedi iste ufak kipirtilar disinda yoktu o gün
Tabikide alıyorlar hemde hiç acımadan :)Nasıl ya muayene ücreti verince ayriyeten nst için de ücretmi alıyorlar
YOo normalde gayette muayene ücreti alıyorlar csnım. Geçen gittiğimizin üzerinden 1 hafta geçtiği için kontrol sayıldıGece hiçbir özel hastane acile gelen hastadan para alamaz canım yasal olarak alması yasak zaten belkide para alamadığı için o kadar afra tafra yaptı
ilk canim ondan korku heyecan var galiba tecrubesizlik bide kan alınsa bayılırım ben oyuzden çok tırsıyorumİlk bebek mi canım
Oo csnım gözün aydın bin maşallah. Ben 33+5 te gittiğimde 2050 gramdı sonra biranda kilo aldı. Zaten son bir ayds çok hızlı kilo alıyolar diye biliyorum. Detaylıya da gir için rahatlasın ama hiçbir sorun çıkmayacak emin ol. Yalnız onun bakamıyor olması ilginç geldi bana. 4 boyutlu makinası yokmu?Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. Miniminnoşum 34+1 de 2100 gr. Minnoş olmakta ısrarcı:) 1 haftada 200 gr almış çok şükür. Doktora bebeği besleyen damarları kontrol edebiliyor musunuz yoksa onun için detaylı ultrason mu yapılıyor dedim. O bakamıyormuş detaylı ultrasonda uzman görüşü gerekiyor dedi. Bizi detaylı ultrasonu yaptırdığımız doktora yönlendirdi, birde onun görüşünü alalım içimiz rahat etsin diye. Ben pimpiriklendikçe o da beni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor sağolsun. Memnun kalırım başka bir doktor da değerlendirirse bizim için iyi olur dedi. Haftaya yeniden bi detaylı ultrasonumuz olacak, hayırlısı inşallah..
Eenin hastane hangisiydi tatlım?Ben de aynısını demiştim hastaneye yattığımda canım30 saat kaldım 1200 tl fatura çıkardılar. Doktorum diyor ki evde yatabilirsen çıkarıcam yoksa bu gece de burdasın. Dedim ben burda yatamıyorum asıl evde yatarım eşime de dedim hiltonda kalsak daha uygun olurdu en azından daha rahat yemekleri de güzel olurdu
Resmen soyulduk. Sizin fiyatlar çok uygunmuş
Ben ben ben iğrenç görünüyor hayatımds hiç jilet vurmadım halbuki. Gebelikte karardıKoltuk altı kararan var mı ?
Ben bursadayım canım. Doktorum ilk jimerdeydi. Jimerden aldık bu fiyatları. Sonra muaynehaneye grçince pembe mavi diye bir doğum hastanesi var özel orayla anlaştı eski hastalarına aynı fiyattan orayı ayarlıyor. Biz de öyle olunca oraya geçtik. Daha iyi bir hastane orası. Bakalım hayırlısı.Eenin hastane hangisiydi tatlım?
İyi bari çok şükür. İstanbulda da hava efsane sıcak üstüne birde nem of diyorunDindi canım çok şükür.. yıldırım çarşı tarafına düşmüş şükür kimsede bir şey yok.. sıcak bastı tekrar.
Doktora geçen dedim alttan muayene yapıyordu k.bakmayin ben ne kadsr temizlesemde blyle dedim olabilir dedi insan utanıyorAynı benn genital bolgem hele Allam allam utanıyom nasıl doğum yapcm :))
Tabikide alıyorlar hemde hiç acımadan :)
Hadi ya çok şükür bizden almıyorlar sadece 80 TL muayene ücreti ödüyoruz acilden para aldıkları için acaba şikayet edilemez mi bunlar ya tavuk yolarmış gibi yoluyorlar yazık günah ayda 800 TL para yapıyor herşey yolunda giderse bideYOo normalde gayette muayene ücreti alıyorlar csnım. Geçen gittiğimizin üzerinden 1 hafta geçtiği için kontrol sayıldı
Tatlım gözün aydın. Bende senin gibi olurdum biranda panik olman çok normal. Ama sakinleşmeye çalış yawruna nr kaldı şurda. 2 gün sonra mis kokusunu içine çekeceksin inşallah. Dualarım seninlrkızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Canım benim geçmiş olsun şükür farkedilmiş ve kontrol altına alınmış. Umarım tekrar olmaz. Kendini de üzmemeye çalış bak bebeğinde etkileniyor demekki. Az kaldı zaten azcık daha sabredelim evlatlarımız içinselam arkadaşlar bugün kızımı görmeye gittim :)
2.500 gram 36 haftalığız herşey çok normaldi taa ki nst ye kadar bebeğimin kalp atışları çok yüksek çıktı serum takıldım tekrar nst bağlandım düştü çok şükür ki yoksa yatış yapılacaktı ve devamı halinde ameliyat dedi doktor.. bu aralar canım sıkkındı bence ondan o yüzden üzgünüm biraz Allah yavrularımızı bize bağlasın.
Benimde pazartesi dogumum olacak insaAllah cumartesiydi ama doktorum yurtdışı işi çıkmışilk canim ondan korku heyecan var galiba tecrubesizlik bide kan alınsa bayılırım ben oyuzden çok tırsıyorum
Canım bebiş nekadar olmuş bu arada onları da söyledi mi?inşallah canım ya çok heycanliyim
Orası da pahalıymış baya bizim hastaneden farkı yok. Doktor bir gece daha kalmalısın dicek diye ödüm koptu Allah biliyoya.Ben bursadayım canım. Doktorum ilk jimerdeydi. Jimerden aldık bu fiyatları. Sonra muaynehaneye grçince pembe mavi diye bir doğum hastanesi var özel orayla anlaştı eski hastalarına aynı fiyattan orayı ayarlıyor. Biz de öyle olunca oraya geçtik. Daha iyi bir hastane orası. Bakalım hayırlısı.
Bu kaldığım hastane de pembe mavi canım. Doğumu sordun sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?