2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende o gun neler yaptim neler ama fayda etmedi iste ufak kipirtilar disinda yoktu o gün
ÇOk zor kuzuya dünden beri aklım sürekli karnımda hareket ediyor mı diye. Normalde de hiç böyle düşüncem olmamıştı çok rahat geçiriyordum heran kıpır kıpırdır kızım

Gece hiçbir özel hastane acile gelen hastadan para alamaz canım yasal olarak alması yasak zaten belkide para alamadığı için o kadar afra tafra yaptı
YOo normalde gayette muayene ücreti alıyorlar csnım. Geçen gittiğimizin üzerinden 1 hafta geçtiği için kontrol sayıldı

Oo csnım gözün aydın bin maşallah. Ben 33+5 te gittiğimde 2050 gramdı sonra biranda kilo aldı. Zaten son bir ayds çok hızlı kilo alıyolar diye biliyorum. Detaylıya da gir için rahatlasın ama hiçbir sorun çıkmayacak emin ol. Yalnız onun bakamıyor olması ilginç geldi bana. 4 boyutlu makinası yokmu?

Eenin hastane hangisiydi tatlım?

Eenin hastane hangisiydi tatlım?
Ben bursadayım canım. Doktorum ilk jimerdeydi. Jimerden aldık bu fiyatları. Sonra muaynehaneye grçince pembe mavi diye bir doğum hastanesi var özel orayla anlaştı eski hastalarına aynı fiyattan orayı ayarlıyor. Biz de öyle olunca oraya geçtik. Daha iyi bir hastane orası. Bakalım hayırlısı.
Bu kaldığım hastane de pembe mavi canım. Doğumu sordun sandım.

Herkes yazmış fiyatları ben de yazayım.riskli gebelik olunca perinatologa gidiyoruz muayene ücreti 350 tl .nst disarda cektiriyoruz 15 tl .doğum sezeryan olucak.5800ile 7000 arası seçeceğiniz hastaneye göre değişiyor.izmirde fiyatlar zaten uçuk.bir de perinotolg olunca iyice uçuyor.

Tabikide alıyorlar hemde hiç acımadan :)

YOo normalde gayette muayene ücreti alıyorlar csnım. Geçen gittiğimizin üzerinden 1 hafta geçtiği için kontrol sayıldı
Hadi ya çok şükür bizden almıyorlar sadece 80 TL muayene ücreti ödüyoruz acilden para aldıkları için acaba şikayet edilemez mi bunlar ya tavuk yolarmış gibi yoluyorlar yazık günah ayda 800 TL para yapıyor herşey yolunda giderse bide

kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Tatlım gözün aydın. Bende senin gibi olurdum biranda panik olman çok normal. Ama sakinleşmeye çalış yawruna nr kaldı şurda. 2 gün sonra mis kokusunu içine çekeceksin inşallah. Dualarım seninlr

Canım benim geçmiş olsun şükür farkedilmiş ve kontrol altına alınmış. Umarım tekrar olmaz. Kendini de üzmemeye çalış bak bebeğinde etkileniyor demekki. Az kaldı zaten azcık daha sabredelim evlatlarımız için

ilk canim ondan korku heyecan var galiba tecrubesizlik bide kan alınsa bayılırım ben oyuzden çok tırsıyorum
Benimde pazartesi dogumum olacak insaAllah cumartesiydi ama doktorum yurtdışı işi çıkmış
Aynı gün çocukları olacaklardı..
Spinal mi genel mi olacaksın canim

Orası da pahalıymış baya bizim hastaneden farkı yok. Doktor bir gece daha kalmalısın dicek diye ödüm koptu Allah biliyoya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…