Evt şehire göre değişiyor sanırım sizinkide baya yüksekmiş.. bnde bizimki yüksek diyordum ama neyapalım mecbur veriyoruzBenim de memorial.Muayene 360,nst yi bilmiyorum esim oderken yaninda yoktum.O da unutmus.Dogum 12 bin.Ben de ozel sigorta oldugu icin muayene 36 lira,dogumda 3000 lira suit istersem onun farki olacak.Senin memorial fiyati cok uygunmus.
Canım benim sıkma canını birşey çıkmaz inş. Ben de sabaha kadar bel ağrısıyla uğraştımKızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
19-20salonda çalışıp koca holden yatak odama anca geliyo soğukluk
Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım.spinal-epidural kombine olucak nasipse canim :) evet ayni gün dogcaklarmis :)
54 le hamile kaldım 74 kiloyum.Ben de çok merak ediyorum nasıl gider bu kilolar?Tecrübeli anne adaylarına sesleniyorumm63 ile hamile kaldım 74 kiloyum. Ne kadarda gider bu kilolar :) sanırım üşendiğim koşu bandından inmeyeceğim artıkk.
Dr ihmal etme, bebek inatçı değilse bir şekilde erken doğumu durduruyorlar.Sendeki ağrı bebeğin büyüme ağrısıdır belki de.Kızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
O değilde metrobüs faciaAy evet nedenseo çantsnın gözlüğün fiyatını öğreniyorsun :) çok uzun zaman oldu metroya binmeyeli demekki kibarlaştı bizimkiler
Antalya da doğum yapasım geldi :)O sıcakta nasıl olur bilmem ama.Babamların yazlık Konyaaltı Altınkum da.Gelsem mi ki :)O sıcaklar olmasa ne güzel şehir.Gezilecek çok yer var.Phaselis e bağımlıyım.Antik şehir,salaş,kumsalı çok güzel.Yabancı turistleri yatlarla getiriyorlar.Denizin içi kum ve dalga yok.Gelecek sene bebişi orada denize sokacağım inşallah.Sen gittin mi,önerebileceğin güzel yerler var mı?Evt şehire göre değişiyor sanırım sizinkide baya yüksekmiş.. bnde bizimki yüksek diyordum ama neyapalım mecbur veriyoruz
Sb12345 ayy ben bile senin adına heyecanlandım bende panik olmaktan korktuğum için gün almak istemiyorum ne zaman gelmek istiyorsa o zaman beni sezeryana alsınlar istiyorum veya Ssvd yapabiliyorsam yapayım ben bugün 40 gün kaldı diye heyecan yaptım ama senin sadece 2 gün ne mutlu sana 3. Gece Rabbim koynunda yatırmayı nasip etsin
Kız seninle nabızlarımız da mı benziyor bende dinlenirken bile 100 üstünü görüyorum azıcık iş yapıyım evde 140ı gördüm ama yüksek nabzı vücudu yoruyor, eşimin dediğin gibi 50/60 arası, sen kalbi az kullanıyorsun, ben senden önce gidicem diyorumTatlım tiroid sorunu olanlarda nabız yüksek olur genelde. Senin genel nabzın öyledir belki daha öncesinden takip ediyormuydun. Eşimin mesela 50-60 arasıdır nabzı. Öyle şeyler düşünüp kendine dert arama. Nete bakma kendini sıkıntıya sokarsın sadece. Ona bakarsan benim 110un altına hiç düşmüyo 130ları gördüğüm oluyo ozaman benimde kalpten gitmem lazım. Ki benimde gebelik başından beri tiroid problemim var
Hayırlı haberlerle gel inşAllah canımKızlar günaydın. Yine dualarınıza ihtiyacımız var.bütün gece kasılmalarım oldu. Beraberinde karın ve bel ağrısı. Hala da devam ediyor. Özellikle ağrılarım. Doktora gidicem birazdan. Rahim ağzına bakalım dedi. İnşallah bunu da atlatır bebeğim. Hiç değilse 36 haftayı görelim
Tansiyonu ölçtün mü?Burun kanaması olması iyi diye biliyorum,tansiyonla alakalıysa.bu sabah uyanmaya calisirken elimi burnuma attim ve kanamaya basladi. Kan damla damla yataga akti, durduramadim. Allahtan esim vardi da tampon ve buz kompresi ile 5 dk sonra durdurduk. Ama cok korktumİnsallah olumsuz bir etki yapmaz.
tansiyon olcme imkanim yok canim, daha once boyle bir burun kanamasi yasmaadgm icin korktum dogal olarak. 10dk da durmasa acile gidecektikTansiyonu ölçtün mü?Burun kanaması olması iyi diye biliyorum,tansiyonla alakalıysa.
inşallah hepsi zamanında gelsin. seninde normal canim erken değil gelişimini tamamladiysa sorun yoktur :)Sb12345 Hayirli olsun canim gununuzu almissiniz .. sanirim.rekor sende :) Bakalim kimlerin kuzusu seninki gibi akilli cikacak..
Benim bayrama denk gelmese idi bende bekletirdim ama simdi mecburen 39dan önce alinacak..
Hadi hayırlısı canim donmediyse senin tarihte yakındır ozaman :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım.
Bugün benimde görüş günüm.
Doktor son bir umut kontrole çağırdı dönmüyor bizim kereta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?