2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sb12345 Hayirli olsun canim gununuzu almissiniz .. sanirim.rekor sende :) Bakalim kimlerin kuzusu seninki gibi akilli cikacak..
Benim bayrama denk gelmese idi bende bekletirdim ama simdi mecburen 39dan önce alinacak..

Benim de memorial.Muayene 360,nst yi bilmiyorum esim oderken yaninda yoktum.O da unutmus.Dogum 12 bin.Ben de ozel sigorta oldugu icin muayene 36 lira,dogumda 3000 lira suit istersem onun farki olacak.Senin memorial fiyati cok uygunmus.
Evt şehire göre değişiyor sanırım sizinkide baya yüksekmiş.. bnde bizimki yüksek diyordum ama neyapalım mecbur veriyoruz

Kızlar şimdi kargom geldi lokum ve cikolata siparişi vermiştim hacışeriften adeti kendim seçtim hem cikolata hem lokum 100 tane istedim. hemen geldi vede cok güzel paket yapmışlar geçen yılda cok memnun kalmıştım...
bu arada int üye olmaya gerek yok watsapp no var ordan verebiliyoruz..

Eklentiler

• image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 66
Canım benim sıkma canını birşey çıkmaz inş. Ben de sabaha kadar bel ağrısıyla uğraştım haberdar et kendinden

19-20 salonda çalışıp koca holden yatak odama anca geliyo soğukluk

hıı anladım canım.. aynı odada olsa 24 diyecektim :) anca tabii gelir soğukluk mesafeden :) şöyle yapabilirsin fan hızını biraz azaltabilirsin sürekli çalışıp buz gibi etmez.

ah yaramaz Çınar... inşallah bunu da atlatacaksınız canım.. 36yı da göreceksiniz.. sakin ol sen stres yapma ( elde değil biliyorum ama elinden geldiğince ) dualarımız seninle canım..

bu sabah uyanmaya calisirken elimi burnuma attim ve kanamaya basladi. Kan damla damla yataga akti, durduramadim. Allahtan esim vardi da tampon ve buz kompresi ile 5 dk sonra durdurduk. Ama cok korktum İnsallah olumsuz bir etki yapmaz.

Dr ihmal etme, bebek inatçı değilse bir şekilde erken doğumu durduruyorlar.Sendeki ağrı bebeğin büyüme ağrısıdır belki de.

Evt şehire göre değişiyor sanırım sizinkide baya yüksekmiş.. bnde bizimki yüksek diyordum ama neyapalım mecbur veriyoruz
Antalya da doğum yapasım geldi :)O sıcakta nasıl olur bilmem ama.Babamların yazlık Konyaaltı Altınkum da.Gelsem mi ki :)O sıcaklar olmasa ne güzel şehir.Gezilecek çok yer var.Phaselis e bağımlıyım.Antik şehir,salaş,kumsalı çok güzel.Yabancı turistleri yatlarla getiriyorlar.Denizin içi kum ve dalga yok.Gelecek sene bebişi orada denize sokacağım inşallah.Sen gittin mi,önerebileceğin güzel yerler var mı?

Ayy hayırlısıyla gelsin kuzun hayırlı zamanda hayırlı şekilde
Bizde aynen kendine bıraktık doğumu kızım başlatacak kısmet olursa ssvd olmazsa sezeryana dönülür ama tarih işi şimdilik küçük hanımda

Kız seninle nabızlarımız da mı benziyor bende dinlenirken bile 100 üstünü görüyorum azıcık iş yapıyım evde 140ı gördüm ama yüksek nabzı vücudu yoruyor, eşimin dediğin gibi 50/60 arası, sen kalbi az kullanıyorsun, ben senden önce gidicem diyorum

Hayırlı haberlerle gel inşAllah canım

bu sabah uyanmaya calisirken elimi burnuma attim ve kanamaya basladi. Kan damla damla yataga akti, durduramadim. Allahtan esim vardi da tampon ve buz kompresi ile 5 dk sonra durdurduk. Ama cok korktum İnsallah olumsuz bir etki yapmaz.
Tansiyonu ölçtün mü?Burun kanaması olması iyi diye biliyorum,tansiyonla alakalıysa.

Sb12345 Hayirli olsun canim gununuzu almissiniz .. sanirim.rekor sende :) Bakalim kimlerin kuzusu seninki gibi akilli cikacak..
Benim bayrama denk gelmese idi bende bekletirdim ama simdi mecburen 39dan önce alinacak..
inşallah hepsi zamanında gelsin. seninde normal canim erken değil gelişimini tamamladiysa sorun yoktur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…