Ama emin ol acil gidiyorsun rutin muayeneler dışında. Ee doktor kan idrar istiyor ediyo katlsnıyorda katlanıyor. Neyseki yüzdük yüzdük kuyruğundayızHadi ya çok şükür bizden almıyorlar sadece 80 TL muayene ücreti ödüyoruz acilden para aldıkları için acaba şikayet edilemez mi bunlar ya tavuk yolarmış gibi yoluyorlar yazık günah ayda 800 TL para yapıyor herşey yolunda giderse bide
Sanada Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Bize de pazartesi gün verecek doktorumuz bakalımBenimde pazartesi dogumum olacak insaAllah cumartesiydi ama doktorum yurtdışı işi çıkmış
Aynı gün çocukları olacaklardı..
Spinal mi genel mi olacaksın canim
Allah gayret kuvvet versin sen 40 bini geçti dediğinde abartı bir fiyat gelmişti ama olabiliyormuş biz kaldıramazdık gibi geliyor sen bide sağlık sigortasından yararlanıyorsun hangi hastane bu canım yaAma emin ol acil gidiyorsun rutin muayeneler dışında. Ee doktor kan idrar istiyor ediyo katlsnıyorda katlanıyor. Neyseki yüzdük yüzdük kuyruğundayız
spinal-epidural kombine olucak nasipse canim :) evet ayni gün dogcaklarmis :)Benimde pazartesi dogumum olacak insaAllah cumartesiydi ama doktorum yurtdışı işi çıkmış
Aynı gün çocukları olacaklardı..
Spinal mi genel mi olacaksın canim
Malesef canımOrası da pahalıymış baya bizim hastaneden farkı yok. Doktor bir gece daha kalmalısın dicek diye ödüm koptu Allah biliyoya.
kızlar doktorumuza gittik geldik sonunda nasipse cumartesi geliyor bebeğim ama ben panik oldum gun belli değilken iyiydim şimdi heyecan korku hepsi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım dua edin
Özel sağlık sigortam yok canım sgklıyım. Medical parka gidiyorjm. İlk 3 ay acıbadem maslaka gidiyordum tedaviyide orada olduk inan doğumla birlikte hazırlıkları odası falan 50bini tamamlacağız. Abartı bulanlar olabilir ama tedaviyi tamamlayana kadar 20-22bin harcadık sonra kıyafetleri arabası oto koltuğu odası hazırlıkları testler kontrolleri ilaçları acilleri doğumu fotocusu vs derken uçtu gitti. Allah eşime kuvvet versin. Varda yapabildik Allah kısmet etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah gayret kuvvet versin sen 40 bini geçti dediğinde abartı bir fiyat gelmişti ama olabiliyormuş biz kaldıramazdık gibi geliyor sen bide sağlık sigortasından yararlanıyorsun hangi hastane bu canım ya
İyi bari çok şükür. İstanbulda da hava efsane sıcak üstüne birde nem of diyorun
Oha o nasıl bişeymiş canım. Ben gece 12 de yatış yaptım odayı 10.30falan terkettim öyle birşey demediler hiçMalesef canımbir de otel mübarek. Sabah saat ona kadar taburcu olmazsan iki gece parası alıyorlar.
Tatlım tiroid sorunu olanlarda nabız yüksek olur genelde. Senin genel nabzın öyledir belki daha öncesinden takip ediyormuydun. Eşimin mesela 50-60 arasıdır nabzı. Öyle şeyler düşünüp kendine dert arama. Nete bakma kendini sıkıntıya sokarsın sadece. Ona bakarsan benim 110un altına hiç düşmüyo 130ları gördüğüm oluyo ozaman benimde kalpten gitmem lazım. Ki benimde gebelik başından beri tiroid problemim varGunaydin kizlar tansiyon olcerken nabizlariniza bakiyor musunuz hic benim tansiyon 8-5 nabiz genelde 60 70 lerde gebelikte en düşük nabiz 80 yaziyordu nette yoksa bebege giden damarlar yeterli kan tasimiyor bebek yeterli beslenmiyormus.hipotiroidim de var ilac kullaniyorum o da sebep olabilirmis.zaten bebisim minnos simdi de nabiz olayina taktim sabah sabah saglikla gelsin istiyorum artik gercekten yoksa siyircam kafayi az kaldi
Sorma kuzuya geceleri uyumak ayrı işkence evde klimasız olma düşüncesi ayrı işkence. Klima olup eşim tarafından açtırılmaması da daha ayrı bi işkenceOo denizden de geliyor tabii nem daha beter bunaltır.. burda da deniz tarafları öyle çünkü.
Gunaydin kizlar tansiyon olcerken nabizlariniza bakiyor musunuz hic benim tansiyon 8-5 nabiz genelde 60 70 lerde gebelikte en düşük nabiz 80 yaziyordu nette yoksa bebege giden damarlar yeterli kan tasimiyor bebek yeterli beslenmiyormus.hipotiroidim de var ilac kullaniyorum o da sebep olabilirmis.zaten bebisim minnos simdi de nabiz olayina taktim sabah sabah saglikla gelsin istiyorum artik gercekten yoksa siyircam kafayi az kaldi
Sorma kuzuya geceleri uyumak ayrı işkence evde klimasız olma düşüncesi ayrı işkence. Klima olup eşim tarafından açtırılmaması da daha ayrı bi işkence
Öyle valla dün gece şehir dışındaydı da aralıklarla açtım. Ama boğazım hemen acımaya başladı inşallah tekrarlamazkötüymüş o canım yaa.. hasta oldun diye korkudan adam da paniklemiş napsın :)
Iki arkadasim pembe mavi de yapti,cok memnunlardi.Bir yil once 5000 liraydi dogum,simdi ne ooldu bilmiyorum.Ben bursadayım canım. Doktorum ilk jimerdeydi. Jimerden aldık bu fiyatları. Sonra muaynehaneye grçince pembe mavi diye bir doğum hastanesi var özel orayla anlaştı eski hastalarına aynı fiyattan orayı ayarlıyor. Biz de öyle olunca oraya geçtik. Daha iyi bir hastane orası. Bakalım hayırlısı.
Bu kaldığım hastane de pembe mavi canım. Doğumu sordun sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?