- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Öyle valla dün gece şehir dışındaydı da aralıklarla açtım. Ama boğazım hemen acımaya başladı inşallah tekrarlamaz
19-20Kaç derecede çalıştırıyorsun ki canım.. soğuk mu oluyor acaba ?
Bursa sanayi,ticaret sehri oldu canim. Fiyatlar Ist e yaklasti.Bir de kalbur ustu insan Istanbul dan daha cok bayagi da ozenti.Luks,marka,hava bunlar onemli :) ama cahili de cok cahil,kavgaci.Ben Ist e gelince metroda insanlar ne kadar kibar diye sasirdim.Orası da pahalıymış baya bizim hastaneden farkı yok. Doktor bir gece daha kalmalısın dicek diye ödüm koptu Allah biliyoya.
Kocam bana hangi saraylarda buyudun sen diyor.Yasam araligim 23-28 derece arasi.Elimde klima kumandasi.Sicak olunca uyanir acarim,isi istedigimden cok duserse yine uyanip kapatiyorum.Hasta da olmuyorum termometre gibiyim :)Sorma kuzuya geceleri uyumak ayrı işkence evde klimasız olma düşüncesi ayrı işkence. Klima olup eşim tarafından açtırılmaması da daha ayrı bi işkence
EVet bursaya gittim birkaç kere. Orada çalışsn bir arkadaşım var gerçekten marka tutkunu bir çantaya bin usdler verebilecek boyutta bir gözlüğe bin tl sayacak kadar. Bizim metrolardan mı bahsediyosun güldürme beni sana öylr denk gelmişBursa sanayi,ticaret sehri oldu canim. Fiyatlar Ist e yaklasti.Bir de kalbur ustu insan Istanbul dan daha cok bayagi da ozenti.Luks,marka,hava bunlar onemli :) ama cahili de cok cahil,kavgaci.Ben Ist e gelince metroda insanlar ne kadar kibar diye sasirdim.
Ay maşallah sana aman hastada olma son zamanlar. Bak benim sesim hala değişmedi geniz akıntım var hala 2 hafta bitecek.Kocam bana hangi saraylarda buyudun sen diyor.Yasam araligim 23-28 derece arasi.Elimde klima kumandasi.Sicak olunca uyanir acarim,isi istedigimden cok duserse yine uyanip kapatiyorum.Hasta da olmuyorum termometre gibiyim :)
Çok geçmiş olsunn canım. Umarım minnağın sabreder.. bnmde sırtım çok ağrıyo bu sıra. Dualarım srninleKızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Evet ya kotu bi durumDoktora geçen dedim alttan muayene yapıyordu k.bakmayin ben ne kadsr temizlesemde blyle dedim olabilir dedi insan utanıyor
Hiç korkma canm çok rahat atlatacaksın inşallah bsey gormıcgın için.. İçin rahat olsun yarım saatte halledıolar sohbet muhabbet hopppp bitti gttiiilk canim ondan korku heyecan var galiba tecrubesizlik bide kan alınsa bayılırım ben oyuzden çok tırsıyorum
Evt genel durum canta ve gozlukte boyle :)Bir de fiyati bir sekilde laf oraya getirilip soylenir :) Bursa da gecen bindim metroya ne rezil tipler var ya.Tut mese odunu ile dov o derece,kiyaslayinca Istanbullular cok kibar :)EVet bursaya gittim birkaç kere. Orada çalışsn bir arkadaşım var gerçekten marka tutkunu bir çantaya bin usdler verebilecek boyutta bir gözlüğe bin tl sayacak kadar. Bizim metrolardan mı bahsediyosun güldürme beni sana öylr denk gelmiş
Doğumdan sonra bir senede eski haline donuomussun canm emzirme bebegin peşinden koşma uykusuzluk derken tahta gbi kalrsın merak etmeTecrübeli anne adaylarına sesleniyorumm63 ile hamile kaldım 74 kiloyum. Ne kadarda gider bu kilolar :) sanırım üşendiğim koşu bandından inmeyeceğim artıkk.
Ayyy inşallah inşallaahhDoğumdan sonra bir senede eski haline donuomussun canm emzirme bebegin peşinden koşma uykusuzluk derken tahta gbi kalrsın merak etme
Kuzum günaydın. Lütfen öncr kötü düşünceleri sil aklından. Doktorun ne demişti 34ü geçelim yeter. Bu yönünden bak bebişin gayet iyi. Ve inşallah güzel haberlerle geleceksin. Dualarımız seninleKızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Ay evet nedenseo çantsnın gözlüğün fiyatını öğreniyorsun :) çok uzun zaman oldu metroya binmeyeli demekki kibarlaştı bizimkilerEvt genel durum canta ve gozlukte boyle :)Bir de fiyati bir sekilde laf oraya getirilip soylenir :) Bursa da gecen bindim metroya ne rezil tipler var ya.Tut mese odunu ile dov o derece,kiyaslayinca Istanbullular cok kibar :)
Sen usudugunu anlamiyorsundur,altinda fazla durma.Antep in Gepgep Sulalesinden,Maras in Ak Aliler sulalesinden geliyorum :)Koy tabanli o donemin iyi aileleri.Kokenimi anlatip duruyorum zaten duyan Osmanli sulalesi diyecek :)Buyuk dedem Kurtulus Savasi gazisi,buyuk babannem sifaci :)Onlarin hikayeleri anlatila anlatila buyudum.Aile soy agaci falan muthis merakliyim:)Ay maşallah sana aman hastada olma son zamanlar. Bak benim sesim hala değişmedi geniz akıntım var hala 2 hafta bitecek.
Osmanlı soyundan geliyorum deseydin
Geçmiş olsun canım umarım bi sorun yoktur da bebişin acele etmez.Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Ahahah iyi güldürdün sabah sabah beni kız :)))Sen usudugunu anlamiyorsundur,altinda fazla durma.Antep in Gepgep Sulalesinden,Maras in Ak Aliler sulalesinden geliyorum :)Koy tabanli o donemin iyi aileleri.Kokenimi anlatip duruyorum zaten duyan Osmanli sulalesi diyecek :)Buyuk dedem Kurtulus Savasi gazisi,buyuk babannem sifaci :)Onlarin hikayeleri anlatila anlatila buyudum.Aile soy agaci falan muthis merakliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?